iPhone 7 Plus: Νέα εικόνα “επιβεβαιώνει” dual camera

Την περασμένη εβδομάδα ακούστηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι η Apple μπορεί λόγω τεχνικών δυσκολιών να μην βάλει dual-camera στην πλάτη του iPhone 7 Plus με οθόνη 5.5 ιντσών. Η δεύτερη κάμερα θα χρησίμευε για οπτικό ζουμ.

Σήμερα διέρρευσε νέα εικόνα που λέγεται ότι ανήκει στην πλάτη του iPhone 7 Plus και βλέπουμε ότι υπάρχει εγκοπή για το dual-camera setup.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η εικόνα δείχνει την τελική έκδοση του iPhone 7 που θα μπει στην παραγωγή και ότι περιλαμβάνει Smart Connector. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι μπορεί να δούμε ασύρματη φόρτιση και μπαταρία 3500mAh, κάτι που έχει ακουστεί και στο παρελθόν.

Για το επερχόμενο iPhone 7/ iPhone 7 Plus έχουν ακουστεί πολλές φήμες όπως για παράδειγμα ότι θα είναι αδιάβροχο, ότι δεν θα έχει υποδοχή για θύρα ακουστικών και άλλα πολλά τα οποία δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πριν την επίσημη ανακοίνωσή του σε περίπου τρεις μήνες, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

iphone 7 plus dua camera, iPhone 7 Plus: Νέα εικόνα “επιβεβαιώνει” dual camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Αντε επιτέλους. Θα τους εκθρονίσει όλους. ωρα για upgrade τον Σεπτεμβρη.

Αλλα σοβαρα τωρα, πιστευω ότι η dual camera θα δειξει τρομερο ανταγωνισμο. Είναι δυνατο χαρτι, θα παρει πολλους πελατες από Samsung και άλλες κατώτερες

Γιώργος Κ.

Κώστα κλαίω χαχαχαχαχαχα.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μόδα με τη διπλή κάμερα. Και το Ρ9 μας ζαλισε στις διαφημίσεις για την εν λόγω κάμερα αλλά δεν είδα να ξεπερνά ορισμένες άλλες ναυαρχίδες. Επίσης σχεδιαστικά δε φαίνεται να έχει αλλάξει, για άλλη μια φορά…

Jim

Όλο το ίδιο… Κάθε χρόνο που βγαίνει νέο iPhone λένε ότι θα είναι αδιάβροχο. Θα δούμε…

X.88

Ποιος αγοραζει ακομα iphone???
To ios είναι το πιο βαρετό λειτουργικό ever.
Ομηρος στο itunes για να περασεις μουσική η φωτογραφίες,όλα τα apps πεταμένα χύμα με μόνη επιλογή να τα βάλεις σε φάκελο και κάποια άχρηστα τύπου newsstand δεν μπορείς να τα διαγράψεις,ενοχλητικά alerts για να κάνεις upgrade στο καινούριο os με το ζόρι(που σίγουρα θα κάνουν την συσκευή χειρότερη!Το ipad mini μου απο το ios 9 σέρνεται καθιστόντας το άχρηστο εντελώς,ανύπαρκτα widgets και πόσα ακόμα…!!!!!!!!!!!
Απο πλευράς hardware έχουμε και λέμε:
700 γιούρια για 720p οθόνη,16gb μη επεκτάσιμα,μπαταρία για γέλια,bezel στο θεό κ.ο.κ.
Android 4 life!!!!!!!!
Ασε που στο android έχω πόσες επιλογές και άσε που ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές,στο iphone αν δεν σου αρέσει το design τι κάνεις?
Μάλλον βλέπεις τα βίντεο του Johny ives να σου εξηγεί το πως το ”thin & light” κάνει το iphone ξεχωριστό.
Tragic απλά,και ασε τα troll να λένε!!

Tsikalos

Μου άρεσε τα iphone παλιά που ήταν ουσιώδες συσκευές,όχι σαν samsung,με πχ με χαζά gestures(έχω note και δεν τ αλλάζω).Είδαν ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν παίρνει πλέον από mpixel και προσπαθούν με φθηνούς τρόπους να εντυπωσιάσουν,γιατί ξέρουν το κοινό τους ότι,τα τρώει αμάσητα.Οπως λέει και ο Γιώργος Κ. καμία συσκευή δεν έχει δείξει ότι είναι αξιόλογη σαν τεχνολογία.Ξέρουν πως να το κάνουν πολύ καλύτερο απλά θα στα πάρουν τώρα γιατί ψάρωσες και μετά θα σε κοροϊδεύει η ίδια η εταιρεία με κάτι πολύ καλύτερο(π.χ. no camera bump,βελτιωμένα οπτικά)

Ζαχαρίας κ

Λατρεύω την apple ολα τα κινητά που είχα ήταν iphone , κάθε χρόνο με άφηναν ικανοποιημένο και πιστεύω ότι το iphone 7-7plus θα μας εκπλήξει και θα μας αφεισει ικανοποιημένους αρκεί να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ζαχαρίας κ

Λατρεύω την apple ολα τα κινητά που είχα ήταν iphone , κάθε χρόνο με άφηναν ικανοποιημένο και πιστεύω ότι το iphone 7-7plus θα μας εκπλήξει και θα μας αφεισει ικανοποιημένους αρκεί να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δούμε την αληθινή μορφή του iphone 7

Ζαχαρίας κ

Πιστεύω πώς το καινούργιο iphone 7-7plus θα ειναι τέλειο τα τελευταία χρόνια είχα Από το iphone 4s έως και το se και ολλα με είχαν αφήσει πλήρες ικανοποιημένο και θεωρώ πως και το iphone 7 θα είναι το ίδιο ανάλογο μα της προηγούμενες ναυαρχίδες της Apple

Ανακιν

Ελπίζω να μην γίνει μόδα αυτή η αηδία μετά το Huawei δεν θέλω να δω και άλλο plz

Γιώργος

Θα βάλει καμιά οθόνη της προκοπής η Apple? Θα βάλει OIS με σταθεροποίηση 4 αξόνων? Θα βάλει μπαταρία που να κρατάει πάνω από μισή ημέρα? Αν δεν τα κάνει αυτά ακόμη και ο κάθε Λευτέρης θα ξυπνήσει και θα αγοράσει κάποια πραγματική ναυαρχίδα σαν το S7 Edge και θα παρατήσει τις μετριότητες του Αμερικανο-Κινέζικου Μήλου.

Mary

Γιώργος ζήσεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν; Το iPhone 6s Plus έχει 1ον μια αρκετά καλή οθόνη(όχι τέλεια αλλά παρά πολυ καλή) 2ον σε όλα τα συγκριτικά κάμερας στο YouTube το OIS λένε ότι κανει την καλύτερη δουλειά από όλες τις άλλες ναυαρχίδες και η μπαταρία του βγάζει έως και 5μιση ώρες SOT !

Nick

@Γιώργος και να τα βάλει και αυτά κάτι άλλο θα βρεις μετά να πεις για να διαφημίσεις το αγαπημένο σου s7. Βλέπω λίγο κόσμο τώρα τελευταία στο site με σχέση με πιο παλιά και τύποι σαν και σένα είναι η αιτία.

vasilist

Μην κατακρίνετε ακόμα το dual camera για να δούμε πρώτα την υλοποίηση που θα έχει γιατί στο g5 είναι σούπερ με το wide angle, μπορεί και η apple να έχει σκεφτεί κάτι πολύ καλό.

aptalikos

Μιλάμε για την κορυφαία τεχνολογία όπως πάντα απο τη μηλοεταιρία. Πάμε γερά για τη μόστρα στην καφετέρια.

Ανακιν

Καλά σας τα λέει ο Γιώργος να τον ακούτε τον Γιώργο κάτι θα ξέρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.