iPhone 6, τι δείχνει το πρώτο benchmark για τη GPU

Το iPhone 6 παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη και σήμερα βλέπουμε ήδη το πρώτο benchmark από το Basemark X που τεστάρει την GPU. Το iPhone 6 κατάφερε να σκοράρει 21,204 πόνους, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα θετικό αν σκεφτούμε ότι το iPhone 5s καταφέρνει να φτάσει τους 20,253 πόντους.

Στο iPhone 6 βρίσκουμε A8 chip με dual-core 1.4GHz Cyclone CPU και μη γνωστή GPU. Οι μέχρι τώρα φήμες έλεγαν ότι θα έχει PowerVR GX6650, η επόμενη γενιά γραφικών από το iPhone 5s (PowerVR G6430) αλλά τελικά βάσει αποτελεσμάτων καταλαβαίνουμε ότι η Apple έχει διαλέξει hexa-core PowerVR G6630. Βλέπουμε ότι η επίδοση δεν είναι εντυπωσιακή.

Για παράδειγμα το Samsung Galaxy S5 σκοράρει 23,501 με Adreno 330 GPU και ανάλυση οθόνης 1080p.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει το iPhone 6 Plus με την 1080p οθόνη του, αν υποθέσουμε ότι η Apple έχει επιλέξει να βάλει μέσα στην ίδια GPU.

iphone 6 benchmarks, iPhone 6, τι δείχνει το πρώτο benchmark για τη GPU

iphone 6 benchmarks, iPhone 6, τι δείχνει το πρώτο benchmark για τη GPU

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paolakos

Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως οτι αποτελεσμα και να βγαλει τουμπανο θα ναι σε αυτο το θεμα. Δεν τα φτανει καμια εταιρια σ αυτα τα θεματα ουτε οθονες ουτε γρηγοραδα. Αλλου θα ηθελα καλυτερα αποτελεσματα. Θα ηθελα μια ακομη καλυτερη καμερα ας πουμε. Δεν θα ηθελα τις απαισιες γραμμες στα πλαινα πανω. Αλλα οσο γρηγορο ειναι το iphone δεν ειναι κανενα.

Τομ

Παολακο σε ταχυτητα και benchmarks και γενικοτερη λειτουργια το iphone 6 θα ειναι φοβερο. Καμερα θα ειναι σιγουρα καλο αλλα η Samsung εχει αρχισει και κανει παπαδες και κει. Καλα δεν μιλαω για Nokia αυτοι ειναι οι καλυτεροι σε αυτο το θεμα με διαφορα. Σε οθονες ωστοσο νομιζω κανεις λαθος. Κατ’ αρχας οι τελευταιας γενιας amoled απο samsung ειναι πια μπροστα απο τις LCD. Ριξε μια ματια στο tab s και στο galaxy s4. Και οταν βγει το note 4.

Εγω θα ηθελα καλυτερη μπαταρια. Οι γραμμες που λες οκ δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σιγουρα το κινητο απο κοντα θα εντυπωσιασει τους παντες απο ποιοτητα και εμφανιση, Πολλες ειναι οι φορες που κατι φαινεται μετριο απο φωτο και απο κοντα τα σπαει. Βασικα εγω πλεον δεν μπορω να κρινω καθολου απο φωτο.

Τομ

Σορρυ galaxy s5 εννοω στην τελευταια γραμμη στην πρωτη παραγραφο.

Μήνας

Χωρίς να θέλω να μπω σε διαμπλεκτισμο με κανέναν fun τις κάθε εταιρεία… Αλλά συγνώμη ρε φίλε ή κάθε εταιρεία λέει έχει αυτό αυτό και αυτό, έρχονται η διάφορες εταιρίες με αυτά τα προγράμματα και βγάζουμε ένα γενικό σύνολο του τι γίνεται και έχουμε και εμείς σαν καταναλωτές μια άποψη πλέον… Εσύ ποιος είσαι και λες ότι σαν το iphone δεν είναι γρήγορο κανένα άλλο?

Δημήτρης

Απο εδώ και πέρα θα ξεκινήσει πάλι ουσιαστική σύγκριση επιδόσεων ανάμεσα σε android flagships και iphone.Tόσα χρόνια είχε να διαχειριστεί την 4άρα οθόνη γι αυτό και πλησίαζε σε επιδόσεις τα αντίπαλα μοντέλα.Εδώ σε θέλω κάβουρα ώμος…..
οι φανφάρες και τα φτιασιδωμένα λόγια στην παρουσίαση,ως γνώστη του αντικειμένου,μόνο αηδία μου προκάλεσαν.Είναι η μόνη εταιρία που κοροϊδεύει κατάμουτρα το κοινό διαστρευλώνοντας τα πάντα.Οι υπόλοιπες εταιρίες κάνουν ναι μεν λίγο τη φιγούρα τους,αλλά λένε φίλε μου αυτή είναι η πρόταση μας και αν σου αρέσει Δε σου πασάρουν για καινοτομία panel που χρησιμοποιούνται πλέον σε mid-range smartphones και ου το κάθε εξής…

giannis13

προφανως εχει δοκιμασει ολα τα κινητα που κυκλοφορουν και ξερει ο παολακος …χαχαχαχα

χωρις πλακα , εχεις δοκιμασει htc one m8 ;; εχω g2 αλλα το m8 ειναι απιστευτο σε αυτο που λες !!
αν περασεις απο πλαισιο ή οπου αλλου το εχουν , τσεκαρε το για 15-20 λεπτα !
θα εντυπωσιαστεις ..

μην κοιτατε τα benchmarks , δεν εχουν μεγαλη σημασια ….

Μarios f

Πιο εγκυρες θεωρω τις γνωμες οσων εχουν αλλαξει πλατφορμες κ τηλεφωνα ωσπου να καταληξουν. Η εμμονη σε μια εταιρια ειναι ξεροκεφαλια κ καποιες φορες ασψετοσυνη.Ξεκινησα απο iphone3gs,htc one m7,και ειμαι στο note3 που ειναι με διαφορα το μονο που με εντυπωσιασε κυριολεκτικα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι καποια στιγμη δε θα βγει κατι πολυ καλυτερο. Αυτη τη στιγμη παντως το iphon6 ακολουθει και δεν οδηγει την κουρσα,ειναι μαλιστα αρκετα πισω σε βασικα θεματα(μπαταρια,οθονη,specs,camera κ.α)

νικοςΤ

Ως πριν τρια χρονια το i phone οδηγουσε την κουρσα. Τωρα το εχουν προσπερασει ολες οι μεγαλες εταιριες.Το μελλον ειναι οι κινεζικες με τρομερα χαρακτηρηστικα κ πολυ καλες τιμες.Τα περι ποιοτητας κατασκευης ειναι η επισημη δικαιολογια να τα σκαμε χοντρα.

Τομ

Το m8 ειναι πολυ γρηγορο.

obi

Εμ λογικό δεν είναι όταν αυξάνουν οι ίντσες και η ανάλυση της οθόνης,
να αυξάνουν και οι απαιτήσεις του συστήματος
οπότε και να καταναλώνονται περισσότεροι πόροι;

Τώρα που συγκρίνονται αντίστοιχες οθόνες ή σχεδόν,
θα δείξει η κάθε εταιρεια τον πραγματικό εαυτό της
σε απόδοση sw-hw και σε αποδοση μπαταρίας.
Καλό αυτό.

Topdim

Άρχισαν τα κλάματα.
Πολύ γελάω.

paolakos

Εγω ειπα την ταπεινη μου αποψη οπως ειδατε. Προσωπικα εχω το galaxy core. Και ναι εχω δοκιμασει note 3 g2 g3 s4 και m8. Μονο το s5 δεν εχω δοκιμασει. Αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστεψτε με εσεις ειστε κολλημενοι εγκεφαλοι. Μακαρι να μιλαγατε ολοι σαν τον τομ. Ασχετοι. Το μονο που κανετε ειναι ενα. Παιρνει ο ενας μια ναυαρχιδα και παει και θαβει ολες τις υπολοιπες. Ας κρινουμε κ μεις που ειμαστε στην απ εξω λοιπον.

Lime

Ξεχνάτε την τεχνολογία metal .. Όταν αρχίσουν οι προγραμματιστές να την εφαρμόζουν τα νούμερα αυτά θα ειναι για τα σκουπίδια ..

giannisanag

note 3 lte 24061…. δεν εχει βεβαι σημασια αφου αντικειμενικα ειναι τα τεστ που κερδιζουν τα android αλλα τα ios ειναι καλυτερα

Makis

Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμων, κάνετε μία αστοχία εδώ σχετικά με τη γρηγοράδα των κινητών. Προτείνετε να πάμε να τα δοκιμάσουμε στα καταστήματα. Όλα μα όλα εκεί δουλεύουνε μια χαρά. Πάρτε τα στο σπίτι, φορτώστε τα με καμμιά 100ή εφαρμογές, φορτώστε τα με καμμιά 15αριά γίγα υλικό…και μετά να δούμε ποια πάνε γρήγορα και ποια σέρνονται στο εξάμηνο, και μετά αναρωτιόμαστε…μα γιατί;…όταν το πήρα..πήγαινε σφαίρα…Επίσης, καλά τα benchmarks αλλά είναι η μισή αλήθεια…

tiamat

Μπράβο @δημητρης για την αντικειμενικοτατη και την εμπεριστατωμενη γνώμη σου, απλά να προσθέσω ότι το μοντέλο που θα μας δείξει τι ψάρια πιάνει ο a8 θα είναι το ultra με την fhd ανάλυση, γιατί τόσο καιρό τα iphones πέρναγαν τα τεστ με κάτι γελοίες αναλύσεις οθόνης κάτω ακόμα και απο 720p

Αλλά και πάλι, άμεσες συγκρίσεις δε θα μπορούνε να γίνουν καθώς ο ανταγωνισμός παίζει πια 2Κ και εχει να σηκώσει περίπου 4.000.000 pixels στους ωμους…

Δημήτρης

Άμεση σύγκριση δε θα μπορούσε να γίνει έτσι και αλλιώς γιατί πέρα από την οθόνη τα android έχουν Να διαχειριστούν υπερβολικά περισσότερα πράγματα σε σχέση με το iphone(βλέπε multitask και η λίστα δεν έχει τέλος…..). Αυτός είναι και ο λόγος που ώθησε σε ραγδαία εξέλιξη των specs.Το ότι γίναμε εμείς speco λαγνοι είναι άλλο καπέλο και απλά οι εταιρείες βρήκαν πάτημα ένα υπερπροβαλουν τα specs στις παρουσιάσεις σαν μέτρο promotion αφού είδαν ότι ακουμπάει στο κοινό. Όσο όμως δεν ψαχνομαστε και τα τρώμε όλα αμασητα,θα μας γυρίζει μπουμερανγκ.Για παράδειγμα φιλέ μου @lime,το metal δεν είναι τεχνολογία κατ αρχάς.Επισης ο τελικός χρήστης δε θα δει καμία ουσιαστική διάφορα στην απόδοση. Είναι κυρίως για τη διευκόλυνση των developer και για να γλυτώσουν πόρους. Δε σου ανέφεραν όμως και τα αρνητικά του για να καταλάβεις ακριβώς τι παίζει. Μόνο φτιασιδωμενα λογακια οπως είπα πριν. Για να πετάγεται ο καθένας και να λεει Τουμπανο θα έχει και metal.Λες και συζητάμε για πατάτες σε μερίδα γύρο. Χωρίς διαθεση προσβολής αλλά δε πρέπει να τα τρώμε και όλα αμασητα. Να κρατάμε αυτά που πρεπει και να ψαχνομαστε.

Δημήτρης

Υ.Γ.
Κάτι τέτοια μου θυμίζουν τούς παλιούς καλούς Α.Μ.Α.Ν.
Μα το είπε ο Μπάμπης ο σουγιάς σε λεωωωωωωωωωωωω!!!!!!

tech21man

Δεν ειναι καθολου θετικο αυτο το αποτελεσμα για την apple και ειναι ενα ακομη καστρο του iphone που δεν φαινεται να στεκει.

Ομως, ποιος λεει οτι με ενα software update δεν θα σκισει? Ειναι οι drivers ο,τι χρειαζεται.

Θα δειξει…

Παντως πισω και απο την 330 δεν ειναι ο,τι καλυτερο για το κυρος μιας εταιρειας που χρεωνει οσο ενα pc πανω κατω.

Δημήτρης

” Το iPhone 6 κατάφερε να σκοράρει 21,204 πόνους, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα θετικό αν σκεφτούμε ότι το iPhone 5s καταφέρνει να φτάσει τους 20,253 πόντους.”

Όταν λέμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα θετικό τι εννοούμε ? Θα έχει πρόβλημα να τρέξει τα νέα παιχνίδια ? Δεν θα τρέχουν οι εφαρμογές ? Θα λαγκάρει ? Θα κολλάει ? Πρέπει να μιλάμε τεκμηριωμένα όταν λέμε κάτι.

Κάτι ΔΕΝ είναι θετικό γιατί έχει κάποιες επιπτώσεις ! Ποιες επιπτώσεις έχει που δεν έπιασε πχ 23.000 πόντους ?

Γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε γίνει αριθμολάγνοι . Το ότι σε λίγο για να τρέξει android ένα Samsung θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από ένα Desktop Που τρέχει windows 8.1 δεν το αναφέρει κανείς … όλοι κοιτάνε τους αριθμούς.

Ioannis

Το οτι το iPhone δεν ειναι το ” τούμπανο ” που όλοι περίμεναν έχει να κάνει γιατη με το λογισμικό που βγάζει κάθε χρονο θέλει να τα υποστηρίζουν πολυ παλιότερα μοντέλα.. Φέτος με το ios8 πέρνει αναβάθμιση το 4s για αυτο δεν χρειαζετε το iPhone 6 να ειναι τοσο γρήγορο…..πολυ απλα σκέφτεται τα προϊόντα της σαν οικογένεια της.. Αν θέλετε αξεπέραστη τούμπανο κοιτάξετε iMac pro ….

Solon

@Δημήτρης Τα benchmarks μετράν την επίδοση του επεξεργαστή όχι την απόκριση του λειτουργικού. Και εκεί υστερεί ο επεξεργαστής του iPhone6 σε σχέση με τις Android ναυαρχίδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει πρόβλημα πουθενά αφού ούτως ή άλλως το iOS είναι ποιο ελαφρύ λειτουργικό σε σχέση με το Android. Ωστόσο σχετικά με την αριθμολαγνία που αναφέρεις σαν ουδέτερος παρατηρητής καθώς δεν είμαι fanboy καμιάς εταιρίας αυτό που παρατηρώ στο iPhone 6 είναι το τεράστιο λάθος της Apple να αγνοεί και πάλι επιδεικτικά τους ανταγωνιστές της. Δεν είναι ότι έχει κακό εξοπλισμό αλλά όταν ο ανταγωνισμός χτυπά με κάμερες στα 16 και 20 megapixel και εσύ επιμένεις στα 8 τότε εθελοτυφλείς όσον αφορά τις τάσεις στην αγορά και μοιραία θα χάσεις πελάτες. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα specs Να σου θυμίσω ότι το ίδιο έπαθε και με το μέγεθος της οθόνης όπου επέμενε τόσα χρόνια στις μικρές οθόνες και άφησε στους ανταγωνιστές της ελεύθερο πεδίο. Προσωπικά περίμενα από την Apple κάτι καλύτερο στα specs ειδικά από την στιγμή που το επόμενο μοντέλο της θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο από τώρα. Την ίδια στιγμή στο στρατόπεδο του Android τα specs θα έχουν αναβαθμιστεί τρεις φορές εισάγοντας ταυτόχρονα νέες τεχνολογίες στις οποίες… Συνέχεια »

nikmour

@solon χωρίς να είναι fan του iphone, οι περισσότεροι χρήστες του δεν νοιάζονται ή/και είναι άσχετοι. Άκουγα τις προάλλες (την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης) να μιλάνε σε ένα ραδιόφωνο για το 6άρι. Όταν είπανε ότι το καινούργιο είναι 84 φορές πιο γρήγορο από το πρώτο iphone ο πρώτος παραγωγός αναρωτήθηκε πιο είναι το πρώτο και ο συναδελφός του, του είπε πως είναι το iphone3. Επίσης στο τέλος (εκεί άλλαξα τον σταθμό) είπε ότι είναι πέντε χιλιοστά πιο λεπτό το 6άρι από το 5s (7,6-7,1) και όχι 0,3 μμ. Τι περιμένεις τώρα…
Για να μην με πάρετε από τα αφτιά, υπάρχουν αρκετοί και στα android και στα wp

Δημήτρης

@solon συμφωνώ σε όσα λες.Δεν είπα κάτι που να διαφέρει με τα λεγόμενα σου.Οι της αpple διψάνε για αρκετές κύριες αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών εδώ και χρόνια και ας μη θέλουν να το παραδεχτούν. Δεν αναφερόμουν σε αυτούς.έτσι όμως έχουν τα πράγματα.Τις σφαλιάρες της η apple τις τρώει απανωτά 3 χρόνια τώρα απ την google.Aπο Απρίλη θα ξεκινήσει να τις τρώει και απο ms μεριά.Το wp9 θα είναι πολύ πιο ανοιχτό απ το 8.1 και με αλματώδη αναβαθμίσεις. Δε ξέρω αν θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο(δικό τους πρόβλημα να κινηθούν σωστά στην ms για πολλά ζητήματα) αλλά σίγουρα θα είναι πολύ σοβαρότερη πρόταση από το άκαμπτο και επτασφράγιστο ios.
Κάτι τελευταίο. είναι ενδεικτική η παγωμάρα που επικρατούσε στην παρουσίαση του iphone6.O ενθουσιασμός των παρευρισκομένων για το ρολόι ξεγύμνωσε πραγματικά τη λάθος τακτική που ακολουθεί στο iphone.Κοντοπρόθεσμα πουλάει σαν τρελή. Χάνοντας όμως τους πραγματικούς tech fans ,θα χάσει τα πάντα όταν περάσει η μόδα της.Αυτούς πρέπει να ικανοποιείς πάνω απ όλα και όχι τους hipster,τους κάγκουρες και τα fashion victims

theomoto

Να παρουμε τα πραγματα με την σειρα.
1) Τα benchmark δεν δινουν εικονα για τπτ. Ειναι φτιαγμενα να βαζουν λογισμικο και hardware να τρεχει αλγοριθμους.
2) Τα benchmark μπορει να μην εχουν αναβαθμιστει για το συγκεκριμενο harware/software και να μην το αφηνουν να δειξει τι πραγματικα μπορει να κανει.
3) Καποια benchmark ωφελουν καποιες αρχιτεκτονικες hardware σε σχεση με αλλες, βλεπε πχ cinebench με intel/amd cpus.
4) Ο χρηστης που ξερει δεν αγοραζει τεχνολογια βασισμενη σε benchmark. Ειναι μονο για την φαση της παρεας.
5) Τελος πρεπει να σταματησει αυτο το θεμα με τα προβατα Apple-Samsung-Htc κλπ. Ήμουν χρηστης android μετα περασα σε windows phone και τωρα εχω το iPhone 5. Αν δεν το δω το κινητο(οποιοδήποτε) και να το δουλεψω σε καποιο καταστημα δεν θα το παρω, μιας και ειμαι σε φαση αναβαθμισης. Ολα τα ιδια ειναι, και το πως/για ποιο λογο βολευει τον καθε χρηστη η χρηση της καθε συσκευης ειναι δικο του θεμα, και μην ανυσηχει κανενας οι εταιριες τα βγαζουν τα λεφτα τους.

Vasilis

Έχω μια απορία..! Η μέτρηση έγινε με Quality στο medium ή στο High;

giannisanag

δεν νομιζω τοσες εταιρειες να βγαζουν benchmark (ξοδευοντας τοσους πορους) για να καυχιεται ο πιπης στην πιπιτσα οτι το δικο του εχει πιο μεγαλη μπαρα στο geekbench απο του μίμη. Τα benchmarks πριν γινουν διαθέσιμα και γνωστά στο κοινο απευθυνόταν μονο στις εταιρειες για να αξιολογησουν τις συσκευες τιυς. Δεν λενε ολη ρην αληθεια ειδικα σε οτι αφορα την εμπειρια χρήσης αλλα δεν λεν ψέμματα

Spapas

Δύο πράγματα έχω να πω: Πώς γίνεται ενα iphone4s του 2011 να ανοίγει το 80% των κοινών εφαρμογών με android oS στο ίδιο χρονικό διάστημα με κινητά ναυαρχίδας εταιριών του 2013 και 2014…Μα πώς το κανουν εκεί στην Apple; πολύ γάτες οι προγραμματιστές τους, και δεύτερον αφου υπάρχει πια κορεσμός στην τεχνολογία των κινητών και η Apple έβγαλε κινητό με τεράστια οθόνη, το iphone6s του χρόνου πόσους θα πετάξει εκτός αγοράς; Μιλάμε για πολύ σκόνη θα φάνε οι ανταγωνιστές.
Iphine4s user since Nov. 2011 (not even thinking of upgrading yet…)

spazyjay

Ναι και για να παιξεις αξιολογα παιχνιδια θες ενα σωρο λευτα για να τα αγορασει κανεια απο το itunes.
Παραμετροποιηση ειναι μια λεξη που δεν την γνωριζει ακομα η apple.

Αποστόλης Ρόδος

Ρε Fanboys της Apple είστε για πολύ ΕΛΕΟΣ τελικά….. χρησιμοποιειται ακριβώς την ίδια φρασεολογία της επίσημης Apple και για να γίνετε πιστευτοι πουλάτε τρέλα πως έχετε δοκιμάσει high end συσκευές Android….. Που ούτε τις έχετε χαϊδέψει ποτέ.
Ο άλλος λέει έχει το Galaxy core και δηλώνει κριτής και εκτιμητης των high end Android συσκευών.
ΑΛΉΘΕΙΑ …. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ …..
Από τα fan boys της Apple που μέχρι πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν για παντοφλες και τούβλα οτι έβγαζε ο ανταγωνισμός ….. Και μας τα επρηζαν με τον αντίχειρα τους που έπαιζε με το ένα χέρι το κινητό…. Γιατί έτσι τους πασαραν να λένε?
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ….. κανένα fanboy δεν καταδεχεται ΚΑΝ να ακουμπήσει άλλη συσκευή.
Το 99% είναι εντελώς κολλημένα και σας λένε μόνο ότι έχει πάρει το αυτί τους δεξιά και αριστερά…. Μην μασάτε ρε φίλοι της τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.