LG G3, Θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και αποσπώμενη μπαταρία

Οι πληροφορίες που πρώτο το Techblog δημοσίευσε στις 11 Απριλίου και αναφέρουν ότι το LG G3 θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD επιβεβαιώνονται σήμερα μέσα από την φωτογραφία που ακολουθεί. Πρόκειται για το μοντέλο με κωδική ονομασία D855 (international?) που όπως αποκαλύπτεται θα έχει και αποσπώμενη μπαταρία.

Το LG G3 θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη Τρίτη 27 Μαίου στο Λονδίνο και άλλες πρωτέυουσες του κόσμου και το περιμένουμε με οθόνη 5.5. ιντσών 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel OIS και μπαταρία 3000 mAh.

Το Techblog θα βρεθεί στο Λονδίνο για να δει πρώτο από κοντά τη νέα ναυαρχίδα της LG και να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις. Ανυπομονείτε;

LG G3 micro SD, LG G3, Θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και αποσπώμενη μπαταρία

Kudos to παπακι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Σε λιγο καιρό πρώτα θα κυκλοφορεί το τηλέφωνο θα το έχουν όλοι και μετα θα το παρουσιάζουν.
Τα ξέρουμε ολα εδώ και ποσο καιρό τι να ξοδεύουν λεφτά για παρουσίαση; Ας τα αφαιρέσουν απο την τιμή της συσκευής

Κώστας Π.

Καλημέρα Κώστα! Σίγουρα θετικό το γεγονός ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία (ενδέχεται να βγουν και μπαταρίες με βελτιωμένη χωρητικότητα 😉 .Tο πίσω καπάκι στις προηγούμενες φωτογραφίες θυμίζει ελαφρώς εκείνη του xperia p (brushed aluminium) . Προσωπικά με εξέπληξε το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές εκτιμήσεις για snapdragon 805 επεξεργαστή λόγω της νέας ανάλυσης όμως κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε. Πιστεύω πάντως ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα κυμανθεί προς τα επίπεδα του OPTIMUS G περισσότερα παρα σε εκείνα του G2 . Χαίρομαι πάντως που κατάλαβαν το λάθος τους με τη στανταρ χωρητικότητα χωρίς υποστήριξη micro sd του προηγούμενου μοντέλου. Το βέβαιο είναι ότι η συσκευή θα ξεχωρίσει απ τον ανταγωνισμό λόγω οθόνης ,ποιότητας κατασκεύης και της νέας κάμερας που ενσωματώνει τεχνολογίες που είναι προς το παρόν εκτός ανταγωνισμού.

tech21man

Θεωρεις οτι το g2 ξεχωριζε για την ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης? Εμενα ψιλο φτερο μου φαινοταν και οχι στιβαρο. Και τι ακριβως τεχνολογιες ειναι εκτος ανταγωνισμου στο g3?

Αντώνης Μαρίνος

Προσωπικά, επειδή έχω το 32GB, ποτέ δεν μου έλειψε η SD, ενώ δεν έχω αντιμετωπίσει και ποτέ πρόβλημα με τη μπαταρία και την αυτονομία του G2 -κάθε άλλο, η καλύτερη αυτονομία σε ναυαρχοκινητό. Πάντως γενικά μιλώντας η έλλειψη microSD ήταν όντως foul, και ευτυχώς διορθώνεται τώρα.

Απλώς το G3 δεν θα είναι τελικά (?) το υπερ-τούμπανο που περιμέναμε, αφού όλοι θα θέλαμε τον 805. Κατά τα άλλα όμως, και 801 θα έχει, και 3GB RAM, και 32GB storage (έτσι ακούγεται), και ισχυρότερη/καλύτερη κάμερα με OIS+, και φυσικά την πρώτη QHD σε brand κινητό.

Όσο για την ποιότητα κατασκευής, μια χαρά είναι το G2, τόσο καιρό δεν έχω ακούσει ούτε ένα που να είχε πρόβλημα, να έσπασε/χάλασε, να παρουσίασε πρόβλημα στη λειτουργία κλπ, εκτός από μερικές σποραδικές αναφορές ότι το πλαστικό γύρω από τα back buttons πιέζεται ελαφρώς. Αν το G3 είναι ισάξιο ή καλύτερο, πραγματικά δεν θα έχει ούτε ένα μειονέκτημα, άσχετο αν όλοι μας θα το θέλαμε ακόμα πιο δυνατό σε specs….

m.f p

Επιτελους δυο αυτονοητα για κινητο 50, δυο χαζα λαθη διορθωνονται. Θυμαμαι οταν ειχα το one , περα απο οτι βαραινε οσο το φορτωνα, στο χρονο η μπαταρια γονατισε και αναγκαστηκα να αλλαξω συσκςυη μετα απο λιγο.Αν και χαρηκα που εφυγα απο την htc ,ηταν τραγικο λαθος η ενσωματωμενη μπαταρια.

Enzo

SD slot και αποσπώμενη μπαταρία ήταν 2 χαρακτηριστικά που μόνο η σάμμυ τα παρείχε μέχρι τώρα….Καλό αυτό.

Δεν ξέρω πώς θα πάει τελικά το G3 πάντως έχει βάλει όλους του κύριους ανταγωνιστές της να τρεχουν και να μην φτάνουν με λανσαρίσματα prime εκδόσεων των ναυαρχίδων τους για να μπορέσουν να σταθούν δίπλα στο G3.

Μιχάλης

Βλέπω ότι έχει και υποδοχή για ασύρματη φόρτιση . Άντε να πέσει στα 400 μετά το καλοκαίρι να το πάρω

Ventura07

τα σιλικονατα κομμάτια γύρω από κάμερα Την micro sd κλπ λέτε να είναι για αδιαβροχοποιηση;

Φώτης Κωνσταντίνος

Μπράβο που βελτίωσε τα αυτονόητα. Αυτή η καταναγκαστικη μόδα που ξεκίνησε τοiphone χωρίς sd και χωρίς αποσπωμενη, σε εξαναγκάζει να αγοράζεις το μεγαλύτερο επόμενο μοντέλο στο χρόνο.

takhs

ελπιζω η ποιοτητα κατσκευης να είναι ποιο καλη από του g2

vaggelouras

Το άρθρο ανέβηκε στο gsmarena! Πολύ καλη δουλειά!

Nikolakis

Κωστα, μετα την παρουσιαση, ποτε θα ειναι διαθεσιμο για Αγορα? εστω και απο ευρωπαικη πολη?

Αντρέας

Αν είναι αποσπομενο το καπάκι δεν θα είναι αδιάβροχο

nikos

@Αντρέας ποιος σου το είπε αυτό?!Το samsung galaxy s5 δηλαδή που έχει αποσπώμενο καπάκι και αποσπώμενη μπαταρία πως είναι αδιάβροχο?

Kostas-Doha

Κατοχος G2….το τηλ ειναι ”εργαλειο” δουλειας…λογω πολλων ταξιδιων δε με εχει προδωσει ποτε…σφαιρα και πολυ καλη αυτονομια….το G3 βελτιωσε το 1 κατα την γνωμη μου λαθος αυτο της καρτας….προσωπικα ποτε δεν την χρειαστηκα αφου οπως τονισα παραπανω το τηλ το εχω για δουλεια και οχι παιχνιδια και τετοια….στο G3 θεωρω υπερβολη την αναλυση οθονης….μαλλον εχω γινει γραφικος αφου συνεχως φωναζω για μια dual sim ver 4G παντα….ζηταω πολλά?….θα περιμενω την παρουσιαση και τα σχολια του techblog και θα αποφασισω….στην Ασια αλλωστε οι τιμες ειναι …λουκουμάκι….ειδωμεν

τακης

βρε βρε στα χναρια της σαμμυ !!! 😉

greg

@Kostas-Goha εάν 8ες μια γνωμη μου ασε τα σχολεια που λενε εδώ γιατι μερικοι δεν ξερουν άλλη είναι φαν αλλον εταιριων μερικοι δεν λεω είναι και σωστη δες το hand-on του βλαχακη και μετα πηγενε να το δεις εσυ ο ιδιος από κοντα και εάν σε πεισει το περνεις μην επιρεαζεσε από εδώ !!!

παναγιωτης

πολυ καλη συσκευη,παρα πολυ καλη.τι να το κανεις ομως οταν η lg ναι μεν φτιαχνει τρομερες συσκευες αλλα δεν ξερει να της πουλαει.τι θελω να πω με αυτο?εδω και 2,3 μηνες οι υπολοιποι κατασκευαστες πουλανε καλα,το g3 θα παρουσιαστει τωρα αρα υπολογισε οτι μεχρι να φτασει στην αγορα θα περασει κανας μηνας σιγουρα,φτανουμε σιγα σιγα ιουλιο δλδ.σε κανα μηνα με δυο μετα μαλλον θα παρουσιαστουν και τα prime των αλλων κατασκευαστων με ισως καλυτερα specs.αρα σαν αποτελεσμα το g3 ειναι καταδικασμενο να πουλησει μονο 4 μηνες και τελος θα ερθει και το note και καπου εκει ηρθε το τελος για μια φοβερη συσκευη οπως το g3.μπραβο στην lg που ηθελε να κανει στο g3 οτι και στο g2,δλδ ενα παλιο marketinistiko κολπο οπως εχω ξαναγραψει σε ενα παλιοτερο σχολιο.

Kostas-Doha

@greg
αυτο ακριβως εννουσα….δεν επηρεαζομαι απο τα σχολια των φιλων του techblog (αν και τ λαμβανω υποψιν-φιλτραρω τουσ φανς)….προφανως θα δω το review του Κωστα .Βλαχάκη και φυσικα η φυσικη παρουσια θα βγαλει το τελικο συμπερασμα….ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

tiamat

μπραβο στην lg για την αποσπωμενη μπαταρια! μεγαλη μαγκια!!

@doha. οχι !πολλοι ειμαστε σαν και σενα και προτιμουμε τα dual-sim μοντελα απλα ακομα καποιοι δεν εχουνε καταλαβει ποσο εξυπηρετικο ειναι να μην κουβαλας 2 κινητα μαζι την σημερον εποχη που ολα εχουνε γινει τεραστια!…

δηλαδη απο τη μια ψαχνουμε στο χιλιοστο να ειναι μικροτερο ενα κινητο σε γραμμαρια και bezel, απο την αλλη δε βλεπουμε ποσο επιβαρυνομαστε σε βαρος και χωρο κρατωντας (οι περισσοτεροι απο εμας) 2 κινητα στις τσεπες, με διπλους χρονους φορτισης μπαταριας, ογκο,βαρος κλπ κλπ…..

ddr2

Τουμπανο το κινητο!!
Κανει κατι s5 να φαινονται προπερσινα…

greg

ωραιος ρε @Kostas-Doha ετσι πρεπει εγω να φανταστείς με ειχανε κανει μην δω καν το s5 και μολις εκανα το δικο μου hand-on ειδα ότι είναι στα μετρα μου καμερα και οθονη τα λενε όλα τωρα γουστα πολλα υπαρχουν αλλα δν μπορουν κραζουν τα κινητα ετσι απλα εδώ κραζουν το g3 που καν δεν εχουμε δει το τελικο αποτέλεσμα τι κριμα δεν ηταν ετσι εδώ σε αυτό το site ηταν λιγοι και φοβεροι

john

Τη νομιζεται οτι εκανε η lg μια τρυπα στο νερο…
Επειδει ετυχε με το g2 να φοραει το 800αρι γιατι βγηκε πιο αργα απο τους αλλους και οι αλλοι ειχαν το 600αρι…
αν ειχε και το g2 τον 600αρι θα ακομα πιο πολυ τελευταιο σε πωλησεις…
Φετος ππυ εχουν ολα τον 801 τη γινετε…
Α ξεχασα εχει εχει την καλυτερη οθονη απο τα αλλα…

Titaras

Πολυ ωραιο αναμφιβολα το κινητο, οχι βεβαια το υπερτουμπανο (ομως προαναφερθηκε) που περιμεναμε πολλοι! Αλλα σιγουρα μια ολοκληρωμενη και δυνατη συσκευη. Ειδικα μαλιστα αν εχει υποδοχη sd και βελτιωθει και η καμερα. Εγω ομως κραταω μια επιφυλαξη μηπως αυτη η συσκευη ειναι η Κορεατικη εκδοση (που οπως και στο G2 ειχε υποδοχη καρτας και αποσπωμενη μπαταρια) και η international ειναι διαφορετικη!!

Sot11

John καταλαβαίνω την αγωνία και τον εκνευρισμό σου που σου έπεσαν οι μετοχές στην samsung, αλλα μην φοβάσαι θα έρθουν καλύτερες μέρες! Θα το δεις…….

spirios

@tiamat συμφωνοι αλλα αν εχεις τοσα λεφτα να παρεις ‘ναυαρχιδα’ δε χρειαζεσαι 2ο τηλεφωνο για να σου βγαινει φτηνα ο λογαριασμος.. θα μου πεις ο ελλην ειναι να εχει κινητο των 700€ και να βαζει καρτα των 5 😛

Nikos

@spirios
Και εξω ετσι ειναι, δεν ειναι μονο ο ελλην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.