Techblog Greek Tech Tour σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά με την Huawei

Techblog Greek Tech Tour σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά με την Huawei, Techblog Greek Tech Tour σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά με την Huawei

Ακούστε πως έχει η κατάσταση! Το Techblog πάει Κρήτη σε ένα combo Greek Tech Tour παρέα με τη Huawei και θα επισκεφτεί Ηράκλειο και Χανιά μέσα σε μια εβδομάδα! Πέμπτη 4 Οκτωβρίου θα είμαστε Ηράκλειο στο Mistral Seaside (μπορικό κέντρο Talos Plaza) και Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στα Χανιά στο NAMA στο παλιό λιμάνι.

Σας περιμένουμε όλους σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά στα πλαίσια του Smartphone Festival 2018 by Huawei για να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε πλούσια δωρα smartphones και wearables προσφορά της Huawei!

Και τα δύο tech event της Κρήτης είναι με δωρεάν είσοδο, δωρεάν ποτό και δωρεάν finger food! Ενώ στις 20:00 θα γίνει κλήρωση με δώρα smartphones και smartband από την Huawei τόσο στο Ηρακλειο όσο και στα Χανιά.

Σας περιμένουμε όλους στις 18:30 το απόγευμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε έιναι να μας στείλετε email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσα άτομα σκοπεύετε να έρθετε και μετά να πατήσετε “Going”-“Θα πάω” στα αντίστοιχα Facebook event.

Ηράκλειο Facebook event
Χανιά Facebook event

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης
• Πότε: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, 18:30-20:30
• Που: Mistral Seaside στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, Λεωφ. Μίνωος 2 (χάρτης)

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στα Χανιά
• Πότε: Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 18:30-20:30
• Που: NAMA, Ακτή Τομπάζη 20 (χάρτης)

Techblog Greek Tech Tour σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά με την Huawei, Techblog Greek Tech Tour σε Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά με την Huawei

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Κώστα κι εμείς που δεν έχουμε Facebook, είναι υποχρεωτικό να δηλώσουμε συμμετοχή;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.