Vodafone Έλεγχος Χρήσης, Application για iOS και Android

Η Vodafone παρέχει την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες. Ξεκινώντας τον Ιούνιο 2011 με την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους (αυτόματη ενημέρωση με δωρεάν SMS στο 80% της χρήσης τους), η Vodafone τώρα δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Η υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Vodafone να βλέπουν ξεκάθαρα τη χρήση του προγράμματός τους, μέσα από τις μπάρες υπολειπόμενης χρήσης. Η νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, είτε μέσα από το Smartphone τους κατεβάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή My Vodafone, είτε στον υπολογιστή ή το tablet τους από το My account.

, Vodafone Έλεγχος Χρήσης, Application για iOS και Android

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Nikou

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ξεφτίλα είναι ότι δεν “μπορεί” να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία μέσω wifi!!!
Κοινώς.. “πλήρωσε κορόιδο να έχεις data plan σε τιμές απείρου.. ύψους (σε σχέση με τις τιμές σε Ευρώπη) για να σου δείχνω την κατανάλωσή σου”.
Το εγκατέστησα σε android και όταν επέλεξα το “my account” μου έδωσε τα… παπούτσια στο χέρι!
Ήμαρτον…

darkf

Σε εμένα δούλεψε κανονικά με wifi. Μπήκα στο account μου μια χαρά.

npapanikolaou

Εγώ ξεφεύγω? εγω έχω και ΑΠΛΗΚΕΗΣΟ…..
Και στο κάρο τον χρόνο μας τσεκάρω!!!!
Κώτσο check my sense.

Tzimakos

@npapanikolaou Νομιζω λεει:

Κιτσο, you’re a check machine

Μιχάλης

Δεν δουλεύει σε wifi , απάτη είναι. Για delete πάει. Τι περιμέναμε απο τα λαμόγια της Vodafone ??

Γιάννης Σιούτης

Δεν δουλεύει σε WiFi και το widget του δεν σου δείχνει την χρήση του Internet 🙁

EliasKir

Για να μη λεει ο καθενας οτι θελει, ΚΑΙ σε WiFi δουλευει, ΚΑΙ το widget δειχνει υπολοιπο Ομιλιας, Μηνυματων (προς τριτα δικτυα) και Data. Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει refresh button στο widget.

Συγνωμη, μαλλον για το widget μιλουσατε μονο.

itboygr

Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά σε Wifi
To widget δουλεύει MONO σε mobile network.
Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 και κάτι μήνες. Μια χαρά είναι! 😉 Αν και για τη χρήση του internet με βολεύει πιο πολύ το 3G Watchdog…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.