Live unboxing και πολλά δώρα απόψε στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής

Live unboxing και πολλά δώρα σήμερα στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής, Live unboxing και πολλά δώρα απόψε στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σας περιμένω όλους σήμερα το απόγευμα 17:00 – 20:00 στο νέο κατάστημα Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής για να κάνουμε live unboxing με το μαγικό κοπίδι στο Honor 10 και hands-on tour σε ολόκληρο το μαγαζί!

Σας περιμένω όλους στον 1ο όροφο του καταστήματος σε ένα διαφορετικό Techblog Workshop για πρώτη φορά μέσα σε κατάστημα τεχνολογίας! Ελάτε γισ selfie, νέες γνωριμίες και ένα διαφορετικό tour στα 4 επίπεδα του καταστήματος συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.!

Τα λέμε το απόγευμα από κοντά. Η τεχνολογίας μας ενώνει! Facebook event!

Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή
• Πότε: Σάββατο 7 Ιουλίου, 17:00 – 20:00
• Που: Νέο κατάστημα Πλαίσιο Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 502-504 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Θα είμαστε εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.