Xiaomi, ανακοινώνει συσκευή για gaming 20 Ιανουαρίου;

Μαζί με τα Xiaomi Mi Note και Xiaomi Mi Note Pro την εβδομάδα που πέρασε η εταιρεία παρουσίασε το Xiaomi Mi Box, το μικροσκοπικό set-top box. Όπως φαίνεται όμως ο Κινέζος κατασκευαστής δεν έχει τελειώσει με τις ανακοινώσεις. Σύμφωνα με νέο teaser στις 20 Ιανουαρίου ετοιμάζει νέο event όπου θα παρουσιάσει νέο προϊόν σχετικό με το gaming.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν είναι κάποια πλατφόρμα για gaming ή παιχνιδομηχανή μιας και πλέον δεν ισχύει η απαγόρευση των κονσολών στην Κίνα.

xiaomi gaming launch event, Xiaomi, ανακοινώνει συσκευή για gaming 20 Ιανουαρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
inblx

Θέλω να δω μια φορητή κονσόλα, τύπου PS Vita ή Shield, λιγο μεγαλύτερο στις 6″ 720p ή 1080p, αλλά με καλυτερο hardware. Δηλαδή, να φοράει ας πούμε έναν Nvidia Tegra K1/X1, μεγάλη μπαταρία, και να έχει καλους μοχλούς.
Αν δω ακόμα ένα από αυτά τα ψεύτο-consoles που φοράνε έναν MediaTek με 1 γιγα Ραμ και μια underpowered GPU όπως PowerVR 544 η καμια Mali450 θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο. Αφού κανουν που κανουν κονσόλα Android, ας την κάνουνε καλη.

Πράγματι μερικά από αυτά είναι χρήσιμα καμια φορά, ειδικά για emulators. Τρέχω πολλά emulator, ειδικά Nintendo, για να παίζω Zelda, όμως θα ήθελα να παίζω Wii games. Και λέω για emulators γιατί σαν Android δεν έχει και τπτ σοβαρό να παίξεις. Εκτός από τα τελευταία games, όπως το room 2, GTA S.A., Baldur’s Gate και φυσικά Hearthstone, οπου τα περισσότερα είναι Ports, τα games που αξίζει να παίξεις στο Android είναι μετρημένα στα δάκτυλα, του ένως χεριού…

Επίσεις, βλακειουλες τύπου Android TV me steaming και τέτοια επίσεις πολύ βαρετά. Εκτός αν το παει άλλου και βγάλει κανένα steambox, που χλομό το βλέπω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.