Xbox: Το streaming του Twitch επιστρέφει στο dashboard σε νέο update

xbox, Xbox: Το streaming του Twitch επιστρέφει στο dashboard σε νέο update

xbox, Xbox: Το streaming του Twitch επιστρέφει στο dashboard σε νέο update

Η Microsoft επαναφέρει τη ροή του Twitch στον πίνακα ελέγχου του Xbox. Η διαδικασία ενσωμάτωσης ξεκίνησε τον Οκτώβριο και τώρα θα βρίσκεται στη διεπαφή Xbox Guide, με υποστήριξη κάμερας web.

Το Twitch εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενσωματωμένο στο ταμπλό του Xbox One το 2014, χρησιμοποιώντας μια διεπαφή Snap για να επιτρέπει στους παίκτες να μεταδίδουν το gameplay στην πλατφόρμα.

Το streaming του Twitch θα εμφανίζεται στην καρτέλα Capture and Share του Οδηγού Xbox και θα χρειαστεί απλώς να συνδέσετε τον λογαριασμό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες ροής. Υποστηρίζονται ακουστικά και κάμερες web και μπορείτε να διαχειριστείτε τα επίπεδα ήχου παιχνιδιού ή μικροφώνου, να συμπεριλάβετε ήχο φίλων από τη συνομιλία πάρτι ή να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την ανάλυση και το ρυθμό μετάδοσης δεδομένων.

 

Η ενσωμάτωση του Twitch θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις κονσόλες Xbox One και τις πιο πρόσφατες κονσόλες Xbox Series S / X της Microsoft ως μέρος μιας νέας ενημέρωσης του πίνακα ελέγχου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.