Samsung Galaxy S, Ούτε αναβάθμιση σε ICS ούτε Value Pack

Μας στεναχωρεί η Samsung με την ταλαίπωρη αναβάθμιση του Galaxy S. Στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν θα το αναβαθμίσει επίσημα σε Android Ice Cream Sandwich (ICS), αργότερα δήλωνε ότι θα το σκεφτεί και πριν μερικές ημέρες ακούστηκε ότι θα δώσει ένα Value Pack update με καλούδια του ICS. Σήμερα απογοητεύει μιας και ούτε το pack θα διαθέσει.

Κανονικά θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich το Galaxy S II, το Galaxy Note και μερικά Galaxy Tab tablets.

, Samsung Galaxy S, Ούτε αναβάθμιση σε ICS ούτε Value Pack

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

70 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Πιστευω οτι η SE πήρε τα πάνω της όσο αφορά τα update ενώ η SAMY έχει πάρει την κάτω βόλτα….ποσες συσκευές έχει ανακυνώσει η SAMY ότι θα αναβαθμιστούν σε ICS?? αν δεν κάνω λάθος 2 : GS2 , NOTE,(από smartphones) ένω η SE ανακοίνωσε ότι όλες οι συσκευές της που κυκλοφόρισαν το 2011 θα γευτούν το Παγωτάκι!!!!
Εχω άδικο?? όχι σας ερωτό?? :PPPP

ΔημήτρηςΔήμου

Εγώ αφού το Χ10 μου πήγε για 3η φορά σε 1,5 χρόνο συνεργείο τσίμπησα το Galaxy Nexus γιατί πλέον ότι και να μου πουν για updates δεν ακούω κανέναν και τίποτα μ’αυτά που πέρασα με την SE. Θυμήθηκα λοιπόν τη σωστή φράση που μου είχε πει ο cVlachakis πριν αγοράσω το X10: καινούριο=καλύτερο και πήγα αμέσως σε ICS.

rikos

Ο κωστας ειπε οτι το gs 2 θα αναβαθμιστη αρχες 2012. εχουμε κατι νεοτερο

Γιάννης Χανιά

Ενώ είμαι πολύ fan της Samsung (είμαι κάτοχος του Galaxy S και του Wave S8500) χαλιέμαι πολύ που δεν θα το αναβαθμίσουν, και μιλάμε για ένα πολύ εμπορικό κινητό….. Ένας από τους λόγους που αγόρασα πρόσφατα το SE Neo V ήταν η γεύση παγωτού που θα πάρω πολύ σύντομα…. :))

panosx

Να’ναι καλά το xda.

dimpep

Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί;;; 3 τηλέφωνα για να μπορέσουμε τελικά να έχουμε το ICS….

kostis

ΔημήτρηςΔήμου@ Άστοχη η απάντηση σου..Γιατί μου αναφέρεις το Χ10 το οποιό ηταν η σφαλιάρα που έφαγε η SE και συνηλθε μετά απ αυτη την αποτυχημένη προσπάθεια μιας και ηταν η πρώτη της android συσκευή που κυκλοφορισε και μάλιστα με android 1.6 donut…απ τοτε ομως έχει μπει για τα καλα στον ανταγωνισμό και είναι αντάξια του SAMY μην πώ και λίγο ανώτερη..!!! (ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ)..Εαν συγκρίνεις τα μοντελα που κυκλοφόρισαν το 2011…
μόνο σε ενα πραγμα υστερεί η SE …και είναι ένα απ το λάθος της που δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν ειχε βαλει στ ARC FULL HD 1080p ….αν είχε θα ηταν χίλες φορες καλύτερο το ARC απο το SG2… :PPP

σάκης

Αν δεν βελτιώσει την πολιτική αναβαθμίσεων, η επόμενη μου συσκευή δε θα είναι σίγουρα Samsung, όσο τούμπανο και να είναι τα χαρακτηριστικά της. Δε γίνεται μέσα σε 2-3 βδομάδες να έχει αλλάξει 4 απόψεις περί της αναβάθμισης (δε θα δώσει, θα δώσει, θα δώσει value pack, δε θα δώσει!)… είναι σοβαρή εταιρία αυτή τώρα;

Πως γίνεται μικρές ομάδες developers να έχουν σχεδόν ολοκληρωμένες rom ics (χωρίς να έχουν τον κώδικα των drivers) δηλαδή κάνουν διπλή δουλειά και τα τζιμάνια της Samsung να μην μπορούν να το κάνουν; Αφού θέλουν να το παρατήσουν ας δώσουν τουλάχιστον τον κώδικα των drivers και ας μας αδειάζουν τη γωνιά… οι του xda θα κάνουν σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά!

gino

η apple μας δουλεύει γιατί πουλάει τα κινητά της σε τρελές τιμές, αλλά τουλάχιστον δεν σταματάει να αναβαθμίζει το λειτουργικό τους. η samsung από την άλλη μας δουλεύει αφού πουλάει πιο φτηνά αλλά με την έλλειψη αναβαθμίσεων μας βάζει να αλλάζουμε συνέχεια συσκευές!!!! διαλέξτε και πάρτε…. τουλάχιστον με το 3gs μπορώ και κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα με το κινητό μου!!! και για να σας γλιτώσω από σχόλια λέω ότι κάνω τα πάντα με το κινητό μου γιατί το βλέπω σαν smartphone και όχι σαν pc ή παιχνιδομηχανή.

Πάνος

Πείτε μου μια συσκευή που ξεκίνησε με ECLAIR και πήρε ICS….ούτε καν το nexus one που είναι
υποτίθεται της google…

Panagiotis-Volos

Αμα θές αναβαθμίσεις δεν πέρνεις Samsung. Eδώ και ένα χρόνο έχει ανακοινωθεί το Bada 2.0 και ακόμα έρχετε. Ξεφτίλα.

enigma

@gino

Το ότι δεν θα πάρει ένα κινητό την επόμενη αναβάθμιση, δεν σημαίνει ότι παύει να δουλεύει…Και αν είναι να την πάρει και να σέρνεται καλύτερα να μην την πάρει καν. Χώρια ότι κάποιες από τις αναβαθμίσεις που έχει το ios (notifications bar k.a.) στο android υπάρχουν καιρό τώρα…Μιλάμε για ios χωρίς jb γιατί αν μου κάνεις jb τότε και ο κάτοχος του sgs μια χαρά μπορεί να περάσει rom μόνος του…

Τώρα στα της samsung το θέμα είναι ότι βάση δέσμευσης για 18μηνη υποστήριξη και έχοντας πάρει ήδη αναβάθμιση από 2,1 σε 2,2 και 2,3 είναι ok απέναντι στην google….απλώς όταν βλέπουν οι αγοραστές ότι συσκευές με υποδεέστερα χαρακτηριστικά να παίρνουν αναβάθμιση και να μην παίρνει το s1 με την δικαιολογία ότι είναι παλιό το hardware τότε χτυπάει κάπως….

giannis

ρε παιδια….να ρωτησω και εγω κατι??????οι roms τι ειναι?????????? :/

Βασιλης

Ειναι απαραδεκτοι, εχει κανενας καποιο λινκ – email, για να στειλουμε ολοι μαζι “ευχητήρια” στην Samsung

lefterakas

Παιδια ηρεμιστε 😉 με λιγο ψαξιμο θα δειτε πως το galaxy s τρωει παγωτο εδω και πολυ καιρο και μαλιστα ειναι πιο γρηγορο και lagfree απο το nexus s. ισως να μετανιωνω που τελικα εδωσα το δικο μου..

giorgio

Έχω το Galaxy S. Κρίμα για την λογική της Samsung, δεν πρόκειται να ξαναπάρω δική τους συσκευή. Ευτυχώς από εταιρείες… όσες θέλουμε. Στο τέλος της μέρας, αυτοί χάνουν.

sayian

Γιαυτο παιρνουμε iphones ρε παιδια. Τοσο απλο ειναι. Οποιος θελει αναβαθμισεις παιρνει σοβαρα κινητα. Μεινετε τωρα με gingerbread και φιλακια στα μαγουλακια

Αλεξης

ρε παιδια ολα ειναι θεμα μανατζμεντ.τωρα ειναι αυτο με SGS κ την ICS. πριν κατι μηνες ηταν με το HTC desire κ το gingerbread. ακομα παλαιοτερα ηταν με τα SE κ τη froyo. αυριο μεθαυριο θα ειναι κατι αλλο.εγω πιστευω οτι ηταν προκαθορισμενα ολα αυτα κ απλα κανουν το παιχνιδι τους για να ειναι στην επικαιροτητα. ειναι αληθεια οτι δε το σηκωνουν λογο λογισμικου αλλα ειναι κ θεμα πωλησεων νεων συσκευων.οποτε θα εξακολουθουμε να αγοραζουμε τις συσκευες τους κ ας ειναι καλα οι XDA!!!!!!

sayian

Εννοειται οτι ειναι θεμα management. Αλλα ειναι περα για περα κοροιδεια. Κοροιδευουν την apple οταν τουλαχιστον σεβεται τον αγοραστη της και τον υποστηριζει δινοντας του λογισμικο ακομα και 2 χρονια αργοτερα στη συσκευη του. Αλλα επιπεδα…

Κωνσταντίνος Αθ.

@sayian – Μη μιλήσουμε για την πολιτική της apple που έβγαλε το 4S για να πουλήσει λόγω του Siri – Από την άλλη όμως, έδωσε πιο “ελαφριά” έκδοση στους κατόχους 3GS – Τα σωστά να λέγονται!

Το θέμα είναι ότι το κινητό (SGS1) λειτουργεί μια χαρά με 2.3!

sayian

@Κωνσταντίνος Φυσικα και ηταν πατατα το 4s αλλα κανεις δεν σε αναγκασε να το παρεις. Οταν πηρες (γενικα μιλαω δεν απευθυνομαι σε σενα) το galaxy που το ελεγαν τοτε και iphone killer πηρες ενα κορυφαιο κινητο ανταξιο τοτε του iphone 4 και ποια ειναι η σημερινη κατασταση? Να το πουλανε 200 ευρω που ετσι καταστρεφουν καποιον που θελει να το πουλησει μεταχειρισμενο και να μην του δινουν ενα update που δικαιωματικα του ανηκει.

Η apple ποτε δεν το εχει κανει αυτο. Και η μεταπωλητικη αξια ειναι καλυτερη και το τελευταιο ios τρεχει και σε 2ετιας iphone.

ΠΡΟΣΕΞΕ κανω συγκριση μονο στην πολιτικη των 2 εταιριων, οχι στα κινητα γιατι θα ηταν εντελως offtopic και ανουσιο κατι τετοιο.

Εγω θελω να πω πως ειναι κριμα να μην αναβαθμιστει ενα τοσο καλο τηλεφωνο. Και φυσικα ειναι ο λογος που ποτε μου δεν θα παρω samsung οσο καλα κινητα και αν ειναι. Εκτος αν αλλαξει τακτικη…

Κωνσταντίνος Αθ.

Προσωπικά έχω windows phone 7 (HTC Trophy) και δεν με νοιάζει αν βγήκε 8πύρηνο κινητό με 2 γίγα μνήμη κλπ. Και ένα χρόνο μετά την αγορά (ναι, το πήρα 499€) ξέρω ότι τουλάχιστον μέχρι να βγει η Apollo θα αναβαθμίζεται κανονικά ανεξαρτήτου εταιρίας κατασκευής.

Πιστεύω ότι η MS έχει καταφέρει να μην χρειάζεται να ασχολείται ο κάτοχος της συσκευής με τεχνικά χαρακτηριστικά (που αφορούν τις επιδόσεις) αλλά μόνο με την εμφάνιση.

Το andoid (για να μην βγαίνουμε off topic) έχει μέλλον ακόμη και πιστεύω το ICS είναι η αρχή αυτού.

Αλλά όσοι έχετε επίσημα ή μη την 2.3.Χ (σε οποιαδήποτε συσκευή) θα πρότεινα να αξιοποιήσετε τη συσκευή σας στο 100%… Το ICS δεν νομίζω να αλλάξει τραγικά τα πράγματα – Άλλωστε, αγαπήσατε το android όπως είναι τώρα.

Αυτά!

Κώστας

Τον κακό τους τον καιρό! Μας δουλεύουν όλους κανονικά. Φταίμε εμείς που το αγοράσαμε…

BILL

καθιστε βρε παιδια μπορει να ξαναλλαξει γνωμη(χαχαχα)

gino

Enigma τσιμπάς χωρίς να υπάρχει λόγος!!! Δεν είπα ότι το ios είναι καλύτερο λειτουργικό από το android. Είπα ότι υποστηρίζει αναβαθμίσεις σε μεγάλο βάθος χρόνου ενώ το android δεν το κάνει. Δεν θα μπώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά το 3gs δεν σέρνετε καθόλου με την έκδοση 5.0.1 ενώ το htc flyer που επίσης έχω σέρνετε μετά την αναβάθμιση και το έχω εδώ και μόλις 2 μήνες!!!! Διάβασε τι νιώθουν και οι υπόλοιποι και μην κολλάς σε μία εταιρία λές και έχεις ποσοστά επι των πωλήσεων.

Ηλιας

Αλλος ενας λογος για να προτιμησεις sony neo v… Αντε να ερθει ο μαρτιος να καβατζωθουμε ε ics

Θανάσης

ποτέ ξανά Samsung…. δεδομένο!!!! 🙁

Γιάννης

Τι να πω ντροπη και αισχος…και ημουν και φαν της samsung…

MasterMind

Καταρχάς έχει ασχοληθεί κανεις με ICS να δει τι κάνει και τι δεν κάνει σε σχέση με το 2.3.x ? Εγώ προσωπικά που το ειδα σε HTC Sensation (Beta) δεν είδα τπτ το ουσιαστικό. Το μόνο που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι το Wifi adhock connection (δεν θυμάμαι πως λεγεται) το οποίο επιτρέπει την αποστολη αρχείων μεταξύ η Wifi συσκευών. Κάτι σαν το bluetooth δηλαδη αλλά μεσω Wifi. Τα υπολοιπα ειναι eye candy stuff και η δημιουργία φακέλων αλα iOS style που φαινονται τα εικονίδια μέσω στον φάκελο

Όλο το θέμα είναι ψυχολογικό και μεταπωλητικό, δεν αλλάζει πολλά πράγματα. Οπως ειπε και ενας φιλος πολυ σωστά δεν σταματάει να δουλευει το κινητό χωρίς το ICS.

P.S. Τα παιδιά που είπανε για την Apple και την υποστήριξη της στις παλαιότερες συσκευές της πιστεύω το ειπαν για να γελάσουμε έτσι; Είμαι πρώην κάτοχος iphone 3G…μόνο αυτό σας λέω. 😀

Φιλικά.

Xirosiman

Παιδια μην τρελενεστε.. καποια στιγμη ολα τα κινητα θα φτασουν σε τετοιο επιπεδο π οσα καινουρια θα βγαινουν θα διαφερουν μονο στην εμφανιση κ οχι στα τεχνικα χαρακτηριστικά.. τοτε να δουμε αν θα σηκωνουν το λειτουργικο.. τι θα μας λενε? σκεφτομουν για galaxy s3 αλλα μαλλον σε iphone 5 θα παω..

Γιάννης

Ιδεα η μη δεν εχει σημασια το αν ειναι σημαντικη η αναβαθμιση η αν προσφερει πολλα παραπανω..Αυτο που μετραει ειναι η κινηση της εταιρειας και εδω το μονο που δειχνει ειναι οτι τους καταναλωτες της τους παλιους τουλαχιστον τους γραφει…

Cyanogen4ever

Η απόλυτη ξεφτίλα! Ένα τέτοιο κινητό χώρις ICS? Και μετά σου λέει ότι άμα flashάρεις την rom πάει η εγγυησούλα αγαπούλα! Άμα είσαι εσύ ανάξιος να φτιάξεις τη δικιά σου rom τουλάχιστον άφησε τους άλλους να χαρούν το ICS από τους XDA!

gino

MasterMind γιά πές μας η δημιουργία φακέλων είναι eye candy; η ανταλαγή αρχείων μέσω wifi ή bluetooth δεν είναι κάτι ενδιαφέρον;;;; Τότε γιατί άλλαξες το 3g;

MasterMind

@gino

Αυτά που λες είναι αυτά που ανέφερα και αξίζουν. Απο εκει και πέρα δεν χάνεις και τίποτα τρελό. 80% 2.3.3 είναι.

MasterMind

το 3g το άλλαξα γιατί είχε διαλυθεί αν σε ενδιαφέρει τόσο.

gino

MasterMind με την δική σου λογική όλα τα τηλέφωνα το ίδιο είναι!!!! (το ίδιο λέει και η μάνα μου). Αρα κάτσε με την 2.3.3 μέχρι να βγεί έκδοση android που θα είναι τελείως διαφορετική!!!! Σε βλέπω να περιμένεις πολλά χρόνια!!!!
p.s το γιατί άλλαξες το 3g το ρώτησα γιατί άλλα άφηνες να αιωρούνται.

enigma

@gino σου είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές που να το κάνουν αυτό;;;;Δημιουργία φακέλων τι εννοείς, να ομαδοποιείς σε ένα φάκελο κάποιες εφαρμογές;;;;;Γιατί στο s2 τα έχω και τα 2 προεγκατεστειμένα μάλιστα…

Δεν έκανα σύγκριση αν είναι καλύτερο ή όχι το android καθώς δεν είναι επί του παρόντος….Η αναβάθμιση από έκδοση σε έκδοση πρέπει να είναι ουσιαστική. Το ics στις παλιές συσκευές δεν νομίζω να έχει να προσθέσει κάτι τρομερά παραπάνω στην εμπειρία χρήσης….

Dami

@Mastermind θα συμφωνήσω μαζί σου…και εγώ που πέρασα ICS ως μέσος χρήστης (χρησιμοποιώ το κινητό για βασικές λειτουργείες και λίγο ίντερνετ) δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αναβαθμίσει κανείς από 2.3.7 σε ICS.Απλά έχει παπατζίδικα εφέ και ένα interface τα οποία στην αρχή σε κάνουν να τα θαυμάζεις,αλλά μετά από ένα μήνα τα βαριέσαι και αυτά.Στην απόδοση φυσικά και δεν είδα διαφορά από ότι με την 2.3.7 αλλά είδα την μπαταρία να γονατίζει.Οπως επίσης ότι το κινητό τρώει freeze-αρίσματα που και που,οπότε και δεν το βλέπω να μπορέσει να υποστηρίξει πολλές αναβαθμίσεις ακόμα γιατί στο τέλος θα γονατίσει από όλες τις απόψεις.Αλλά όπως και να το κάνουμε,είναι στο αίμα μας να θέλουμε ότι πιο καινούργιο υπάρχει.
Για το 2ο σκέλος περί Apple επειδή η κόντρα μας είναι γνωστή να πω απλώς ότι με 3GS απο 3.2.1 έφτασα σε IOS 5 μέχρι και που διάλυσα το κινητό.

Cosmas

Αν είναι δυνατόν! Αγόρασα πρόσφατα το Galaxy S Plus 279ευρώ από τα Multirama και δεν θα πάρει ούτε ένα update ! Ξεφτίλα ! Η SE διαθέτει updates σε συσκευές κατά πολύ παλαιότερες .. Το ότι η Samsung πάει γενικότερα καλά σε πωλήσεις δεν πρόκειται να συνεχιστεί αν πράττει κατά αυτόν τον τρόπο… Το να μην διαθέσει ούτε value pack ενώ κατά κάποιο τρόπο έδωσε σε όλους του κατόχους την ελπίδα πως θα το κάνει είναι ακόμα μία απόδειξη πως δεν νοιάζεται καν… Προσωπικά την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αγοράσω συσκευή θα το σκεφτώ αρκετά για Samsung !

Υ.Γ.: Route στην ψύχρα !

kosmas

Δεν καταλαβαίνω αυτήν την ψύχωση να πάρουν όλοι ICS. Έχουν μπει όλοι στο τρυπάκι μόλις βγει η νέα έκδοση να την πάρω λες κι αν δεν την παίρνει η συσκευή να πάρω καινούρια συσκευή. Όλοι έτσι τρέχατε να βάλετε πχ τα Vista όταν είχατε XP;; Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Αυτό θέλει να επιτύχει κι η Google αν δεν το χετε καταλάβει. Να σας μαδήσει. Έχω το SGS με 2.3.3 καινούριο από MediaMarkt με 199€ και το πήρα ενώ ήξερα ότι δεν θα αναβαθμιστεί και πετάει. Και πιστεύω είναι το καλύτερο μονοπύρηνο που υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο θα με προσφέρει η ICS. Αυτά.

George

Το σωστότερο όλων… θα ήταν να δώσει η Sam την ICS χωρίς το TW, είναι κλάση ανώτερη η μαμά ROM από το TW επίσης δεν θα υπήρχε η καραμέλα οτι δεν το σήκωνε το hardware που είναι μια φθηνή δικιολογία απλά!!! 😛

Tony Cool

1.Eιναι μεγιστο καραγκιοζιλικι αυτο απο τη sammy,αλλα μην ξεχνιομαστε,το εχουνε κανει ΟΛΕΣ οι μεγαλες εταιριες κατα καιρους,τιποτα καινουριο εδω.2.Ακομα και η apple,που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να στηριζει για χρονια τα προιοντα της(ειναι ενας απο τους κυριοτερους λογους που καποιοι σκανε 700 ευρουλακια για μια συσκευη που θα επρεπε να κανει τα μισα) κανει τετοιες γυφτιες,π.χ. siri μονο στο 4s,λες και το hardware του 4 δεν το σηκωνε!!!3.Για το φιλο που ειπε οτι η s.e. ειναι καλυτερη απο τη samsung,ας κοιταξει να ξαναμπει στις 10 πρωτες εταιριες που την εχει ξεπερασει και η huawei με τη zte και ξαναμιλαμε.αυτο ελλειπε να μη δωσει ics,πως θα κρατησει καναν πελατη?4.Oντως ρε παιδια,τι περιμενετε να δειτε με το ics,λες και ειναι το αγιο δισκοποτηρο?Kαι αν ειναι πια τοσο σημαντικο για εσας δειτε ενα tutorial και καντε μια αλλαγη rom,απ’το να αγορασετε καινουρια συσκευη προτιμοτερο.5.Oσοι απο σας λετε οτι δε θα ξαναπαρετε ποτε samsung,ξαναμιλαμε οταν θα θελετε να αγορασετε καινουριο τηλεφωνο!Εν θερμω λεμε πολλα πραματα που δεν εννοουμε! ;D

dimpep

Γιατί τρελλαίνεστε όλοι να πάρετε την ICS? Για να λέτε μήπως στην παρέα σας ωω κοίτα τι έχω; Αυτά τα κακά έχει το fragmentation, ο καθένας πάει με τους δικούς του ρυθμούς, και μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το marketing, αν η samsung έβαζε το ICS στο galaxy s να δούμε πόσοι θα αγόραζαν το SGS2. Δε σταμάτησαν τα samsung να είναι ξαφνικά καλά τηλέφωνα. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα…..

silve

Καλά που το έδωσα το δικό μου και πήρα το Sony Neo V που θα αναβαθμιστεί τον Απρίλιο! Τρίτη μου έρχεται!

ΔημήτρηςΔήμου

@kostis
Mου εξηγείς όμως γιατί πρέπει να φάει σφαλιάρα όπως λες η SE για να αρχίσει τις αναβαθμίσεις;
Και δη σε ένα κινητό εξακοσίων ευρώ; Επίσης αν θυμάμαι καλά και η HTC με το desire τα ίδια έκανε και πρώτα έλεγε ότι θα το αναβαθμίσει και μετά ανακάλεσε και μετά ξαναανακάλεσε και πάει λέγοντας. Από την προσωπική μου εμπειρία να θέλετε να έχετε το τελευταίο λειτουργικό πάρτε το out of the box γιατί αν περιμένετε αναβαθμίσεις θα περιμένετε πολύ…

sayian

Οσο αξιζει να πας απο ios 4 σε ios 5 αλλο τοσο αξιζει να πας απο 2.3.χ σε ics. Τι λετε ρε παιδια το αν αξιζει η αναβαθμιση μας νοιαζει τωρα, η οτι η samsung δεν ενδιαφερεται να υποστηριξει ουτε 1 χρονο της τοτε της ναυαρχιδα? Το smartphone δεν το κανει ουτε ο επεξεργαστης ουτε τα gb ram. Ολα ειναι λογισμικο και καθε προσθηκη εστω και μικρη ειναι για μενα σημαντικη. Το ICS ειναι ενα ανωτερο λογισμικο απο τα προηγουμενα και οποιος το αρνειται μαλλον εχει κινητο που δεν θα παρει αναβαθμιση 🙂

dimpep

@Sayian

Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ICS, απλά πάνω στην τρέλλα μας πατουν οι εταιρίες και αγοράζουμε σαν τα πηθίκια ότι πιο καινούριο βγει…

ανδρεας

Θα ηθελα να ρωτησω κατι ! Ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτοματα η αναβαθμιση του nexus s ; Γιατι χειροκονιτα δεν με βλεπω να τα καταφερνω

Teo

Το χειροτερο ειναι οτι η Samsung ψευδεται λεγοντας οτι δεν αναβαθμιζει λογω μικρης RAM ενω η Sony θα δωσει ICS στα κινητα της με παρομοιο μεγεθος RAM. Οπως επισης λεει οτι η RAM ειναι μικρη κ δεν μπορει να χωρεσει κ to TouchWiz μεσα….Λετε να νομιζουν οτι αρεσει σε καποιον αυτο το ΑΙΣΧΟΣ launcher?????

dimpep

@Teo, ROM μάλλον εννοείς….

giorgos

Πάντως Κώστα δεν έχεις βγάλει το “ισως” από τις αναβαθμίσεις αυτό μου δίνει κάποιες ελπίδες!!

Tony Cool

Λογικο το ‘ισως’ γιατι εχουμε δει αρκετες περιπτωσεις στο παρελθον και αλλες εταιριες να αλλαζουν τις αποφασεις τους μετα απο τρελο κραξιμο του κοσμου!Και στην περιπτωση του galaxy το κραξιμο ειναι 100% δικαιολογημενο οποτε συνεχιζετε να ελπιζετε!Spamαρετε τη samsung με e-mail διαμαρτυριας!

saras

@Tony Cool. Φίλε ξέρεις που ακριβώς μπορούμε να στέλνουμε e-mail διαμαρτυρίας;;

Tony Cool

Πας στο site της samsung,πατας επικοινωνια,υποστηριξη προιοντος και επιλεγεις e-mail.Συμπληρωνεις τη σχετικη φορμα και τους γραφεις οτι θες.

giannis

να γιατι παιρνουν ολοι iphone και το εχουνε πολυ ψυλα,δεν ξαναπερνω android τελος

stavros

Αμα δεν αλλαξει τακτικη δεν ξαναπερνω τιποτα samsung
μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος με το μηλαρακι και θα παρει ios6 🙂

tetra

Συμφωνώ με τον φίλο που είπε “εμείς φταίμε που αγοράσαμε”. Ναι εσείς φταίτε. Η Samsung δήλωσε καθαρά πως το κινητό θα αναβαθμίζεται εντός 18 μηνών. To S εχει πάρει ολα τα updates του 18μήνου της κυκλοφορίας του. Απο εκεί και πέρα κάθε περαιτέρω αναβάθμιση είναι απο την καλή της την καρδιά και οχι επειδή πρέπει.

isidoros

Υπαρχουν και custom roms που δουλευουν αψογα.
Αυτη τη στιγμη εχω περασει αυτη τη rom. https://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/

gino

Τι το θέλετε το παγωτό μες στο καταχείμωνο; Για το καλό σας το κάνει η sumsung. Όταν με το καλό φτιάξει ο καιρός βλέπουμε…. «Εξάλλου οι νέες εκδόσεις λειτουργικών μόνο εφέ προσφέρουν παραπάνω και τίποτα άλλο»!!! Ενώ οι δύο πυρήνες και οι τέσσερις σε κινητά τηλέφωνα είναι άκρος απαραίτητοι!!!! Το να δίνουμε 500€ και 600€ για κινητά που δεν έχουν την δυνατότητα να παίρνουν όποιο update κυκλοφορεί είναι απολύτως φυσιολογικό. Η sumsung ως δημοκρατικότατη εταιρία αποφασίζει πριν από εμάς για εμάς, «για το καλό μας» ότι το κινητό μας επειδή θα γονατίσει δεν πρέπει να αναβαθμιστεί!!!
Μάλιστα διάβασα ότι και η Microsoft σκέπτεται να κάνει το ίδιο. Αν ένα pc δεν θα έχει πάνω από 4GB ram και 4 πυρήνες δεν θα επιτρέπει να εγκαθιστούμε win 7 ή win 8
Εξάλλου υπάρχουν και οι xda!!!

grethimno

@gino πού ακριβώς διάβασες ότι η Microsoft δεν θα επιτρέπει να εγκαθιστούμε win 7 ή win 8 σε pc που δεν θα έχει πάνω από 4GB ram και 4 πυρήνες;; άλλωστε τα περισσότερα netbook που κυκλοφορούν φοράνε win 7 και έχουν μονοπύρηνο επεξεργαστή και 1gb ram.
Πάντως είναι καθαρά επιλογή της samsung να μην αναβαθμίσει το galagy s σε ICS γιατί όπως και κάθε άλλη εταιρία (π.χ. HTC desire με το sense3.5 και gingerbread, iphone 4 με το siri, κτλπ..) φροντίζει να αυξάνει τις πωλήσεις της “υποβαθμίζοντας” τα παλιά προϊόντα της για να βάζει στην αγορά τα καινούργια.
Εγώ έχω το samsung nexus s το οποίο έχει το ίδιο ακριβώς hardware με το galagy s και πριν από τα Χριστούγεννα πήρε επίσημα το ICS, και λειτουργεί απροβλημάτιστα…

dimpep

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι, που λέτε για το iPhone ότι παίρνει αναβαθμίσεις…δεν αναβαθμίζεται κάθε τηλέφωνο ολικά, αλλά στα στοιχεία. Δηλαδή το 3G δεν ενώ πήρε το iOS 4 δε πήρε το multitasking και το backround του μενού. Εξάλλου αναβαθμίζονται για λόγους marketing τα τελευταία flagships της κάθε εταιρίας, δηλαδή το SGS2. Το ότι πουλιέται μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι είναι ακόμα flagship, αλλά ότι κάποια μαγαζιά ξεστοκάρουν απλά. Οπότε μη κατηγορούμε αδίκως. Και για όσους περνούν συνεχώς rom, μάλλον υπολογιστή ψάχνατε και όχι τηλέφωνο, που η βασική του χρήση είναι να παίρνει τηλέφωνα προτίστως και να δουλεύει απροβλημάτιστα (όπως ήδη κάνει το sgs με την 2.3)

giannis

samsung galaxy s ή htc desire s????? :/

thouvou

Καλά όσα έχουν ειπωθεί για τους 18 μήνες του sgs. Mε εμάς που έχουμε το sgs + τι γίνεται;
Το κινητό βγήκε φθινόπωρο με 2.3 οπότε δε νομίζω ότι πέρασαν οι μήνες.
ούτε μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι έιναι το ίδιο μοντέλο με το sgs.
Aν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό για samsung galaxy s plus να δώσει τα φώτα του.

Billakos

Γνωριζει κανεις γτ πχ. ενα εκθεσιακο galaxy s στο πλαισιο φοραει 2.3.5 ενω το δικο μου φοραει 2.3.3 και δν εχο ειδοποιηση για αναβαθμιση ?

argy

καλησπερα στην παρεα μια ερωτηση διοτι λιγο ασχετος εχω το samsung galaxy s firmware 2.3.3
βλεπω σε πολλους που εχουν galaxy s δεν γνωριζω firmware και οταν πατανε παρατεταμενα στην αρχικη οθονη τους βγαζει samsung widget και απο κατω widget σε μενα γιατι μου βγαζει μονο widget? και δεν εχει το widget που θελω το daily briefing, τα ενεργοποιεις μηπως απο καπου?

ευχαριστω!!!

NikosVolos

Καλησπερα…
αγορασα προχθες το galaxy s plus (ευχομαι να μην ειμαι off topic 😉 )
το βρηκα στα 260ευρω στα Multirama και το θεωρησα καλη αγορα
και εχω μεινει αρκετα ικανοποποιημενος απο τις δυνατοτητες του.
Εχω μια απορια μονο,αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα…
δεν μπορω να ενεργοποιησω και να απενεργοποιησω το 3G…
εκανα ενα πακετο με δωρεαν internet, σερφαριζα κανονικα χθες,
ειχε ενα σηματακι που ελεγε 3G, αλλα σημερα εξαφανιστηκε και
δεν μπορω να μπω παρα μονο οπου υπαρχει router, στο σπιτι μου δλδ
Δεν βρισκω πουθενα μεσα στις ρυθμισεις του WiFi κατι για ενεργοποιηση του 3G.
Ελπιζω να μην σας κουρασα…και συγχαρητηρια επισης και για το site Κωστα!

giorgos

ΘΑ ΠΑΣ… ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΑΣΥΡΜ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ,ΑΥΤΟΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Giorgos-9-

Το galaxy s plus θα γινει ICS???

elina

Αυτα ειναι τα τελικα αποτελεσματα για το galaxy s?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.