Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]
Κυριακή, 01/12/2019 · Κώστας Βλαχάκης
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!
Τρίτη, 15/09/2009 · Κώστας Βλαχάκης
Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε το 1o Techblog Workshop, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο κάλεσμα για να δούμε από κοντά το αναμενόμενο HTC Hero ανταποκρίθηκαν 7 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog. Συζητήσαμε για τα λειτουργικά συστήματα των κινητών, επιλέξαμε στρατόπεδο και η κουβέντα άναψε. Το Hero άρεσε σε όλους, βρήκαν πολύ όμορφο τον σχεδιασμό του και πολύ smooth την πλοήγηση στο μενού. Μάθαμε για το Android Marketplace και συγκρίναμε το Hero με το HTC Pro2 της Ιωάννας, το iPhone 3GS του Πάνου και το Nokia N97. Μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το 2ο Workshop και θα δούμε από κοντά τα Nokia N900 και Sony Ericsson Satio.
Το HTC Hero διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys.
Κυριακή, 01/12/2019 · Κώστας Βλαχάκης
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!
Τρίτη, 08/10/2019 · Κώστας Βλαχάκης
Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Τετάρτη, 02/10/2019 · Κώστας Βλαχάκης
Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!
Τρίτη, 10/09/2019 · Κώστας Βλαχάκης
Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.
trelo pareaki!!!
Sinxaritiria..pedia..sas euxomai na ta 100sthsete ta workshop…tha erxomoun kai go alla ime apo nisi mitilini sigekrimena…
Είχατε και άλλα gadgets εκεί;
Βλέπω iPhone, iPod Touch 1g, Nokia N97…
τέλειααα! Και baba au rum βλέπω!
Στο επόμενο ψήνομαι να έρθω, με ενδιαφέρουν!
Πάντως δεν είδα ούτε μία γυναίκα! 😛
Stratis09, Αν τύχει να είσαι Αθήνα σε κάποιο από τα επόμενα, σε περιμένουμε.
gogo, Σύντομα θα γίνει το επόμενο να τα πούμε και από κοντά μετά από καιρό!
isidoros, Είχαμε την Ιωάννα αλλά δεν ήθελε να βγει σε φωτό 🙂
Όλοι ακριβά κινητά έχετε εκτός από έναν που έχει iPod 😛
Μπράβο Κώστα, πολύ καλή η ιδέα του workshop!
Το βάλαμε και στο techradar, ρίξε καμιά ψήφο να βγει μπροστά!
https://www.techradar.gr/kinita-tilefona/1st-techblog-workshop-dokimasame-to-htc-hero/
Σε ευχαριστώ Σίμο! Περάσαμε πολύ ωραία και ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις με όλα τα παιδιά.
Το είδα το backlink και ψήφισα! 🙂
Να περιμένουμε κάποια στιγμή τα “πρακτικά” του workshop; Αν και, μετά από τόσες παρουσιάσεις και σχόλια, μάλλον το αποφάσισα: I need a HERO!
Το κακό είναι ότι μόνο ρούμι είχε το μαγαζί 🙂
Καλή συνέχεια.
ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ IPHONE ΣΤΗΝ 3η ΕΙΚΟΝΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ???
Α ΝΑΙ ΤΟ IPOD …
Ποτέ θα ξαναδούμε HTC Κώστα?? Ένα u11 τίποτα? Τα ξέχασες τα HTC.. Εντάξει μείναν λίγοι που τα προτιμούν αλλά δεν παύουν να είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα, άσχετα που δεν τα ξέρουν τα σημερινά παιδιά😁😁😁