Φέρτε τους φίλους σας στο Warhammer Online και θα ανταμειφθείτε

Η EA ανακοίνωσε ότι θα ανταμείψει όσους παίκτες προσηλυτίσουν με επιτυχία τους φίλους τους στο Warhammer Online. Αν καλέσετε κάποιον φίλο σας μέσω του Account Center του Warhammer Online, και αυτός αποφασίσει να γίνει συνδρομητής, τότε θα ανταμειφθείτε με 30 μέρες δωρεάν παιχνιδιού. Αν φέρετε στο παιχνίδι δύο φίλους σας τότε, πέρα από το παραπάνω θα λάβετε ένα πιστό in-game κατοικίδιο, το οποίο θα σας βοηθά στα ταξίδια σας.

, Φέρτε τους φίλους σας στο Warhammer Online και θα ανταμειφθείτε

Αν φέρετε τέσσερις φίλους σας, τότε εκτός από τις 30 μέρες και το κατοικίδιο, θα λάβετε διάφορα ειδικά in-game αντικείμενα.

Πηγή: Game 2.0

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EA FIFA Hackers

Electronic Arts: Hackers κλέβουν δεδομένα 780GB και τα πωλούν online

Hackers έκαναν γνωστό ότι σε μία πρόσφατη κυβερνοεπίθεση κατάφεραν να κλέψουν δεδομένα 780 GB από το gaming κολοσσό της Electronic Arts.

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA Nintendo Switch PlayStation 4

Το FIFA 21 δε θα υποστηρίζει οποιασδήποτε μορφής cross-play

Σε σχετική ερώτηση η EA ήταν κατηγορηματική, ανακοινώνοντας πως δε θα μπορεί κάποιος να παίξει με παίκτες κονσόλας άλλης γενιάς ή άλλης εταιρείας.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.