Δευτέρα
19/03/2012

Spuil.com, Ελληνική Μηχανή αναζήτησης ιστού

Το spuil είναι μια υπολογιστική μεταμηχανή αναζήτησης ιστού. Κάθε ερώτημα που υποβάλουν οι χρήστες αρχικά το αναλύει για λέξεις κλειδιά, και αναλόγως συλλέγει δεδομένα (από γνωστές μηχανές αναζήτησης και ιστοσελίδες) ή υπολογίζει και δίνει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Δοκιμάστε το εδώ www.spuil.com

Spuil.com, Ελληνική Μηχανή αναζήτησης ιστού

Μάθε για:

Συντάκτης: .


6 Σχόλια

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Μπράβο για την προσπάθεια!
  Επειδή και η καλή και η κακή κριτική είναι πάντα επικοδομητική, χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα για τη βελτίωση της ταχύτητας. Δε ξέρω αν φταίνε οι servers ή ο κώδικας.
  Σαν αρχιτεκτονική της μηχανής κάνανε τα παιδιά πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους.

  Απλά έμειναν οι λεπτομέρειες (που συνήθως είναι και τα πιο δύσκολα καμμάτια) και με το κατάλληλο promotion πιστεύω θα κερδίσει μία ικανοποιητική μερίδα από το internet.

  Καλή επιτυχία & συνέχεια!

 2. Ο/Η tainia λέει:

  αρκετά αργό αλλά πολλά υποσχόμενο αν κινηθεί κυρίως στην αναζήτηση Ελληνικών αποτελεσμάτων..
  Το όνομα δεν μου αρέσει πάντως, θα μπορούσαν να βρούνε κάτι καλύτερο… σίγουρα αξιόλογη προσπάθεια και περιμένουμε πολλά!!! :)

 3. Ο/Η AnakinSkywalker λέει:

  Πολύ καλή δουλειά. Πραγματικά υπάρχει και «άλλη Ελλάδα»…

 4. Ο/Η Greg λέει:

  Όντως δεν ακούγεται τρομερά «catchy» το όνομα, αλλά δεν είναι και άσχημο. Από χρώματα έχει μια ταυτότητα και μου αρέσουν που είναι «ζεστά», οπότε φαίνεται ότι έχουν ένα πλάνο και ξέρουν τι κάνουν οι developers. Είναι από λίγο έως αρκετά αργό, αλλά ίσως είναι επειδή το παρακάναμε και οι techbloggers στο testing. Δεν είμαστε και λίγοι. Πράγμα που μου έδωσε και την ιδέα-πρόταση να έβαζαν keyword: «how many» (ex. how many asus motherboards sold) για να βγαίνουν εύκολα στατιστικά. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το κάνουν, γιατί χρειάζεται ήδη υπάρχουσα σελίδα ή σελίδες με στατιστικά με φιλική μορφή προς την μηχανή αναζήτησης. Καλή τύχη στους developers για την εξέλιξη και το μέλλον της μηχανής!

 5. Ο/Η GreekDev λέει:

  Όσον αφορά την ταχύτητα, οφείλεται στους servers που φιλοξενείται (προς το παρόν) η σελίδα (free webhosting service). Αν έχετε καμιά ιδέα για καλύτερο όνομα, ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να στείλετε email στο spuil.info@gmail.com

 6. Ο/Η Nikos λέει:

  Πολύ καλή δουλειά…
  Αλλά είναι ολόιδιο με το Google!
  Το κουμπί αναζήτησης και άλλα πολλά

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.