Xbox One S 500GB & 1TB: Σε δύο bundles από τις 23 Αυγούστου και οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν

Αρκετά νωρίτερα από ότι αρχικά αναμενόταν η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε ότι η πρώτη παρτίδα από Xbox One S 500GB και 1ΤΒ θα γίνουν διαθέσιμα στα καταστήματα στις 23 Αυγούστου σε δύο bundles.

Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά τις αγορές των ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και αυτό πιθανόν έχει να κάνει με την περιορισμένη διαθεσιμότητα της νέας κονσόλας.

Τα δύο bundles τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα είναι το Xbox One S Madden NFL 17 το οποίο απευθύνεται προφανώς στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά και σύμφωνα με τη Microsoft περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας fan του αμερικάνικου football για να ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά σε αυτό το bundle και για περιορισμένο χρονικό διάστημα περιλαμβάνεται ακόμα και προωθητικός κωδικός έκπτωσης 20% για αγορές από το NFLShop.com και όπως αντιλαμβανόμαστε οι Αμερικάνοι ποδοσφαιρόφιλοι … τρίβουν τα χέρια τους. Η τιμή του είναι 349 δολάρια στις ΗΠΑ>

Το δεύτερο bundle είναι το Xbox One S Halo Collection το οποίο είναι διαθέσιμο είτε σε έκδοση των 500GB είτε σε έκδοση του 1ΤΒ, ενώ στη συσκευασία υπάρχουν τα Halo 5: Guardians disc και το Halo: The Master Chief Collection. Η τιμή για αυτό το bundle ξεκινά από τα 299 δολάρια για την έκδοση των 500GB και φτάνει στα 349 δολάρια για την έκδοση του 1TB.

Υπομονή οι fans του Xbox σύντομα και στη χώρα μας.

Xbox One S, Xbox One S 500GB & 1TB: Σε δύο bundles από τις 23 Αυγούστου και οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν

Xbox One S, Xbox One S 500GB & 1TB: Σε δύο bundles από τις 23 Αυγούστου και οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse

Μαζί με το Resident Evil: Village η Capcom θα κυκλοφορήσει και το RE: Verse, ενώ έχουμε τα πρώτα gameplay video από τη beta του παιχνιδιού.

Games Halo Microsoft Xbox One

Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το sandbox περιεχόμενο του Halo Infinite είναι 90% έτοιμο, όμως χρειάζεται να τελειοποιηθεί πριν την κυκλοφορία.

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

EA Play: Δοκιμάστε τη συνδρομητική υπηρεσία με μόλις 1€

Η EA ανακοίνωσε μία νέα τιμή γνωριμίας για την υπηρεσία EA Play, με τους νέους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν ένα μήνα με μόλις 0,99 ευρώ.