HTC One X, Πρώτη ενδεικτική τιμή 7 κατοστάρικα

Πιο ακριβό και από το iPhone 4S που η τιμή του 659 ευρώ θεωρείται το “ταβάνι” στις τιμές των smartphones στην Ελλάδα, θα κυκλοφορήσει το HTC One X. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Γερμανού μαθαίνουμε ότι η τιμή του θα είναι 699,90 ευρώ, 7 κατοστάρικα δηλαδή και προσωπικά πιστεύω ότι θα συναντήσει δυσκολίες η καριέρα του στη χώρα μας με αυτή την τιμή.

Βέβαια αυτή είναι και με τη λογική η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον ανταγωνισμό και γνωρίζοντας ότι η τιμή του HTC One S θα διαμορφωθεί στα 539 ευρώ. Να μου πεις και το Samsung Galaxy Note 7 κατοστάρικα έχει όμως είναι διαφορετική κατηγορία, με οθόνη 5.3 ίντσες που δεν έχει άλλο “κινητό”.

Δείτε το HTC One X στη σελίδα του Γερμανού εδώ.

, HTC One X, Πρώτη ενδεικτική τιμή 7 κατοστάρικα

HTC One X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 3 Quad-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, Super LCD2 IPS, 1280×720 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixels, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB (26GB διαθέσιμη)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL)
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 134.4×69.9×9.3 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Kudos to TomCru1ze

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisma

Με 700€ περνεις Laptop…Βαζω στοιχημα οτι δεν θα πωληθουν πανω απο 100-200 συσκευες στο ελλαντα με τετοια κριση..

Νικος

μονο που για να αντεξει η μπαταρια του δυο μερες θα επρεπε να ηταν 2500mAh….
αν δεν βγαλουν μπαταριες της προκοπης δεν προκειτε τα ξαναπαρω smartphone

pandelis

fail…πολύ λίγοι θα τα δώσουν…

panos13

Τι σου κανει η λεξη τετραπυρηνο…200 ευρω + .Προσωπικα αρχιζω και χανω την εκτιμιση μου απεναντι στο android γιατι μαγκια για ενα λειτουργικο δεν ειναι οι 4 πυρηνες αλλα να έχεις 1 πυρηνα και να κανεις την δουλεια σου smooth και με ευκολια.Γιαυτο τον λογο και το ios ειναι μπροστα.Δεν νομιζω να χρειάζεται 4 πυρήνες,γιατι απλα δεν τους εχει αναγκη.Το ιδιο και τα windows phones τα οποία σου δίνουν την ιδια αίσθηση αλλα έχουν αρκετα καλουδια να προσθεσουν βεβαια σε επομενες αναβαθμισεις για να μπορεσουμε να το βαλουμε στον ανταγωνισμο.

Δημήτρης

Να το χαίρονται….. Δηλαδή να δώσω τώρα 700€ για κάτι που σε 6 μήνες θα κάνει 350-400€ και σε 8 μήνες θα έχει ξεπεραστεί. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

MEDS

Ωραίος ανταγωνισμός, άντε και 1000 ευρώ για κινητό. Θα ήταν ωραία να μας έλεγαν και τα πραγματικά έξοδα κατασκευής για να βλέπαμε το πόσο μας κλέβουν. 100 ευρώ κόστος, 700 ευρώ πώληση, καθαρά έσοδα 600 ευρώ, μια χαρά, θα αλλάξω επάγγελμα, θα γίνω κινητό!

μαρκος xperia

Λογικη μου φαινεται η τιμη για τον γερμανο, αφου ολα τα κινητα που πουλανε εκει τα πουλανε σε τημες 50% παραπανω απο την κανονικη τους αξια, αλλα φυσικα σε πολλα site στο internet θα το δουμε 600-500 ευρω.

Nickolas

Πραγματικά φοβερό κινητό, αλλα ειναι πολλά τα λεφτά!!! Να ναι καλά τα online καταστήματα, το expansys το έχει 600 ευρωπουλα και είναι και από τα ακριβά. Φαντάζομαι μετα από δύο μήνες όπως και το galaxy note η τιμη του θα πέσει στα 500 ευρώ.

Tony Cool

1)Με 700 ευρω εκτος απο laptop μπορεις να αγορασεις ψυγειο,καναπε,τηλεοραση και πολλα αλλα πραγματα,που κολλαει αυτο ομως;
2)Το οτι κυκλοφορουν πολλες συσκευες με υπερβολικα specs και φορανε android ειναι λογος να κατηγορησεις το λογισμικο;Υπαρχουν και παρα πολλες φτηνες συσκευες που τρεχουν εξαιρετικα με android,με ios υπαρχουνε;
Τα 4πυρηνα κινητα ασφαλως και δεν εχουνε να προσφερουν κατι σημαντικο αυτη τη στιγμη,ομως αν καποιος ασχολειται με μοντες η απλα θελει να φορεσει αρκετες εκδοσεις android ακομα και οταν η εταιρια παψει να υποστηριζει το τηλεφωνο τοτε για μενα αξιζει σαν αγορα.Αν και πιστευω πως μολις βγουνε 2-3 ακομα η τιμη τους δε θα ξεπερνα τα 600 ευρω.

Dim

Αυτό με την προ παραγγελιά είναι ανέκδοτο. Να προ παραγγείλω κάτι που είναι ευκαιρία, όχι κάτι που είναι υπερτιμημένο και δεν υπάρχει περίπτωση η προσφορά να ξεπεράσει τη ζήτηση.

Νικος

Σε αυτή τη τιμή θα κάνουν δώρο και wireless HDMI:

zin

θα ποθλησει τρελα 😀 που πας ρε htc?

karkavelas

599 Έχει προ παραγγελία από Γερμανία.
Τσατσιές του Γερμανού είναι αυτές για να βγάλει κανένα φράγκο πριν από το realese date ή επειδή μάλλον θα το έχει σε αποκλειστικότητα λόγο λαδώματος,πρέπει να τα βγάλει πίσω τα λεφτά που έδωσε.
Mε το που βγει το κινητό,βάζω στοίχημα ότι θα ρίξει την τιμή ένα κατοστάρικο κάτω.

md03582

και με 600 που ειχε το galaxy s2 και 650 το iphone αγόραζες λαπτοπ, ψυγειο, καναπε τηλεόραση και πολλά άλλα ακόμα αλλά μια χαρά τα σκάσατε και τα πήρατε. Τώρα στα 700 γιατί κολλάτε? 4πύρηνο είναι, αναλογικά με τα specs και την φίρμα, η τιμή ήταν αναμενόμενη. Το ότι είναι τσάμπα λεφτά είναι άλλο θέμα, και το iphone και το galaxy s2 και κατι lg, motorola και πολλά άλλα είναι τσάμπα λεφτά αλλά τα δίνουμε.

Kostas

Ρε παιδιά, μιλάμε για το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή από άποψη hardware (αντικειμενικά) και λειτουργικού (υποκειμενικά). Πόσο περιμένατε να κάνει, ειδικά στο Γερμανό;
Το αν μπορούμε να το αγοράσουμε στην Ελλαδίτσα μας (λόγω κρίσης) ή το αν σε 6 μήνες θα είναι ήδη ξεπερασμένο (λόγω των τρελών εξελίξεων στην τεχνολογία) δεν έχει καμία σχέση…

john

το one v δηλαδή που έλεγα να πάρω τι τιμή θα έχει 300 euro ? πλάκα μας κάνουν ?

Nik0s

Οταν αγοράζεις ένα κινητό ή γενικά τεχνολογία τα λεφτά πολλά και μετά θα χάσει την αξία του..το θέμα είναι αν πάρεις τέτοιο κινητό να το κρατήσεις 3-4 χρόνια..αν το πουλήσεις τότε σίγουρα πέταξες λεφτά.οπότε κάποιος με ένα sgs s 2 μπορεί να περάσει εύκολα 2 χρόνια ακόμα..ας βγούμε από την λογική αυτή..ισως Ετσι πάρουμε και κάνα καναπέ.

Λευτερης

Ρε παιδια τι λετε τωρα? Το iphone 4s 32 gb (το συγκρινω μ αυτο γιατι εχουν την ιδια μνημη) στο γερμανο έχει 789 ευρω!!!!! Θαυμάστε :
https://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=58534&selectedCategoryId=93

Δε θα έιχε το καλυτερο αυτη τη στιγμη κινητο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς 700??? Στην Ελλαδα αντι να πέφτουν οι τιμές ανεβαίνουν αλλα τα πρωτεία στην κλεψια συνεχίζει να την έχει η Apple!

Tony Cool

Λευτερη τι θα πει κλεψια;Ηρθε κανενας υπαλληλος της apple,σου εβαλε ενα iphone στο χερι και σου βουτηξε 800 ευρω;Οσο θελουνε το τιμολογουνε,και δεν νομιζω να τους εχει βγει σε κακο.Και 1000 να το βαλουνε μαγκια τους,απο αμνοεριφια…αλλο τιποτα!

Angelos

Ενα εχω να πω…..
χαχαχαχαχαχαχαχ….πλακα μας κανουν,μια χαρα ειμαι με το neo v

Lefterisepp

Συμφωνώ με τον Λευτέρη.
Το iPhone 4s 32gb έχει 789 δεν είδα όμως κανένα να το κραζει.
Και στο κάτω κάτω δε κατάλαβα μόνο η apple έχει αυτό το δικαίωμα,να βγάζει ότι θέλει σε ότι κόστος θέλει και ο κάθε καμένος (συγνώμη για την έκφραση αλλά έτσι είναι) να στέκεται και ώρες στην ουρα να το παρει(βλέπε new iPad)..έλεος δλδ.
Και στο θέμα μας τώρα….λογική μου φαίνεται η τιμή τουλάχιστον για αρχή και για τα χαρακτηριστικά του.

panos13

Λευτερης συκρινεις Android με το ios και θα ηθελες και ιδια τιμη? Με 700 ευρω κινητο με λειτουργικο που 5 στις 10 εφαρμογες που θα κατεβασω ειναι κακογραμμενες…? Δεν εχω iphone ουτε θα παρω γιατι απευθυνεται σε “τσεπες” αλλα μην κοροιδευομαστε επειδη εχουμε android.

Panos7GR

Μια χαρά αναμενόμενη τιμή για τον Γερμανό με τα specs που έχει το τούμπανο, μην τρελαθούμε! Αν αντι για HTC είχε ένα δαγκωμενο μήλο θα παραπονιόταν κανείς έτσι; Αμάν με την μιζέρια!
Εγώ πιστεύω πως αν το υποστηρίξει με πακέτα και συμβόλαια τότε ok θα είναι. Βέβαια δεν θα στα πάρει άμεσα και με το πάγιο θα το πληρώσεις 2 και 3 φορές περισσότερο, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

Ο ξύπνιος πάντως δεν θα το πάρει αμέσως, θα το αφήσει να πέσει η τιμή και ύστερα σεμνά και ταπεινά να το τσιμπήσει. 😉

Tony Cool

@panos13
Τα δυνατοτερα android τηλεφωνα κοστιζουν σχεδον οσο το iphone,ασε που ειναι πολυ πιο ευκολο καποιος να αποκτησει iphone απο ενα ακριβο android γιατι με επιδοτηση συσκευης το δινουν σε απιστευτα χαμηλοτερες τιμες σε σχεση με τα υπολοιπα.Οποτε δε νομιζω οτι ισχυει απολυτα το οτι απευθυνεται σε ‘τσεπες’ ενω τα android οχι.Οσο για το ios εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα,σιγουρα ομως δεν ειναι καλυτερο,αν και αυτο ειναι αλλο θεμα! 😉

lefteris

Παλικαρια τσαμπα μαλωνετε. Η τιμη του ηταν λιγο πολυ αναμενομενη οι πολλοι πυρηνεες κοστιζουν και πολυ κι ας μην προσφερουν κατι ουσιαστικο. Αν κρινετε υπερβολικη την τιμη και τα χαρακτηριστικα του περιμεντε να βγει και το γκαλαξυ σ3 και παρτε το σ2 που θα πεσει η τιμη του τουλαχιστον ενα κατοσταρικο. Αναλογα με την αγοραστικη του δυναμη και φυσικα τις αναγκες του ο καυενας επιλεγει και αγοραζει.

kwstas

700 ?! μπορώ να περιμένω 1-2 βδομάδες μετά την κυκλοφορία του για να το πάρω από άλλο κατάστημα 1-2 κατοστάρικα κάτω ;D

psarrism

Η “κακή” Apple πως καταφέρνει να αναβαθμίζει τις συσκευές της (iPad, iPhone) διατηρώντας σταθερές τις τιμές και δε μπορεί να το κάνει η HTC;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι πωλήσεις του στην Ελλάδα με αυτή την τιμή είναι δεδομένο ότι θα είναι μηδενικές. Εκεί στην HTC αλλά και στις άλλες εταιρείες του είδους πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να πουλήσουν ένα προιόν το οποίο θα στοιχίζει δύο κατώτατους μισθούς (με τα δεδομένα που θέλουν να εισαγάγουν απο εδώ και πέρα στην Ελλάδα).
Με τα δεδομένα ότι :
α) οι αρχικές τιμές στο εξωτερικό είναι κατώτερες απο την Ελλάδα,
β) οι εταιρείες που πωλούν και στις δύο άκρες του Ατλαντικού μας περνούν για κορόιδα (γιατί μετατρέπουν τις τιμές των προιόντων αυτούσια απο δολλάρια σε ευρώ και όχι σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία των δύο νομισμάτων) και
γ) φέρνουν τα προιόντα τους (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) μετά απο κάτι μήνες στην Ελλάδα και όχι την στιγμή που παρουσιάζονται στα άλλα κράτη γιατί προφανώς μας περνούν για τριτοκοσμική χώρα,
προτείνω σε όσους μπορούν να αγοράζουν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές απο το εξωτερικό (δόξα το θεό υπάρχουν αναρίθμητα e-shop) και όχι απο τις απαξιωμένες και αναξιόπιστες αντιπροσωπίες τους στην Ελλάδα. Ισως έτσι βάλουν λίγο μυαλό και καταλάβουν σε τι αγοραστικό κοινό απευθύνονται πλέον.

Bill

Και το Evo 3d όταν είχε πρώτο βγει τόσο έκανε αν θυμάμαι καλά 699
επειδή ήταν το πρώτο 3d και δείτε πόσο έχει τώρα.
Έτσι και εδώ,είναι από τα πρώτα 4 πύρινα,σε 3-4 μήνες που θα δει γεμίσει η αγορά
4 πύρινα,θα πέσει κατακόρυφα η τιμή του

Ζαφείρης

Χαχαχα τσαμπα!!!
Πλεον οχι ενας αλλα σχεδον ΔΥΟ μισθοι!

alexis

παιδια μην τρελαινεστε,ετσι κι αλλιως οσοι θελησουμε να το παρουμε,σιγα μην το παρουμε απ αυτην την αλυσιδα η απο ομοια τους…..εδω πουλανε 600 το lg prada!?!?!?!?!?και 700 μεχρι προσφατα το evo 3d!!!!!!ζουν εκτος τοπου και χρονου και καταστασης!!!

Panagiotis R.

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γτ σας πειραζει που κυκλοφορει αυτο το κινητο στην Ελλαδα και γτ παραπονιεστε για την τιμη του. Τοσο θελει να το πουλησει η HTC και ο Γερμανος, τοσο το πουλανε. Οποιος Ελληνας εχει τα φραγκα να το αγορασει το αγοραζει (δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ανεργοι ή μεροκαματιαριδες). Οποιος θελει να το αγορασει απο εξωτερικο ή καποιο e-shop, το αγοραζει. Οποιος θελει να περιμενει 2-3 μηνες και να το παρει 2-3 κατοσταρικα κατω το αγοραζει τοτε. Δεν μπορω να καταλαβω γτ ακουγονται τετοια σχολια. Ελευθερη αγορα ειναι, οτι θελει κανει η καθε εταιρια και το καθε καταστημα. Στο χερι μας ειναι να εκτιμησουμε αν αξιζει η αγορα του κινητου με βαση τα προσωπικα κριτιρια του καθενος. Δλδ αν καποιος εχει Ξενοδοχεια στη Μυκονο θα του απογορευσουμε να το παρει αν το θελει? Η αν το παρει θα τον κατακρινουμε? Το κινητο ειναι πολυ καλο και βαση τιμες ανταγωνισμου τα 700Ε ειναι ενα δικαιο αντιτιμο για πρωτη τιμη.

makis88

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο να δώσει κανείς τα λεφτά αυτά για ένα τηλέφωνο και ειδικά android(υπάρχουν τόσες εναλλακτικές) αλλα και htc(είναι όλα τόσο ίδια σχεδιαστικά)… Συγκριτικά θεωρώ το iphone 4s ανώτερο λόγω λειτουργικού και ποιότητας εφαρμογών, σχεδίασης και brand, κακά τα ψέματα, αλλά δεν θα το έπαιρνα επίσης λόγω της τιμής του. Τώρα για τα android δεν νομίζω οτι κάποιος που θα πάρει με πολύ λιγότερα το πιο ώριμο πλέον galaxy s2 θα στερηθεί κάτι σε σχέση με το one x..

Wolf

Όντως είναι πολύ ακριβό αλλά δηλαδή το iphone4 με οθόνη 3,5 ίντσες και τόσα πολλά κουσούρια για smartphone αξίζει τα λεφτά του….;! Τουλάχιστον αυτό εδώ είναι «εργαλείο»..! Η μισή ελλάδα τα έχει σκάσει για iphone μαζί και με εμένα, γιατί να μην τα σκάσει και για αυτό…;! Την απάντηση βέβαια λίγο πολύ οι περισσότεροι την γνωρίζετε…!

Nikos T.

Παιδιά, αυτή τη στιγμή online το βρίσκεις 600Ε, όσοι θέλουν περιμένουν κάνα δίμηνο το πολύ που θα έχει πέσει στα 500Ε. Μη κολλάτε στο Γερμανό, αυτός τη δουλειά του κάνει και εσείς τη δική σας, όσοι το θέλετε βέβαια και όχι όσοι το θάβετε για να δώσετε 600Ε – 500Ε για iphone,sgs 2,3,note).Αυτή την στιγμή ότι καλύτερο κυκλοφορεί (σε λίγο),αναμένω όμως και το galaxy 3.

Δημητρης K.

στο Πλαισιο: 320e το one V , 599e το S και 699e το X….
αν θελει να ανταγωνιστει η HTC τις αλλες εταιρειες τοτε δεν το παει καλα….
ποιος θα δωσει 699 για το Χ ? πραγματικα τραβηγμενο..
προσωπικα σαν HTC fan απαγοητευτηκα…
Τελοςπαντων,ας ελπισουμε η HUAWEI να φερει σε λογικη τιμη το Ascend D μπας και βαλουν μυαλο οι “μεγαλες” εταιρειες…

lefteris

Μια ερωτηση. Λεγοντας εσεις ολοι λογικη τιμη, ποια τιμη εννοειτε? Και μην μου πειτε τα 350-400 ευρω γιατι κακα τα ψεμματα ειναι βελτιωμενο παντου σε σχεση με τους προκατοχους. Εσεις τι τιμη θα του δινατε γι αυτα που προσφερει ωστε να τη θεωρειτε λογικη? Επειδη εχει:νεα οθονη, νεο επεξεργαστη νεα ραμ νεα gpu νεο λογισμικο νεο sense τα παντα πανω του ειναι βελτιωμενα. Και το μηλαρακι ομως με ελαχιστες διαφορες και βασικοτερη το χαζο κατα τη γνωμη μου σιρι δεν το κατακρινατε κι ας ηταν κ εκατο ευρω πιο ακριβο. Προβαταααα

Panagiotis R.

@ Δημητρης Κ.
Μα καλα φιλε μου μιλας για το HTC, λες οτι εισαι HTC fan και μετα πετας να ερθει το Huawei σε λογικη τιμη να βαλει μυαλο η HTC? Μα καλα ρε παιδια πατε καλα? Δλδ σα να λεμ娔πω την ατιμη την BMW εβγαλε τη νεα 3.20 40 χιλιαρικα. Κατσε να βγαλει η hyundai το δικο της διλιτρο να μαθει η BMW που τολμα και την κοσταλογει τοσοσ ακριβα!” Mα καλα τι συγκρινουμε τωρα? Τα πλαστικα κινητα με αυτα της HTC, της Apple, της RIM? Το κινητο δεν ειναι μονο επεξεργαστης, οθονη και ram. Ειναι και ποιοτητα, υλικο κατασκευης, σχεδιο.

md03582

@makis88 εγω φιλε διαφωνώ μαζί σου. Η HTC καταρχας βγάζει ποιοτικότατα κινητά και εχει πολύ δυνατό brand name. Δες εδω τι έφτιαχνε η htc οταν οι υπολοιποι βγάζαν κουζίνες κ φριτέζες και αλλοι “ανακαλύπταν το κινητό”: https://www.youtube.com/watch?v=pwpaxbXDecg κατα δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου με το σχέδιο των htc. Ναι, είναι ίδιο αλλα αυτο συμβαίνει με όλες τις εταιρίες, και ιδιαιτέρως με την apple που εκθειάζεις. ολα τα iphone ειναι ιδια. επίσης όλα τα samsung μεταξυ τους, ολα τα lg, τα sony ericsson (τωρα αλλαξαν σχεδιο με την sony) κ.ο.κ. κατα δεύτερον το λειτουργικό είναι σχετικό και τι βολεύει τον καθένα, πχ εγω το ios το βρίσκω βαρετό. Απο ολα τα mobileOS προτιμώ τα wp7. πες μου τωρα εσυ για πυρηνες, multitasking, εφαρμογες, μπλαμπλα. Εχω και android κινητο κ wp και τα wp με βολεψαν πολυ περισσοτερο στην καθημερινοτητα μου. Τελος εφαρμογες βρισκεις σε ολες τις πλατφορμες οσες θες, και καλες και κακες και τσαμπα και επι πληρωμη και καλογραμμενες κ κακογραμμένες. οταν οι markets εχουν χιλιάδες εφαρμογές, αναπόφευκτα θα υπάρχει και σαβούρα. άλλωστε σε forum που μπαινω κατα καιρους βλέπω οτι και το appstore εχει αρκετη σαβούρα και παραπονιούνται αρκετοί χρήστες. Επίσης με το desire hd μου… Συνέχεια »

md03582

lefteris και Panagiotis R συμφωνώ απόλυτα μαζι σας

Δημήτρης

Βασικά κάποιοι εδώ πάλι κάνουν το λάθος και δεν συγκρίνουν ίδια πράγματα.
Δεν το συγκρίνεις με το 16GB iPhone, αλλά με το 32GB..
Από εκεί και πέρα προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό σαν κινητό και σίγουρα καλύτερο από όλες τις απόψεις, από το 4S.
Το ότι μπορούσε να ήταν φθηνότερο, ναι οκ, όπως και όλα τα άλλα κινητά, αλλά αυτή είναι τιμή της HTC Ελλάδας και όχι του Γερμανού, που τα βάλατε πολλοί μαζί του.

vwgolf16

700 μουτζες θα πάρουν. 🙂

Vai

Πηγαινετε να το αγορασετε, λες και θα χρησιμοποιησετε ποτε και τους τεσσερις πυρηνες του. Εδω σε τετραπυρηνο pc και αμφιβαλλω για το αν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε. Η εταιρια (htc), καλα κανει και το πουλαει τοσο, εφοσον τοσος κοσμος θα παει να το αγορασει για να πουλαει μουρη για τους αχρηστους ουσιαστικα επιπλεον τρεις πυρηνες του! Προσωπικα πιστευω οτι τα κινητα τηλεφωνα δε θα επρεπε να εχουν τοσο υψηλες τιμες, κατ εμε τα 400 ευρω θα επρεπε να ειναι το υψηλοτερο ποσο για ενα κινητο τηλεφωνο και μη μου πειτε τις κλασσικες δικαιολογιες περι τεχνολογιας που ολοενα και μικραινει για να χωρεσει σε πιο λεπτα κινητα, συσκευες κλπ. Τελος, δεκα φορες καλυτερα να αγορασει κανεις ενα samsung galaxy s2 τωρα η ενα τετραπυρηνο κινητο οταν θα βγουν τα εξαπυρηνα, παρα ενα ολοκαινουριο μοντελο το οποιο και δεν θα το δουλεψει ποτε ολοκληρωτικα αλλα και μια περιουσια θα το πληρωσει! Ε ρε, που φτασαμε… καποτε δε ξεραμε τιποτα για κινητα τηλεφωνα και δεν μας ενοιαζε να τα αποκτησουμε. Οταν τα αποκτησαμε, φοβομασταν πως αν τα απαρνηθουμε, θα χασουμε την γη κατω απο τα ποδια μας. Τωρα, αντι για τις βασικες λειτουργιες ενος κινητου (μυνηματα, τηλεφωνηματα, επικοινωνια), ψαχνουμε να βρουμε τετραπυρηνα με… Συνέχεια »

Panagiotis R.

@ Vai
https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-100-Black-002Z2K4.htm

Τελειο για τις βασικες λειτουργιες ενος κινητου (μυνηματα, τηλεφωνηματα, επικοινωνια). Και στα επιπλεον του εχει εγχρωμη οθονη και 830 ωρες αναμονης που δεν μπορει να τις πιασει κανενα smartphone 700Ε. Μπορει τωρα υπολοιπος κοσμος να αγορασει τις υπερεκτιμημένες “παντοφλες” του χωρις τυψεις?

Silender

Τον τετραπύρηνο επεξεργαστή δε ξέρετε που να τον χρησιμοποιήσετε,

Την “τετραπύρηνη επεξεργασία γραφικών” όμως ξέρετε ετσι? 😉

right…

Ούτε ο Μελισανίδης τέτοια κωλοτούμπα 😀 😀 😀

Wolf

Φίλε vai μου θυμίζεις κάτι τύπους που παίρνανε στην εκπομπή του τσουκαλά και κράζανε τον Ολυμπιακό… χαχα..! Στο φόρουμ που έχεις μπει καλώς η κακώς είμαστε λιγάκι «εθισμένοι» με τέτοιου είδους συσκευές και την ψάχνουμε λίγο παραπάνω από τον μέσο χρήστη. Και εγώ ας πούμε θεωρώ τζάμπα λεφτά πλέον το tuning στα αυτοκίνητα για αυτό και δεν μπαίνω στα αντίστοιχα φόρουμ να τους πω «να δω τι θα την κάνετε ρεεε την νίτρο μπουκάλα… Είχατε και στο χωριό σας τέτοια…;!» χαχαχα..! Σορρυ για το off topic..! Φιλικά πάντα…

Vai

Μα εγω δεν προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε καποιον που θελει να την ψαχνει με τετοιες συσκευες η εχει την ικανοτητα να τις αγορασει.
Απλα ρωταω κατι απλο, υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησει κανεις τεσσερις πυρηνες σε ενα κινητο τηλεφωνο, το οποιο σε ενα χρονο θα το αντικαταστησει με ενα εξαπυρηνο στο μελλον?

Θεωρω με λιγα λογια, περιττα ολα αυτα διοτι δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο Marketing και ανταγωνιστικοτητα σε αλλες εταιριες, οι οποιοιες φυσικα, μας τσαμπουνανε μεταξωτες κορδελες και εμεις τις πιστευουμε.
Πες μου τωρα, οτι το διαιρει και βασιλευε που εχει δημιουργηθει μεταξυ iphone και samsung s2 στους χρηστες των δυο συσκευων, αν ειναι αληθινη διαμαχη η καθαρα πλυση εγκεφαλου.

Silender
Οταν θα καταφερεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σου τηλεφωνο σε βαθμο που οι απαιτησεις σου θα ειναι τοσο υψηλες ωστε να λειτουργησεις τεσσερις πυρηνες, τοτε πες στον Κωστα, να σε βραβευσουν στο techblog για το επιτευγμα σου.

Iceman_Kimi

Ολοι θα δινανε 660€ για το iphone και δεν θα θεωρουσαν ακραια την τιμη αλλα οτιδηποτε αλλο ειναι ακριβο.

MasterMind

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….οχι για την συσκευή…για την τσέπη του Έλληνα.

Για Iphone μια χαρά τα σκάμε τα 650 γιούρια, τα 700 μας φαίνονται υπερβολικά.

Ερε βούρδουλαααα!!

pariah

Βλάκες στην htc…Έβγαλαν συσκευή που δεν θα πουλήσει στην τεράστια αγορά της Ελλάδας λόγω κοστολόγησης…. a) Η Ελλάδα δεν είναι προτεραιότητα του κάθε κατασκευαστή για να βγάλει χαμηλή τιμολόγηση β) Ο Γερμανός πάντα τα δίνει πολύ περισσότερο ακόμη και σε σχέση με καταστήματα άλλων παρόχων πολλές φορές. Και επειδή την έχετε κάνει λάστιχο….Το xperia s στο εξωτερικό έχει 480euro, όταν εδώ τα μεγάλα καταστήματα το έχουν 600. Φταίει η sony;;; γ) Το evo 3d είχε 700euro και τώρα πόσο έχει;;;;Και πόσο έχουν τα sensation που είναι υποδεέστερά του σύμφωνα με την htc; δ) Κανείς δεν σας ανάγκασε να το πάρετε….Αλλά για το πόσο έχουν τα iphone δεν βλέπω να κάνετε κριτική…Και αν λέτε ότι αυτά έχουν το brand, η htc δεν είναι καμιά μικρή εταιρία εκεί έξω και με λιγότερα χρήματα σου δίνει κάποια πράγματα που το iphone αυτή την στιγμή δεν τα έχει. ε) Να λένε για το σχέδιο οι φαν των sony, nokia είναι λογικό. Αλλά όχι και της apple που έχει βγάλει 2 σχέδια και σαν συσκευές το iphone, iphone 3g, iphone 3gs + iphone 4, iphone 4s. Να βάλω και τα ipod;;;Έλεος ρε μάγκες… Σαν πρώτη τιμολόγηση είναι στα επίπεδα του galaxy nexus (και αυτό αρχικά,… Συνέχεια »

manos unstable

Χαχαχα γελα καλύτερα οποίος γεια τελευταίος θα πέσει πολύ γέλιο όταν του χρόνου θα πέσει στα 300 και θα είναι απουλυτο στα ράφια

REDODIN7

Οπως παντα οι ελληνικες σελιδες θελουν να πλουτισουν εις βαρος μας.
Στο expansys εχει 100 ευρω λιγοτερο και σε λιγο καιρο το βλεπω στα 500!
https://www.expansys.com.gr/htc-htc-one-x-glamour-gray-229820/

REDODIN7

Ηθελα να πω οι εταιριες λιανεμποριου.

Min24

Το s παιδιά παντός είναι πολυ όμορφο και δεν χριαζετε μεγαλύτερη απο 4,3 οθόνη δεν αγοράζεις ταμπλε.. Αν είχε μεγαλύτερη ανάλυση θα ήταν το ιδανικό κηνιτο.
Και μην τρελενεστε με την τημη το καλοκαίρι θα είναι σε νορμαλ επίπεδα.

Johny ταξιδιωτης

700 στην htc δεν τα δίνω ούτε για αστείο

Χριστος Χ.
Biggy

Τι Αρβυλα και Λαζοπουλο λεμε τωρα,κοιτα τιμες απο την HTC για να γελασεις δυο μηνες…

md03582

@manos unstable,
μακαρι να πέσει τόσο, θα πέσουν κορμιά για το ποιος θα το πρωτοαγοράσει και θα γελάμε όλοι μαζί αλλά δεν το βλέπω να πέφτει τόσο.. η τιμή του θα κρατηθεί ψηλά για αρκετό καιρό. τα specs του, η ποιοτικότατη φωτογραφική του μηχανή, ο ήχος beats audio με ακουστικά που μόνα τους κοστίζουν ενα κατοστάρικο, htc sense και υλικά κ ποιοτητα κατασκευής άψογη, δεν μπορεις να τρέφεις ελπίδες οτι θα πέσει η τιμή τόσο χαμηλά. Ο συνδυασμός hardware και software είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε android, απλα πράγματα

versavel

Δεν διαβασα όλα τα σχόλια,αλλα δεν χρειαζεται ανησυχια για την τιμη. Λιγο πολυ ολοι οσοι διαβαζουμε και ασχολουμαστε με το techblog,εχουμε ηδη στα χερια μας καποια αξιολογη συσκευη. Αλλωστε τι σοι γκατζετακηδες θα ειμασταν. Οποτε υπομονη,την βγαζουμε με τα ηδη τουμπανα που εχουμε,και περιμενουμε μεχρι να πεσει γυρω στα 550 και ολα ΟΚ..Δεν μιλαμε εξαλλου για φρεσκο ψαρι που χαλαει αν δεν το παρεις φρεσκο,αλλα για παιχνιδια για μεγαλους.

giorgos

ναι να το παρεις εσυ με 700 και μετα απο λιγεσ μενες να το κανει 300 οπος με το evo3d

Δημητρης K.

@Panagiotis R πρωτα πρωτα δυσκολα θα παρω κατι αλλο εκτος απο ΗΤC γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τωρα οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης που ειπες και συγκρινεις με αυτοκινητα(ατυχες παραδειγμα) τοτε διαφωνω γιατι η βγαζει ποιοτηκα καλα κινητα και ειδικα τα τελευταια μοντελα της ειναι ακρως εντυπωσιακα..ο Κωστας που το επιασε κιολας μπορει να εχει αποψη.Επισης δεν ειναι καμια εταιρεια του πεταματου,μια χαρα ειναι τα προιοντα της.Και γω πριν παρω το πρωτο μου HTC ουτε να τα βλεπω δεν ηθελα.Ας μην πουμε για την apple καλυτερα.Πριν 6-7 χρονια δεν την προτειμουσε κανεις ενω τωρα ολοι φανατικα,τι θελω να πω,ο Κοσμος αλλαζει και ειδικα η τεχνολογια.

dimpep

Πάρτε το πριν εξαντληθεί. Καλά είπε κάποιος…αμνοερίφια!
Τι σου κάνει το marketing…

Haduuken!

Ναι ναι η κακία ητσ πως τόλμησε 700 € κινητό , να μην το έβγαζε καθολου! Τι το θες το 4πύρηνο, λύνεις διαφορικές εξισώσεις στο κινητο σου? Έχασα πάσα εκτίμηση! Ουαχαχα θα γελάω μέχρι του
παραχρόνου… Και ούτε καθεξής.
Το ότι στην ελληνική αγορά, γενικά κιόλας, λειτουργούν με νοοτροπία λαδέμπορα τό’χει πάρει χαμπάρι κανείς? Το ότι στο γερμανό οι πωλήτριες δεν αναγνωρίζουν τα προϊόντα μπροστά τους τι σημαίνει? Βανανιλάνδη .
Οποίας/ οποίου αρέσει το κινητό €599 στο ίντερνετ η φυσιολογική τιμή του. Και άσε τα μάγαζιά να ψάχνουν μ/κες.

Theocharis

Το κινητο είναι τούμπανο!! Αλλα με 4 πυρήνες κ θα παίζεις τα ίδια παιχνίδια και τις ίδιες εφαρμογες με το iPhone ή με οποιοδήποτε άλλο κινητο που θα τρέχει πολυ χαμηλότερα. Κανένα όφελος… Το μοναδικό πλεονέκτημα που πιστευω οτι αξίζει είναι η τρομερή οθόνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.