6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης: Φωτογραφίες – βίντεο

6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης φωτογραφίες βίντεο, 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης: Φωτογραφίες – βίντεο

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε στη συμπρωτεύουσα και το 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης. Η προσεύλευση μοναδική, περισσότεροι από 160 φίλοι της τεχνολογίας συγκεντρώθηκαν αντάλλαξαν απόψεις με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

Το κάλεσμα απλό, ένα χαλαρό μεσημεριανό καφεδάκι στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης που τόσες και τόσες φορές μας έχει αγκαλιάσει με τον κόσμο της να διψάει για τεχνολογιία αλλά και να κατέχει σοβαρά το “άθλημα” των smartphones.

Ανάμεσα σε χαμόγελα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και νέες γνωριμίες είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι από κοντά πανελλαδικά τα πολυανεμενόμενα Huawei Mate 10 και Mate 10 lite, ένα ολόκληρο μήνα πριν κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά.

Ιδιαίτερα ευτυχείς ήταν και οι fans των Sony οι οποίοι είδαν συγκεντρωμένα όλα μαζί τα νέα μοντέλα όπως XPERIA XZ1, XPERIA XZ1 Compact και XPERIA XA1 Plus μαζί φυσικά με το XPERIA XZ Premium.

6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης φωτογραφίες βίντεο, 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης: Φωτογραφίες – βίντεο

Στο τέλος του event πραγματοποιήθηκε κλήρωση με ένα τσουβάλι δώρο και τελικά κανείς δεν έφυγε από το Workshop χωρίς να κερδίσει κάτι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσους βοήθησαν για να εξελιχθεί ομαλά το event μιας και 160 άτομα σε ένα καφέ με δυο πατώματα ήθελε συντονισμό για να πάνε όλα καλά, όπως και πήγαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στο Βάιο γιια τις φωτογραφίες, το Κώστα στο stand με τα Huawei, τον Μάκη στο stand με τα Sony, την Γεωργία στην υποδοχή, τις δυο Μαρίες στην κλήρωση, την Πένυ, τον Γιάννη, τον Γιώργο, το Αντρέα και φυσικά όλους εσάς.

Ήταν το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα event τεχνολογίας που έχει πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και για αυτό σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Η τεχνολογίας μας ενώνει. Τα λέμε από κοντά… σύντομα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Εμείς ευχαριστούμε Κώστα!

Tsiman

Περάσαμε καταπληκτικά! Πλούσια και πολλά Δώρα!! Αφού σ αγαπάμε να έρχεσαι πιο συχνά! Το καπελάκι θα φορεθεί ΠΟΟΟΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥ!!!!!!
Ααααα….πήρα και update στο LG G4…. αυτοκόλλητο στο καπάκι της μπαταρίας!!!

Efkairiakos

Συγχαρητήρια!!!

Μανώλης

Το καλύτερο workshop Κώστα!! Πολύ μεγάλη συμμετοχή, άριστη οργάνωση, πολύ ωραία τα κινητά που παρουσιάστηκαν και πολλά και υπέροχα δώρα!! Ευχαριστούμε πολύ και τα λέμε στο επόμενο!!

KostasB

@Κώστας Βλαχάκης δεν νομίζω να ήμασταν μόνο 160 αφού ο μεγαλύτερος λαχνός που κέρδισε ήταν το 245 😜 . Και επίσης οι τελευταίοι κάθησαν στο ισόγειο οπότε βάλε 3 πατώματα. Έπρεπε να το είχαμε όλο το μαγαζί για την πάρτη μας! Ευχαριστούμε πάντως που δεν ξεχνάς και μας από τα βόρεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.