Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Yakuza 8, Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Η σειρά Yakuza αν και κουβαλάει μια μακριά πορεία, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πετύχει την αναγνώριση ακόμα μεγαλύτερου κοινού. Σε αυτό βοήθησε αρκετά και η επανέκδοση των παλαιών τίτλων, ενώ και το πρόσφατο Yakuza: Like a Dragon γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στην Ryu Ga Gotoku το βάρος έχει πέσει σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη της συνέχειας του νέου Yakuza. Το περιοδικό Famitsu κατάφερε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες του Yakuza 8, μέρος από αυτές τις φωτογραφίες να είναι στα πλάνα από βίντεο που θα δούμε στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής η Saga δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα γύρω από την ανάπτυξη του νέου Yakuza. Μέσα από το Famitsu οι φίλοι της σειράς είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το Yakuza 8. Μέσα από τις φωτογραφίες βλέπουμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού τον Ichiban Kasuga, που είναι ο νέος κεντρικός ήρωας της σειράς και τους Koichi Adachi και τον Yu Nanba. Ο Ιάπωνας μαχητής MMA και Yuotuber Mikuru Asakura, βρέθηκε στα studio της Ryu Ga Gotoku.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα είναι αν το Yakuza 8 θα είναι και ο τίτλος που θα γίνει διαθέσιμος. Ανεξαρτήτως από το όνομα που θα έχει, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε να κάνουμε με μια συνέχεια του Yakuza: Like a Dragon. Με τον Ichiban Kasuga να είναι ξανά ο βασικός ήρωας του παιχνιδιού με διαφορετική εμφάνισή. Αν και αρχικά υπήρχαν ανησυχίες για την αλλαγή του βασικού ήρωα της σειράς Yakuza, Kazuma Kiryu. H εισαγωγή του νέου χαρακτήρα αποδέχτηκε θετική καθώς ο Ichiban Kasuga αγαπήθηκε αμέσως.

Yakuza 8, Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του Yakuza: Like a Dragon, για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποτέ θα μπορούσαμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα από την Saga. Το μεγαλύτερο κενό που έχει παρατηρηθεί ανάμεσα στα βασικά παιχνίδια της σειράς Yakuza ήταν τα τρία χρόνια. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε μια ευχάριστη ανακοίνωση γύρω από το μέλλον του νέου τίτλου.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.