2o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη; Ναι, αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου το μεσημέρι, 8 μήνες ακριβώς από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε “πάνω” ελάτε να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας της Βορείου Ελλάδος! Το μέρος είναι το γνωστό, “The Green Bottle” στο κέντρο της πόλης με τον φιλόξενο Στέφανο, την ωραία διακόσμηση, full κλιματισμό και free internet!

2ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης
• Πότε: Σάββατο 30 Ιουνίου, 15:00 το μεσημέρι (υπολογίστε ότι θα διαρκέσει έως τις 19:00)
• Που: «The Green Bottle», Βογατσικού 10 (πίσω από τη Μητρόπολη), τηλ.: 2310.244655
– Full air-condition – free Wi-Fi.
• Βρείτε το στο χάρτη εδώ
• Κόστος συμμετοχής: 0

Μαζί μας θα έχουμε: Samsung Galaxy S III, HTC One X, LG Optimus 4X HD και ότι άλλο καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε μέχρι το Σάββατο! Πολύ διάθεση, μεγάλα χαμόγελα και όρεξη για να πετύχει ένας σημαντικός σκοπός.

Ιερός Σκοπός


Αυτή τη φορά σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε και εμείς οι Techbloggers συναθρώπους μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και δεν έχουν την άνεση να απολαμβάνουν smartphones και tablets όπως θα κάνουμε εμείς το Σάββατο το μεσημέρι. Αποφασίσαμε λοιπόν και σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης είπαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μαρκάς διάρκειας (κονσέρβες, γάλα, αλεύρι, μαρμελάδα, και λάδι) και να τα διαθέσουμε σε όσους έχουν ανάγκη.

Παιδιά, για να είμαστε εντάξει και να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όποιος μπορεί, θέλει και το θυμηθεί κρατάει μαζί του και ότι θέλει. Δεν σημαίνει ότι όποιος έρθει στο Workshop για να γνωριστούμε και να πιει τον καφέ του θα πρέπει να έχει περάσει νωρίτερα από το super market φορτωμένος με ψώνια. Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια ή μια κονσέρβα τόνο να πάρετε από το ντουλάπι του σπιτιού σας πριν ξεκινήσετε, αυτό αρκεί!

Μίλησα στο τηλέφωνο με την υπεύθυνη του τμήματος και την προϊσταμένη Κοινωνική Λειτουργό στο Δήμο Θεσσαλονίκης και μου είπε ότι υπάρχει ανάγκη για λάδι. Απλά κρατήστε το στο μυαλό σας και πάλι να επαναλάβω ότι δεν είναι όρος για να παρευρεθεί κάποιος στο Workshop ούτε θα κάνουμε face control οι υπόλοιποι για το ποιος έφερε κάτι και ποιος όχι. Να φέρει όποιος το θυμηθεί, έχει την άνεση και μπορεί. Αυτά! Και θυμηθείτε τα προϊόντα να είναι ωραία τακτοποιημένα σε σακούλες, μην τα φέρετε έτσι χύμα και μου τα απλώσετε σε κανα τραπέζι! :p

Σας περιμένω όλους, να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να κουβεντιάσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία. Techblog, η τεχνολογίας μας ενώνει!

Το βίντεο είναι από το 1ο Techblog Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2011.

, 2o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Npapanikolaou

Το μεσημερι αλλα τι ωρα;

Βασιλης Βασιλειου

θα ειμαι εκει 😀 ωχ με ειδα στο video

Npapanikolaou

Σορυ Κωστα τωρα το ειδα ωραια 15:00

themis

θα τα πούμε απο κοντά Κώστα
την τετάρτη περνώ και το galaxy s3 θα το έχω μαζί μου

Thanasis

ανήλικους δέχεστε?

haris

θα έρθω από Δράμα την προηγούμενη φορά το έχασα τώρα όχι

πασχαλης

ωραια πραματα!θα προσπαθησω να ειμαι εκει!

Knight Rider

Ωραια θα ξαναρθω 🙂

ΠΑΥΛΟΣ

και εγω θα ερθω λογικα για πρωτη φορα! την προηγουμενη δεν ειμουν φαν του techblog!

Fotis

Έτσι! Θα έρθουμε όπως και την πρώτη φορά 🙂 Μπράβο Κώστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.