Xbox One X: Ελλάδα αύριο 7 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ

Το Xbox One X (Project Scorpio) είναι η πιο δυνατή κονσόλα στην ιστορία της ανθρωπότητας και μεταξύ άλλων διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD 2.3GHz, 6 Teraflop GPU, μνήμη RAM 12GB GDDR5, εύρος μνήμης 326 GB/δευτερόλεπτο, εξελιγμένο σύστημα ψύξης και ειδικά ρυθμισμένη τάση για κάθε σύστημα ξεχωριστά.

Το Xbox One X υποστηρίζει 4K blu-ray και Dolby Atmos. Ως γνωστόν, το Xbox One X είναι σχεδιασμένο για 4K gaming, αλλά προσφέρει καλύτερα γραφικά και σε 1080p τηλεόραση. Μπορείτε να τσεκάρετε ποια υπάρχοντα και επερχόμενα παιχνίδια έχουν δουλευτεί ειδικά για το Xbox One X στο xbox.com/enhanced.

Το Xbox One X θα είναι διαθέσιμο από αύριο 7 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ.

Xbox One X Ελλάδα τιμή 499 ευρώ, Xbox One X: Ελλάδα αύριο 7 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ

Xbox One X Ελλάδα τιμή 499 ευρώ, Xbox One X: Ελλάδα αύριο 7 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Πανέμορφο για όποιον επιθυμεί gaming από τον καναπέ του. Βασικά, το καλύτερο στο είδος του αυτή τη στιγμή.

ΓΙΑΝΝΗΣ

περιμενω τα 16χρονα fanboys να μας πρηξουν τ ουμπαλα με το ποιο ειναι πιο καλο κτλ…

Nickolas

Αυτή την περίοδο πάω για αγορά μιας κονσόλας. Αν είχε αρκετές αποκλειστικότητες που να μου άρεσαν πραγματικά θα το έπαιρνα με τη μία, γιατί έχω καλή 4Κ τηλεόραση και έχει και το bonus του 4Κ player.
Τελικά όμως με βλέπω για PS4 Pro, έχει πολλές αποκλειστικότητες και τελικά δεν είμαι σίγουρος οτι έχουν τα γραφικά τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να με ενοχλήσει. Βασικά σκεφτόμουν και το Switch γιατί αγαπώ Zelda αλλά το κακό με τη Nintendo είναι οτι οι τιμές των τίτλων δεν πέφτουν ποτέ, οπότε μακροπρόθεσμα θα μου έρθει πολύ ακριβότερα.
Τι να πω μακάρι στην Ε3 το καλοκαίρι να παρουσιάσει αρκετούς τίτλους γιατί αυτή η κονσόλα πραγματικά αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.