XCOM 2 Collection: Έρχεται στις 5 Νοεμβρίου για iPhone και iPad

Οι gamers σε iPhone και iPad φαίνεται πως έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαίρονται, καθώς το XCOM 2 Collection έρχεται στις πλατφόρμες της Apple. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα μικρό trailer 29 δευτερολέπτων, το οποίο μας δείχνει το παιχνίδι να τρέχει στη μικρή και την μεγάλη οθόνη των συσκευών.

Μάλιστα, η κυκλοφορία του XCOM 2 Collection αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου, με τιμή 27,99 ευρώ. Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι τα iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X και όλα τα νεότερα, καθώς και τα iPad Pro από το 2017 και μετά και τα iPad από το 2019 και μετά. Για όσους δε γνωρίζουν, το XCOM 2 πρόκειται για ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, με την έκδοση Collection να περιλαμβάνει και τα 4 DLC του παιχνιδιού.

XCOM 2 Collection, XCOM 2 Collection: Έρχεται στις 5 Νοεμβρίου για iPhone και iPad

Το αρχικό XCOM 2 κυκλοφόρησε το 2016 για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC. Ο τίτλος ήταν η συνέχεια του reboot της σειράς, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την κυκλοφορία του XCOM: Enemy Unknown το 2012. Πάντως, συγκριτικά με τα 49,99 ευρώ που κοστίζει η έκδοση του Nintendo Switch, φαίνεται μία αρκετά δελεαστική πρόταση, σε όσους βέβαια αρέσει αυτή η κατηγορία παιχνιδιών.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.