Android 4.4 KitKat για HTC One, mini και max μέχρι και το Φεβρουάριο;

Σε roadmap που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδύκτιο παρουσιάζεται το πλάνο της HTC για την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat για τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Android smartphone. Μέσα από μαθαίνουμε ότι τα HTC One, HTC One mini και One max αναμένεται να αναβαθμιστού σε 4.4.2 με HTCSense 5.5 τέλος Ιανουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Οι ημερομηνίες είναι ενδιεκτικές και δεν μπορούν να είναι οι ίδιες για την κάθε χώρα. Τα παραπάνω μοντέλα φαίνεται ότι θα λάβουν ακόμα μια αναβάθμιση προς το καλοκαίρι σε HTCSense 6.0.

HTC Butterfly και Butterfly S (κάποιοι τα έχετε φέρει από το εξωτερικό) θα αναβαθμιστούν από 4.2 Jelly Bean σε 4.4.2 KitKat κάπου εκεί Μάρτιο με Απρίλιο.

Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες όμως η πηγή θα πρέπει να θεωρείται αξιόπιστη μιας και στο παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί σε κάποιες πληροφορίες που αφορούν την HTC.

Android 4.4 KitKat, Android 4.4 KitKat για HTC One, mini και max μέχρι και το Φεβρουάριο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Μπράβο ρε HTC. Πρώτη φορά που έχουμε τόση υποστήριξης στις αναβάθμισης.

Λευτέρης

Ρε παιδιά το galaxy s4 πότε να περιμένουμε το 4.4?

Kostasrodos

Θελω ενημερωσεις και sense 6 γρηγορααα 🙂 . Παιδια θα ηθελα γενικα την γνωμη σας για Htc One (μιλαω για κατοχους του μονο) και αν καποιος το μετανιωσε. Και αν καποιος εχει βρει καποια καλη θηκη να προτεινει και screen protector. Ειμαι αναμεσα σε invisible shield και ghost armor.

theo

@Kostasrodos τα screen protector είναι μούφα άμαν έχει το κινητό gorrilla glass. δύσκολα γδέρνετε. τώρα αν πάρεις κάτι screen protector με tempered glass η παρόμοιο πράμα που στοιχίζουν 30-40 ευρώ το λίγοτερο τότε κάτι γίνεται.

dark_master

@Kostas rodos επειδή η οθόνη είναι gorilla glass δύσκολα γδερνεται.
Από την άλλη όμως δεν είναι κ απίθανο να σου συμβεί.
Εγώ έχω δοκιμάσει τη γνήσια της HTC και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.
Στην προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και η διαφορά στη τιμή δεν είναι μεγάλη σε σχέση με τις άλλες 2 που ανέφερες.

Kostasrodos

Ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδια, θα προτιμησω της HTC και εγω, + μια θηκη. Θα παω για την flip case της HTC.

Αποστόλης Ρόδος

Συμπατριώτη μου … Ποτέ καμιά θήκη flipcase δεν βολεύτηκα.
Για screen protector ποτέ όπως είπαν και οι προλαλήσαντες. Αν θέλεις θηκαρα για προστασία σημαντική OTTERBOX Και δεν φοβάσαι τίποτα… Και απλεςε διαφανεις θήκες σιλικόνης για να μη χάνει στο design.
Πολύ πολυ ευχαριστημένος από το HTC one… Εκτός από την κάμερα. Απλά εμενα δεν ήταν στις πρώτες μου προτεραιότητες η camera.
Δυστυχώς όταν χρειάστηκε να βγάλω φωτογραφίες ένα βραδάκι σε μια εκδήλωση… Εκει απογοητεύτηκα πλήρως… (Συγκρίνοντας πάντα με τηις 8αρες Λου είχα πριν στα galaxy S2 & S3).
Κατά τα άλλα … απίστευτη ποιότητα και χρηστικότητα σε όλα του.

Περιμενω την Κιτκατ με ανυπομονησία.

Kostasrodos

Ελα πατριδα. Ηθελα να μιλησω για otterbox αλλα σκεφτηκα πως ισως χασει σε εμφανιση. Θα κοιταξω μερικες και θα σου πω. Εκτος αν ειμαστε εκτος post και τα παρει ο Κωστας 🙂

Kostasrodos

@Αποστόλης Ρόδος , η commuter της otterbox ειναι πιο ωραια , αξιζει πιστευεις.?για το ποσο αδιαβροχη ειναι δεν ειμαι σιγουρος ακομα.

Αποστόλης Ρόδος

Την Commuter έχω πάρει και εγώ (την κατάμαυρη) …είναι η πιο ασφαλής και ταυτόχρονα κομψή θήκη της Otterbox. Αδιάβροχη δεν είναι καμια τους, ούτε η defender. Να περιμένετε να γίνει η συσκευή σαν το CATERPILLAR με αυτές (όχι αδιάβροχη επαναλαμβάνω).
Την συγκεκριμένη τη χρησιμοποιω σε εκδρομές και γηπεδικες καταστάσεις… Και γενικότερα την αλλάζω όταν βαριεμαι τις απλές θήκες σιλικόνης, που κρατάνε όμως τον σχεδιασμό του κινητού.
Σε ότι αφορά τις θήκες commuter … Αν πάρετε 2 διαφορετικές μπορείτε να κάνετε και συνδυασμό χρωμάτων γιατί αποτελείται από 2 μέρη. Τη συνιστώ για όσους έχουν μανταλάκια στα δάχτυλα όπως εγώ 😛
Λόγω του ότι αλλάζω κάθε 8-10 μήνες smartphone, λόγω του ότι πουλάω τις συσκευές μου… Θέλω και πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι θήκες Otterbox στο εξασφαλίζουν 99.99% (αφήνω 0.01% σε περίπτωση που έχετε φίλο τον Μητσοτάκη… 😛 )

Kostasrodos

@Αποστόλης Ρόδος Τελικα κατεληξα σε otterbox commuter πρασινη και tempered glass της MIME.

pavlos

καλησπέρα παιδιά
Υπάρχει αναβαθμιση για το ONE MINI η 4.4.2…τωρα κάνω εγκατάσταση….μιλάμε για Κερατσίνι ετσι και Cosmote

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.