Winter Ember: Sky Machine Studio και Blowfish Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Winter Ember, Winter Ember: Sky Machine Studio και Blowfish Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Winter Ember, Winter Ember: Sky Machine Studio και Blowfish Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Ήταν το 2019 όταν η Sky Machine Studio αποκάλυψε για πρώτη φορά το Winter Ember, ένας τίτλος που θα μας ταξίδευε στην Βικτοριανή εποχή. Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια ελάχιστων πληροφοριών, η Sky Machine Studio προχώρησε σε μία ευχάριστη ανακοίνωση. Όπως έγινε γνωστό, το Winter Ember θα γίνει διαθέσιμο τον Απρίλιο για όλες τις πλατφόρμες, και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer παρουσιάζοντας περισσότερα γύρω από τον τίτλο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει για το Winter Ember, έχουμε να κάνουμε με έναν isometric stealth τίτλο σε ένα sandbox κόσμο. Η ιστορία ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Arthur Artorias, ένας ευγενής που γίνεται μάρτυρας της μεγάλης σφαγής της οικογένειάς του και βλέπει την κληρονομιά τους να καταστρέφεται και να διαγράφεται από κάθε ιστορικό αρχείο. Μετά από μία σχεδόν δεκαετία στην εξορία, επιστρέφει στην πόλη Anargal με σκοπό να πάρει τη δική του εκδίκηση. Ο Arthur Artorias θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τυραννική θρησκευτική οργάνωση Greater Heaven, που έχει καταλάβει τον έλεγχο της πόλης. Για να καταφέρει τον στόχο του θα πρέπει να βασιστεί στην εξυπνάδα το και το σκοτάδι που θα το χρησιμοποιήσει προς όφελος του.

Winter Ember, Winter Ember: Sky Machine Studio και Blowfish Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Ως Arthur Artorias θα έχετε μαζί σας ένα thief-style τόξο που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από 30 διαφορετικά βέλη, ανάλογα την περίσταση που θα βρεθείτε. Θα ανοίξετε κουτιά που το καθένα από αυτά θα σας προσφέρουν διαφορετικά αντικείμενα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε δηλητήρια και δηλητηριώδη αέρια. Τα βέλη θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για επίθεση ή για άμυνα. Το περιβάλλον είναι σύμμαχος σας, κάτι που σε αρκετές περιπτώσεις θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση.

Winter Ember, Winter Ember: Sky Machine Studio και Blowfish Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.