LG DX2500, Monitor 25 ιντσών για 3D χωρίς γυαλιά

Η LG δημιούργησε το 25ιντσο monitor DX2500 με οθόνη 3D τεχνολογίας parallax barrier που δεν χρειάζεται γυαλιά. Αυτής της τεχνολογίας οθόνη φοράει το Nintendo 3DS αν έχει δει για να καταλάβετε περίπου περι τίνος πρόκειται. Το LG DX2500 μπορεί να μετατρέπεψει περιεχόμενο 2D σε 3D και ενσωματώνει webcamera. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 με τιμή 1.130 δολάρια Αμερικής.

, LG DX2500, Monitor 25 ιντσών για 3D χωρίς γυαλιά

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

τι κολλημα εχουν φαει οι κατασκευαστες tv με το 3d δεν το καταλαβαινω αφου σιγουρα θα προκαλουν ενοχληση στα ματια και ζαλαδες προσωπικα για μενα ειναι παντελως αχρειαστο για να μην πω αχρηστο

EdgierMink61

Πολύ ωραια τα spec αλλά πάρα πολύ ακριβή!!

Off-topic:
Θέλω την βοήθεια σας. Σκέφτομαι να πάρω τηλεόραση γιατί ακόμα παίζω σε οθόνη με κουτί από πίσω για να καταλάβετε. Επειδή είμαι τελείως άσχετος, μπορείτε να προτείνετε κάποια εταιρία που προτιμάτε? Την τηλεόραση θα την έχω στο καθιστικό και θα χρησιμοποιείται όλη μέρα. Οι διαστάσεις θα είναι ανάμεσα σε 32 με 42 ίντσες και μέχρι 800 ευρό. Αξίζει να πάρω 3D τηλεόραση και αν ναι τι είδους τεχνολογίας, active ή passive?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί.

Πάνος

Τηλεόραση = Samsung
Χρόνια μπροστά….

Lianakis Nikolaos

Το 2012 έχει ολυμπιακούς αγώνες. τηλεόραση να αγοράσεις απο τον Μάρτιο και μετα….

bec

@Edgier το μονο που αξιζει τωρα ειναι η τηλεόραση να εχει πολλα hz λιγα watt να ειναι led και να ειναι φθηνη,δες στο skroutz που εχει σχετικα φιλτρα αναζητησης και πηγαινε σε καποιο μαγαζι με πολλες τηλεορασεις για να αποφασισεις…

hayatevo9

κι εμενα δυστυχως με ζαλιζει το 3d

Τάσος

samsung…κορυφή φιλε

symmetryboy

EdgierMink61 εφοσον τις κρατας πολυ τις τηλεορασεις παρε 3d. Θα σου προτεινα passive 3d που σημαινει οτι η lg ειναι μονοδρομος. Το passive δε ζαλιζει οσο το active,η γωνεια θεασης ειναι μεγαλυτερη (στο 3d) και τα γυαλια ειναι φθηνα, ελαφρια και δε χρειαζονται φορτιση… Νομιζω για αυτα που ζητας αυτη τη στιγμη η LG 42LW650 42″ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. (στο skroutz λιγω πανω απο 800 ευρω)

EdgierMink61

@symmertryboy αυτήν έχω βρει και γω. Την σκέφτομαι σοβαρά και είναι και σε πολύ καλή τιμή. Η αλήθεια είναι πως έχω μία μικρή συμπάθεια στην Samsung αλλά δεδομένων των συνθηκών η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο μπορώ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας και σας ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα. 🙂

bec

Μην ξεχασεις να την δεις απο κοντα
πρωτα

EdgierMink61

Θα προσπαθήσω να ”δοκιμάσω” όσες περισσότερες μπορώ μέχρι ν’αποφασίσω. Αν και επειδή δεν είμαι συνηθισμένος σε HD εικόνα έχω την αίσθηση ότι όλα θα μου φαίνονται τρομερά, τουλάχιστον στην αρχή.

bec

Τηλεόραση με γυαλιά για μένα δεν είναι τηλεόραση…τουλάχιστον όπως είναι τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.