HTC Pyramid, Η πρώτη live φωτογραφία του διπύρηνου

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο mailbox του Techblog ανώνυμο email με φωτογραφία που απεικονίζει το HTC Pyramid (aka HTC Desire HD S). Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για το διπύρηνο smartphone της HTC που τόσα έχουμε ακούσει αλλά ποτέ δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα σε φωτογραφίες. Το Techblog έχει την πρώτη live φωτογραφία του HTC Pyramid.

update: Και το GSMArena δημοσίευσε live φωτογραφίες του HTC Pyramid, δείτε εδώ.

Την περασμένη εβδομάδα έκαναν την εμφάνισή τους δύο εικόνες mockup σχεδιασμένες στο Photoshop οι οποίες διαφέρουν από την live φωτογραφία που φέρνει το Techblog στη δημοσιότητα. Σήμερα βλέπουμε το HTC Pyramid με το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας και όχι με αυτό της Google, ενώ διαφορές διακρίνουμε στην κάμερα και το διπλό LED φλας.

Η φωτογραφία απεικονίζει το HTC Pyramid δίπλα στο HTC Desire HD και μας δίνει εικόνα για τις διαφορές στο σχεδιασμό και το μέγεθος των δύο smartphones με οθόνη 4.3 ίντσες.

, HTC Pyramid, Η πρώτη live φωτογραφία του διπύρηνου

Ακολουθεί η εικόνα mockup που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.
, HTC Pyramid, Η πρώτη live φωτογραφία του διπύρηνου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SpirosK

Ουάου , τώρα που βλέπω και την απάντηση της HTC είμαι σε μεγάλο δίλημμα αν θα αγορασω το καλοκαίρι αυτό ή το Galaxy S 2 . Κώστα διάβασα τυχαία σε ένα ξένο site ότι λένε θα έχει 1,2 GHz cpu , 768 Ram και οθόνη , μμμ , την κόβω για 3,7 – 4 ίντσες…. τι λές εσύ Κώστα πόσο να είναι η οθόνη από την εμπειρία σου 3,7??η παραπάνω

https://techblog.gr/mobile/htc-desire-hd-s-3333 τώρα είδα το πόστ, οκ δηλαδη έχουμε σίγουρα 1,2GHz , 768 ram , qHD Screen κλπ……….. πάντως 4,3 ίντσες δε νομίζω (σύγκριση πάντα με το desire HD)

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία 😀 🙂

johnts

Πότε θα κυκλοφορήσει ξέρουμε τίποτα, πολύ ωραίο το κινητό.

κώστας

να δουμε τωρα πως θα παρει η htc οθονες απο την sony με τα προβληματα στην Ιαπωνια

nick

παιδια συγνωμη αλα απλος κανενα απο τα εξης
Htc Pyramid, Samsung GS II, Motorola Atrix, LG Optimus 2X
dual core κινητα δεν εχει ddr2 μνημη κατι που μονο το lg optimus 3D θα εχει
μπορει στα comments μου να φαινεται οτι ειμαι fan της lg αλλα ειμαι εδω και 3 χρονια πελατης της samsung (omnia, omnia II, galaxy S) και ειναι μια εκπληκτικη εταιρια αλλα απλως παβει να φτιαχνει προτοπορα smartphones και ακολουθει το ρευμα (δηλαδη αν τωρα δεν υπειρχε ο Tegra 2 δεν θα υπηρχε ο Exynos-Orion) θα συνεχιζε να φτιαχνει κινητα οπως το nexus s

teodore88

αντικειμενικα δεν ειναι κ τοσο ομορφο.. αυτι η κλιση του μεταλου του δινει σπορ χαρακτηρα και οχι elegant, το desire s ειναι πιο ομορφο! εκτος αυτου εχουν αφαιρεσει το 50% του μεταλλου σε σχεση με το DHD! ελπιζω η ποιοτητα συναρμολογησης να ειναι καλυτερη απο του dhd..

tsamo

Προσωπικά πάντως μου φαίνεται ωραίο !! Πρέπει βέβαια να δούμε και άλλες φωτογραφίες για να είμαστε σίγουροι . Πάντως , η οθόνη δε μου κάνει για 4.3” … Μήπως την κάναν 4.2” Εκτός αν εξαλείψαν το σασί της συσκευής ? Τώρα δεν μπορώ να περιμένω την αποκάλυψη του !!!

teodore88

μαλλον 4αρα οθονη..! και μαλλον θα φοραει τον qualcomm AQP8060 με adreno 220!! θα ειναι το ταχυτερο μηχανιμα εκει εξω! htc innovation returns! 😀

Βασίλης

Στα πρώτα benchnmarks που είχα δει πάντως δεν τα πήγαινε και τόσο καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Βέβαια θα ήταν και pre-production μοντέλο…

fred

πολυ ενδιαφερον προταση

mitsakos
tsamo

Παρεμπιπτόντως , επειδή διάβασα το άρθρο και στα ξένα site , ποιος είναι ο mr. blurrycam ?

panos

ε ρε παιδι μου αμα εχεις την αποκλειστικοτητα παντου πας χαχαχα 😀 το πλαστικο δεν με τρελαινει θα το προτιμουσα ολο με την μεταλικη επιφανεια

SotisDiv

Αν δεν βάλει Gorilla Glass στις συσκευές της η HTC, δεν θα τους ξανατιμήσω.

tsamo

Εδώ έβαλε Gorilla Glass η LG στο optimus 2x αυτό έλειπε να μην βάλει η HTC παρόμοια τεχνολογία στις οθόνες της . Πάντως ελπίζω να βάλει η HTC αν όχι gorilla glass τουλάχιστον dragontrail …

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πολύ καλό φαίνεται αλλα περιμένω να βγουν επίσημα benchmarks γιατί ακούω ότι μάλλον η gpu του (adero 220) υστερεί έναντι των αντίπαλων κ ειδικότερα αυτών με tegra 2 chipset..

tsamo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.