SONY XPERIA Day Athens: Secret event τεχνολογίας

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το secret event τεχνολογίας “SONY XPERIA Day Athens” με αφορμή το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου XPERIA XZ στην ελληνική αγορά.

Σε κλειστό κύκλο, 25 φίλοι της τεχνολογίας, του Techblog και της Sony Mobile είχανε την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά στην Ελλάδα το νέο XPERIA XZ.

Το event πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι και οι 25 τυχεροί έπιασαν πρώτοι το νέο smartphone πριν από όλους.

Όσοι βρέθηκαν στο secret event απόλαυσαν ένα ευχάριστο απόγευμα συνοδείας καφέ, φαγητού και ποτού και συνομίλησαν με στελέχη της SONY Mobile.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Ήταν πραγματικά ένα αξέχαστο απόγευμα γεμάτο χαμόγελα και πολύ τεχνολογία.

Απολαύστε το live video από το event και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο Facebook εδώ.

, SONY XPERIA Day Athens: Secret event τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Πείτε ρε παιδιά εντυπώσεις εσείς που πήγατε!

Χρήστος Τγ

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!
Ωραία ευκαιρία για συνάντηση μαζί με ενημερωση για θέματα τεχνολογίας που μας ενδιαφέρουν.Ανταλλαγη απόψεων και εποικοδομητική συζήτηση με τους φίλους από το techblog και φυσικά τον εμπνευστή της παρέας Κωστα!!! Ευχαριστούμε πολύ την Sony και τους αντιπροσώπους της για την ενημέρωση και τα δώρα τους.
Ανυπομονουμε για το επόμενο event.😀😀

TaAakis

Το event ήταν άψογο, περάσαμε υπέροχα, είχαμε στα χέρια μας τα καινούργια Xperia XZ και X Compact (ειδικά το X Compact, είναι εντυπωσιακό!!), καθώς και τους ανθρώπους από τη Sony Mobile Greece για απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Επίσης η Sony Greece, έδωσε σε όσους παρευρέθηκαν ένα ζευγάρι ακουστικά Sony MDR XB450.
Κώστα εύχομαι καλή τύχη με το νέο site και πάντα τέτοια, ευχαριστούμε για όλα!!

SpyKhote

Φοβερή εμπειρία. Είχαμε άπλετο χρόνο να πιάσουμε τις συσκευές στα χέρια μας, να τις περιεργαστούμε και να συζητήσουμε με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Πολύ έξυπνο να γίνει σε κλειστού τύπου το event μιας και είχαμε πιο άμεση επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Sony mobile καθώς και να γνωριστούμε καλύτερα με τα μέλη του techblog. Ευχαριστούμε techblog για την ευκαιρία.

Γιάννης Καπ

Φοβερό event.
Περάσαμε πολύ ωραία.
Γνωριστήκαμε μεταξύ μας,ανταλλάξαμε απόψεις με τα παιδιά,όλα μια χαρά.
Από την πλευρά τους ο Κώστας και οι άνθρωποι από την SONY είχαν φροντίσει να υπάρχουν επαρκείς συσκευές για όλους μας,έλυσαν απορίες που είχαμε,μας ενημέρωσαν σχετικά με τις νέες συσκευές.Όλα καλά!
Φυσικά αξίζει ένα ευχαριστώ και για τα δώρα τα οποία μας δόθηκαν στο τέλος του event!!
Αναμένουμε το επόμενο !! 🙂

ΕΛΠΙΔΑ

Ήταν όλα πολύ ωραία!Γίναμε όλοι μια παρέα..είδαμε το XPERIA XZ..όλα τέλεια!Περιμένουμε την επόμενη συνάντηση!

Mike Michaelides

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Ήμουν ένας από τους 25 τυχερούς φίλους που επιλέχθηκαν από το ίδιο το Techblog και όχι από κάποια κρυφή κλήρωση, κρυφή συνάντηση ή κάτι τέτοιο όπως έχει ήδη ειπωθεί :p Πιστεύω σε κάποια ανάλογη περίπτωση μπορεί να μην καλεστώ εγώ και να προσκαλεστεί κάποιος άλλος φίλος-η του Techblog 😉 Τώρα ότι αφορά την εκδήλωση μπορώ να πω ότι εκτός από τα 2 τηλέφωνα της Sony που μας μας παρουσίασαν οι υπεύθυνοι της Sony, αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο ανοιχτόμυαλοι και συζητήσιμοι ήταν οι κύριοι και κυρίες από την Sony, ακόμα και όταν τους τα λέγαμε με “σκληρές” κουβέντες καθόντουσαν και μας άκουγαν ευλαβικά κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με εξέπληξε θετικά!!!! Πολλά ΜΠΡΆΒΟ άνθρωποι της Sony. Τώρα ότι αφορά τα τηλέφωνα τα ίδια μπορώ να πω ότι αν και χρόνιος κάτοχος iPhone εάν προβώ σε νέα αγορά και μετάβαση σε Android τηλέφωνο θα σκεφτώ πάρα πολύ την αγορά ενός Sony Xperia XZ. Προσωπικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και μου έκλεψε τις εντυπώσεις. Δεν θα πω ψέματα εάν το και το compact ήταν μεγαλύτερο ίσως να διάλεγα και εκείνο. Πολύ γρήγορα κινητά, σβέλτα χωρίς lagαρίσματα, οθόνες καταπληκτικές στο μάτι μου και… Συνέχεια »

marios1508

Ήταν όλα άψογα!! Η διοργάνωση τόσο από τον Κώστα όσο και από την Sony ήταν εξαιρετική! Όσοι τυχεροί παρευρεθήκαμε (ευχαριστούμε Κώστα) είχαμε την ευκαιρία να έχουμε σχεδόν όλη την ώρα στα χέρια μας από ένα Sony Xperia XZ (εδώ ευχαριστούμε και την Sony). Επίσης το κορυφαίο νομίζω στα events του techblog, είναι ότι μαζευόμαστε άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ μας που μας ενώνει το πάθος για την τεχνολογία και γινόμαστε μια παρέα. Είναι κάτι μοναδικό!

Το κινητό τώρα παιδιά, δείχνει και είναι εξαιρετικό. Πολύ ποιοτική κατασκευή από την Sony, άψογο design, στιβαρή κατασκευή (από το κράμα αλουμινίου ALKALEIDO) αλλά συνάμα και σε βολικότατο μέγεθος για το χέρι. Μην ξεχνάμε είναι 5,2 ίντσες . Τέλος αυτό το forest blue με ψήνει πολύ άσχημα…

Ήταν όλα φοβερά και κατά την οργάνωση και κατά τη διεξαγωγή του event. Περάσαμε πολύ καλά, συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Sony που έλυσαν απορίες και μας ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα της Sony Mobile. Τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό και για την υποδοχή.

Ευχαριστούμε και τον Κώστα, φυσικά, για την πρόσκληση, που μας έδωσε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας πρώτοι από ένα Sony Xperia XZ. Η απίστευτη κατασκευή του και η ποιότητα των υλικών του είναι ασύγκριτη, καθώς και το μέγεθος που βοηθάει για χρήση με το ένα χέρι και τον αντίχειρα.

Ανυπομονώ προσωπικά και για το επόμενο event και τις επόμενες ευκαιρίες για να γνωρίσουμε περισσότερες συσκευές.

kostas_rapto

εξαιρετικο event.Ειδαμε νεες συσκευες,γνωριστηκαμε καλυτερα μιας και το event ηταν prive και στο τελος πηραμε ολοι ενα πολυ ωραιο δωρο!! Ευχαριστουμε sony και techblog και ελπιζω στο μελλον να ερθουν και αλλα τετοια prive event !!!!

Βασίλειος

Πρόκειται για μια ειλικρινά εκπληκτική πρωτοβουλία, όπου αρκετοί φίλοι της τεχνολογίας είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι από κοντά στην Ελλάδα τις νέες συσκευές της Sony.
Καταπληκτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με εκλεκτές προσωπικότητες καθώς και πλήρης παρουσίαση-ενημέρωση από τα στελέχη της Sony.

vtag

Μπράβο!
Πραγματικά όλα ήταν πολύ ωραία σχεδιασμένα και οργανωμένα με αποτέλεσμα να περάσουμε παρα πολύ όμορφα! Γνωριστηκαμε με νέους ανθρώπους και κάναμε νέες φιλίες ενώ πιασαμε πρώτοι στην χώρα μας τα καινούργια τηλέφωνα της Sony! Στο τέλος μας περίμενε μία ένα πολύ όμορφο στον καθένα μας! Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο!

Ισίδωρος Ρήγας

Το event ήταν από τις καλύτερες συναντήσεις τεχνολογίας που έχω πάει (και σίγουρα το καλύτερο του techblog). Όλα ήταν οργανωμένα, το καφέ ήταν ωραίο, το φαί ακόμα καλύτερο και μπορούσαμε όλοι να δοκιμάσουμε τα νέα smartphones της Sony. Σε γενικές γραμμές περάσαμε όλοι πολύ ωραία επειδή μιλούσαμε για θέματα τεχνολογίας, γνωρίσαμε νέα κινητά και κανάμε νέες φιλίες.

Ευχαριστώ -ξανά- Κώστα για την πρόσκληση και ελπίζουμε να πούμε σύντομα από κοντά σε νέο event!

Δημήτρης Λ.

Θεωρώ μακράν το συγκεκριμένο event κορυφαίο για εμάς του λάτρεις της τεχνολογίας και των smartphone.Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πρώτοι τα εξαιρετικά νέα μοντέλα της SONY και γιαυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους συντελεστές…τον Κώστα που ανέλαβε το project αλλά και την SONY με τους εκπρόσωπους της, την καινοτόμο ιδέα της παρουσίασης των νέων της μοντέλων σε ένα διαίτερο χώρο, αλλά και τα μοναδικά δώρα που μας χάρισαν!!!
Ευχαριστούμε πολύ,αναμένουμε σε νέα techblog events!!!

Marioland

Η αλήθεια είναι οτι περάσαμε υπέροχα. Μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, γνωριστήκαμε μεταξύ μας, είδαμε και τα καινούρια κινητά της Sony και μιλήσαμε σε ανθρώπους της Sony για κάθε ερώτηση που είχαμε.
Ήταν γενικά τρομερά οργανωμένο και όμορφο event. Το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο!

VKostas

Και εγώ μέσα στους καλεσμένους του Techblog σε άλλο ένα άψογο event απ’τον Κώστα και την Sony.

Όπως και στα προηγούμενα workshops, ο χώρος ήταν πολύ όμορφος και διαμορφωμένος για εμάς, με αναψυκτικά και snacks. Κανείς όμως δεν έρχεται για τον χώρο, είναι συναρπαστικό το συναίσθημα να βρίσκεσαι με άτομα που έχουν αγάπη για την τεχνολογία και να ανταλλάσσεις απόψεις μαζί τους. Συναρπαστικό επίσης να βλέπεις συσκευές πριν αυτές κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Αυτή τη φορά σαν μπόνους είχαμε και ανθρώπους εκ των έσω, αντιπρόσωπους της Sony να μας εξηγούν την νοοτροπία και το σκεπτικό πίσω από τα Xperia ΧΖ και X Compact. Μας μίλησαν για τους στόχους της εταιρείας και απάντησαν στα ερωτήματά μας χωρίς να προσπαθήσουν να μας “πουλήσουν” κάτι.

Εξαιρετική εμπειρία πραγματικά, ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο και με άλλες εταιρείες και περισσότερους καλεσμένους!

Philip Serefoglou

Στο secret event για το SONY XPERIA DAY Athens ήμουν από τους τυχερούς που λάβανε πρόσκληση για να συμμετέχουν. Το event ήταν πού καλά στημένο και υπήρχαν συσκευές άφθονες για να περιεργαστείς ανά πάσα στιγμή του meeting χωρίς να είναι κάποιος με το ρολόι από πάνω να μετράει πόση ώρα το περιεργάζεσαι ή τι ακριβός κάνεις με την συσκευή. Εγώ είχα ήδη μαζί μου κάποιο checklist με πράγματα που ήθελα να τσεκάρω ένα από αυτά ήταν και το Throw που κάνεις streaming από μία συσκευή στην άλλη (είχα μαζί μου το Sony Z4 tablet και δοκίμασα το throw για αρκετή ώρα). Φυσικά τα στελέχη της Sony ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων και για ευχάριστη μου έκπληξη οι απαντήσεις τους δεν ήταν ξύλινες βγαλμένες από κάποιο PR manual αλλά πραγματικές και ειλικρινής και άκρος τεχνολογικά κατηρτισμένες . Στις κατ ιδίαν συζητήσεις που είχαμε μάλιστα άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τα παράπονά μας και φάνηκαν να είναι προετοιμασμένοι και καλά διαβασμένοι στις απαντήσεις τους. Φυσικά στο τελευταίο στάδιο του meeting την ώρα των snacks και του round table networking έπεσε πολύ συζήτηση και κουτσομπολιό και από ότι είδα όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ένας και ένας και πολύ… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.