Techblog Workshop με τα νέα Nokia phones στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες – βίντεο

Techblog Workshop με τα νέα Nokia phones στη Θεσσαλονίκη, Techblog Workshop με τα νέα Nokia phones στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες – βίντεο

Την Κυριακή 1η Απριλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας συγκεντρώθηκε στο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης με τα νέα Nokia smartphones On Android και είδαμε από κοντά όλα τα νέα Nokia phones πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στην αγορά!

Στον φιλόξενο χώρο του Paraty στην περιοχή Λαδάδικα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εκεί που πραγματοποιούνται όλες οι συγκεντρώσεις μας τα τελευταία χρόνια, 100 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog είχαν την ευκαιρία να πιάσουν πρώτοι στα χέρια τους τα νέα Nokia 8 Scirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 6, Nokia 1 και Nokia 8110 banana.

Κατά τη διάρκεια του event η Nokia προσέφερε τον καφέ και τα αναψυκτικά που ήπιαμε αλλά και finger food που μας έδωσε ενέργεια για να περάσουμε ένα σούπερ μεσημέρι Κυριακής συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της!

Στο τέλος της μεγάλης συνάντησης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και 5 τυχεροί φίλοι κέρδισαν ένα από τα νέα Nokia phones! Το ίδιο ακριβώς “σκηνικό” είχε παιχτεί και στην Αθήνα δυο εβδομάδες ακριβώς πριν από το event της Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το Workshop της Αθήνας.

Τυχεροί νικητές κλήρωσης
Nokia 8 Sirocco: Κωνσταντίνος Κουφουδάκης
Nokia 7 plus: Ηρακλής Τζέμος
Nokia 6: Δημήτρης Γιανναοκοβίτης
Nokia 1: Αλέξης Παρασκευόπουλος
Nokia 8110 4G: Χρήστος Γιαννακοβίτης

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, επόμενος σταθμός με την φανταστική ομάδα της Nokia, η Πάτρα! Ετοιμαστείτε όλοι για ένα μεγάλο event τεχνολογίας την Κυριακή 6 Μαίου. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiman

Aυτό ήταν το πιο “επαγγελματικό” workshop που έχει γίνει στο Techblog. Οι άνθρωποι της ΝΟΚΙΑ παρουσίασαν τα κινητά με λεπτομέρεια και διαφώτισαν πλήρως της όποιες απορίες είχαμε με ειλικρινής απαντήσεις. Το paraty…αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε…τέλειο! Αααα… και ΔΩΡΕΑΝ καφές και fingerfood!!!! EΡΧΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ και για τα HUAWEI!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.