18ο Techblog Workshop με τον Γερμανό, Battle of the Ecosystems

3

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου στο 18ο Techblog Workshop με tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε 3 καταξιωμένους developers εφαρμογών, ο Δημήτρης-Ηλίας Γκανάτσιος (Windows Phone), ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνης (Android) και ο Απόστολος Δούντσης (iOS) θα μιλήσουν και θα συζητήσουν μαζί μας για τα υπέρ και τα κατά του λειτουργικού συστήματος που “εκπροσωπούν”. Μην το χάσει κανείς!

Οι διαθέσιμες θέσεις για το 18o Techblog Workshop έχουν εξαντληθεί μόλις 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του event. Μπορείτε όμως να μας στέλνετε email στο techblogGR @gmail.com εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας αναφέροντας μαζί το ονοματεπώνυμό σας. Έχουμε δημιουργήσει μια «λίστα αναμονής» και θα σας ενημερώσω εγώ προσωπικά αν υπάρξει διαθεσιμότητα από κάποιον άλλο φίλο που ίσως τελικά να μην μπορέσει να έρθει.

18ο Techblog Workshop με tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ
• Πότε: Κυριακή 30 Ιουνίου, 16:00-19:00
• Που: Ξενοδοχείο Fresh, Σοφοκλέους 26, Αθήνα (χάρτης)
• Πόσο: 0

Σκέφτεσαι Τablet… προορισμός το 18o Techblog Workshop με Tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ.
18th Techblog Workshop Germanos facebook final

Οι developers

Δημήτρης - Ηλίας Γκανάτσιος

Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος | FacebookLinkedIn
Ο Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος είναι μέλος της ομάδας Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς με ειδίκευση στην πλατφόρμα Windows Phone και στο developer οικοσύστημα γύρω από αυτήν. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με αντικείμενο έρευνας το interaction design εφαρμογών για touch συσκευές. Παράλληλα, ασχολείται με τη δημιουργία εκπαιδευτικών εφαρμογών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στις πλατφόρμες Windows Phone και Windows 8.

Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Κωνσταντίνος Πολυχρόνης | Facebook
Founder of Pinapps, Androidgreece.gr και Head of Mobile @ Bugsense, Android developer απο το 2008.

Απόστολος Δούντσης

Απόστολος Δούντσης | FacebookTwitter
Ο Απόστολος Δούντσης είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων σε Αγγλία και Ελλάδα. Δραστηριοποιούμενος στο χώρο της υλοποίησης εφαρμογών για iOS από το 2009 έχει στο ενεργητικό του 5 προσωπικές iOS εφαρμογές (Γνωσομαχίες, Greek Financial News, Greek Sports News, Greek ShowBiz, Greek TV Guide).

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Κώστα θα ήταν πολύ καλό να έβαζες ένα βίντεο με αυτούς τους τρεις να εξηγούν τα υπερ και τα κατά για εμάς που δε θα είμαστε εκεί! 🙂

kostas

Βάλε Live Stream για μας που δεν μπορούμε να έρθουμε

takis

ότι πει ο λευτέρης πιο πάνω..!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα