Nokia Lumia 955 concept smartphone

Στο μυαλό του χρήστη nik255 από την κοινότητα Deviantart το concept smartphone Nokia Lumia 955 θα τρέχει Windows PRT(!) με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 (ARM) και μνήμη RAM 2GB. Θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας PureMotion HD++ υποστηρίζοντας ανάλυση FHD 1920×1080 pixels και κάμερα 16.2 Megapixel (λογικά τεχνολογίας Pure View). Υποδοχές USB 3.0 και Mini DisplayPort αλλά και πενάκι θα συμπληρώνουν το πακέτο.

Τι λέτε; Έχει μεγάλη φαντασία ο nik255 ή κάτι τέτοιο θα το θέλαμε;

Nokia Lumia 955 concept, Nokia Lumia 955 concept smartphone

Πηγή

Kudos to Lorentzos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κου.

5.5 ιντσών παντοφλέ…..

Χρήστος

Αυτό θα το αγόραζα ευχαρίστως.. damn!

Ισίδωρος

Άμα η Samsung αγοράσει την Nokia, τότε ναι!

Alexboom

O nik είναι αλάνι!!!!

giorgio

Συγγνώμη.. βλέπουμε το ίδιο κινητό; αυτό που είναι ολόιδιο με το Ν9; ότι δηλαδή τι, το μεγάλωσε σε 5,5 ίντσες.. και; ίδιο Ν9 παραμένει.

Stelios

Με 1000 ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorentzos

Ο/Η giorgio Το άρθρο γράφει οτι είναι ιδέα χρήστη nik255 από την κοινότητα Deviantart, δεν υπάρχει και η φώτο μπορεί να είναι και ζουμ του Ν9 μην κάνεις λες και το παρουσίασε η Νοκια…..

md03582

@giorgio για την ακριβεια ειναι ιδιο με το lumia800. Το lumia800 εχει το φλας πανω απο την καμερα ενω το Ν9 ακριβως διπλα!

lampros

Ο nik255 κοιμάται και βλέπει όνειρο και δεν του το έχουν πει ακόμα….. 😛
Πολύ φανταστικό το βλέπω εγώ πάντως δεν ξέρω….

solotsopa

Βαλε ονομα Nokia Lumia Note 955

Panos7GR

Αν αυτό το concept εισακουστεί τότε ναι θα το πάρω!!! Ισως να είναι και το πρώτο μου phablet…
Αλλά σιγά μην κάνει τέτοιο πράγμα η Nokia… Δεν είναι ικανή να συλλάβει ότι αξίζει ένα τέτοιο concept. Γι αυτό θα βουλιάξει… Εχει δεν έχει συνεργασία με την Microsoft. Γιατί κατένησε αργόστροφη!!!
Κοίτα λίγο την αγορά.. Δες πως υπάρχουν πολλοί χρήστες που γουστάρουν τα phablets. Κοίταξε πως ακόμα και οι Κινέζοι βγάζουν phablets γιατί πουλάνε.

Βασικά τι διαφορά έχουν τα Windows Phone 8 με τα Windows RT;;; Εμένα ίδια μου μοιάζουν, απλά το πρώτο υπάρχει για τα smartphones και το δεύτερο για tablets…

pao13

οντως ρε παιδια πολυ καθυστερει η νοκια……καινοτομει μεν(pure motion,pureview)αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο υπολειπεται:ρ ευελπιστω να με διαψευσει κι το φεβρουαριο να κυκλοφορησει φαμπλετ….αν οχι θα ειναι κι η μονη διχως κινητο αυτης τη συνομοταξιας:ρ

an,otan,pou den rthe to 920

ΖΗΤΩ ΤΟ 920 ΛΕΜΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Tolic

niice… veeery nice deviation!!

giorgio

@md03582 το κατάλαβα ότι πρόκειται για concept χρήστη!
Απλώς υποτίθεται ότι όταν παρουσιάζεται ένα concept, εχμ, δεν είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με μοντέλο που ήδη υπάρχει 🙂

giorgio

@md03582 και @lorentzos ήθελα να γράψω!

md03582

@giorgio εχεις δικιο. Κι εγω οταν βλεπω σε τιτλο την λεξη concept περιμενω οτι θα δω κατι διαστημικο!

giannis

σθγουρα θα το επερνα με 16.6megapixel καμερ και 5.5 ιντσεσ οθονη ειναι super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.