Pixel και Pixel XL: Με τιμή από 759 έως 1009 ευρώ στη Γερμανία

Την Τρίτη η Google έκανε την επίσημη ανακοίνωση των Pixel και Pixel XL, smartphones που έχει αναλάβει η ίδια τον σχεδιασμό hardware και software, και τα οποία έρχονται για να αντικαταστήσουν τη σειρά Nexus smartphones.

Κατά την επίσημη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν από την ίδια μέρα σε ορισμένες αγορές όπως Γερμανία, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, 13 Οκτωβρίου σε αγορές όπως η Ινδία και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν 20 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν οι τιμές για τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι:

Pixel 32GB τιμή – 649 δολάρια
Pixel 128GB τιμή – 749 δολάρια
Pixel XL 32GB τιμή – 769 δολάρια
Pixel XL 128GB τιμή – 869 δολάρια

Σήμερα μαθαίνουμε τις τιμές και για τις δυο ευρωπαϊκές χώρες

Γερμανία
Pixel 32GB τιμή – 759 ευρώ
Pixel 128GB τιμή – 899 ευρώ
Pixel XL 32GB τιμή – 869 ευρώ
Pixel XL 128GB τιμή – 1009 ευρώ

Μ. Βρετανία
Pixel 32GB τιμή – 681 ευρώ (£599)
Pixel 128GB τιμή – 817 ευρώ (£719)
Pixel XL 32GB τιμή – 795 ευρώ (£699)
Pixel XL 128GB τιμή – 931 ευρώ (£819)

Όσον αφορά στην Ελλάδα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές, αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα νέα Pixel και Pixel XL θα τα φέρει αποκλειστικά η COSMOTE.

pixel and pixel xl prices europe, Pixel και Pixel XL: Με τιμή από 759 έως 1009 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Τα 128gb ειναι πιο ακριβό απο το αντίστοιχο I phone 7 plus στη Γερμανία ;; Πάει καλα η google!; Εδω θα είμαστε κ σε κανα μήνα θα κάνει γενναία έκπτωση αν θέλει να πουλήσει κανένα ….

NtinosMD

Βαλτε απο ενα 100αρικο πανω απο τις τιμες Γερμανιας. Ετσι εγινε και με το iphone 7 εδω στην Ελλαδα. Αντε καλες πωλησεις ….

bezilys

1000 ευρώ ???χαχαχαχα να δω ποιος να το πάρει!

GS

Λοιπόν για τιμές λέω τις εξής
Pixel 32GB 789 ευρώ
Pixel 128GB 919 ευρώ
Pixel XL 32GB 899 ευρώ
Pixel XL 128GB 1049 ευρώ

Σύμφωνα πάντα με τη δική μου γνώμη.
Πάντως όποιες και αν είναι οι τιμές δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές με τις δικές μου

Ioannis

1009? θα μας τρελανει η google με αυτα τα λεφτα 1000 φορες iphone 7plus παρα αυτο το κινητο ελεος….

ΝΙΚΟΣ

χιλιαρικάκι . Αλλά γιατί όχι? Καλύτερο από τις ναυαρχήδες (όπως το γράφω) που κυκλοφορούν ειναι..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εχει ξεφύγει απο οτι βλέπω και η google και πολυ μάλιστα οι τιμές ειναι εξωφρενικές και ειδικα στην Ελλάδα θα ειναι ακόμη παραπάνω και ειδικα για κατι που σε ενα χρόνο θα θεωρείτε είδη παλιο κατα καποιο τροπο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αν συνεχίσουν έτσι κάποιες εταιρίες θα δούμε σε λίγα χρόνια τα κινητά που ειναι μεσαίας κατηγορίες να φτάνουν 1000 και της ναυαρχίδες να κοντεύουν τα 2000€.

TERMANOLOGY

Γελάει ο κόσμος……σε ένα 6μηνο θα έχει πέσει η τιμή του στα 350-400 ευρώ………
………..θα προσγειωθούν ανώμαλα και αυτοί όπως και οι άλλοι που είχαν παρόμοιες τιμές.

bezilys

@bezilys τουλάχιστον η Apple έχει το ονομα και πουλάει η Google όμως με το pixel που ούτε η μάνα του δεν το ξέρει να δω πως θα πουλήσει!!

Giorgos

Ποιος ξέρει τι παίζει? Δεν είμαστε εμείς ποιο έξυπνοι από αυτούς να ξέρουμε ότι με τέτοια τιμή δεν πρόκειται να προκοψει. Πιστεύω πως θα έχουν αυτή την τιμή για να το αγοράσουν οι πρώτοι που τα έχουν να τα δώσουν και να μαζέψουν όσο ποιο πολλά μπορούν και μόλις σταματήσει να πουλάει θα ρίξουν την τιμή για να πουλήσει και στους υπόλοιπους.

Miss. F

Τελικά η htc εκτός από την ίδια,απειλεί να “κλείσει ” και τη Google όπως πάει. Αυτή η εταιρία(htc)δεν πήρε είδηση ότι δεν την προτιμάει κάνεις,ανεβάζει κ τιμές. Άσχημο πράγμα να μην έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

nicolas

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Καλες πωλησεις

kostas

@Miss. F τις τιμες δεν τις οριζει η htc αλλα η google

petros

κι όμως αν έπαιζε στα 500 ευρω περίπου θα ειχε λιγότερες πωλήσεις γιατι υπαρχουν πολλές συσκευές , σε αυτές τις τιμές … αυτομάτως μπαίνει στα πανω ράφια και πιάνει αγοραστικό κοινο iPhone , edge που ειναι πολλοι παγκοσμίως και ενισχύει το μοντέλο σαν top

petros

Άλλωστε συνήθως οτι πληρώνεις παίρνεις, εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων

tito@

@miss f μαλλον εσυ δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα ..Βλεπεις πουθενα πανω στο κινητο να λεει HTC;;; Το σχεδιο και την τιμη την αποφασιζει η google γιατι ειναι google phone και οχι καποιο htc nexus

manosz

Μαύρο στον Μαυρογιαλουρο!

akis

Α ρε που….να google apple πας να γινεις….!!!!!

κατσε καλα….!!!!!

geo pap

ναι θα ντραπω να παρω το s7 …μ αρεσει δεν περιμενα να βγαλουν και τηλεφωνο,ουστ

petros

να δω εσας που βριζετε την apple για της τιμες,τα ιδια χαλια ειναι και η samsung και η google απλα η μονη διαφορα ειναι οτι τα iphone εχουν μεγαλη αξια μεταπωλησης ενω τα αλλα οχι που αυτο κατ εμενα ειναι μαγκια απο μερια της apple!huawei εχω και ειμαι γενικα κατα των ακριβων κινητων απλα δεν μου αρεσει να κατηγορειτε μονο τους μισους ειπηδη για τον χ ψ λογο δεν πατε την εταιρεια

Ζάν.ντ

Να δώσεις 1000 να πάρεις nexus Κ να είναι htc … Χαχαχα

Aen. 78

Κι Όμως έχει βάση που είναι της HTC. IΜε Samsung LG Huawei, η τιμή κρατιοταν χαμηλά. Τώρα που προφανώς αποφάσισε η Google να σώσει την αποτυχημένη htc, το αποτέλεσμα είναι αυτό Κ δε μοιάζει συγκυρια

Gargavigas

Ας μιλήσουμε για κανένα σοβαρό κινητό.Έχουμε καμία πληροφορία για το Mate 9? Και μετά από πόσο καιρό θα έρθει Ελλάδα?

tito@

@Aen τι να πω ρε φιλε,ισως εχεις και δικιο..Παντως το Pixel ειναι τελειως διαφορετικο προτζεκτ σε σχεση με οτι ξεραμε με το nexus.Αρα για εμενα δεν πρεπει να τα συγκρινουμε και δεν εχει σχεση τι τιμες ειχαν τα nexus των huawei,lg…. Tην htc δεν πιστευω οτι η google ηθελε να την βοηθησει γτ την αγαπαει η γτ ειναι πονοψυχη,απλα την βρηκε μποσικη και κανει τα γουστα της google..Ας πουμε η Huawei αρνηθηκε να συνεργαστει με την google για το pixel γτ δεν δεχοταν o ΚΙνεζος γιγαντας να μην αναγραφετε το ονομα της huawei πανω στο pixel..H htc απο την αλλη δεν ειχε την πολυτελεια να εχει και απαιτησεις..Οπως δεν ευθυνεται η Foxcomm για το σχεδιο και τις τιμες των iphone ετσι δεν ευθυνεται και η htc για το σχεδιο και την τιμη των Pixel

Γιάννης1992

Είναι αρχή ακόμη.Και το s7/s7 edge,lg g5 στην αρχή ήταν στο θεό αλλά μετά έπεσαν οι τιμές.Όλα είναι θέμα υπομονής και οι τιμές θα πέσουν

giorgosgek

ποιο iphone ρε ολοι σας , ενα s7 edge 550 ευρω και τα παταει κατω ολα τους με ανεση , δεν μιλαω για single core και ηλιθιοτητες, γιατι στη χρηση κανενα δεν εχει αναγκη απο τετοια , σαν γενικη εμπειρια χρησης το λεω. Θες 128 gb ; παιρνεις μια sd 200 gb με ενα 80αρι . Μεχρι και τρυπα για ακουστικα εχει , καλυτερη οθονη με διαφορα και αλλα

tester

Επειδή μερικοί applefan κράζουν τις τιμές του pixel, θα συμφωνήσω μαζί τους, αλλά η διαφορά είναι οτι το ίδιο κράζουμε και εμείς το Pixel με αυτές τις τιμές. Δεν λέμε, σαν κάτι άλλους, οτι το κινητό αξίζει τα λεφτά του και λοιπές χαζομάρες.
Με αυτές τις τιμές θα πάει άπατο. Στα 380-550 ευρώ αυτή την στιγμή αγοράζεις Nexus 6P, One Plus3, Huawei P9, LG G5, HTC 10, Samsung S7 & Edge και γενικά ότι τραβάει η όρεξη σου. Οποιος είναι developer και πρέπει να το πάρει, ας τα σκάσει αλλά για τους υπόλοιπους υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Γουγλης

tester μίλα για τον εαυτό σου, η τιμή είναι μια χαρά, όποιος δεν θέλει ας πάρει κάτι άλλο.

Jimmy

tester βασικα, ουτε για Developers ειναι, αν δεις ποσο δυσκολο ειναι στο rootαρισμα.

Antonis

Pixel/XL-iPhone 7/Plus ολα αυτα τα ηλεφωνα ειναι για φουντο..Υπαρχει ενα πλεονεκτημα αξιο αναφορας των Pixel εναντι των iPhone παρολα αυτα..Μετα απο κανενα 6μηνο και βαλε,οι τιμες θα ειναι στο μισο δηλαδη κανενα 400 αρι ευρω..Αντιθετα οι τιμες των iphone 7/Plus ακομα και τοτε,θα παραμεινουν τροματικα υψηλες…Προσωπικα δεν θα εδινα τοσα χρηματα για κινητο τηλεφωνο ακομα και αν το κινητο μου εφτιαχνε καφε και μου τον εφερνε και στο κρεβατι..

panos

Τί κινητό έχεις? Πιξελ.
Το ξαναλες? Πίξελ.
Ποιοοοοο? Το Πίξελ.
Αυτό που έχουν οι οθόνες? Πίξελ κινητό είναι!
Καλα μην το πεις παραπέρα !!!!!!
Να σας ζήσει το ονοματάκι, πρέπει να το σκεφτόσασταν καιρό!!!!
Και αυτά τα ”υπερτηλεφωνα” τα nexus, πως και τα καταργήσατε?

Apostolos

Ότι να ναι έγινε η Google

OlethroN

Απαράδεκτη συσκευή απο την Google. Περα απο τις απλησίαστες τιμές και και το άχρηστο ΑΙ λογισμικό, ο σχεδιασμός είναι τρομερά απαίσιος.

Μου αρέσει που προσπαθεί να κάνει το Pixel διαφορετικό με το ένα κομμάτι γυαλί πισω. Το χαζό αυτό chin είναι τεράστιο, χωρίς να έχει εστο στερεοφωνικό ηχεια κάτω, μόνο ενα έχει, ουτε αισθητήρα για δακτυλικά αποτυπώματα κτλ.

Σίγουρα θα είναι πολύ γρήγορο με καλή κάμερα κτλ, όμως με τόσα που κοστίζει υπάρχουν διαφορετικές λύσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.