Xbox: Θεωρεί ότι τα ηχητικά τοπία των παιχνιδιών μπορούν να σας αποκοιμίσουν

Microsoft Xbox Calm, Xbox: Θεωρεί ότι τα ηχητικά τοπία των παιχνιδιών μπορούν να σας αποκοιμίσουν

Η Microsoft ανακοίνωσε μια συνεργασία μεταξύ του Xbox και της Calm, μιας δημοφιλής εφαρμογή ύπνου, διαλογισμού και χαλάρωσης, που θα φέρει για πρώτη φορά ηχητικά τοπία με θέμα τα βιντεοπαιχνίδια. Οι χρήστες του Calm Premium μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δύο νέα ηχητικά τοπία βασισμένα στο Sea of ​​Thieves και στο Halo Infinite που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ήχος φόντου για ύπνο ή γενική χαλάρωση.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, οι χρήστες του Calm premium μπορούν «να απολαύσουν τους διαλογιστικούς ήχους των κυμάτων που στροβιλίζονται και των πουλιών που φλυαρούν από την ωκεάνια έκταση του Sea of ​​Thieves και τους ατμοσφαιρικούς εξωγήινους ήχους της Zeta Halo από το Halo Infinite». Μια συνδρομή Calm Premium κοστίζει συνήθως 69,99 $ ετησίως (ή εφάπαξ συνδρομή ισόβιας συνδρομής 399,99 $), αλλά οι συνδρομητές Xbox Ultimate της Microsoft μπορούν να τη δοκιμάσουν για τρεις μήνες δωρεάν και να λάβουν έκπτωση 50 τοις εκατό στην πρώτη τους ετήσια συνδρομή.

Η συνεργασία με την Calm αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Xbox να υποστηρίξει την ψυχική υγεία των παικτών του. Σύμφωνα με μια πρόσφατη παγκόσμια έρευνα που ανατέθηκε από το Xbox, το 54% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι χρησιμοποιεί βιντεοπαιχνίδια για να ανακουφίσει το άγχος.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.