World of Warcraft Shadowlands: Το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις σε PC στην ιστορία

World of Warcraft Shadowlands, World of Warcraft Shadowlands: Το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις σε PC στην ιστορία

Η Activision Blizzard τελειώνει ιδανικά τη χρονιά, καθώς το World of Warcraft Shadowlands είναι πλέον το παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις σε PC. Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την εταιρεία, με τις πωλήσεις του νέο DLC του παιχνιδιού να φτάνουν τα 3,7 εκατομμύρια στις 23 Νοεμβρίου, δηλαδή την ημέρα κυκλοφορίας.

Βέβαια, το World of Warcraft Shadowlands ξεπέρασε κατά 0.2 εκατομμύρια πωλήσεις σε PC το Diablo 3, το οποίο είναι και αυτό παιχνίδι της Activision και έφτασε τις 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις το 2012, όταν κυκλοφόρησε. Ένα ακόμα στοιχείο που μας δίνει η εταιρεία είναι ότι υπάρχει ρεκόρ στο πόσες ώρες έχουν ξοδέψει οι παίκτες στο Azeroth, το νέο κόσμο του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την Activision, τα νέα στοιχεία που παρουσίασαν στο World of Warcraft Shadowlands κέρδισαν τους παίκτες και οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία. Μη ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης το studio ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες και άλλαζε ή βελτίωσε σημεία, σύμφωνα με το feedback.

Εσείς παίξατε το νέο expansion του WoW; Αν ναι, πως σας φάνηκε;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kilgore

Κανα μηνα θα παιξουν οι περισσοτεροι και μετά το βλέπω με 500.000 subs πάλι. Κλασικά η blizzard έχει ξεφτιλίσει το game εδώ και 3 expansion

axel

Μη το λες, διεγραψαν πολλες μαkακιες των 2 προηγουμενων exp, RNG εκτος, ατελειωτο grinding εκτος, pruning εκτος, πολλά spells επεστρεψαν, καλή customization, και βεβαια επιστροφη των pvp vendors με πολύ καλύτερη παροχή gear.

Θάνος Μαρκόπουλος Κενές

Παίζω world of Warcraft τέσσερα χρόνια θεωρώ πως αυτό το expansion θα κάνει τη διαφορά επειδή είναι το καλύτερο

Skoteinos Ierofantis

Πώς ξέρεις ότι είναι το καλύτερο expansion, έχοντας παίξει WoW μόνο τα τελευταία 4 χρόνια;;; :kewk:

Last edited 3 years πριν by Skoteinos Ierofantis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.