Samsung Galaxy S 4 hands-on video παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S 4 και κάνουμε μια πρώτη σύγκριση με το Galaxy S III. Το S 4 έρχεται με οθόνη αφής 5 ιντσών Super AMOLED 1080p και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.9GHz. Παρακολουθήστε το πρώτο 9λεπτο hands-on video και ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες hands-on.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4 hands-on video, Samsung Galaxy S 4 hands-on video παρουσίαση

Samsung Galaxy S 4 hands-on video, Samsung Galaxy S 4 hands-on video παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hankies

Τελικά είναι πιο βολικό να κουνάς τα χέρια σου σαν τροχονόμος πάνω από το κινητό μπας κι αλλάξει φωτογραφία, παρά να κάνεις μια ελάχιστη κίνηση με τον αντίχειρα σου όπως κρατάς το κινητό. Killer feature.

tp

Απο τα air gestures το πρωτο (γρηγορη ματια) υπαρχει και στο note2.
Αν δουλευουν τα air gestures στο s4 οπως το “γρηγορη ματια” στο note2, απ το βιντεο αυτο συμπεραινω, τοτε θα ειναι εντελως αχρηστα…

nikos

τερααααααστια διαφορα design s3-s4…το σχεδιαστικο τμημα μαλλον το πηρε ο υπνος!!!!
φτιαξανε οπαδους και ακολουθουν κατα γραμμα το μηλο….γιατι να παιδευτουν???το τυρακι το εχουν δωσει απο καιρο…ολοι στη φακα τωρα για προπαραγγελιες!!!

Johntsia84

Τελικά θα έχει ραδιόφωνο το τηλέφωνο με SD 1.9, με octa δηλαδή σε κανένα εξάμηνο το κόβω να έρχεται!

Billys

Οσο δεν παρουσιαζεται το νεο Iphone , δεν θα δουμε και τον Octa . Ο Octa θα ερθει σαν “απαντηση” στην apple . Παιχνιδι τακτικης απο τη samsung , καθως το iphone εκλεβε παντα την παρασταση προς το τελος καθε χρονιας , επειδη ηταν το τελευταιο smartphone της εκαστοτε χρονιας που παρουσιαζοταν .

Το μονο που μενει ειναι να δουμε αν κατι τετοιο θα εχει αποτελεσμα και θα βγει κυριαρχος των φετινων smartphones . Ως τοτε , κραταει την κυριαρχια στα android .

princegr

Πω, πω κινητάααααααρα έπαθα πλάκα ιδίως τα gestures με θάμπωσαν τελείως, αξίζει με το παραπάνω τα 739 γιούργια. Τρέεεεεεεεξτε κόσμε μην το χάσετε!!!!!!!!

Παναγιώτης

Κώστα γιατί δεν έστειλες τα αρχεία με NFC ? Όσο για αυτούς που κοροϊδεύουν για την τιμή του θα τρέξουν να το πάρουν και αυτοί..Κάτοχος S3 δούλεψα 4 μήνες για να το πάρω το κινητό και δεν το μετάνιωσα καθόλου όταν έχεις πάθος με κάτι τότε κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις. Είμαι ερωτευμένος με αυτό το κινητό και δεν το μετανιώνω! Δεν σας πίεσε η Samsung να πάτε να το αγοράσετε! Έβγαλε ένα προϊόν που κάποιους τους ταιριάζει και κάποιους όχι οκ …Υγιείς Ανταγωνισμός προς το συμφέρον του Καταναλωτή

JohnWave

Θαυμάσια οθόνη μέσα σε ένα άσχημο και φτηνό περίβλημα.Όσο για τα air gestures, εφετζίδικα αλλά μη πρακτικά.

Τριαντάφυλλος

Αγαπάμε Κώστα Βλαχάκη και περιμένουμε πως και πως ενα hands on σε μέγεθος ταινίας.(1:40)

Nikolaos Nikiforos

Πραγματικα διακρινω σε πολυ κοσμο να μην ενθουσιαζονται πλεον απο σουπερ κινητα οπως και το s4….ενας απο αυτους ειμαι κ εγω….βαζοντας το σε μια ζυγαρια με το s3 , πιστευω τα επιπλεον καλυτερα χαρακτηριστικα του s4 δεν ζυγιζουν παραπανω απο την τιμη του s3 που αυτην την στιγμη ειναι 400€!!!….μια απο τα ιδια λοιπον και το s4 … το μονο κινητο που εκανε κλικ στους περισσοτερους ειναι το ONE , πιο πολυ για την νεα σχεδιαση που εχει να πλασαρει στους android πελατες … με λιγα λογια οταν δεν εχεις να δωσεις τεχνολογικα κατι σημαντικα καινοτομο , τουλαχιστον αλλαξε το design σου ρε samsung ! τα εχουμε δει ολα πια …δεν θελουμε κινητα 10,4 ιντσων αλλα κατι ομορφο , λεπτο , ελαφρυ και νεο σε σχεδιαση … ολα τα κινητα κανουν τα ιδια πραγματα πλεον …. το κατι παραπανω αυτην την στιγμη το δινει το ONE για οποιον δεν θελει να εχει iphone !

Nickolas

Καταρχήν θέλω να πω ένα μπράβο στη Samsung γιατί αντίθετα με κάποιες άλλες εταιρείες δε μας έχει γραμμένους και φέρνει τα προϊόντα της παράλληλα με τις μεγάλες αγορές.
Απο εκεί και πέρα θεωρώ την τιμή απαράδεκτη και για μένα ευθύνη έχει η Samsung Hellas, δε γινεται στις αλλες χώρες η τιμή να έχει οριστεί κοντά στα 600 ευρώ και εμείς να είμαστε 150 ευρώ πάνω. Το καλό της υπόθεσης είναι τα online καταστήματα, που σε κανα διμηνο μετά την κυκλοφορία του θα το βρίσκεις 200 ευρώ κάτω.
Τώρα το κινητό πολύ καλό φαίνεται, δε βλέπω και τρελές διαφορές με το S3, τα gestures τα περισσότερα είναι αδιάφορα, ακόμη και αυτά που έχει το S3 δε μου έχουν χρειαστεί ποτέ. Το μόνο που με χαλάει στο σχέδιο του κινητού είναι οι οπές του ηχείου, εκεί που έλεγα οτι άρχισε να φτιάχνει τα πράγματα με το S3, μου βαλε εκεί κάτω τις αντιαισθητικές γρίλιες λες και είναι κανα κινέζικο κινητό των 100 ευρώ.

Teo

Έχετε καταντήσει γραφικοί ορισμένοι..εδώ μέσα !
Άμα δεν σας αρέσει ένα κινητό τι το σχολιάζετε ?
Η αγορά έχει συσκευές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες.
-Στο θέμα μας τώρα..Γρήγορος ο Κώστας όπως πάντα..Μπράβο σου.
Αναμένουμε να το πάρεις στα techblog χέρια σου και να το ξεζουμίσεις..να το συγκρίνεις και με άλλες ναυαρχίδες και να βγούν σωστά συμπεράσματα(για όσους σκέφτονται να αγοράσουν κινητό αυτή την εποχή).
Για τον φίλο που λέει ποιο πάνω για τα air gestures και την γρήγορη ματιά..στο NOTE II δουλεύει ΑΨΟΓΑ και είναι πολύ βολικό για να βλέπεις ώρα-μηνύματα-κλήσεις-ποσοστό μπαταρίας..και χωρίς να ανάβεις κάθε λίγο και λιγάκι την οθόνη του κινητού σου(εκτός ότι δεν λαμποκοπάς κάνεις και εξοικονόμηση της μπαταρίας έτσι).

stelios

παιδια μου μην μαλωνετε.εσεις εχετε το μαχαιρι εσεις και το καρπουζι.τα εχεις τα φραγκα και σου αρεσει το κινητο?τα σκας και το περνεις.καλο απογευμα..

hankies

@Teo
Δηλαδή πρέπει να σχολιάζουμε ότι μας αρέσει μόνο. Μας αρέσει η τεχνολογία, μπαίνουμε στο site βλέπουμε το καινούριο κινητό της Samsung και σχολιάζουμε. Που είναι το κακό; Σε αυτό το άρθρο δηλαδή θα έπρεπε να σχολιάζουν μόνο αυτοί που τους αρέσει το S4 και να λένε και όλοι τι ωραίο που είναι;
Υστερόγραφο:
Κάνεις και γυμναστική με τα Air Gestures.

Νίκος

φίλες συνονόματε μια ένσταση…καλύτερο value for money είναι το nexus4 😉

angelos

Παιδιά εμένα το κινητό μου αρέσει πάρα πολύ. Κακά τα ψέματα είναι ακριβό αλλά αν μπορούσα να τα διέθετα θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αα και ναι συμφωνώ με τους πιο πάνω μπράβο στη Samsung Hellas που το φαίρνει τώρα και όχι σε κάνω τρίμηνο όπως το 920.

Ante_geia

Κώστα πως σου φάνηκε … Δλδ σαν κινητό εσύ θα το είχες … σου άρεσε … είναι smooth ,γρήγορο? !!!

Αντώνης

Παιδιά το κινητό προσφέρει πολύ δυνατά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για τα υψηλής κατηγορίας κινητά. Σε θέμα λειτουργικού και υποσυστημάτων είναι από τα κορυφάια στην κατηγορία του, η εμφάνιση του όμως αποτελεί τροχοπέδη ως νέα συσκευή. Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί, ότι ακολουθεί την πεπατημένη συνταγή της ίδιας σχεδίασης με το S3, ούτως ώστε να μην ξενίζει σε κατόχους του S3, παρόλα αυτά όμως στο ίδιο κοινό θα υπάρξουν και οι απόψεις του είδους, “εφόσον δεν διαφέρει και πολύ απο το S3, ποιος ο λόγος να το αγοράσω;”. Δεκτές και οι δυο απόψεις. Βεβαίως, κατ΄εμέ η Samsung έσφαλε, αφήνοντας σχεδόν αδιαφοροποίητο το νέο μοντέλο, σε σχέση με το παλίο, καθώς επίσης και η τακτική της να εφοδιάσει επιλεκτικά τις αγορές με τον ένα ή τον άλλο επεξεργαστή. Φυσικά, ο χρόνος και οι πωλήσεις θα δείξουν και είτε θα δικαιώσουν είτε θα αδικλησουν την εταιρεία.

Theo

Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το s4.Αν είχα τα λεφτά θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά θα μείνω και για 3η χρονιά με το καταπληκτικό μου s2. 😀

κωνσταντινος

Καλα ενταξει ωραιο μεν αλλα και αμα ξερεις να ασχολησε εχω lg optimus 4x HD tegra 3 με android 4.1 stranslator ,qslide,air gesture, sony xperia z keyboard, walkman player,xloud sony,bravia engine 2,widget original απο s4 και snote τι να λεμε τωρα δεν χρειαζετε να δινουμε ενα σωρο λεφτα οταν κινητα λιγο πιο παλια μας προσφερουν ασχετα της γνωσεις μας για να ταωπειραξουμε η οχι οτι και το s4 η το one. Με απλες βελτιωσεις φιλικα παντα

demetris

παιδιά ακούω κάποιους που λένε(όχι εδώ)ότι το s4 δεν έχει διαφορές με το s3.Δηλαδή το ONE με το ONE X τι διαφορές έχουν???

Nikos

Off topic

παντός Κώστα έργο απολαμβανω τις παρουσιάσεις σου.Και μου αρέσει που έχουν και δόσεις χιούμορ μέσα .Πραγματικα αγαπάς αυτό που κανείς και φαίνεται αυτό .Συνεχισε ακάθεκτος μπράβο .

JOHN

Μπράβο ρε αρχηγέ Κώστα! Πολύ ωραίος. Περιμένουμε ένα τεράστιο hands-on όταν το πιάσεις στα χέρια με την ησυχία σου….

Ziarkas

Όσοι λέτε για τον επεξεργαστή κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο μείον να βγάλει 2 εκδόσεις πόσο μάλλον αν σου δώσει μια τώρα και την “καλή” όταν βγει το iPhone η προς το τέλος του έτους.Κατευθείαν ‘μιδενιζεις’ τις συσκευές με τον s600.Τώρα το να περιμένεις είναι άλλο θέμα.
Και κάτι που είδα από το βίντεο,δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά το s4 δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο από το s3,είτε από πλαγιά είτε γυρισμενα και τα δύο με πλάτη το s4 δείχνει πιο μεγάλο.

Πέτρος

Τα gestures δεν είναι καθόλου άχρηστα αν έχεις βρεγμένα ή λερωμένα χέρια

Hanns dim

Ολοι λετε για το design και κτι ουσιαστικα δεν ειδαμε κατι καινουργιο… Οταν η apple μας πασαρει to Ipad εδω και 3 εκδοσεις με τον ιδιο σχεδιασμο. Εχω πιασει το s4 και το Htc One λογω της δουλειας που κανω. Πιστευω οτι ο s4 ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο.

konomi21

Πρωτα απο ολα τα gestures στις φωτογραφιες και στο browser δουλευουν μια χαρα απλα εκει που το δοκιμαζει ο Κωστας ειναι μονο για να τα δεις πως δουλευουν οταν κανει κανονικα reveiw θα την δειτε την διαφορα οπως κ σε αλλα review που εχω δει εγω.
Τωρα για την τιμη ειναι αλλο θεμα τα 720 για το one
και τα 739 για το s4 ειναι υπερβοληκα το μηλο δεν θα το αναφερω καν.

Ziarkas

Μα ακριβως αυτο λεμε ολοι οι υπολοιποι,οτι η Samsung ειναι οτι και η Apple..
Οσο για τα βρεγμενα η λερωμενα χερια..Για να μπουμε στην λειτουργια χρησης air δεν θα πρεπει να εχουμε επαφη πρωτα με την οθονη?????Λεω εγω τωρα..

Γιάννης

Είμαι περίεργος να δω εάν χαλάει το ίδιο εύκολα η οθόνη του s4 όπως και του sii . Σε sii που έγινε αντικατάσταση της οθόνης γιατί είχανε αποτυπωθεί διάφορα όπως η μπάρα του facebook , στην νέα οθόνη στο μπλε αρχίζει και φαίνεται η πρώτη μπάρα με ώρα κλπ.

Βάλτε τέρμα φωτεινότητα και κατεβάστε στην εφαρμογή dead pixel και δείτε το και μόνοι σάς… ειδικά σε συσκευές που έχουν λιώσει στη χρήση.

ALEX

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ GALAXY,I II KAI III,AΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG. ΘΕΩΡΩ ΠΧ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 740Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η SAMSUNG ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΤΗΝΑ,ΚΑΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ 4,ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ.

Aetop3

Αλλαξε ο μανωλιος

Wolf

Alex δικέ μου coolαρε.. σιγά την απόφαση ζωής που πήρες..! Η Samsung δεν είχε φτηνές συσκευές και ούτε πέτυχε για αυτό…! Είχε και φτηνες συσκευές και κυριάρχησε στην αγορά για πολλούς λόγους..! Δηλαδή εσύ αλλαξες το s3 με κάποιο καλύτερο..? Και αν ναι με ποιο..?!

JohnFil

Η μόνη ένσταση είναι η τίμη που και αυτή με τον καιρό θα πέσει.
Απο κει και πέρα…

Η Sammy δεν σέβεται τους πελάτες της όταν μετά από 2 χρόνια που είναι στην αγορά το S2, ετοιμάζεται να δώσει την 4.2. (από την 2.3.4 που ξεκίνησε)…

…μάλιστα…

nikos

παιδια,σε οσους δεν αρεσει η δεν προκειτε να αγορασετε το s4,μην το κακολογειτε….εδω μεσα σχολιαζουν μονο οπαδοι της σαμυ!!!
εμεις οι υπολοιποι που δεν μας αρεσει ειμαστε γραφικοι…
επειδη σχολιασα και παραπανω και θεωρηθηκα γραφικος,επαναλαμβανω…σχεδιαστικα=0,πολυ καλα specs χωρις ομως να δικαιολογει το κατι διαφορετικο και ξαναλεω…740 ευρωπουλα για μια απο τα ιδια???παρακολουθηστε στο βιντεο το s3 διπλα στο s4 και πεστε μου σε τι διαφερουν???
οι εταιριες εφοσο εχουν οπαδους καλα κανουν(βλεπε μηλο),τα ιδια πλεον και η σαμυ……..
…….φιλικα ξεφιλικα εχουμε δικαιωμα σε σχολιασμους ολοι,μας αρεσει δεν μας αρεσει κατι.το μονο που δεν εχω δικαιωμα ειναι να οικτριζω σχολια αλλων λες και η δικη μου αποψη ειναι νομος.

Teo

kai epeidei xrisimopiises tin leksi pou monaxa ego egrapsa kai ousiastika apantises se mena prosopika tote 8a sou apantiso ki ego etsi..

Ο/Η nikos λέει:
(τερααααααστια διαφορα design s3-s4…το σχεδιαστικο τμημα μαλλον το πηρε ο υπνος!!!!
φτιαξανε οπαδους και ακολουθουν κατα γραμμα το μηλο….γιατι να παιδευτουν???το τυρακι το εχουν δωσει απο καιρο…ολοι στη φακα τωρα για προπαραγγελιες!!!)

Τώρα δηλαδή εσύ σχολίασες ένα τενολογικο προϊόν(θετικά η αρνητικά) ???
Τι να πω..
Φιλε μου καλε μάθε λοιπόν ότι σχεδόν ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν περάσει από τα χερια μου και σήμερα που μιλάμε είμαι χρηστης 5 διαφορετικών εταιριών..Sorry που έχω και Samsung μέσα στις 5,εε?
Δεν είμαι υπέρ του ακριβού,είμαι υπέρ του καλού..αλλα η ζωή έχει δείξει “ότι πληρώνεις παίρνεις” !!!
Δεν είπα σε κανέναν να μην σχολιάζει(και δεν έχω αυτό το δικαίωμα ) αλλα ας σχολιάζουμε την τεχνολογία και ας αφήνουμε τις εμμονες μας στην άκρη.
ΠΑΝΤΑ φιλικά.
Τeo

gt

Παιδες οτι κ να λεμε τα λεφτα ειναι πολλα μα παρα πολλα..Το κιν εμφανισιακα ελαχιστα διαφερει απο το s3 παρα ταυτα σαν λατρης της sam τα τελευταια 3 χρονια θα προσπαθησω να πουλησω το s3 παρεπιπτοντως επισης εξαιρετικο κιν για να παρω το 4αρι εστω κ ελαφρως μεταχειρισμενο αν ειναι δυνατον βαζοντας σχετικα ελαχιστα χρηματα επιπλεον..ετσι εκανα περυσι πουλωντας το 2αρι να παρω το 3αρι.
ΥΓ.Κωστα εισαι πολυ καλος συνεχισε ετσι κ εμεις οι της τεχνολογιας σε παρακολουθουμε κ σε αγαπαμε βλεποντας ποσο πραγματικα γουσταρεις αυτο που κανεις.
Να εισαι καλα…. bye bye

Vkrd

Εγώ πάντως όπως το είδα δε θα έδινα ούτε 450€ για να το αγοράσω… Προσφέρει ελάχιστα περισσότερα από τον προκάτοχό του για να είναι τόσο ακριβό.

Vkrd

Οσο για τους επεξεργαστές προτιμώ snapdragon παρά exynos. Μετά το φαινόμενο sudden death πέρυσι, δεν εμπιστεύομαι τον exynos καθόλου. Ισως κάποιος να πει πως ήταν λίγα τα περιστατικά συγκριτικά με τον αριθμό συσκευών που παράχθηκαν όμως αν σου τύχει μόνο τότε καταλαβαίνεις την απογοήτευση…

Πέτρος

@Ziarkas
Δεν χρειάζεται, τα gestures είναι ρύθμιση on/off, αν θες το χεις μόνιμα on, είναι καλή φάση

Ziarkas

Μόνιμα ον είναι το air αλλά δεν πρέπει να ξεκληδωσεις την συσκευή?
Δεν πρέπει να πας στο μενού για γκαλερί βίντεο η στον περιηγητή ώστε να δουλέψει αυτό?
Συμφωνώ να υπάρχουν τεχνολογίες που με τα χρόνια θα εξεληχθουν και θα δουλεύουν άψογα.Αλλά ΣΗΜΕΡΑ τα air και τα eye κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστα.Και λέω άχρηστα γιατί δεν είναι πλήρως λειτουργικά.Αν πχ είναι να περνάω το χέρι από πάνω 2 και 3 φορές επειδή δεν το πιάνει πάντα δεν είναι καλύτερο να κάνω το παραδοσιακό scroll?Και μια κίνηση και μικρότερη.Όπως και το eye δουλεύει υπό συνθήκες.Δεν τα λέω για να trollαρω αλλά έτσι δεν είναι?

Akis83

ελεος ολα σας πειραζουν κ ολα σας ενοχλουν . 740 ευροπουλα λεει ενας πιο πανω.δε σεβεται τους πελατες λεει ο αλλος ενω το s2 μετα απο 2 χρονια κανει προθερμανση για 4.2…κ το συγκρινουν με τα 380 που εχει στα σκρουτζομαγαζα το s3. αδικη συγκριση. Η περιμενετε να διαμορφωθει η τιμη του στα σκρουτζομαγαζα η απο ebay, η αλλιως για μια πιο δικαιη συγκριση συγκρινετε την τιμη με την τιμη εκκινησης του s3 περσι η τα 560 που εχει στα “κανονικα κ καλα” μαγαζια τωρα…οποιος εχει μυαλο περιμενει 1-2 μηνες κ το παιρνει γυρω στα 550 ευρω με 1000 τροπους.k ναι το κντ μοιαζει πολυ με το s3 αλλα εχει βελτιωθει καπως στις λεπτομερειες αισθητικα,σε οποιον δεν αρεσε το s3 ας μην το αγορασει.εγω προσωπικα θα μεινω με το s3 (που το αγορασα στα 396 ευρω πριν 1 μηνα) μεχρι η τιμη του s4 να πεσει στα νορμαλ 450 περιπου κ τοτε θα κινηθω αναλογως.αν ημουν αλουμινας ισως κοιταγα κ λιγο το htc one.sorry αν κουρασα με το μεγαλο post

Vasilis_G

Η Ιδέα μου είναι ή το trollάρισμα πάει σύννεφο τώρα τελευταία στο Techblog???
Ρε παίδες συγκρατηθείτε λίγο…απο τεχνολογικό site θα το καταντήσετε εκπομπή του Πρετεντέρη…
Πρέπει δηλαδή να διαβάσω 40 trollιές μηνύματα για να πέσω σε ένα σοβαρό και σε σχέση με το θέμα?
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ(λέει ο Κώστας) οι περισσότεροι όμως αγρόν ηγόραζαν….
Και στην τελική αν δεν σου αρέσει απλά πές το και φύγε μην σπαμάρεις κιόλας….δεν σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να αγοράσεις το κάθε τι…
ΕΛΕΟΣ

Ziarkas

Όταν οι ίδιοι που μπαίνουν να διαβάσουν για το συγκεκριμένο κινητό “θίγουν” το άλλο τότε πρέπει να είναι αναμενόμενο να ακούσουν κριτική.Αυτή είναι η γνώμη μου.Το troll παίζει όμως από όλους.

gpower

Το περιμενω πως και πως!!Το expansys το εχει προπαραγγελια στα 680 και λογικα οταν ερθει θα εχει κανα 650 στα σκρουτζομαγαζα απο Γερμανιες Αγγλιες που το φερνουν αυτοι.

Γιώργος

Κώστα απο ένταση στα ηχεία πως τα πάει σε σύγκριση με το s3,ένταση ήχου κλήσης και ήχου ομιλίας.

Billys

Οσοι μιλανε για κακη ποιοτητα κατασκευης , μαλλον εχουν ηδη Gorilla Glass 3 ή και 4 . Ποιο αλλο κινητο ρε παιδες εχει gorilla glass 3 απ’ οσα κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ?? Ποιο αλλο κινητο εχει αποσπωμενο πισω καπακι οπου υπαρχει και η aftermarket δυνατοτητα , να το αλλαξεις με μεταλλικο ? Ποιο αλλο εχει hard button που σου επιτρεπει να ανοιξεις το κινητο με ενα δαχτυλο ? Ποιο αλλο εχει 3 αισθητηρες για ανιχνευση κινησης χεριων , ματιων , υγρασιας οι οποιοι ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?

Αυτα οσον αφορα την κατασκευη και την εργονομια του κινητου . Απο ‘κει και περα αν κανατε το “λαθος” και βιαστηκατε να τα σκασετε σε καποιο αλλο κινητο και το μετανιωσατε , αν δεν εχετε την οικονομικη η οποια αλλη δυνατοτητα να το αποκτησετε ή απλα δεν θελετε να το αποκτησετε (οπως εγω) , μην προσπαθειτε να το ριξετε λεγοντας δικαιολογιες του ….. πλαστικου! Ειναι το κορυφαιο κινητο εκει εξω αυτη τη στιγμη σαν συνολο χαρακτηριστικων και αντικειμενικα μιλωντας. Οπως εχω ξαναπει , οι αναγκες του καθενος καθιστουν την καθε συσκευη καλυτερη για τον καθενα . Αλλα αν δεν ταιριαζει κατι στις αναγκες σας , δε χρειαζεται και να το κακοχαρακτηριζετε .

Cj Georgio

LG nexus 4…ε>

Giannis

Ολα καλά κι ολα ωραία. Τό s3μου γιατί να το αλλάξω μ’αυτό; Αξίζει τόν κόπο (και τα χρήματα;) Γιατί να μήν περιμένω το επόμενο; Σκέψεις που μ’απασχολούν…

xrhstos

Ποιο καλη συσκευη ειναι το Samsung Galaxy S4 ή το Xperia Z; και η καμερα απο ποια συσκευη ειναι ποιο καλη;

stifler

Κατοχος του εδω και μια εβδομάδα. Δεν θα σχολιάσω μιας και πιστεύω ότι είναι υποκειμενικό το ποσο αρεσει στον καθενα ενα τηλέφωνο αναλογα με τις δικες του αναγκες! Μια ερωτηση ομως ρε παιδιά. Οι έξτρα αισθητήρες οπως θερμοκρασίας πιεσης κτλ πως λειτουργούν? Εννοω πως αποτι διαβασα μονο η εφαρμογή shealth τους χρησιμοποιεί αν και δεν καταλαβαίνω που και γιατί. Δεν θα έπρεπε να υπαρχει καποια εφαρμογή καιρού ας πουμε που να τους χρησιμοποιεί?

giorgos

θέλω να ρωτήσω κάτι . χρειάζεται micro sim ????????

JHON

ποτε θα κάνετε το κανονικο video review

hlias

παιδια τι λετε galaxy s4,xperia z η note2

stef koutsou

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??……..ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ “s4” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΚΕΙ??? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???

steven

i hate this phone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.