Xbox Console Streaming: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για Android συσκευές

Console Streaming, Xbox Console Streaming: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για Android συσκευές

Η Microsoft επιτρέπει στους Xbox One testers να χρησιμοποιήσουν την επερχόμενη Console Streaming λειτουργία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στους κατόχους Xbox One να παίζουν στο κινητό τους παιχνίδια που έχουν εγκατεστημένα στην κονσόλα.

Η Xbox Console Streaming

Αρκετοί μπερδεύουν την Console Streaming με το Project xCloud. Ωστόσο πρόκειται για δύο διαφορετικές λειτουργίες. Σε αντίθεση με αυτήν τη λειτουργία, η Project xCloud επιτρέπει στους κατόχους Xbox να παίζουν παιχνίδια απευθείας από το cloud. Η υπηρεσία αυτή θυμίζει αρκετά τη Google Stadia και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους χρήστες της κονσόλας της Microsoft.

Η πρώτη public preview φάση του Project xCloud έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και για περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών, το Gears 5, το Halo 5: Guardians, το Killer Instinct, και το Sea of Thieves.

Απαιτήσεις και διαθεσιμότητα

Προς το παρόν, η Console Streaming είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα μέλη του προγράμματος Xbox Insider σε ΗΠΑ και Αγγλία, και μόνο για Android συσκευές που τρέχουν Android 6.0 ή νεότερο.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έναν Bluetooth Xbox One Wireless controller και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Xbox Game Streaming από το Play Store.

Η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει την κλίμακα των δοκιμών στο μέλλον, τόσο σε περισσότερες χώρες όσο και σε περισσότερες συσκευές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.