Too Human | Νέα εποχή στα action RGP games

Μπείτε στον κόσμο του Too Human, του επικού παιχνιδιού δράσης τρίτου προσώπου, το οποίο έχει αναπτυχθεί από τη διάσημη Καναδική ομάδα Silicon Knights αποκλειστικά για το Xbox 360. Όπως ο κυβερνητικός θεός Baldur, οι παίκτες ωθούνται στη μέση μιας ασταμάτητης μάχης, η οποία απειλεί την ανθρωπότητα. Η παρουσία μίας αρχαίας μηχανής οδηγεί τις πράξεις των θεών, και ο Baldur είναι υπεύθυνος για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας από τη σφοδρή επίθεση τερατωδών πολεμικών μηχανών που έχουν σκοπό την εξόντωση της ανθρώπινης ζωής.

Στο “Too Human,” οι παίκτες δοκιμάζονται σε μια ασταμάτητη δράση που έχει ως κινητήρια δύναμη τον άψογο συνδυασμό της μάχης σώμα με σώμα με τα πυροβόλα όπλα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα έντονα στοιχεία role – playing παιχνιδιού (RPG) και τα εντυπωσιακά γραφικά που τονίζονται από τις δυνατότητες του Xbox 360. Οι μάχες διαδραματίζονται σε μεγάλη κλίμακα, καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν έναν τεράστιο αριθμό εχθρών.

Η παραγωγή του “Too Human” έχει την υπογραφή της Silicon Knights, η οποία με την εμπειρία της, την έμφαση στο σενάριο και τo εξειδικευμένο gameplay φέρνει το παιχνίδι στη νέα γενιά παιχνιδιών.

Χαρακτηριστικά:
● Συγκλονιστική εμπειρία action -RPG. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που μπορεί να αναγκάζουν τους παίκτες να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο είδη παιχνιδιών, το “Too Human” συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά οικονομίας και κοινωνικών εμπειριών ενός τυπικού RPG, όπως η συλλογή λαφύρων και η αλλαγή επιπέδων, ενώ διατηρεί την έξαψη ενός παιχνιδιού δράσης. Με μία ποικιλία όπλων, πανοπλιών, μηχανικών εμφυτευμάτων και δεξιοτήτων, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
• Εκρηκτικές συμπλοκές και μάχες. Χρειάζεται κάτι παραπάνω από μεγάλη μυϊκή δύναμη για να εκτοπιστούν οι ορδές των μηχανών. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μάχης σώμα με σώμα και μάχης με όπλα υψηλής τεχνολογίας, οι παίκτες έχουν τη δύναμη να συντρίψουν τους εχθρούς τους όχι μόνο από κοντά αλλά και από μακριά. Δες πώς κινούνται οι ήρωες και οι αντίπαλοί τους στη μάχη, μέσω της αναπαράστασης από την ομάδα Full Action Stunt Team (FAST). Μπορείς να αισθανθείς όλα τα “χτυπήματα” μέσα από τα προηγμένα οπτικά εφέ που μπορεί να προσφέρει η ισχύς του Xbox 360.
• Η γέννηση ενός ήρωα. Πάλεψε ως Baldur, το δυνατό μηχανικό θεό που μάχεται εναντίων των εχθρικών στρατών, για να γίνει ένα από τα διασημότερα είδωλα –ήρωες του παιχνιδιού. Από τον εξοπλισμό και την πανοπλία του μέχρι τις τεχνικές και τα combos, μπορείς να προσαρμόσεις τον Baldur με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας.
• Προηγμένη κινηματογραφική παρουσίαση. Οι χαρακτήρες και το περιβάλλον ζωντανεύουν με καταπληκτική οπτική πιστότητα. Βίωσε την έξαψη των μαχών μέσα από ένα δυναμικό σύστημα παρουσίασης, το οποίο απεικονίζει τις μάχες με κινηματογραφική ποιότητα. Επιβίωσε από τις συγκλονιστικές μάχες εναντίων εχθρών επί της οθόνης στο απέραντο τοπίο του κόσμου του “Too Human”. Η φοβερή ορχηστική μουσική επένδυση κάνει τους παίκτες να νιώσουν το καρδιοχτύπι, την ένταση και τη έξαψη της μάχης, καθώς η κάθε μελωδία μεταφέρει τον παίκτη στο συγκλονιστικό περιβάλλον του παιχνιδιού.
• Νέο επίπεδο πρόσβασης μέσω μαχών. Εκτέλεσε τους σύνθετους ελιγμούς του Baldur στις μάχες και συνδύασε καταιγιστικές κινήσεις και combos με μεγάλη ευκολία. Το διαισθητικό σύστημα μαχών του “Too Human” κάνει το gameplay εύκολο για να το μάθεις και σε ανταμείβει αν καταφέρεις να κυριαρχήσεις.
• Το μοντέρνο αναμετριέται με την κλασική μυθολογία των Βίκινγκς. Σε έναν κόσμο κατεστραμμένο από πολλούς πολέμους, το “Too Human” εξιστορεί τα χρονικά της επικής ιστορίας του Baldur, του αγαπημένου γιου του Odin και μίας ομάδας που προστατεύει την ανθρωπότητα, την Αesir. Ως Baldur, πρέπει να καταστρέψεις τις αρχαίες πολεμικές μηχανές που απειλούν τον κόσμο, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ισορροπήσεις την αίσθηση καθήκοντος και τιμής απέναντι στον πόθο σου για εκδίκηση –θυσιάζοντας ίσως ακόμη και την ανθρωπιά σου στην πορεία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.