Unreal Engine 3, Απολαυστικό video με αναφορά σε smartphone games

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο για τα γραφικά επόμενης γενιάς που φέρνει η μηχανή του Unreal μας ετοίμασε η Epic Games, εταιρία που αναπτύσσει τη συγκεκριμένη μηχανή. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα γραφικά που θα φιλοξενηθούν στις οθόνες μας τα επόμενα χρόνια, ενώ λόγος γίνεται και στην ανάπτυξη παιχνιδιών που αφορούν τις πλατφόρμες iOS, Android και NGP.

Η νέα Unreal Engine 3, που σας είχαμε παρουσιάσει και στο techblog πριν από κάποιο καιρό, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέα γενιάς γραφικών, με καλύτερες σκιές, πιο αληθοφανή εφέ, περισσότερες φυσικές κινήσεις των χαρακτήρων και ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Αν και όλα αυτά απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ, στο video γίνεται αναφορά και στα παιχνίδια που μπορούν να σχεδιαστούν μέσω της Unreal Engine 3 και αφορούν τα iOS, Android και Sony NGP. Με τα νέα smartphones να γίνονται ολοένα και ισχυρότερα, οι δυνατότητες αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας γραφικών υπάρχουν και αυτό που μένει είναι τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι developers παιχνιδιών.

Το πρώτο βήμα το έκανε η Sony-Ericsson με το Xperia Play που θα μπορεί να τρέχει παιχνίδια του PlayStation 1 και 2, αλλά φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για ανάπτυξη τίτλων αποκλειστικά για την κατηγορία των smartphones και με το video που παρουσίασε, η Epic κλείνει το μάτι στους κατασκευαστές παιχνιδιών.

Unreal Engine 3 ios Android NGP

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FaTaL

Ήδη αν δούμε τα demos που συνοδεύουν κάποιες κάρτες γραφικών όπως το Medusa της nvidia για παράδειγμα, τα γραφικά είναι εξωπραγματικά. Το θέμα είναι σε action σκηνές και με χαοτικά γραφικά περιβάλλοντα ότι θα γονατίζουν τα πάντα. We just need more power 😀

MANOS

Εpic Games: Δε θα φτιάξουμε παιχνίδια για Android
Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από τη συνέντευξη που πήρε το Gizmodo από τον δημιουργό της Epic Games, Tim Sweeney.
Όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στο Android και στο αν η Epic θα κατασκευάσει παιχνίδια γι’αυτό, ο Sweeney είπε πως δεν είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν είναι υπεύθυνο ούτε το λειτουργικό αλλά ούτε και η Google. Την ευθύνη φέρουν οι πάροχοι, οι οποίοι βαρύνουν τις συσκευές με λογισμικό το οποίο κάνει αλόγιστη χρήση της μνήμης, με αποτέλεσμα την ασυνέπεια της μνήμης στα παιχνίδια με απαιτήσεις, όπως αυτά που χρησιμοποιούν την Unreal Engine

Να σημειώσω ότι αναφέρεται μονο για τα παιχνίδια της Epic και όχι σε άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή γραφικών όπως πχ. η gameloft η οποια έχει δημιουργήσει και μάλλον θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια με την unreal engine

nick

αντε ετσι ώστε να πάρουμε το maiximum από τα διπύρηνα θηρία και να έχουμε παιχνίδια αντάξια(αν όχι καλύτερα) από του psp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

Overwatch: Ο cowboy ήρωας ονομάζεται πλέον Cole Cassidy

Στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερώσεων που κάνει η Blizzard στα παιχνίδια της με στόχο να αφαιρεθούν αναφορές σε προβληματικά άτομα ή θέματα, μετά από πολλές αγωγές κατά της εταιρείας για διάκριση ή παρενόχληση.

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.