Xbox Play Anywhere: Αγόρασε το παιχνίδι μια φορά και παίξε σε Windows 10 PC και Xbox

Η παρουσίαση του Project Scorpio αλλά και του Xbox One S έκλεψαν την παράσταση στην Ε3 2016, αλλά μια ξεχωριστή ανακοίνωση της Microsoft είναι το Xbox Play Anywhere.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Microsoft ο χρήστης που θα προχωρήσει σε ψηφιακό αγορά ενός παιχνιδιού, άμεσα εντάσσεται στο πρόγραμμα Xbox Play Anywhere. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παίξει το παιχνίδι που αγόρασε όχι μόνο στο Xbox One αλλά και σε ένα PC με Windows 10. Επιπλέον ισχύει και το αντίστροφο, δηλαδή η ψηφιακή αγορά ενός παιχνιδιού για Windows 10 το οποίο θα μπορεί να παίζει τόσο στο PC του όσο όμως και στο Xbox One.

Εδώ να σημειώσουμε ότι το Xbox Play Anywhere είναι μια δωρεάν υπηρεσία και στόχο έχει να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται τις δύο πλατφόρμες, του Xbox και των Windows PCs. Η ανακοίνωσε που έγινε αναφέρει μάλιστα ότι θα υπάρχει η δυνατότητα οι δύο πλατφόρμες να μοιράζονται δεδομένα για το παιχνίδι όπως save games, achivements και άλλες πληροφορίες, έτσι ώστε ο gamer απλά να συνεχίζει το παιχνίδι του απρόσκοπτα ανεξάρτητα από που θα επιλέξει να το τρέξει.

Αρκετοί από τους τίτλους που η Microsoft μας έδειξε στην παρουσίαση της στην Ε3 2016 υποστηρίζουν το Xbox Play Anywhere. Οι πρώτοι τίτλοι που ανακοινώθηκε ότι συμμετέχουν στο Xbox Play Anywhere είναι οι Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Gears of War 4, ReCore, Scalebound, Sea of Thieves, We Happy Few και το State of Decay 2.

Xbox Play Anywhere, Xbox Play Anywhere: Αγόρασε το παιχνίδι μια φορά και παίξε σε Windows 10 PC και Xbox

Xbox Play Anywhere, Xbox Play Anywhere: Αγόρασε το παιχνίδι μια φορά και παίξε σε Windows 10 PC και Xbox

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Ωραίο παράδειγμα….
Παίζει η μαμά στο Xbox, έρχεται το παιδί στο σπίτι, μια αγκαλιά και παρκάρισμα το παιδί μπροστά στην TV να βλέπει παιδικό και η μαμά να συνεχίζει το παιχνίδι της στο PC…

Γαμώ τις κοινωνίες φτιάξαμε….

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Aris πέστα αδερφέ. Με τις βλακείες της msft αποξενώνουν τις οικογένειες !! Μέχρι χτές μια χαρά πήγαιναν όλα και από Ιούλιο αρχίζει η κατρακύλα!! Όσο η μαμά έβλεπε σήριαλ και κάτι τούρκικα , οι οικογένειες ήσαν πρότυπο!!APPLE RULES!!!

ironmanmark40

Η Microsoft προχωρά στην ενοποίηση των συσκευών της και του λειτουργικού της όπως εχει δηλώσει. Ότι καλύτερο για τους χρήστες. Το θέμα είναι να κερδίσει και τους “σκληροπυρηνικούς” του gaming! Να ειδοποιήσω πως υπάρχει νέα αναβάθμιση για τα windows 10 mobile threshold 10586.420 διαθέσιμη ενώ για τους insiders η Redstone 14364.

thanoik

Εγώ βλέπω οτι οταν η Microsoft κανει καλες κινήσεις η fan των αλλων λειτουργικων τρωνε τα λυσακα τους,αν φτιαξει και το store της τοτε θα ειναι η ποιο ολοκληρωμενη εταιρια.

Thanosgr13

Δηλαδή θα μπορω να παιξω forza χωρίς να εχω Xbox ?

Νίκος Ζ3C

Με λίγα λόγια το XBOX πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης διότι πλέον δεν έχει κανένα παιχνίδι αποκλειστικό.Οποιος έχει pc παίζει τα ίδια και αν έχει καλό μηχάνημα και με καλύτερα γραφικά φυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.