Εισέβαλε σε Apple Store και άρχισε να σπάει συσκευές

Η Apple καυχιέται για τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των πελατών της, πράγμα που σημαίνει πως τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Πάντα όμως θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι καταναλωτές, οι οποίοι συνήθως εκφράζουν την απογοήτευση τους με αρνητικές κριτικές στα προϊόντα ή επικοινωνώντας απευθείας με την Apple.

Στην Γαλλία όμως φαίνεται πως υπάρχουν πολύ πιο θερμόαιμοι πελάτες. Συγκεκριμένα, ένας άντρας μπήκε σε ένα Apple Store και άρχισε να σπάει ό,τι συσκευή έβρισκε μπροστά του.

Ο άντρας, τον οποίο βιντεοσκόπησε ένας άλλος επισκέπτης του Apple Store, ήταν εξαιρετικά ήρεμος και κρατώντας μια σιδερένια μπάλα, άρχισε να χτυπάει τα iPhones και τα iPod Touches που ήταν διαθέσιμα για δοκιμή (hands-on). Στο τέλος, ο αγανακτισμένος μάλλον πελάτης της Apple, γύρισε στην κάμερα και αποκρίθηκε πως θα πάρει τα χρήματα του πίσω, ενώ έσπασε και ένα MacBook. Ο υπεύθυνος ασφαλείας ήρθε σύντομα (με καθυστέρηση μερικών σπασμένων συσκευών) κατευθύνθηκε προς τον άντρα και πέρασαν ήρεμα μαζί έξω από το Apple Store, περιμένοντας προφανώς την αστυνομία.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το πρωτοφανές συμβάν. Είναι άξιο απορίας πως ο άντρας έμοιαζε απόλυτα φυσιολογικός, ενώ καθ’ολη την διάρκεια του βανδαλισμού δεν έχασε ποτέ την… ψυχραιμία του! Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την συνέχεια του περιστατικού, καθώς και τα αιτία που οδήγησαν αυτόν τον, μάλλον πελάτη της Apple, να καταστρέψει συσκευές αξίας χιλιάδων ευρώ.

Πάντως, δεν θέλουμε με τίποτα να φανταζόμαστε πως ο συγκεκριμένος θα αντιδρούσε αν αγόραζε ένα από τα ελαττωματικά Galaxy Note 7 και το κινητό έπαιρνε φωτιά.

, Εισέβαλε σε Apple Store και άρχισε να σπάει συσκευές

, Εισέβαλε σε Apple Store και άρχισε να σπάει συσκευές
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Καλά έκανε με αυτά που κάνει η Apple!!!

Agnostos13

Χρησταρα εσυ;

Peristeri

Τον παρατησε η γκομενα για αλλον που ειχε iphone!!!

M.G

Αν διαβάσατε από εκεί που πήρατε το άρθρο, η αντίδραση αυτή έχει να κάνει με την διάρκεια της εγγύησης των δύο ετών στην Ευρώπη που δεν εφαρμόζετε πάντα από την Apple που επιμένει στον έναν χρόνο. Καλή μαγκιά της στιγμής, αλλά όταν θα πληρώσεις κανά 20,000€ τότε να σε δω που θα κλαις σαν τον άλλον που δεν πλήρωνε στα διόδια.

Chris_BMW

Άγνωστε με πέθανες απογευματιστικα …….😂😂😭😭😅😅

ChristosT

Απογοητευμένος πελάτης Iphone…τον καταλαβαίνω. Δεν είναι ο πρώτος με αυτή την ανοησία του θέματος της εγγύσης. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι.
Ένα χρόνο εγγύηση όταν οι άλλοι δίνουν δύο. Έτσι νοιώθω με άλλα πράγματα στην ζωή μου ιδίως τα τελευταία χρόνια. Σαφέστατα δεν ήταν σωστό διότι άν θέλεις να τιμωρήσεις την ασυνέπεια μίας εταιρείας δεν ξαναγοράζεις ή προβάλλεις το πρόβλημά σου.
Όταν μία εταιρεία είναι σίγουρη για το προιόν της δίνει και την ανάλογη εγγύση.
Π.χ η Corsair δίνει 7 χρόνια εγγύηση σε τροφοδοτικά και η Samsung 5 χρόνια στους ssd.
Eδώ εφαρμογές αγοράζεις για 7 ενδέιξεις και την επομένη μένεις με 3 στο χερι.
Σου λέει apple είμαι ότι θέλω κάνω.

Το βίντεο θα γίνει viral…

Γουγλης

Μπράβο! Καλά τους έκανε, και ελπίζω να κάνει μήνυση στους τραμπούκους σεκιουριταδες για την βίαιη συμπεριφορά τους.

Than

Ξεκάθαρα ηλίθιος, οποιος κι αν ήταν ο λογος. Δε πρόκειται να δικαιωθεί!!!

ChristosT

Προφανώς πάντως @M.G θα έχει γερές πλάτες για να κάνει κάτι τέτοιο και καλό δικηγόρο.
Μαγκιά του πάντως που χτυπά την κοροιδία άμεσα στο πρόβλημα…άχαχαχα…
Άν δεν έχει πάντως χρήματα εγώ λέω να του βγάλουμε ένα donate για την εγγύηση:) ένα ευρώ ο καθένας θα μαζευτεί το ποσόν απο τα ρομποτάκια.(Joke).
Ο Ρομπέν των Εγγυήσεων.

υγ:το βίντεο το αποθήκευσα…χαχαχαχαχα.

Cptdimitris

Μπράβο παλικάρι μου ετσι ξεκινάει η επανάσταση σπάζοντας I phone φοβερή έμπνευση
Η κατρακύλα δεν εχει όριο για ενα λεπτό δημοσιότητας.

George

Το συγκεκριμένο περιστατικό μου θύμισε ένα τύπο στην Αμερική που είναι πορωμένος με τη μάρκα ρούχων A Bathing Ape και μπαίνει στα μαγαζιά της “αντιπάλου” Supreme και αρχίζει να κατεβάζει ράφια χωρίς κανένα λόγο.

M.G

Η διάρκεια της εγγύησης όταν είναι λιγότερο των δύο ετών δεν έχει να κάνει με την εταιρία αλλά με την ευρωπαϊκή οδηγία. Τουτέστιν ο τύπος έπρεπε να πάει με το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα δικαιωνόταν. Τώρα θα καταλήξει στα δικαστήρια, όπου θα κερδίσει προφανώς την διετία, αλλά θα φάει ποινικό αδίκημα και θα πληρώσει τα σπασμένα. Πανέξυπνος!

Στεφανος

Δεν είναι τρόπος αυτός για να δείξει την δυσάρεστη του. Να μην επερνε Apple άμα είχε τι να κάνουμε. Ο άλλος που λέει να φάνε μήνυση οι σεκιουριταδες μαλλον τρελός είσαι αγόρι μου. Για να δούμε τι θα έκανες εσύ στη θέση τους.

One

χαχαχα το βλάκα τωρα θα του κάνουν μήνυσή και θα πληρώνει 10 χρόνια για να ξεχρεώσει.

Nick

Εάν είναι έξυπνος στο δικαστήριο να πει για το σύνδρομο την Στοκχόλμης…

Alviso

Να δουμε την μαγκια του οταν παιξουν αυτο το βιντεο στο δικαστηριο

Darth

καλά μπαίνει και βαράει άψυχες συσκευές?

αντί να πάει να σαρώσει με ενα ak47 όλους τους υπαλλήλους

όταν χυθεί αίμα τότε παίρνει μπρος ο κόσμος

ChristosT

@M.G τί είπα εγώ; Θα έχει γερές τσέπες. Ποιός νοιάζεται άλλωστε…μόνο με τα κλίκς θα τα μαζέψει.
Πάντως είχα χρόνια να δώ τόση δράση και οργή μαζεμένη.Ξεχωριστό βίντεο. Βλέπεις επιτέλους και την πραγματική επανάσταση των απλών ανθρώπων έναντι των πολυεθνικών και της κοροιδίας τους.
Πολλούς εδώ μέσα τους διαβάζω πολύ στενοχωρημένους. Ούτε δικά τους να μην ήταν τα κινητά…άψυχα αντικείμενα είναι ρε πάιδες.
Cool-άρεται. Μαγκιά του. Εσείς ποτέ δεν θα έχετε το θάρρος να κάνετε κάτι τέτοιο φυλακισμένοι στις υποσύνειδητες σκέψεις σας που σας δημιουργήσανε οι εταιρείες λές και καταστρέφετε το σπίτι που σας στεγάζει. Εδώ σκοτώνουν ανθρώπους και εσείς πονάτε για 10 άψυχες συσκευές λές και δεν θα φτιάξουν άλλες ή δεν θα πληρωθούνε. Εκείνα που δεν ξαναφτιάχνονται είναι οι ανθρώπινες ζωές.
Εκεί μας φτάσανε δυστυχώς…

Στεφανος

@Darth Πλάκα κανεις έτσι?

Spyros PETS

Καλά έκανε.

james

Οταν αγοραζουμε κατι, ρωταμε και ποση εγγυηση εχει και αν δε συφωνουμε, απλα δεν το παιρνουμε. Δεν περιμενουμε να χαλασει πρωτα.

Mountain7

Εγώ του βγάζω το καπέλο μου. Γνήσιος απόγονος των προγόνων του 1789. Εμείς να βλέπουμε τα δικά μας τα χάλια των 8 ετών και της υποταγής. Για τους προγόνους μας ντρέπομαι να αναφέρω. Κάθε πράξη έχει και το νόημά της.
Εμείς μετράμε εδώ τις τσέπες μας και την μόστρα μας. Ποιά θα κάνει καλύτερη εντύπωση.

Darth

@Στεφανος nope

Στεφανος

@darth Τι σου φταίνε οι εργαζόμενοι?

Γιωργος

Μαζί με τον φίλο darth εγώ θα προτιμούσα μαχαίρι. Να κοπεί σάρκα.

Darth

@Στεφανος σε τπτ αλλα αν δεν σπάσεις αβγά δεν θα κάνεις ομελέτα

james

@Darth κανε την επανασταση σου αγοραζοντας αυτο που εξυπηρετει εσενα. ή ζωντας με τον τροπο που εσυ νομιζεις σωστοτερο και ασε τα πιστολια και τα μαχαιρια. Επιλογες υπαρχουν. Τετοιες λογικες εξυπηρετουν πολυ περισσοτερο αυτους που νομιζεις οτι πολεμας, παρα καποια αοριστη επανασταση εναντια σε καποιο κατεστημενο

Άλε-xxx

Αν και δεν είμαι apple fan, και συγγεκριμένα υποστοιρίζω samsung , ο τυπάς δεν είναι καλά, είπαμε έως ένα σημείο!εδώ έχουν ξεφύγει τα πράγματα

anergos13

Στο original αρθρο φυσικα δεν υπαρχει η αναφορα:

“Πάντως, δεν θέλουμε με τίποτα να φανταζόμαστε πως ο συγκεκριμένος θα αντιδρούσε αν αγόραζε ένα από τα ελαττωματικά Galaxy Note 7 και το κινητό έπαιρνε φωφυσικα

Το κουρασατε ελαφρως το θεμα….

Σε Αρθρο για Μηλο ..παλι το note 7 ..ξανα με τον ιδιο Αρνητικο τροπο..χωρις καμια Ουσια…

Ντεφορμαρισμα Βλεπω….

thanoik

Ξύλο ήθελε ο τύπος,τώρα θα πληρώσει και από πάνω η μ@λ@κιες πληρώνονται….όσο δίκιο και να έχει δεν είχε κανένα δικαίωμα να τα σπάσει ας εύρισκε το δίκιο του με μηνύσεις όπως κάνουν όλοι

panos

Ψυχάκιας

Versavel

Το άτομο είναι καθαρά με ψυχολογικά προβλήματα. Εκτός αν τον έστειλε η Samsung {χλωμό πάντως} η οποία θα του δώσει τα λεφτά για να πληρώσει τα σπασμένα.

tasos

Θα του έκανα τα πλευρά μαλακά σαν την κοιλιά.Οι άδειες που λέτε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Η Apple θα το έχει σίγουρα δεμένο δικαστικά.Αν δε γουστάρεις δεν αγοράζεις.Σουργελο τύπου δε πληρώνω στην Ελλάδα.Βαριεμε να κάνω κοινωνιολογική ανάλυση αλλά αυτές είναι αντιδράσεις αμοιβαδας.

Λευτερης

@Darth στην Αλβανια ετσι κανουν οταν θελουν κατι;
Περα απο την πλακα, ο τυπος νομιζει οτι πηρε το αιμα του πισω…

Γιώργος

Δεν άντεξε το δούλεμα από το σάπιο μήλο και είπε να αντιδράσει ο άνθρωπος , μακάρι να ξυπνήσουν και άλλοι και να βγουν επιτέλους από το μαντρί.

Ioannis

ενταξει οκ δεν εχω λογια τι να σχολιασω οτι ενα τρελος εισβαλει σε ενα καταστημα της apple και τα σπαει ολα ? Να μη ξεχασουμε να του δωσουμε συγχαρητηρια για το κατορθωμα του. Anyway οτι προβλημα και να εχεις με καποια εταιρια με αυτη την αντιδραση χανεις και το δικιο σου. Μαλλον ο τυπος εχει ψυχολογικα προβληματα η η γκομενα του τον χωρησε για καποιον με iphone? του ζητησε δωρο iphone και τα πηρε ? δεν εχω ιδεα παντως ενα ειναι το σιγουρο δεν εχει σώας τας φρένας

Leo

Κυριος !!!!

GR

Για Darth και τον από κάτω του Γιώργο:
Καλωσήρθατε στον κόσμο των ενηλίκων στο διάλειμμα των βιντεοπαιχνιδιών σας.

Αυτό που γράφεις λέγεται Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους.
https://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n%204285.htm

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

Το αδίκημα της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους προβλέπεται από το άρθρο 1 του νόμου 927/1979 και τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

gio

o GR μας περιεγραψε τον αντιρατσιστικο νομο
δλδ ηταν ρατσιστικο το χτυπημα στα iphone
οτι να ναι

NikosAr

1. Ο τύπος είναι ακομπλεξάριστος .
2. Σίγουρα χρήμα
3. Ψυχολογικά προβλήματα

Gp

Επίτηδες το έκανε για να βγάλει λεφτά από τα views στο youtube

ChristosT

@GR ζήτα πρώτα απο τους πολιτικούς που ρήμαξανε την χώρα σου να εφαρμόσουν πρώτοι το σύνταγμα και μετά παρέθεσε όποιες νομοθεσίες θέλεις. Η επιλεκτικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο “Αντι-ρατσιστικός” νόμος βγήκε ώστε εσένα να σε εξαφανίζουν ως Άβουλο Ών και αυτοί απο πίσω να περνάνε μημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Οπότε σε παρακαλώ κόψτα αυτά διότι απευθύνεσαι σε νοήμων ανθρώπους όχι κομματικά πρόβατα. Να μην το αναπτύξουμε περαιτέρω και ξεφύγουμε σε άλλα χωράφια.
Οι νόμοι ή θα εφαρμόζονται σε ΟΛΟΥΣ και απο όλους ή…το χάος.
Ζήτα πρώτα απο την πολιτεία να μην σκοτώνει τα παιδιά της και να τα εξουθενώνει ρατσιστικά και βάρβαρα και μετά έλα να αμς κάνεις κύρηγμα.

petros

GR@ απο ολα αυτα που γράφεις που κολλάει? Ποια παράγραφο εννοείς εσυ που εισαι και ενήλικος?

John_Ritchie

GR quotάρω επακριβώς το δικό σου copy paste:
“… που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, …”

Δε βλέπω κάποια διάκριση όσον αφορά αυτούς τους παράγοντες στο σχόλιο του Darth.
Όσο ένιωσες καλά που έψαξες και έγραψες το σχόλιο ένιωσες, άντε πίσω τώρα.

Και σιγά τα ωα για το περιστατικό, καλά έκανε. Ας ήταν ότι μάρκα ήθελε.

Agnostos13

Σιγουρα βρηκε το δικιο του παντως…να δουμε τωρα θα βρει και τα λεφτα της αποζημιωσης;

Darth

@GR
1. Πιες κάνα φραππε να στανιαρεις να νιώσεις ελληνας
2. και αυτό που κανουν πολιτικοί πως ονομάζετε είπαμε? (τι το διαφορετικό έχουν και τους επιτρέπετε?)
3. μάλλον σου είναι άγνωστη λέξη troling (αλλιώς δεν θα ψάρωνες)
4. έξαλλου δεν έκανα καμία διάκριση και απλά ονομασία το κάθε ανθρώπινο ον απλά κρέας

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Άλλος πάει στα μπουζούκια και κάνει “ζημιά” 100.000Ε-200.000Ε σε λουλούδια, σαμπάνιες, σε τραγουδιάρες κτλ. Αυτός …εεεεετσι για το κέφι του “άνοιξε” μερικά i…. Πιο φθηνά θα του έρθει και έστειλε και ένα μήνυμα (σωστό ή λάθος δεν με νοιάζει)!

vasilist

Τι θέμα έχει σεξ και βία χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.