Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι; Ναι, οι φίλοι της τεχνολογίας “παίρνουν τα βουνά” και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Καρπενήσι για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ευρυτανία! Smartphones, tablets και gadgets θα αλλάζουν χέρια μπροστά από ένα μεγάλο τζάκι συνοδεία καφέ και τσαγιού.

Το Workshop την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι ανοιχτό για όλους του φίλους της τεχνολογίας και είναι το πρώτο που διοργανώνεται εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης!

Οι φίλοι του Techblog που θα θελήσουν να ξεκινήσουν μαζί μας από την Αθήνα μια μέρα πριν, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και να συνδιάσουν ένα συναρπαστικό διήμερο τεχνολογίας μέσα σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο techbloggr @ gmail.com. Εχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για διαμονή, φαγητό και μεταφορά με πούλμαν από και προς το Καρπενήσι (περιορισμένος αριθμός θέσεων).

Techblog Workshop στο Καρπενήσι
• Πότε: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014
• Ώρα: 11:00-14:00 το μεσημέρι
• Που: Ξενώνας Κώνισκος (site), 2.5 χλμ. Καρπενησίου – Προυσού

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Καλά να περάσετε παιδιά! Ωραία βολτα θα είναι! Περιμένω καλοκαίρι για workshop στον σχοινιά με mohito 🙂

tasos

Θεσσαλονίκη πότε θα γίνει ?

Kostasrodos

Γεια σας παιδια, φοιτητης στο καρπενησι, ανυμπομονουσα να ερθω να σας δω Αθηνα αλλα τελικα θα ερθετε εσεις σε μας. 🙂 good news. Οτι χρειαζεστε απο πληροφοριες η οτιδηποτε αλλο στειλτε μου..

Ανδρεας

Καλά εντάξει είστε απίστευτοι.Ήθελα εδώ και καιρό να σας δω και αν μπορέσω ίσως ανέβω. Μιας και μένω σε ένα χωριό 3 τέταρτα από Καρπενήσι.Στη Δυτική Φραγκίστα συγκεκριμένα.Άντε να δούμε!:-D

Δημήτρης Μ

Καλά να περάσετε παιδιά.Να βουλιάξει από κόσμο ώστε να πυκνώσουν τέτοιες πρωτοβουλίες έκτος των μεγάλων αστικών κέντρων

kostas

Αντε να ερθει και πατρα!

Denis

Αν ο ξενώνας δεν εχει μισθωμένη γραμμή Ίντερνετ δεν έρχομαι λολ

Giorgos

Κωστα για εμας που ειμαστε απο βορεια μερια και θελουμε να ερθουμε να σας βρουμε εκει, πως μπορουμε να μαθουμε τιμες κτλ αν θελουμε να μεινουμε;

Και κατι αλλο, εσεις θα μεινετε;;!!

Γιάννης Τάκης

Τακτικός επισκέπτης της Ευρυτανίας ο Κώστας! Είχαμε χαιρετηθεί στο Μικρό Χωριό το Σαββατοκύριακο πριν την 28η Οκτωβρίου, θα τα πούμε από κοντά εκτενέστερα αυτή την φορά. Με το καλό να έρθετε!

pantzos

Κώστα είμαι φανατικός επισκέπτης του techblog επι καθημερινής βάσης. θα ήθελα να έρθω σε κάποιο απο τα workshop αλλά μένω Σαλαμίνα και ειναι δύσκολο να έρθω ακόμα και σε workshop στην Αθήνα γιατί δεν τα ξέρω καλά τα μέρη μέσα για να έρθω θα προσπαθήσω να έρθω μια μέρα παντός γιατί είσαι και ο πρώτος και θα ήθελα να σε γνωρίσω.

Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι.

Κώστα να σε ρωτήσω και κάτι στο profil του techblog sto Facebook δεν μπορώ να βάλω σχολεία στης φωτογραφίες τη πρέπει να κάνω.

pantzos

Θα προσπαθήσω να έρθω σίγουρα κάποια μέρα.
Στο facebook καλά έκανες θα γινόταν χάος όπως είπες

kostas

Μια χαρά να έρθει και ο Λιάπης μια που θα είστε και κοντά στον ξενώνα του στο Μεγάλο χωριό 🙂

tiamat

καλα σαν ιδεα απιστευτη και πολυ πρωτοτυπη!!! το καρπενησι ειναι πανεμορφο μεσα στο πρασινο και ειδικα το χειμωνα δε το συζητω τα σπαει με κρυο,τζακια και καλο φαι με κρασι ..!!!! κωστα μακαρι να ειχες κλεισει του λιαπη, με ολα αυτα που κανει εγω τον συμπαθω!! μου θυμιζει σκανταλιαρικο καρτουν!!! και πιο πολυ mr. bean!!!!!

Ιωαννα

Mπραβο σας, ελπιζω να περασετε υπεροχα!!! Καθως θα ανεβετε κ Θεσσαλονικη καντε μια σταση Βολο να τσιπουριαστουμε!!!

john

Για κοζανη λεει τποτα Κωστα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business newsletter Sony Sony VAIO

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η Sony ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα με τους υπολογιστές VAIO σε μια ιαπωνική κοινοπραξία εταιρειών κρατόντας ένα μικρό ποσοστό και αποσύροντας εντελώς το brand από χώρες που δεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστό. Η Sony έχει ενημερωθεί αλλά δεν θέλησε να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει τις […]

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Sony Xperia Z1 Compact με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel. Το Z1 Compact είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και NFC, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή 549 […]

Business Microsoft newsletter

O Satya Nadella νέος CEO της Microsoft

Ο 46χρονος Satya Nadella με καταγωγή από την Ινδία είναι ο νέος CEO της Microsoft. Υπηρετεί την εταιρεία από το 1992 από διάφορες θέσεις ενώ πριν αναλάβει ως CEO (Chief Executive Officer) κατείχε τη θέση ως Microsoft’s Cloud and Enterprise group.

Smartphones Android Android Smartphones newsletter

Vivo Xplay3S, Τα πρώτα reviews αναδεικνύουν τη χάρη της οθόνης QHD 1440×2560 pixel

To πρώτο smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD (Quad HD) 1440×2560 pixel είναι το Vivo Xplay3S (6″) και κυκλοφορεί σε μερικές μέρες στην αγορά της Κίνας. Κάποιοι πρώτοι τυχεροί το έχουν ήδη στα χέρια τους και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές και τις κόντρες με οθόνες άλλων μοντέλων smartphones. Συγκεκριμένα το βάζουν πλάι-πλάι με τα Samsung Galaxy […]