Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360

Xbox 360Την κατάλληλη στιγμή πριν τις γιορτές, η Microsoft κυκλοφορεί δύο νέα πακέτα της κονσόλας Xbox 360, που περιλαμβάνουν τίτλους παιχνιδιών και περιεχόμενο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι νέες προσφορές λιανικής που θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου περιλαμβάνουν το πακέτο Xbox 360 Arcade, με εκτιμώμενη λιανική τιμή €279.99*, και το πακέτο Xbox 360 Forza MotorsportTM 2/ Viva Piñata, με εκτιμώμενη λιανική τιμή €349.99*.

Το Xbox 360 Arcade, περιέχει πέντε τίτλους παιχνιδιών κατάλληλους για όλη την οικογένεια, καθώς και ένα ασύρματο χειριστήριο, θύρα HDMI για σύνδεση υψηλής ανάλυσης και μνήμη 256MB –χρήσιμης για την αποθήκευση των παιχνιδιών και άλλου ψυχαγωγικού περιεχομένου. Με εκτιμώμενη λιανική τιμή μόλις €279.99*, η κονσόλα Xbox 360 Arcade περιέχει τις πλήρεις εκδόσεις των πέντε τίτλων με τις καλύτερες πωλήσεις από το Xbox LIVE Arcade, και συγκεκριμένα τα “PAC-MAN Championship Edition” (NAMCO BANDAI Games), “Uno,” “Luxor 2,” “Boom Boom Rocket” (Electronic Arts) και “Feeding Frenzy”.
Το πακέτο Xbox 360 Forza MotorsportTM 2 / Viva Piñata, περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox 360 με ασύρματο χειριστήριο, σκληρό δίσκο 20 GB, θύρα HDMI και δύο κορυφαία παιχνίδια με υψηλές πωλήσεις από τη Microsoft Game Studios, το Forza Motorsport 2 και το Viva Piñata, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €349.99*.

Οι νέες προσφορές αποτελούν τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για την είσοδο των καταναλωτών στο μαγικό κόσμο του Xbox 360 και στις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Microsoft κυκλοφορεί τα δύο αυτά πακέτα, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να ανακαλύψουν την κονσόλα με την καλύτερη σειρά τίτλων στην ιστορία της βιομηχανίας των videogames. Η φετινή χρονιά θα χαραχτεί στη μνήμη των gamers του Xbox 360, καθώς μία ευρεία γκάμα κορυφαίων τίτλων θα φτάσει μέχρι το τέλος του χρόνου στις προθήκες των καταστημάτων, με αποκλειστικότητες όπως το Halo 3 (Bungie Studios), το BioShock (2K Games), το Blue Dragon (Microsoft Game Studios – MGS), το Project Gotham Racing 4 (MGS), το Naruto Rise of a Ninja (Ubisoft), το Viva Piñata Party Animals (MGS) – πλήρως εξελληνισμένο, το Ace Combat 6: Fires of Liberation (Namco Bandai Games) και το Mass Effect (MGS).

Η είδηση για τα νέα πακέτα του Xbox 360 αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Microsoft να φέρει την εμπειρία του Xbox 360 κοντά στις οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευση της Microsoft στην οικογενειακή ψυχαγωγία συμπληρώνεται από τη μεγαλύτερη συλλογή τίτλων με περισσότερα από 200 παιχνίδια για όλη την οικογένεια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της χώρας μας αυτά τα Χριστούγεννα και που περιλαμβάνουν τα “BEE MOVIE GAME” (Activision), “Guitar Hero III: Legends of Rock” (Activision), “Naruto: Rise of a Ninja” (UbiSoft) και “Viva Piñata: Party Animals”. Η Microsoft προσφέρει τα κατάλληλα πακέτα στη σωστή τιμή και εγγυάται πως φέτος θα είναι οι καλύτερες γιορτές Χριστουγέννων μέχρι τώρα.

* Οι παραπάνω τιμές είναι εκτιμώμενες τιμές λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στις παραπάνω εκτιμώμενες λιανικές τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

Δείτε επίσης:
> Το Tabula Rasa έρχεται πρώτα στα Gnet
> “Τρελές” πωλήσεις για το Halo 3
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 5

Gran Turismo 7: Ο Βασιλιάς επιστρέφει στις 4 Μαρτίου

Το Gran Turismo 7, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως ο βασιλιάς των racing games επιστρέφει.

Games Sony PlayStation 5

Sony PlayStation Showcase: Τι θα δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου;

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Showcase για τις 9 Σεπτεμβρίου, στο οποίο υπόσχεται να μας δείξει το μέλλον του PS5.

Games LG

LG gaming monitors: Aποκτήστε δώρο gaming καρέκλα και αξεσουάρ Razer

Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Αυγούστου έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Games Sony PlayStation 5

PlayStation 5: Κυκλοφόρησε αναθεωρημένο μοντέλο 300 γρ. πιο ελαφρύ

Η Αυστραλία φαίνεται να είναι η πρώτη χώρα στην οποία ξεκίνησε η διάθεση των “νέων” PlayStation 5.