Νέα iPhone 6, Παρασκευή ξημερώματα οι προπαραγγελίες

Τα πρώτα λεπτά της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου (σήμερα, αργά το βράδυ δηλαδή!) ξεκινούν οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhone. Όσοι έχετε στην τσέπη ζεστά και μετρητά 700 κάτι έυρω για το iPhone 6 16GB έως και 1000 κάτι ευρώ για το iPhone 6 Plus 128GB θα μπορέσετε να το προπαραγγείλετε μέσα από τα site των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αλλά και αυτά των μεγαλύτερων αλυσίσων ηλεκτρονικών της χώρας μας.

Update: iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα η τιμή τους Ελλάδα

Τα νέα iPhone 6 θα ξεκινήσουν να πωλούνται στη χώρα μας την επόμενη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Κάπου εκεί θα πρέπει να αναμένεται και η άφιξη των νέων iPad Air 2 και iPad mini 3.

Μάθε την τιμή των νέων iPad Air 2 και iPad mini 3.

iPhone 6 τιμή (δεν έχει επιβεβαιωθεί)
iPhone 6 16GB τιμή 739 ευρώ
iPhone 6 64GB τιμή 859 ευρώ
iPhone 6 128GB τιμή 979 ευρώ

iPhone 6 Plus τιμή (δεν έχει επιβεβαιωθεί)
iPhone 6 Plus 16GB τιμή 839 ευρώ
iPhone 6 Plus 64GB τιμή 959 ευρώ
iPhone 6 Plus 128GB τιμή 1079 ευρώ

iPhone 6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 6 Plus πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Θα το τσιμπήσετε;

iPhone 6 Ελλάδα παραγγελία, Νέα iPhone 6, Παρασκευή ξημερώματα οι προπαραγγελίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφουκος

Θα παραγγείλω δύο να έχω για καβα

aris

Τρεξτε να το παρετε αν βαλετε το επίδομα ανεργίας και θέρμανσης μαζί θα κάνετε καλό deal!!!!!!

nick2010

Εγώ λέω να πάρω πέντε…. έτσι να το χω σίγουρο ότι θα ακτινοβολώ τα βράδια (κυριολεκτικά, λόγω απίστευτου SAR – εκατόμβες “ψημένων” στη μνήμη του jobs).

vasilis

οτι θα τσιμπησουμε κατι ειναι σιγουρο. το θεμα ειναι τι θα τσιμπησουμε…

gkely

ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΕΣΕΝΑ

Γιώργος

Όσο υπάρχει κόσμος που είναι εντελώς άσχετος από τεχνολογία τόσο θα μπορεί να πουλάει η Apple κινητά των 300-350 ευρώ το πολύ στα 700-1000 ευρώ.

Gk

Θα το τσιμπήσουμε γιατί μας αρέσει και γιατί μπορούμε να το πάρουμε.

Γιάννης

Εγώ πάλι θα προτιμήσω το Note 4 που είναι κορυφή σε όλα. To 6 plus είναι υπερβολικά δύσχρηστο λόγω μεγάλων bezels και αρκετά υποδεέστερο σαν κινητό. Άσε που λυγίζει και εύκολα.

Amonra

Οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν ανοίξει εδώ και πολύ καιρό στις εταιρίες κινητής. Τιμές δε μας λένε όμως ακόμα.

Amonra

Εγω θα πρέπει για να το πάρω μέσω επιδότησης να το προ παραγγείλω κιόλας μεςω της φόρμας που θα βγει ή αρκεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος που έχω συμπληρώςει για να με καλέσουν μόλις ειναι διαθέσιμο? Θυμάμαι στο iphone 5 είχα συμπληρώσει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με καλέσανε . 😉

Χρήστος

νομίζω οτι θα μείνω στο iPhone 5. Μια χαρά είναι και με βλέπω να σηκώνω και το iOS 9 του χρόνου.

Amonra, μπαίνεις στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους, έρχεται, σε καλούνε και το βάζεις στο συμβόλαιο που τρέχεις ήδη.

Ρε παλικάρια, προς τι τόσο κόμπλεξ απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να το αποκτήσουν;
Σας ζήτησαν άποψη;

Amonra

Χρήστο μια χαρά ειναι το 5άρι. Εγω λόγω ανανέωσης συμβολαίου παίρνω αλλιώς θα έμενα με το 5 άρι. Εχω ήδη γραφτεί στις λίστες ενδιαφερομένων άρα λογικά περιμένω. Άντε να δούμε ! Επίσημες τιμές δε βλέπω , ελπίζω μέχρι αύριο να τις γνωρίζουμε όπως λέει και ο Κώστας παραπάνω.

Γιαννης

Λοιπον… μερικοι εδω περα πραγματικα το εχετε παρακανει με τα σχολια σας προς την apple.Ο καθενας περνει οτι του αρεσει! Λοιπον εγω σκεφτομαι να παρω το iPhone 6 Plus γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοητευσει και θα το κρατησω καιρο.. Ειμαι κατοχος galaxy s4 το πηρα εχει 10 μηνες επειδη το ηθελα οχι επειδη δεν ειχα λευτα για καποιο αλλο .. το πηρα ακριβο 700 ευρω.. για να μην βγαινω απο το θεμα σκεφτομουν να παρω το Note 4 αλλα ρε παιδια με νευριαζει το θεμα με της ενημερωσεις πχ το gs4 μου δεν εγινε σαν το gs5 ουτε πειρε καποια λειτουργια.. αυτο γινετε παντα και βαρεθηκα … θα παρω iphone τωρα και αν δω οταν η samsung να γινει ΣΩΣΤΗ εταιρεια τοτε θα ξαναπαρω! Να πω οτι δεν ειμαι hater.. αγαπαω δυο εταιρειες την samsung και την apple μου αρεσουν μονο τα apple και τα samsung κινητα αλλα δεν κραζω αλλες εταιρειες! 😉

Pavlos

Περιέργεια εχω αν θα πέσει καθόλου η τιμή του 5s

basilis

Μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο ορισμένων που κρίνουν όλους αυτούς που θα το πάρουν… Έτσι θέλουν και το παίρνουν αφού μπορούν και το θέλουν Γιατί Όχι;
Άραγε ας αναρωτηθούν όσοι βεβαίως έχουν το επίπεδο για και τέτοιο… Γιατί;;; ερωτώ γιατί;;; τα έχουν βάλει ορισμένοι και κρίνουν όλους όσους έχουν η επρόκειτο να αγοράσουν apple… Τελικά η ζήλεια είναι από τις μεγαλύτερες κακεντρεχειες και το να κρίνουμε όσα απλά ΔΕΝ έχουμε η δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η απλά δεν μας αρέσουν είναι απλώς μικρότητα!
Και επειδή μάλλον προκειμένου να ακούστω θα πρέπει να πέσω στο επίπεδο ορισμένων εδώ μέσα, θα δώσω μια συμβουλή: ορισμένοι ΜΗΝ σκέφτεστε και ΜΗΝ γράφετε ρε παιδιά Γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρίχνετε τον μέσο όρο IQ της Ελλάδος… ειλικρινά…

Αγγελος

Μενω στο Λονδινο, οι τιμες στο Αpple store UK σε € ειναι: iPhone 6 16GB 683€ 64GB 785€ 128GB 886€ iPhone 6 plus 16GB 785€ 64GB 886€ 128GB 1000€

Θάνος Τ.

Λογικό που στην Ελλάδα έχει παραπάνω απο Αγγλία λόγω μεγαλύτερου Ελληνικού Φ.Π.Α. Πάντως για όσους είναι επαγγελματίες συμφέρει να το πάρουν απο Ελλάδα…

Χριστινα

Το θελω το θελω το θελωωω!!!

spazyjay

Επειδη μου χαλασε το τηλεκοντρολ της tv ,remote control εχει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.