iPhone 7: Σαρώνει στο AnTuTu με σκορ 178.397

Το iPhone 7 πέρασε από το AnTuTu και καταφέρνει να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα με το σκορ των 178.397 πόντων που κατάφερε να δώσει. Η Apple έβαλε μέσα Apple A10 chip, το οποίο έχει 33% καλύτερη απόδοση από το περσινό A9 του iPhone 6s, που τον περασμένο μήνα έδωσε 133.781 πόντους.

Επιπλέον, το AnTuTu έδωσε τη λίστα με τις top συσκευές για τον μήνα Αύγουστο και οι 9 στις 10 συσκευές τρέχουν Android. Πρώτο είναι το OnePlus 3 με 140.288 πόντους χάρη στον Snapdragon 820 και τα 6GB RAM. Ακολουθεί το Vivo Xplay 5 Elite με σκόρ 138.706 και τρίτο είναι το LeEco Max 2 με 138.026 πόντους.

Μεταξύ των top smartphones του AnTuTu είναι το Samsung Galaxy S7 edge στην 7η θέση (με 134.599), μια θέση πιο κάτω είναι το iPhone 6s και τελευταίο το HTC 10 με σκορ 133.217.

Αξίζει να σημειωθεί η πρόοδος που γίνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι αν ανατρέξουμε στην top 10 λίστα του AnTuTu για το δεύτερο τρίμηνο του 2014, όπου το Samsung Galaxy Note 3 ήταν πρώτο με 38.958 πόντους.

iphone 7 antutu, iPhone 7: Σαρώνει στο AnTuTu με σκορ 178.397

iphone 7 antutu, iPhone 7: Σαρώνει στο AnTuTu με σκορ 178.397

iphone 7 antutu, iPhone 7: Σαρώνει στο AnTuTu με σκορ 178.397

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

77 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

πολύ καλή δουλειά, εντάξει πιάσανε ταβάνι. Ας κάνουν πραγματικό mulitasking στο iOS να δουμε τα score που μπορούν να πιάσουν οι μάγκες.

Isidoros

Χε, χε, για πλακώστε τώρα με τα xiaomeizu_oneplus_tiemanfu με τον 821/822/823, Kirin/Xirin/Mirin τρανταπενταπύρινους, που φοράνε την τελευταία πειραγμένη ρουταρισμένη μόντα που σκοτώνει.
Αλλα ξέχασα! Tα αειφόνια είναι για τους φιλελέδες χλεχλέδες.
Το αντριλίκι θέλει τον κινέζο του. Και ουχι τον σαμ_σούνκ_ελ_τζή_κορεάτη του, που και αυτός πλέον οδεύει προς τους φιλελοχλεχλεδες.

Eleonora

Σιγα τα αυγα,ο μονος λογος που σκοραρει τοσο ψηλα ειναι οτι εχει ακομα HD οθονη 720p,αν η Sony ειχε κυκλοφορησει το XZ compact με 720p οθονη και Snapdagon 820 τοτε και αυτο θα σκοραρε πανω απο 150.000 στο Antutu.

Αντιαριστερος

Με Samsung CPU? χααχχα

Οτιναναι

Με Οθόνη 2012 λογικό είναι..

Γιάννης

Μη χρήσιμα specs σε μια εποχή που η πλοήγηση στο διαδίκτυο, οι εφαρμογές και τα games τρέχουν εντελώς απροβληματιστα και με αρκετά χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ας βγούνε πρώτα games ή apps που να έχουν τρελές απαιτήσεις και ίσως ύστερα όλα αυτά αποδειχθούν χρήσιμα. Μέχρι τότε το συγκεκριμένο σκορ στο Antutu θα είναι μόνο για φιγούρα.

viel

@ VasiliS7Edge γιατι δεν εχει πραγματικο multitasking? οταν τρεχεις ενα app και ταυτοχρονα ακους μουσικη, παιζει το gps απο πισω και περνεις notifications τι γινετε δλδ?

Nick

Μολις βγει κ o snap 830 θα το ξεπεράσει
κ τι έγινε;
Εδώ τώρα βγάζει κοντά 170000 ο 821.
Παντως δεν μετράνε τόσο τα σκορ όσο η εμπειρία χρήσης βελτοστοποιηση διαχείριση
είτε είναι Android η ios

Nick

Μολις βγει κ o snap 830 θα το ξεπεράσει
Ε κ τι έγινε;
Εδώ τώρα βγάζει κοντά 170000 ο 821.
Παντως δεν μετράνε τόσο τα σκορ όσο η εμπειρία χρήσης βελτοστοποιηση διαχείριση
είτε είναι Android η ios

DimKoul

Απο τα 6s και τα 7αρια σπερνει η apple σε επεξεργαστη κακα τα ψεματα.Αν ειχε και πιο ελευθερο λογισμικο ολα θα ηταν τελεια.Αλλα παιδια κομπλε οι αριθμοι και εμενα μαρεσουν γενικα αλλα και οι android ναυαρχιδες με τα 130000 στο antutu δεν θα εχουν δραματικη διαφορα σε εμπειρια χρησης αντιστοιχης της διαφορας των scores.Παρατηρωντας την τακτικη της apple στους επεξεργαστες βαζει επεξεργαστη για να ειναι ισαξιος με τους επεξεργαστες του android της επομενης χρονιας.Οχι οτι ο a9 δεν ηταν ισαξος η κα καλυτερος απο τον 820 ας πουμε.

micr0g

Αρχισαν τα χαζα σχολια των Android users που δεν εχουν πιασει ποτε ios

George

micr0g
Γιατί εσύ έπιασες ποτέ Nexus?

micr0g

@George ειχα το 5 το 6 και το 5Χ
Kαι ολες τις android ναυαρχιδες απο 2014-2016

kostas

@viel οταν εννοείς ακους μουσικη θελεις να πεις απο το app music??θελω να ακουσεις μουσικη στο iphone απο το youtube απο πισω να κατεβαζεις ενα torrent και συγχρόνως να μιλας στο viber οταν τα κανει ολα αυτα τοτε θα σου πω οτι κανει πραγματικο multitasking

VasiliS7Edge

@viel σου παραθέτω ένα κείμενο στα Αγγλικά. Θα δεις οτι το multitasking του iOS περιορίζεται ακριβώς σε αυτά που είπες.
Δεν κάνει multitasking το iOS, που για πολλούς δεν είναι κακό.
Μακάρι η Samsung που είμαι fun να βρει τρόπο να δίνει τέτοια επιλογή. Βέβαια μόλις πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο την “φάγανε” ότι έχει “πρόβλημα” memory leak, άντε να τους εξηγήσεις.

“iOS does not allow true multitasking for third party apps. iOS only allows certain APIs to run in the background, such as audio streaming and push notifications. An app stops running the instant the user switches to another app. Apple gives their own apps multitasking abilities that other apps are not allowed to use, which can cause confusion on this topic.”

Σούλα

Κακά τα ψέματα εγώ έχω πιάσει πολλά, και αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι οι iPhonακηδες είναι μακράν οι ποιό κομπλεξικοί. Κάθονται και μετράνε μέχρι και το τελευταίο πόντο στο antutu λες και αυτό είναι που μετράει.

micr0g

Όλα τα Android τσακάλια μαζεμένα…

Ioannis

αλλα σπερνουν σε ταχυτητα και σε Benchmark και αλλα σπερνουν … τον τρομο με εκρήξεις και βεγγαλικα χαχα

Nt

Με τέτοια οθόνη, έπρεπε να βγάζει 250.000.Ποσο θα ήταν το score με μια qhd?

Οτιναναι

micr0g χαλάρωσε, σου θίξαμε την άγια apple?

Gvirginia

@Eleonora
Το Z5 Compact πιάνει 76000. Το Z5 Premium 78000 (Antutu 6.0.1). Για πες…

Γιάννης

@Gvirginia

Γιατί εσύ τι πιστεύεις, ότι το Ζ5 compact ή το Ζ5 premium υστερούν σε απόδοση επειδή πιάνουν κάτω από 100.000??
Βρες μου μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που χρειάζεται κινητό που να δίνει σκορ πάνω από 50.000 στο Antutu για να τρέξουν καλά. Σε πληροφορώ ΔΕΝ υπάρχουν! Μέχρι να βγούνε εφαρμογές και παιχνίδια (αν βγούνε ποτέ) που να χρειάζονται τόσο ισχυρά specs, αυτά τα τόσο υψηλά σκορ θα είναι μόνο για φιγούρα.

Apostolos

Όσο και να πιάνει, πάλι θα θες το iTunes να μεταφέρεις αρχεία κλπ

Ioannis

Γιάννης ακιρβως ετσι ειναι απλα το Benchmark σου δειχνει ποσο δυνατο ειναι ενα κινητο στα χαρτια τωρα στην πραξη αλλαζει το πραγμα ( την ξερουμε εξ αλλου την πραξη ακομα και κατωτερο σε ισχυ iphone να κοντραρεις με android θα καταλαβεις οτι τα specs δεν ειναι τα μονα που κανουν τη διαφορα ) anyway εγω εχω δει κινητο που βγαζει 64000 στο αντουτου και κοντραρει στα ισα το δικο μου samsung galaxy s6 edge plus που μου βγαζει 79000

Γιάννης

@Ioannis

Δεν έχει νόημα όμως (γνώμη μου) να δίνεις ένα κάρο λεφτά κάθε φορά μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις στα χαρτιά τα δυνατότερα specs, τα οποία επί του πρακτέου δε θα σου χρειαστούν πουθενά. Εγώ έχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, 76.000 πόντους στο Antutu, όλα τρέχουν ρολόι, δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μην μπορεί να τρέξει και η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι τρομερά γρήγορη. Τι να το κάνω το παραπάνω, πού θα μου χρειαστεί?

Gvirginia

@Γιάννης
Αυτό κατάλαβες εσύ? Το σχόλιο στο οποίο απάντησα έλεγε ότι το iPhone έχει μικρή ανάλυση και γι’ αυτό πιάνει υψηλό σκορ. Ανέφερε το Compact της Sony και παρέθεσα τα αποτελέσματα από τη σειρά Z5, που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Αυτό με την ανάλυση 720p βγάζει χαμηλότερο από αυτό με 1080p ανάλυση.
Δεν είπα τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Γιάννης

@Gvirginia τότε sorry, λάθος κατάλαβα! 🙂

fotis

Τωρα η samsung θα βαλει 10 πυρηνες χαχαχα αλλα παλι πισω θα ειναι

petros

Vivo, iphone, LeEco, Nubia, Oppo κ. λ. π ολες οθ Κινεζιες πανε τραινο στο Antutu

Γιωργος

Πλακα κανετε.τι σχεση εχει η αναλυση;αν ηταν παραπανω θα ειχε καλυτερα σκορ στα 3d k 2d γραφικα κ αν δεν ειχε κ μειωση στην αποδοση θα ειχε ακομα παραπανω σκορ.γενικα οσο κ αν αγαπαμε το android που κανονικα ενας απλος χρηστης δε θα επρεπε να τον καιει το λειτουργικο που να πρεπει να το υπεράσπιστει θα πρέπει να αναγνωρισουμε οτι ο επεξεργαστης της apple για τον οποιο δεν εχουμε στοιχεία ειναι τερας κ η gpu δε ακομα δυνατοτερη.το iphone ειναι ενα πολυ καλο smartphone κ με το να το μειωνουμε δεν αλλαζει κατι.εγω sony εχω κ ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα τι παει να πει;οτι η sammy δε βγάζει υπερτουμπανα απο καθε αποψη;η ακομα οτι το one plus δεν ειναι μακραν οτι ποιο vfm θηρίο κυκλοφορεί;
Επισης μην διαβαζω η apple φοράει samsung επεξεργαστή,σταζουν αιμα τα ματακια μου.οι επεξεργαστες ειναι κατα δικοι της μελετημενοι κ αναπτυγμενοι για αυτο το τηλ κ για το ios κ επηδη δεν εχει δικα της εργοστασια δινει την κατασκευη εργολαβια σε παραγωγικες μοναδες ητε της samsung ητε της tcm.

micr0g

Ανδροιντακιδες ειστε νουμπαδες,σταματηστε γελαει το δικτυο μαζι σας.

Σούλα

@Gvirginia
Και στο Antutu 5.7.1 το Z5 πιάνει 53369 και το Z5 compact 58263. Για πες…

dimitris

παιδια multitasking εσεις εννοειται multiwindow??επειδη νομιζω το πρωτο υπαρχει σε iphone

Dimitris

Σταματηστε να λετε σαν δικαιολογια οτι το σκορ αυτο το κατεφερε χαρη στην χαμηλη αναλυση της οθονης τους.Το gpu benchmark στο antutu κανει render στα γραφικα με αναλυση 1080p σε ολες τις συσκευες.Δειτε το Note 7 που μπορει να αλλαζει αναλυση πια το ιδιο σκορ και σε 720 και 1080p.Τα iphone μπορει να ειναι δυπηρινα, αλλα οι gpu που εχουν, δεν ειναι κατωτερες τον android.

One

Τι σχεση εχουν το AnTuTu με την εμπειρια χρησης; Δηλαδη ακομα και αν ανοιγει την εφαρμογή 0,1 δευτερόλεπτα πιο γρηγορα παει να επει ότι είναι καλυτερο από το Android;

Είπαμε η Apple εχει πιο γρήγορο λειτουργικό και κανει freezing τις εφαρμογες στο παρασκήνιο που δεν μπορει να το κανει το Android, αλλα το hardware, ή παραμετροποιηση και αλλα features (όπως microSD, θυρα ακουστικών κτλ) δινουν καλύτερη εμπειρια χρήσης στο Android. Επίσης το Android μπορει να κανει σχεδόν τα παντα που κανει ενας υπολογιστής ενώ το ios πιο πολύ είναι για social media & απλές εφαρμογές.

@Gvirginia ας βαλουμε το ios σε μια Android συσκευη, όπως και το Android στο iPhone, να δουμε τι σκορ θα βγάλουν, και τοτε μονο θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

shadgr

αυτή η καραμέλα με την οθόνη πια.. Αν ήταν να σέρνονται τα νέα κινητά ας μέναμε στην τεχνολογία του 2012..
Και γω samsung έχω αλλά αναγνωρίζω την επιτυχία όταν την βλέπω..

tarif16

πέρα από τα fanboys,δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν πλέον το κάθε αντούτου.
το μήλο χρειάζετε μέτρηση για ν αποδείξει ότι τρέχει σαν βούτηρο?και δεν ανεφέρομαι καν στο τελευταίο μοντέλο.
τα αντρόιντ,μέχρι και τα υποτιθέμενα κινέζικα midrage πάνε κοπίδι σε όλα,πόσο μάλλον οι πιο ακριβές υλοποιήσεις.
εγώ το μόνο που βλέπω,είναι ότι υπάρχει υπερτίμηση σε κάποια προϊόντα, αλλά και αυτό είναι σχετικό.αυτό που βλέπω εγώ υπερτιμημένο,άλλος το βλέπει φυσιολογικό.
άρα,ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει,αυτό που φτάνει,να το χαίρεται και να μην προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι έχει το καλύτερο…
τσέπες,γούστα,φιλοσοφία….όλοι μα όλοι τα έχουμε διαφορετικά.
υπάρχει φτωχός που σφίγγει ζωνάρη για μια συσκευή και αντιθέτος,υπάρχει και ο άνετος που θεωρεί κοροϊδία να δώσει 1000 για κινητό…συνάμα υπάρχουν επιδειξίες,κολλημένοι,ξεκόλλητοι,άνετοι,κομπλεξικοί…..δεν σταματάει η λίστα.
….επί του θέματος,όποιος πήρε η θα πάρει το iphone,να είστε σίγουροι ότι ξέρουν τι παίρνουν,με τα καλά του και τ άσχημά του,να λέμε όμως κάποτε κι αλήθειες,εκτός των πιο έμπειρων χρηστών,είναι πιο απλό για κάποιον λιγότερο έμπειρο,που έχει βέβαια και την άνεση να το πάρει.πολύ πιο φιλικό στην χρήση και για τελείως άσχετους με τεχνολογία που αν του δώσεις αντρόιντ μάλλον στο πρώτο κόλλημα θα τυλίξουν τα μπούτια τους.

χρήστης lg v10…..

micr0g

Μονο τα Samsung εχουν καλες ο8ονης απο android,ολα τα αλλα και ειδικα το HTC 10 που παρολο ειναι QHD δεν τις κοιταζεις.
Androidakides λαγκαρε η συσκευη σας ενω διαβαζατε αυτο το μνμα?Χαχαχα.

micr0g

@Γιάννης Μιλα μας για τεχνολογια.

Dimitris

Μια συσκευή iPhone 7 με Android θα ήταν οοοοολα τα λεφτά.

micr0g

Πιασε μια με μπολικο touchwiz

Agnostos13

Οχι παιδια μην τα πιστευετε αυτα!
Το Antutu ειναι πληρωμενο!
Η οθονη του iphone εχει αναλυση nokia 3310!
Ο επεξεργαστης δεν αξιζει μια γιατι ειναι 4-πυρινος!
Ασε που συσκευη με design 3-ετιας δεν μπορει να εχει τετοιες επιδοσεις!
Για να μην πω καν για την αφαιρεση του minijack που σιγουρα θα το εχει κανει 50% πιο αργο!

Ολα αυτα ειναι στημενα οπως τα Note 7 που ανατιναζονται καθε μερα!

ΥΓ. Οποιος θελει εχω να του προτεινω συσκευη με 4K οθονη, 12 πυρηνη, με 8gb ram, digitizer απο διαμαντι σωμα απο τιτανιο και αναγνωστη τριχας μαλλιων με 50€! Μπορει να μην πιανει μια στα benchmarks και να εχει μεινει σε andoid 4 αλλα εχει απιστευτα specs!

Γιάννης

@micr0g πόσοι είστε αλήθεια πλέον αυτοί που δίνετε ένα σωρό λεφτά για ότι πιο καινούριο βγαίνει σε i-phone και samsung στην Ελλάδα? 10 με 15 τοις εκατό?
Είστε μειονότητα, πάντε κοντραρηστείτε στην βόρεια Ευρώπη και Αμερική και βγάλτε τον κομπλεξισμό σας. Εκεί έχετε περισσότερη απήχηση, γιατί Apple και Samsung πουλάνε παραπάνω. Η Ελλάδα τεχνολογικά ανήκει στην Κίνα πλέον ή στα mid-range Samsung, πάρτε το απόφαση οι Κινέζοι κυβερνούν τα Android στην Ελλάδα του 2016.

NikosAr

Θα ήθελα μετά απο κάθε άρθρο (ios-android) με υποσημείωση: Ακολοθούν τα σχόλια της επιστημονικής ομάδας της 1ης Δημοτικού.

viel

@ kostas , @ VasiliS7Edge

το youtube δεν παιζει στο background διοτι ο DEV που το εφτιαξε δεν ειπε οτι θελει να παιζει, φυσικα και αν θελει μπορει οπως και το VOIP να παιζει! ειναι μεσα στα capabilities του xcode (developer ειμαι)

οταν μεταβαινεις σε ενα αλλο app οπως ειπες παγωνει το main thread του αππ που εφυγες και αν υπ[αρχουν tasks που επιτρεπονται στο background να γινονται (music, voip, downloads, geolocation κτλ) αυτα τρεχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! ειναι λογικο το υπολοιπο ui να παγωνει διοτι τα smartphones δεν εχουν πριζα να τραβανε οσο ρευμα θελουν αλλα εχουν μπαταρια! ΓΙΑΥΤΟ και το adnroid απο το 4.χ και μετα σταματησε το true multitasking και παγωνει και αυτο το main thread στο αππ που αφηνεις πισω! (για αυτους που νομιζουν οτι το android τεχει το main thread στο παρασκηνιο) βασικα η google αντεγραψε τον τροπο που εκτελει το background process πανω κατω απο την αππλε απο την 4.χ και μετα! οτι θες ρωτα με

ChristosT

Για να δείτε τις διάφορες κοιτάξτε στα επιμέρους σκόρ του antutu και οχι στο σύνολο. Διότι στο σύνολο το αντουτου τα κάνει αχταρμά. Στα επιμέρους δίπλα δίπλα θα δείτε τις επιδόσεις και τις διάφορες. Αυτή την στιγμή ο Α10 έχει ισχυρό single core geek bench 4 και πιο χαμηλό multi απο τα υπόλοιπα androids. Συνεπώς εκεί παίρνει διαφορά και δεν γνωρίζουμε ακομη απόδοση gpu. Η ανάλυση και τα ppi και αυτα παίζουν ρόλο. Γενικά η Apple κάνει επιλογές ώστε να ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμό και η συσκευή να ειναι ισορροπημένη. Το λειτουργικό της έχει πιο ελαφριά γραφικά και λειτουργίες. Αν ο 8890 και ο 820 τρέχανε iOS ο Α10 θα ήταν πολύ πίσω. Όλα παίζουν ρόλο και τουλάχιστον αυτο της το αναγνωρίζω. Ας αλλάξει και η Google τον τροπο λειτουργίας του android και ας το κάνει πιο ελαφρύ και πιο κλειστό. Απλά τότε δεν θα πουλάει πιστεύω. Οταν δω iPhone με οθόνη ισάξια των Samsung θα μπορούσα να βγάλω περισσότερα συμπεράσματα. Αν θέλετε να έχετε πλήρη εικόνα θα πρέπει να τρέξετε και αλλά benchmarks. Μην κολλάτε σε γενικές γραμμές. Όλα τα κινητά τρέχουν απροβλημάτιστα και οπτική διαφορά δεν υπάρχει καθόλου. Αυτα ειναι για τις πωλήσεις. Τι να το κάνω… Συνέχεια »

Agnostos13

@Γιαννης:
Η φτηνια κυβερναει τα android στον κοσμο οχι μονο στην Ελλαδα!

PANAGIOTIS

Γιατί τσακωνεσται εδώ μέσα σε μπορώ να σας καταλάβω.. Το να πάρει κάποιος ένα Android με 400 ευρώ το θεωρείτε χαζό; πλέον το κινητό τον 400 κάνει ότι κάνει και το iPhone τον 800. Πιστεύω ότι ποιο έξυπνος είναι αυτός που θα πάρει ένα οικονομικό τηλ για να κάνει την δουλειά του, παρά έναν που δίνει 800 για να πουλήσει μούρη με το μήλο. Πλέον είναι ξεπερασμενο το iPhone. Όλοι μα όλοι ακόμη και η κουτση Μαρία έχει ένα iPhone. Επισης εσείς που λέτε ότι μερικοί δεν έχουν πιάσει iPhone και ios. Λέτε βλακιες. Από το 07 που βγήκε το iPhone όλοι μας το είχαμε κάποια στιγμή. Πλέον πολλά άτομα έχουν φύγει από ios για να πάνε Android αυτη είναι η αλήθεια. Εγώ προσωπικά που έχω iPhone iMac iPad πιστεύω ότι ήταν η ποιο άχρηστες αγορές που έχω κάνει. Κρίμα τα λεφτά που έδωσα. Αν το iPhone είχε 400 ευρώ τότε οκ μπορεί να το έπαιρνα ξανά…

Chris_BMW

Gvirginia @ Σου απάντησα κ πριν αλλα για κάποιο λόγο σβήστηκε το σχόλιο μου. Ξανά λέω λοιπόν μην ασχοληστε με κομπλεξικους .Αν ήταν κανένα note στη θέση του τωρα θα ακούγαμε σχόλια για βασιλιάδες κ τέρατα ακόμα κ απο τους ίδιους τους συντάκτες . Αγαπητό techblog αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι λαθος η εσείς … Όσον αφορά τς προϊόντα της Apple …. Έτσι πρόχειρα μου έρχονται κάποια παραδείγματα στο μυαλό .. Hands on s7 κοντα 1 ώρα .. Hans on 6s κ 6s plus μαζί 11(!) λεπτά …. Hands on note 7 “το τέρας” Το I phone με τέτοιο σκορ πως θα πρέπει να αποκαλείται δηλαδή ;; Δεν με ενδιαφέρουν κ δεν θα στεκόμουν σε τέτοιες λεπτομέρειες αν ήσασταν περισσότερο αντικειμενικοί… Καθώς κ τα τρία τηλέφωνα π προανέφερα ειναι άριστα καθένα για τους λόγους του..Ευχαριστω κ περιμένω δημοσίευση καθώς διαβάζοντας το ξανά κ ξανά δεν διαπιστώνω κάπου ύβρη …..

Agnostos13

@PANAGIOTIS:
Αν πηρες iPhone, iPad και iMac για να μπαινεις facebook και youtube τοτε ναι…πεταξες τα λεφτα σου!

Γιαννης

Ρε παιδια εξηγηστε μου κατι…?
Για πιο λογο γίνεται ολο αυτο απ την στιγμη που είναι 2 διαφορετικα πραγματα.
Αλλη φιλοσοφία το ενα ( Android) και αλλη το αλλο ( ios ) .

James

@viel και λοιποί αυτό είναι multitasking https://m.imgur.com/bpkOqK1 Το να έχεις notifications ή να ακούς μουσική από έναν συγκεκριμένο player, δεν είναι. Θα μπορούσα να βάλω και ένα torrent να κατεβαίνει ταυτόχρονα, ή κάποιο αρχείο να ανεβαίνει Dropbox, ή και τα δυο, αλλά βαρέθηκα

Sheeple

Διαβάζοντας τα comments μου έρχονται στο μυαλό ατελείωτα απογεύματα, δεκαετίες πίσω, που παίζαμε κάρτες υπερατου στο δημοτικό. Συγκρίναμε χαρακτηριστικά από μηχανές/αμάξια (και πλοία!) που ποτέ δεν είχαμε δει από κοντά και ούτε κατά διάνοια δεν είχαμε τα λεφτά να αποκτήσουμε…

Οι αριθμοί και τα ξερά χαρακτηριστικά και από μόνα τους, είναι καλά μόνο για παιδικά παιχνίδια και κουβέντα χωρίς ουσία. Τα χαρακτηριστικά τα χρησιμοποιούν οι εταιρίες για να πούνε το παραμύθι τους και να παθιάσουν τα sheeple. Τα χαρακτηριστικά από μόνα τους λένε ψέματα.
πχ. μια μικρότερη μπαταρία σε μια συσκευή με καλύτερη διαχείριση ενέργειας, εν τέλη, είναι καλύτερη από μια μεγαλύτερη σε μια ενεργοβόρα συσκευή.

Όσο καλύτερα χαρακτηριστικά και να έχει στα χαρτιά το fiat punto super turbo duper GT ouaou με 8πυρινα ledakia στους υαλοκαθαριστήρες δεν το συγκρίνεις με ένα πολυτελές γερμανικό.

Άλλη η χρήση του ενός, άλλη του άλλου. Επειδή δεν μπορείς να έχεις το δεύτερο, δεν κοιτάς να το βγάλεις σκάρτο. Αν βγάζεις βια 1300 ευρώ το μήνα, δεν παίρνεις BMW…

TL;DR Ο κόσμος ψάχνει μια ξεχωριστή ΣΥΝΟΛΙΚΗ εμπειρία, όχι καλύτερα χαρακτηριστικά.

Gvirginia

@Σούλα
Μιλάμε για Antutu v6+ η οποία άλλαξε τον τρόπο που μετρά το συνολικό σκορ σε σχέση με την 5. Για παράδειγμα πλέον μετράει περισσότερο η απόδοση της GPU απ’ ότι στην 5 (πχ αν στην 5 ήταν 50-50% τώρα είναι 30% τα υπόλοιπα και 70% η GPU).

@One
Τι σχέση έχει πάλι αυτό που λες, με αυτό που είπα ως απάντηση στην Eleonora?
Δε διαφωνώ με την ουσία αυτού που λες, αλλά δεν καταλαβαίνω πού κολλάει…

@Chris_BMW
Σπάνια ασχολούμαι και αυτό για λόγους σωστής πληροφόρησης. Να πεις ότι είχα 15 προϊόντα Apple κτλ να πω πάει στο δ….ο, αλλά ένα 920 έχω. Το να αντικρούεις την παραπληροφόρηση με επιχειρήματα, φέρνει αντεπιχειρήματα δημοτικού ή σε λένε fan boy της τάδε εταιρείας…. Ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει, κουμάντο στην τσέπη του δε κάνω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κάποιο Antutu. Αλλά αυτό είναι off topic.

Chris

Multitasking είναι στο s5 και g pad μου(2gb ram και 2-3 χρόνον συσκευές) που είμαι Facebook γράφω mail και έχω YouTube σε floating Window το μόνο θέμα μου είναι η μπαταρία 🔋

Βασίλης Λαμπρόπουλος

Συγνώμη παιδιά ποτέ μου δεν είχα iphone μόνο Android κινητά (Motorola Defy, Galaxy S3 mini, Moto G και X 1ης γενιάς, LG G2, Lenovo Vibe Z2 Pro έχω τώρα – παράγγειλα το Oneplus 3 και έχω και το LG G Pad 8.3 tablet). Όλα μετά από χρήση μηνών κολλάνε, βάζω πάνω από 150 εφαρμογές, anti-virus κλπ. Το “στρώσιμο” που έχει ένα iPhone δεν το έχουν. Ελπίζω να μην δω τα ίδια με το Oneplus 3 γιατί θα απογοητευτώ. Οπότε όταν βλέπω ότι το “απλό” 7αρι πιάνει 170.000 καταλαβαίνουμε όλοι τι εμπειρία χρήσης θα έχει. Δεν πρόκειται να έχει κανένα κόλλημα ούτε του χρόνου. Πάντα φιλικά από έναν αντι-αϊφονάκια. 🙂

James

@Βασίλης Λαμπρόπουλος βγάλε απλά το antivirus και τα memory cleaners που πιθανόν έχεις και δε θα κολλάει πιά

viel

@ James και στο iPad πχ τρεχεις το video σε PIP και εχεις και με το split view αλλα 2 app ανοιχτα! αρα…. εχεις multitasking. επισης multitasking ειναι η ικανοτητα της cpu να τρεχει διαφορα thread μαζι

Γιωργος

Ναι ρε δωστε πονο κ γνωση γηπεδο το καναμε.αυτα ειναι.

james

@viel κατ’ αρχην εδω δε μιλαμε για ταμπλετες, αλλα για smartphones. To ipad να το συγκρινεις με κανενα surface ή κανενα αντιστοιχο με android. Επισης η apple το ipad το μοστραρει για πισι πλεον, εξ’ αιτιας αυτου που λες. Αρα το δικο μου ειναι πισι και το iphone ειναι smartphone.

Και τι να την κανω την ικανοτητα της cpu να τρεχει διαφορα thread μαζι, οταν το μονο που προσφερει ειναι notifications, αντε και λιγη μουσικουλα στο background? Εγω με λιγο πανω απο 50.000 ποντους στο antuntu κανω πραγματικα παπαδες και τελειωνω τις δουλειες μου στο αψε σβησε.

bezilys

@VasilisS7EDGE μαρεση που λες για multitaskin όπου τα Samsung έχουν από τα χειρότερα λόγο της χαλιάς διαχείρισης μνήμης,ειδικά το περσινό s6 2-3 εφαρμογές κράταγε μόνο!!στο 7 το βελτίωσαν αλλά για 4 ram που έχει πάλι δεν έχει τόσο καλό εδώ αλλά κινητά με 3 giga ram που κυκλοφορούν εκεί έξω έχουν καλύτερο από αυτό…

Σούλα

Χαχαχαχαχαχαχα! Τρελό γέλιο οι iPhonακηδες, διαβάζω τα σχόλια τους στην κύρια Βαγγελίτσα εδώ στο κομμωτήριο που δουλεύω και μιλάμε έχουμε λυθεί στα γέλια.

ChristosT

@Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει δίκιο ο James. Στο ios σε αφήνει η apple να βάλεις antivirus; Φυσικά και όχι.
Άλλωστε άν δεν είσαι root δεν υπαρχει λογος. Το το καλύτερο antivirus είσαι εσύ και η συμπεριφορά σου στο ιντερνετ. Απλά και όμορφα. Παίρνετε ένα android κινητό ή ταμπλετα και το τρελένετε στις ανόητες εφαρμογές. Μετά παραπονιέστε οτι δεν είναι smooth και κολλάει.

ChristosT

@ bezilys η μνήμη ram δεν έχει καμία σχέση απόλυτα με την ποσότητα. Ακόμη και σε 3 ram στο 7plus να πάς πάνω απο έναν αριθμό λογικό(6-7-8) θα σου ξαναφορτώνει τις εφαρμογές. Άν έχεις δηλαδή 900Mb δεσμευμένα απο το σύστημα και έχεις στο ios με 3 ram άλλα 2 gb ελέυθερα με την καμία δεν πρόκειται να ανοίξεις εφαρμογές μέχρι να εξαντλήσεις τα 2Gb ram.

dimitris

Εγώ άλλους βλέπω για κομπλεξικούς που μιλάνε για πυροτεχνήματα..Αντί να χαίρεστε με την τεχνολογία κράζετε ο ‘ενας τον άλλον ποιος την έχει μεγαλύτερη την gpu..Από όλους εμάς ζούν αυτές η εταιρείες!!

Παπαροκας tiamat

Η μπογια του antutu εχει περασει εδω και καιρο…
Τι να τον κανω τον 810 που πηγαινε με 300 και μετα απο 1 λεπτο επεφτε στα 80
η τον exynos που απο τα 300 επεφτε στα 180…

Δε ξερω τη σταθεροτητα των επεξεργαστων της apple αλλα αμα δε κανουν throttling οπως οι αλλοι ενω ειναι τοσο δυνατοι τους βγαζω το καπελο!!

Dapitium

@Chris_BMW
Θα μας δώσεις την μπέμπα για καμιά βολτα;
Ή την πούλησες για το νέο αιφον; (με τα ασύρματα ακουστικά)

Dapitium

😂

Agnostos13

Το ποιες εφαρμογες θα λειτουργουν παραλληλα στο iOS εξαρτονται απο το app και τη ρυθμιση για τη λειτουργια backround…
Απλα μερικοι εχετε μπερδεψει το multitasking με το split screen!

PANAGIOTIS

Agnostos13 ναι η χρήση που έκανα σε όλα τα προϊόντα της Apple ήταν μόνο ο ίντερνετ κτλ. Όπως είπες και εσύ πεταμένα λεφτά. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο με τα προϊόντα της Apple πέρα από το να μπαίνεις ίντερνετ…. Αααα ξέχασα αντέ και για ένα photosop είναι τα iMac.. Ένα παλικάρι ποιο πάνω είναι ότι βάζει 150 εφαρμογές στο κινητό του και κολλάει… Χμ μμμμμ ποιος ο λόγος να έχεις τόσα App,?? Αφού σίγουρα δε τα δουλεύεις Όλα αυτά. Επίσης μην λες ότι ένα iPhone δε θα κολλάει με τόσα app. Δοκίμασε το και θα δεις. Η άποψη μου πλέον είναι. Παίρνεις ένα κινητό και κάνεις την δουλειά σου. Δεν χρειάζεται να δώσεις 800 ευρώ για ένα iPhone. Μπορείς και με πολύ λιγότερα λεφτά να βρεις πολύ καλά κινητα.

Agnostos13

@PANAGIOTIS:
Μην στενοχωριεσαι…δεν εισαι ο πρωτος που παιρνει Apple συσκευες επειδη τις εχουν και οι αλλοι χωρις να ξερει να τις χρησιμοποιησει! (υπαρχουν ομως και αρκετοι που ξερουν πως θα βγαλουν τα λεφτα τους)
Ισως ενα feature phone να ειναι πιο καταλληλο για εσενα!

james

“Το ποιες εφαρμογες θα λειτουργουν παραλληλα στο iOS εξαρτονται απο το app και τη ρυθμιση για τη λειτουργια backround…”

.. και τις ορεξεις της apple, να συμπηρωσω, σε αντιθεση με ΟΛΕΣ σε ανταγωνιστικα λειτουργικα.

“Απλα μερικοι εχετε μπερδεψει το multitasking με το split screen!”

Ε, τα εχουμε και τα δυο και τα μπερδευουμε καμια φορα, μιας και το split screen δεν ειναι multitasking. Τι να κανουμε, ειμαστε και λιγο αδαεις…

Χαρειτε τους 178.000 ποντους τωρα, ειμαι σιγουρος οτι θα ανοιγει το facebook τρομερα γρηγορα.

Agnostos13

Το iphone εχει multitasking λοιπον…αλλα οχι split screen (οπως το ipad)…
Σε οσους καταλαβαινουν οντως τη διαφορα!

PANAGIOTIS

Agnostos13 θέλεις να μου πεις σε παρακαλώ την χρήση τους; πχ θέλω να κατεβάσω από κινητό κάποιο αρχείο μπορείς με το ios? Θέλεις να κάνεις ένα δίκτυο μεταξύ OS x Kai Linux σου είναι τόσο εύκολο; θέλω να πειράξω το OS της Apple μπορώ?? Όχι. Για αυτό πλέον Linux και πάλι Linux. Το Apple είναι για να το ποζάρεις στο γραφείο σου για μούρη. Χαζά πράγματα μακριά από Apple. Άσε που όσο είχα iPhone περίμενα το jailbreak σε κάθε αναβάθμιση που έκανε.

james

Αν αυτο εσυ το θεωρεις multitasking, με γεια σου με χαρα σου. Εγω δεν εχω μαθει να μου επιβαλουν ποιες εφαρμογες μπορω να χρησιμοποιω ταυτοχρονα και ποιες (τις περισσοτερες) οχι.

Το split screen κανει το ηδη πολυ καλο multitasking ακομα καλυτερο. Αντι να τρεχει η μια μπροστα και η αλλη στο background, τρεχουν και οι δυο μπροστα στα ματια σου και κανεις τη δουλεια σου ταχυτατα χωρις εναλλαγες εφαρμογων.

Οταν μιλατε για το ipad, το split screen το λετε φοβερο multιtasking. Εκει που δε σας βολευει ομως, δεν ειναι. Γαυτο σας παιρνουν ολοι στην πλακα πλεον

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

Η XIAOMI θα πατησει την apple τα επομενα χρονια και θα το δειτε και τοτε ολοι θα διαβαζεται αυτο το σχολιο…κινεζοι ξεκινεζοι πανε πολυ δυναμικα…τωρα οσο για iphone samsung κλπ στα χρονια της παγκοσμιας κρισης οι τυποι θα χασουν δειτε ποσα κινεζικα κινητα εχουν βγαλει οι κινεζοι και τα πανε πολυ καλα…μηπως η meizu δεν ηταν πρωτη στο antutu με το mx4…εγω παντος δεν θα εδινα 900 € για ενα κινητο μεχρι 200-300 το πολυ!!!

Ιωάννης jb

Οι κινέζοι παν καλά γιατί έχουν μεγάλη κ ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά…
Εδώ στην ελλαδα πολλοί πηγαίνουν σε κινέζικα..
Όπως κ στην ευρωπη..
Λίγα είναι τα κινέζικα όμως που αξίζουν..
Τα περισσότερα είναι κατώτερα τηλ..

Επί του θέματος το νέο iphone δείχνει τα δόντια του….
Με διαφορά η κορυφαία επιλογή εκεί έξω σε θέματα ταχύτητας… Υποστήριξης… Κ όχι μόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.