Emarket.gr, Αυτό είναι το ελληνικό eBay(;)

Το Emarket.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα δημοπρασιών στην Ελλάδα. Με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό εγγραφών και επιτυχημένων συναλλαγών, έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την θέση του στην Ελληνική αγορά. Μέσω της ιστοσελίδας κάθε εγγεγραμμένος επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια δημοπρασία ή να πουλήσει ένα αντικείμενο σε σταθερή τιμή και φυσικά να αγοράσει μεταχειρισμένα ή καινούργια προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

, Emarket.gr, Αυτό είναι το ελληνικό eBay(;)Το Emarket.gr έχει προβεί σε σημαντικές βελτιώσεις των υπηρεσιών του, ενώ νέες υπηρεσίες στα μέλη του έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο site, τους τελευταίους μήνες.

– Νέοι τρόποι προβολής μίας δημοπρασίας (π.χ με έντονα γράμματα στον τίτλο, με έντονο background στον τίτλο, προτεινόμενη δημοπρασία στην κεντρική σελίδα χωρίς φωτογραφία, κ.ά)
– Περισσότερες επιλογές στην καταχώρηση ενός προϊόντος στην κατηγορία Οχήματα
– Περισσότερες επιλογές στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου.
– Δυνατότητα δημιουργίας E-store, για ένα μέλος του Emarket.gr που πουλάει προϊόντα και επιθυμεί να έχει συγκεντρωμένες τις διάφορες πληροφορίες

Σχεδόν σε 40.000 ανέρχονται τα προϊόντα σε καθημερινή βάση που πωλούνται καθημερινά μέσω του Emarket.gr, αριθμός που δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία και γκάμα για ελληνικό site δημοπρασιών. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται, ενώ ανανεώνεται συνεχώς (δηλαδή, αν δεν βρεις σήμερα ένα προϊόν που ψάχνεις, τότε έχεις ελπίδες να το βρεις αύριο-μεθαύριο!)

Τα πιο δυνατά σημεία του Emarket.gr είναι μεταξύ άλλων:
– Η καταχώρηση προϊόντων είναι δωρεάν (μόνο αν το πουλήσεις και σε ένα μήνα έχεις κάνει πάνω από 100 ευρώ τζίρο, τότε το site σου ζητάει το 2% από το τζίρο που έκανες μέσα από το Emarket.gr)
– Ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που το επισκέπτονται καθημερινά για να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα.
– Ο εύκολος και απλός τρόπος καταχώρησης ενός προϊόντος προς πώληση
– Η αυστηρή πολιτική εγγραφής του Emarket.gr, που αποτρέπει διάφορους επιτήδειους να γράφονται πάνω από μία φορά και να στήνουν δημοπρασίες, όπως γίνεται σε άλλα sites.
– Η έμφαση που δίνεται στην υποστήριξη πελατών και την λύση αποριών ή άλλων προβληματισμών των μελών.

, Emarket.gr, Αυτό είναι το ελληνικό eBay(;)Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και απλή, ενώ μόλις αγοράσεις κάτι, σου έρχεται ένα email με όλα τα στοιχεία που πρέπει να ξέρεις από τον πωλητή, για να ολοκληρώσεις την διαδικασία (να πληρώσεις δηλαδή, ανάλογα με τους τρόπους που θέτει ο κάθε πωλητής και να παραλάβεις το προϊόν). Καλό είναι πάντα βέβαια να θυμάσαι να αφήσεις μία αξιολόγηση, (θετική, ουδέτερη ή αρνητική) στον πωλητή, ώστε κάποιο άλλο μέλος που θέλει να κάνει συναλλαγή μαζί του, να έχει μία ιδέα για το αν είναι αξιόπιστος ή όχι.

Το Emarket.gr όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά, σαν Fleamarket.gr, εισήγαγε έναν νέο τρόπο πώλησης προϊόντων, εκτός από τον “κλασσικό” τότε, για την Ελλάδα: τις εφημερίδες με αγγελίες. Τώρα, 8 χρόνια μετά, το Emarket.gr συνεχίζει να αυξάνει διαρκώς τις δυνατότητες που προσφέρει στα μέλη του δημιουργώντας υπηρεσίες, που δεν υπάρχουν αντίστοιχες στην ελληνική αγορά (όπως για παράδειγμα η νέα μορφή των δημοπρασιών αυτοκινήτων).

Μπείτε κι εσείς να ανακαλύψετε μόνοι σας έναν νέο τρόπο αγοραπωλησίας προϊόντων online, στο www.emarket.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μάκης

Το http://www.emarket.gr είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για κάποιον, σαν εμένα που θέλει να ξεφορτωθεί ένα αντικείμενο.
Παρόλα τα προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς – ενοχλητικά σε μεγάλο βαθμό- οι άνθρωποι που το έχουν έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά από τότε.
Πολύ πιο εύχρηστο και με περισσότρα προϊόντα.
Δηλώνω fan!
🙂

vanhallen

Για μένα το emarket.gr είναι το ένα και μοναδικό site δημοπρασιών …. είμαι γραμμένος σχεδόν σε όλα και πουλάω τα προϊόντα μου. Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά ….. το emarket είναι έτη φωτός μπροστά ! Δηλώνω και εγώ super fan !!!! Συγχαρητήρια στην νέα ομάδα που έχει ρίξει πολύ δουλειά ! Άντε και καλές αγοροπωλησίες ….

Παναγιώτης

Ρε συ Βλαχάκη, τη μια λες ότι το e-market είναι το καλύτερο και την άλλη ότι είναι η ricardo…
Αποφάσισε.. Γνώμη μου πάντως είναι ότι το ricardo έχει έρθει για να μείνει… Είναι σε όλη την Ευρώπη από ότι είδα και για να ρίχνει φράγκα εδώ κάτι σημαίνει.. Χρησιμοποιώ το e-market αλλά έχει αρχίζει να με κερδίζει το άλλο… Είναι πιο καθαρό.. Το e-market θα το στηρίξω όσο μπορώ αλλά δεν το βλέπω να την παλεύει…

vanhallen

ξέρεις φιλε μου πόσοι ήρθαν για να μείνουνε και είναι στην ουρα και ψυχορραγούν ? στο ricardo που λες το 90% είναι πιτσιρικάδες που χτυπάνε για την πλακα τους και μετά άμα τους βρείς να αγοράσουνε το προϊόν σφύρα μου …. από εμπειρία σου μιλάω και εγώ είμαι και στα 2 μέλος …. 10 δίνω στο στο emarket και ένα στο ricardo …. και άμα το πάρουν και αυτό τυχερός είμαι …. ποιο να με κερδίσει εμενα ? το emarket που το 99% είναι φερέγγυοι χρηστες η το ricardo που είναι το 99% πιτσιρικάδες χαβαλετζήδες ? τι να το κάνω άμα ρίχνουν εκατομμύρια euro σε διαφήμιση ? εγώ την δουλειά μου θέλω να κάνω ….
δεν είναι τυχαίο φιλε μου που το emarket ένα no1 στην ελλάδα εδώ και 9 χρονια …… οι άλλοι δεν την παλεύουνε … belive me …..

dodo21

+1 για το emarket.gr !!!
Εγώ που είμαι ανήλικος και δεν μπορώ ακόμα να εγγραφώ σε αυτό το site αγοραπωλησιών, έχω συστήνει το emarket.gr στον πατέρα μου, ο οποίος εδώ και 5-6 μήνες κάνει πολλές αγορές με αρκετά μεγάλο ποσοστό συμφέρους αφού τα μισά + προϊόντα που τίθενται σε δημοπρασία πωλούνται σε τιμές – του 1/3 της κανονικής αξίας τους!

Πραγματικά, το emarket.gr είναι το ελληνικό ebay.
Όπως είπε και ο vanhallen στο ricardo οι πιο πολλοί πάνε και χτυπάνε τις δημοπρασίες για ”πλάκα” το οποίο θεωρώ αρκετά ηλίθιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.