Τετάρτη
18/04/2012

Logitech Ultrathin Keyboard Cover για το iPad

Μία νέα θήκη-πληκτρολόγιο παρουσίασε σήμερα η Logitech για το iPad νέας γενιάς όπως και για το iPad 2. Το Logitech Ultrathin Keyboard Cover ξεφεύγει από την τυπική λογική των περιφερειακών, προσφέροντας μια έξυπνη σχεδίαση, καλύτερη προστασία για την ταμπλέτα, αλλά και πρακτικότητα συνδυασμένη με λειτουργικότητα.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Το Logitech Ultrathin Keyboard Cover είναι ο ιδανικός σύντροφος για το iPad σας: προστατεύει την οθόνη του με ένα λεπτό αλουμινένιο κάλυμμα, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο με σύνδεση Bluetooth. Ακολουθώντας τη λογική των Smart Cover, το Logitech Ultrathin Keyboard Cover προσαρμόζεται γρήγορα και με ασφάλεια πάνω στο iPad με μαγνήτη, ενώ μπορεί να συγκρατεί την ταμπλέτα σε δύο θέσεις ανάλογα τη χρήση, από πληκτρολόγηση έως την παρακολούθηση μιας ταινίας. Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα). Τέλος το λεπτό κάλυμμα προσφέρει αυτόματη έναρξη του iPad όταν το ανοίγετε, ενώ το βάζει σε νάρκη όταν το κλείνετε.

Tο Logitech Ultrathin Keyboard Cover θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο του 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 100 ευρώ.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η vasilise3wapotadontia λέει:

    Φαίνεται πολύ ωραίο και πάρα πολύ άνετο καθώς σου δίνει την δυνατότητα να πληκτρολογείς σαν να έχεις μπροστά σου ένα συνηθισμένο laptop!!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.