LG LV5: Ένα LG G5 χωρίς modular design [renders]

H LG φαίνεται πως ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο Android smartphone, το οποίο μοιάζει με το LG G5 (που ανακοινώθηκε το πρώτο μισό του έτους). Αναφέρεται ως LG LV5, δεν περιμένουμε να είναι ο διάδοχος του LG G5, ενώ λείπει το modular design.

Το render δημοσιεύτηκε από τον γνωστό @OnLeaks, το LG LV5 αναμένεται να έχει ελαφρώς κυρτή οθόνη όπως το LG G5, στην πλάτη υπάρχει στρογγυλή μονή κάμερα, LED flash, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και ηχείο στην κάτω πλευρά.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πίσω καπάκι είναι αποσπώμενο, άρα το πιο πιθανό και η μπαταρία να είναι αποσπώμενη. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή το πότε θα κυκλοφορήσει. Περιμένουμε όμως ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone, το οποίο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει με Android Nougat, μιας και ήδη υπάρχει το LG V20 με Nougat.

lg lv5 render, LG LV5: Ένα LG G5 χωρίς modular design [renders]

LG G5
lg lv5 render, LG LV5: Ένα LG G5 χωρίς modular design [renders]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy

Θα ήταν το ιδανικό αν έβγαινε με FHD οθόνη και με το SOC και μνήμη του G5 ή εναλλακτικά με SD821.

vasilist

Σωστά Jimmy και εγώ που έχω το G5 θα προτιμούσα να είχα FHD παρά το marketing QHD που δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά στις 5.3′.

Γιώργος

Κάπου στις αποθήκες μπορεί να έχουν μείνει fullHD οθόνες απο το 2013 και είναι κρίμα να πάνε χαμένες.

TERMANOLOGY

Από design μαύρα χάλια………..η μόνη εξαίρεση το g4.

Giwrgos__

@TERMANOLOGY Αν και εγώ πιστεύω ότι το g4 ήταν το ποιο όμορφο από τη σειρά αυτή ειδικά με δέρμα έρωτας αλλά δυστυχώς το καταδίκασε το bootloop κρίμα….

TERMANOLOGY

@Giwrgos Να ήταν μόνο το bootlooop καλα θα ήτανε …βγάζουν και άλλα προβλήματα εκτός απ αυτό και το πιο τραγικό στην όλη υποθεση ειναι το αθλιο service τους…….

vasilist

Ναι τα πρώτα G4 είχαν bootloop πρόβλημα κρίμα γιατί ήταν πολύ καλό τηλέφωνο το έχει φίλος και πέρα από την cpu που έχει το G5 μου δεν έχει τίποτα άλλο να ζηλέψει το 4αρι.

petros

και το lg flex 2 βγηκε καλη συσκευή πάντως

Δημήτρης

@termanology γιατί λες για άθλιο σέρβις; Εμένα το G3 από κατασκευαστικό λάθος είχε ένα ραγισμα στο πάνω μέρος του πλαισίου. Τους τηλεφώνησα,την επόμενη μέρα ήρθε courier με ειδικό κουτί το παρέλαβε και σε 4 εργάσιμες μου το επιστρέψαν σαν καινούριο!
Οπότε δεν μπορείς να μιλάς για άθλιο σέρβις!

Ιωάννης jb

Modular design κ βλακείες..
Τι το ήθελε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω…
Άσε που είναι κ κακασχημο..
Από την αρχή έπρεπε να είχε κάνει διαφορετικό design στο g5

apostolos

αυτο μαλιστα (φανταζομαι θα ειναι και πιο μαζεμενο σε μεγεθος)

Darth

hardware του g5 με fhd οθονη καλης ποιοτιτας θα ειναι οτιιιιι πρέπει

fhd καθαρά λόγο αυτονομίας γιατι στο g5 μπαταρια δεν φτάνει ούτε για ζήτω

apostolos

το g4 το εδωσα σε ενα μηνα γιατι ειχε χαλια μπαταρια, το g5 τα ιδια χαλια εχει?

vasilist

Το G5 έχει 4 ώρες sot αλλά έχω απενεργοποιήσει το always on display Το ίδιο μου κρατούσε και το s7 εμένα μου φτάνουν και μου παραφτάνουν τελειώνω την ημέρα με 3 ώρες sot και 30% μπαταρία περίπου.
Όσο για το modular design δεν νομίζω να το πήρε κάποιος για αυτό τον λόγο εγώ έχω ξεχάσει πως είναι και modular το κάτω μέρος βγαίνει για να αλλάζω μπαταρία όταν θέλω πάνω από 4 ώρες sot, ίσως κάποια στιγμή είχα σκεφτεί το hi fi plus αλλά δεν αξίζει το τηλέφωνο τα σπάει χωρίς modular.

TERMANOLOGY

@Δημητρης εγώ εχω το g4 μου στην procordia εδώ και 20 μέρες και ακόμα περιμένουν ανταλλακτικό μου λένε (έχει χαλάσει το touch)………..επικρατεί ενας χάος με παρα πολλες συσκευες που δεν τις εχουν επισκευάσει και περιμένουν ανταλλακτικά…..όλες g4.

Αγοράζεις κινητό ναυαρχίδα των 400 ευρώ και είσαι χωρίς συσκευή για 20-25 μέρες μέχρι να φτιαχτεί……….απλά απαράδεκτο. Δεν προκειται να αγοράσω ποτέ ξανα LG.

TERMANOLOGY

@apostolos αν το g4 το έδωσες για την χάλια μπαταρία του το g5 θα το πέταγες κατευθείαν στα σκουπίδια……άθλια μπαταρία χειρότερη απ το g4.

Apostolos

Πόσο πιο χάλια μπορεί να γίνει από τις 2,5 ώρες sot?
6 μήνες με το z5c, πόσο άλλο πια?

Δημήτρης

@TERMANOLOGY δεν ήξερα οτι η procordia καθυστερεί τόσο στα G4! Το δικό μου G3 αλλά και κάποιου φίλου με το ίδιο πρόβλημα μας τα έστειλε σε 4 εργάσιμες. Δίκιο έχεις λοιπόν και έπρεπε να τους ζητήσεις να σου δώσουν προσωρινή συσκευή ίδιας κατηγορίας! Κρίμα και είχα σκοπό να κάνω μετάβαση στο G4!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.