Πως περάσαμε στην Κρήτη με τη Huawei: Techblog Workshop

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

Φίλοι της τεχνολογίας από ολόκληρη την Κρήτη συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 20 Απριλίου στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης powered by Huawei. Οι περισσότεροι ήταν από το Ηράκλειο ήρθαν όμως και από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Ιεράπετρα ενώ είχαμε και φοιτητές από την Κύπρο που σπουδάζουν στην Κρήτη!

Τέσσερα χρόνια μετά τα πρώτα event τεχνολογίας του Techblog στην Κρήτη και όλοι οι φίλοι των smartphones διψούσαν για αυτή τη συνάντηση. Αυτό φάνηκε τόσο από τη θερμή ανταπρόκριση και τα πλατιά χαμόγελα όσο και από την λαχτάρα όλων σας να επιστρέψουμε σύντομα στο νησί! Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το event, εδώ

Από νωρίς το μεσημέρι οι πρώτοι φίλοι της τεχνολογίας έφτασαν στο παραλιακό Envy και με θέα την θάλασσα απολάμβαναν τον καφέ τους έχοντας στα χέρια τους τα νέα Huawei P20 Pro, Huawei P20 και Huawei P20 lite. Κατά τη διάρκεια του event απολαύσαμε γνήσια ιταλική pizza από ξυλόφουρνο που είχε την χαρά να προσφέρει η Huawei στους συμμετέχοντες.

Στη μέση του event και αφού είχαμε συγκετρωθεί περισσότερα από 90 άτομα, πραγματοποιήθηκε μικρή παρουσίαση για την ιστορία της Huawei από την Μαρία Τσατσάκη του τμήματος Marketing της Huawei Ελλάδας, ενώ στο τέλος κλήρωση ανέδειξε τυχερό νικητή έναν φίλο που έφυγε κρατώντας ένα Huawei P20 lite.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας! Πέρασα πολύ ωραία μαζί σας και θα προσπαθήσω να είμαι κάτω πάλι όσο πιο σύντομα γίνεται! Η τεχνολογίας μας ενώνει!

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Huawei

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.