Samsung Galaxy S4 με 4G LTE Advanced;

Το επόμενο γρήγορο mobile internet ακούει στην κωδική ονομασία LTE Advanced και έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται πιλοτικά σε περιοχές της Ρωσίας αλλά και άλλων χωρών. Οι ταχύτητες που μπορεί να πιάσει το νέο πρωτόκολλο θεωρητικά αγγίζουν το διπλάσιο του “σημερινού” 4G LTΕ. Η Samsung ακούγεται ότι ετοιμάζει μια έκδοση του Galaxy S4 (είναι 4G) με radio chipset LTE Advanced.

Samsung Galaxy S4 4G LTE Advanced, Samsung Galaxy S4 με 4G LTE Advanced;

Samsung Galaxy S4 4G LTE Advanced, Samsung Galaxy S4 με 4G LTE Advanced;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Kav

S4 με ενσωματωμενη φραπεδιερα ποτε θα βγαλουν?

karkavelas

Καλά μας κοροϊδεύουν εκεί στη Samsung;;;

gs4 active,
gs4 με επεξεργαστή s800,
Gs4 4G LTE Advanced,
Gs4 με τον exynos octa επεξεργαστή,
όλα αυτά μέσα σε 2 μήνες μετά από την κυκλοφορία της αρχικής ναυαρχίδας gs4.

μετά κοροϊδεύουμε την HTC, Sony, LG κλπ.
αλλά αφού υπάρχουν τα πρόβατα και ακολουθούν λογικό είναι, να κάνουν ότι γουστάρουν.

Jacob

+το zoom, (xaxa)

karkavelas

Ήθελα να βάλω και το zoom αλλά δεν το έβαλα γιατί αυτό κατατάσσεται σε camera με δυνατότητες κινητού, τέτοιο “τούβλο” που είναι. :Ρ

μιχαλης362

@karkavelas Το Samsung Galaxy S4 με LTE Advanced είναι αυτό που θα φοράει το Snapdragon 800 δεν θα είναι διαφορετικά.

andreas kor

Εχουν ”πατησει” πανω στο ονομα galaxy…Kαι φουρνο μικροκυματων να βγαλουνε galaxy θα τον ονομασουν…! 😛

Mourlos

Καλά ας δουλέψει εδω Ελλάδα το 4g κ ας μην έχουμε advance lte έλεος δηλαδή με την τρέλα!!! Του μάρκετινγκ!!!

Kostas

αν κυκλοφορησει τελικα το LTE Advanced,εγω δεν προκειται να ξαναγορασω samsung κινητο.και δηλωνω πολυ φαν της samsung.αλλα αν ειναι αληθεια,αισθανομαι οτι με κοροϊδευουν

GiannisWST

“…εφαρμόζεται πιλοτικά…” λεει το αρθρο. Τι σας κανει να πιστεύετε οτι θα εχει αμεση σχεση στην χωρα μας? η στην υπολοιπη ευρώπη? Μονο ρωσια και μονο απο την Yota (παροχος). https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_Advanced

Και το πρωτοκολλο αυτο υπαρχει καιρο (απο το 2009). οπως ακριβως μετα το 3g υπηρχε και το Η+ που ολοι φαινεται να ξεχνανε.

Απαραίτητη προυποθεση για την χρηση τετοιων δικτυων ειναι η αλλαγή/αναβάθμιση του εξοπλισμού των εταιριων κινητης. Εδω με το ζορι εβαλαν 4γ στην ελλαδα και σε μερικες περιοχες η καλυψη ειναι αστεια για 3g, ουτε καν λογος για Η+. Σιγά μην μπούνε στο τρυπάκι να αναβαθμισουν πάλι τον εξοπλισμό τους οι παροχοι. Ειδικα στην ελλαδα.

@Kostas
Η σκεψη σου ειναι: βγηκε ενα γρηγοροτερο δικτυο 4γ απο ενα μονο παροχο [Yota] σε μια χωρα του πλανητη [Ρωσια] που ειναι σε πιλοτικο σταδιο προερχομενο απο μια νεα τεχνολογια που θα χρησιμοποιησει μονο η Yota μονο στην Ρωσία [επαναληψη] και εσυ δεν θα ξαναγορασεις Samsung το συμπερασμα. Φιλικα ολα αυτα, no offence.

Διαβαστε εδω, υπαρχει πλανο αναβαθμισης απο εταιριες κινητης σε US αλλα δεν ειναι ξεκαθαρα τα σχεδια:
https://www.theverge.com/2013/6/17/4437370/samsung-galaxy-s4-lte-advanced-jk-shin

Kostas

@GiannisWST
Well, it’s official. Samsung’s JK Shin has confirmed that the faster Galaxy S4 we’ve heard about before will soon be launched. The new Galaxy S4 will support LTE-Advanced and will be powered by Qualcomm’s Snapdeagon 800 CPU that will make the already fast Galaxy S4, faster with up to twice the normal 4G speed and higher clock speed.

The new phone will be expensive than the regular Galaxy S4 and Samsung plans to launch the phone in its home country by end of this month.

οταν εχω αγορασει το σ4 με τον snapdragon600 και το βγαζει με τον τουμπανο 800,τοτε ναι νομιζω οτι με κοροϊδευει.συμφωνω οτι μπορει να μην ερθει ελλαδα.αλλα και μονο αυτη η κινηση της σαμμυ,δειχνει οτι δεν σεβεται τους καταναλωτες.και θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι την αποψη μου.εκτος αν μου εχεις δωσει εσυ τα λεφτα και εχω αγορασει το σ4 μου
no offence οπως λες

Jacob

@Kostas, μην αισθανεσαι κοροιδο ρε, ευχαριστησου το κινητο σου και μην κοιτας τα υπολοιπα.. Οι εταιρειες απλα κοιτανε πως θα τα αρπαξουν

Mourlos

Jacob ++1000

Teo

Δεν σας υποσχέθηκε καμία εταιρία ότι αν αγοράσετε το καλό της μοντέλο αυτή δεν θα ξανά βγάλει άλλο μέχρι να το βαρεθείτε.Χαλαρώστε λιγάκι και μην είστε αριθμολαγνοι..Σου κάνει τη δουλίτσα σου το S4 ?
Κράτα το και πιές του το αίμα.
Δεν σου κάνει?
Μην το παίρνεις..Πάρε κάτι άλλο,τόσα μοντέλα υπάρχουν στην αγορά..Απλό !
Εκτος και αν το θέλετε για τα τραπεζάκια τον καφετεριών.Εκεί αλλάζει το θέμα.
Όσο για τις διαφορετικές επιλογές στα GALAXY που αναφέρει ένας φίλος ποιο πάνω,ναι φίλε μου εμένα και νομίζω πολλών εκατομμυρίων ανά τον κόσμο τους αρέσει αυτό το πράγμα..Μπορεί ο καθένας να έχει το Galaxy που του κολλάει καλύτερα για τις ανάγκες που έχει και δεν είναι υποχρεωμένος να διαλέξει σε ΕΝΑ άντε δυο κινητά με μόνες διαφορές το μέγεθος της οθόνης.
Αν γουσταρει κάποιος τη φωτογραφία,παίρνει το Galaxy Zoom..!
Αν γουστάρει κάποιος να πλατσουρίζει στην μπανιέρα με το κινητό,παίρνει το Galaxy Active..!
Αν κάποιος έχει μικρά δαχτυλάκια,παίρνει το Galaxy Mini..!
Αν κάποιος μένει στη ρωσία και είναι συνδρομητης της Yota,παίρνει το Galaxy S4 4G LTE Advance(εσύ κι εγώ ΔΕΝ μπορούμε να το πάρουμε)..!
Αν κάποιος πεινάει πολύ,παίρνει το Galaxy φουρνάκι μικροκυμάτων και ζεσταίνει όμορφα το φαγητό του..ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!

GiannisWST

Οκ τότε φίλε Κώστα. Μη σου πω μετά την Ρωσία οι παροχοι της Ελλάδας προηγούνται, θα αναβαθμισουν γρηγορότερα και από Αμερική τα δίκτυα τους.
‘Η Τράβα ταξίδι στην Ρωσία και πάρε την συσκευή αυτή που ΜΌΝΟ εκεί θα πωλείται στο άμεσο μέλλον. Κάνε και ένα συμβόλαιο με την Yota γιατί οι υπόλοιποι παροχοι δεν θα την έχουν και δεν πρόκειται άμεσα στην Ρωσία να αναβαθμισουν τον εξοπλισμό τους και κάτσε να χαζεύεις ταχύτητες του δικτύου της Yota.

Όταν βαρεθείς και την πας us ταξιδι η στην ελλαδιτσα κάνε και παρατήρηση στους παροχους και την Samsung που δεν σου παρέχουν τις ταχύτητες που σου παρέχει η μοναδική Yota προς το παρόν στο κόσμο.

Το πως έγινες κορόιδο για κάτι που δεν αφορά την χώρα που μένεις για να μην αναφέρω την υπόλοιπη Ευρώπη που άμεσα δεν θα εξοπλιστεί με lte advanced δίκτυα ακόμη δε το κατάλαβα ακριβώς. Ίσως καλύτερα θα ήταν να εμποδιζαμε την πιλοτική αυτή νέα τεχνολογία και να μην πωληθεί καμιά συσκευή για την επόμενη 2ετια στη Ρωσία γιατί μας αφορά άμεσα εμάς.

Kostas

@WST
προφανως δεν καταλαβες τα γραφομενα μου.
αλλα απο τον τροπο αντιδρασης σου,θα ηθελα να μου πεις σε ποια θεση εργαζεσαι στη σαμμυ
μηπως ανηκεις και εσυ σε εκεινη την ομαδα της σαμμυ που παραδεχτηκαν οτι εκαναν αρνητικα σχολια κατα των αλλων εταιριων?
τελος παντων,επειδη δεν το αντιληφθηκες να στο πω αλλη μια φορα
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Σ4 ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

Mourlos

Κουράσατε απίστευτα!!!!!!

Spyros

Τι “radio chipset LTE” και σαχλαμάρες !!! FM radio, βάλανε ??? Ολόκληρη παντόφλα το S4, και δεν έχει ραδιόφωνο !!! χαχαχα

andreas kor

Θα μπορουσε να βγαλει ενα μοντελο S4 απο την αρχη που θα ηταν αδιαβροχο με πολυ καλη καμερα και με τον S800…Toτε θα τα αξιζε τα 700+ ευρω.!
Αυτο που εχει κανει τωρα με τοσες πολλες διαφορετικες εκδοσεις εμενα προσωπικα με ενοχλει παρα πολυ…Πατανε στο ονομα galaxy εκει στην samsung και εχουν καβαλησει το καλαμι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.