Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360

, Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360Την κατάλληλη στιγμή πριν τις γιορτές, η Microsoft κυκλοφορεί δύο νέα πακέτα της κονσόλας Xbox 360, που περιλαμβάνουν τίτλους παιχνιδιών και περιεχόμενο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι νέες προσφορές λιανικής που θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου περιλαμβάνουν το πακέτο Xbox 360 Arcade, με εκτιμώμενη λιανική τιμή €279.99*, και το πακέτο Xbox 360 Forza MotorsportTM 2/ Viva Piñata, με εκτιμώμενη λιανική τιμή €349.99*.

Το Xbox 360 Arcade, περιέχει πέντε τίτλους παιχνιδιών κατάλληλους για όλη την οικογένεια, καθώς και ένα ασύρματο χειριστήριο, θύρα HDMI για σύνδεση υψηλής ανάλυσης και μνήμη 256MB –χρήσιμης για την αποθήκευση των παιχνιδιών και άλλου ψυχαγωγικού περιεχομένου. Με εκτιμώμενη λιανική τιμή μόλις €279.99*, η κονσόλα Xbox 360 Arcade περιέχει τις πλήρεις εκδόσεις των πέντε τίτλων με τις καλύτερες πωλήσεις από το Xbox LIVE Arcade, και συγκεκριμένα τα “PAC-MAN Championship Edition” (NAMCO BANDAI Games), “Uno,” “Luxor 2,” “Boom Boom Rocket” (Electronic Arts) και “Feeding Frenzy”.
Το πακέτο Xbox 360 Forza MotorsportTM 2 / Viva Piñata, περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox 360 με ασύρματο χειριστήριο, σκληρό δίσκο 20 GB, θύρα HDMI και δύο κορυφαία παιχνίδια με υψηλές πωλήσεις από τη Microsoft Game Studios, το Forza Motorsport 2 και το Viva Piñata, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €349.99*.

Οι νέες προσφορές αποτελούν τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για την είσοδο των καταναλωτών στο μαγικό κόσμο του Xbox 360 και στις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Microsoft κυκλοφορεί τα δύο αυτά πακέτα, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να ανακαλύψουν την κονσόλα με την καλύτερη σειρά τίτλων στην ιστορία της βιομηχανίας των videogames. Η φετινή χρονιά θα χαραχτεί στη μνήμη των gamers του Xbox 360, καθώς μία ευρεία γκάμα κορυφαίων τίτλων θα φτάσει μέχρι το τέλος του χρόνου στις προθήκες των καταστημάτων, με αποκλειστικότητες όπως το Halo 3 (Bungie Studios), το BioShock (2K Games), το Blue Dragon (Microsoft Game Studios – MGS), το Project Gotham Racing 4 (MGS), το Naruto Rise of a Ninja (Ubisoft), το Viva Piñata Party Animals (MGS) – πλήρως εξελληνισμένο, το Ace Combat 6: Fires of Liberation (Namco Bandai Games) και το Mass Effect (MGS).

Η είδηση για τα νέα πακέτα του Xbox 360 αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Microsoft να φέρει την εμπειρία του Xbox 360 κοντά στις οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευση της Microsoft στην οικογενειακή ψυχαγωγία συμπληρώνεται από τη μεγαλύτερη συλλογή τίτλων με περισσότερα από 200 παιχνίδια για όλη την οικογένεια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της χώρας μας αυτά τα Χριστούγεννα και που περιλαμβάνουν τα “BEE MOVIE GAME” (Activision), “Guitar Hero III: Legends of Rock” (Activision), “Naruto: Rise of a Ninja” (UbiSoft) και “Viva Piñata: Party Animals”. Η Microsoft προσφέρει τα κατάλληλα πακέτα στη σωστή τιμή και εγγυάται πως φέτος θα είναι οι καλύτερες γιορτές Χριστουγέννων μέχρι τώρα.

* Οι παραπάνω τιμές είναι εκτιμώμενες τιμές λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στις παραπάνω εκτιμώμενες λιανικές τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

Δείτε επίσης:
> Το Tabula Rasa έρχεται πρώτα στα Gnet
> “Τρελές” πωλήσεις για το Halo 3
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.