Sony Xperia L4, Η οθόνη του θα καταλαβαίνει οποιοδήποτε συμβατικό μέσο γραφής όπως στυλό και μολύβι

Πρώτοι εδώ στο Techblog σας έχουμε πληροφορήσει ότι η κωδική ονομασία του tabletόφωνου που ετοιμάζει η Sony Mobile είναι Xperia L4. Σήμερα καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε και από δεύτερη πηγή αυτή την πληροφορία και ερχόμαστε να προσθέσουμε ότι η οθόνη 6.4 ιντσών Full HD του L4 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με οποιοδήποτε στυλό ή μολύβι, όχι μόνο πενάκι!

Σε αυτή τη φάση είναι το μόνο που γνωρίζουμε και δεν έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την τεχνολογία η οποία θα χρησιμοποιηθεί ώστε η οθόνη του Xperia L4 να καταλαβαίνει εκτός από το δάχτυλό μας και το ειδικό πενάκι και οποιοδήποτε άλλο συμβατικό μέσο γραφής.

Μαθαίνουμε επίσης ότι εξωτερικά το L4 θα ακολουθεί την σχεδιαστική αντίληψη του Xperia Z με τις κοφτές, αυστηρές γραμμές και ότι θα ενσωματώνει καλύτερο επεξεργαστή από αυτό (Snapdragon 600 ή τον Snapdragon 800 που ακούστηκε ότι θα φοράει το Galaxy Note III?) και 2GB μνήμη RAM. Από πλευράς κάμερας δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσει τα 13.1 Megapixel του Xperia Z, θα είναι όμως τεχνολογίας Sony Exmor RS.

Αν θα είναι και αυτό αδιάβροχο, δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. To Sony L4 δεν αναμένεται να ανακοινωθεί νωρίτερα από το φετινό καλοκαίρι.

Sony Xperia L4, Sony Xperia L4, Η οθόνη του θα καταλαβαίνει οποιοδήποτε συμβατικό μέσο γραφής όπως στυλό και μολύβι
Η φωτογραφία είναι δική μας και απεικονίζει το ποια θα μπορούσε να είναι η διαφορά του Xperia Z (5″) με το Xperia L4 (6.4″).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexis

εγω περιμενω ακομα να μας πεις τι ειναι το nokia banzai?????;)

Jacob

εξυπνο και ωραιο φαινεται, αλλα 6.4” το ενα 6.0” το αλλο, θελεις δυο χερια για να τα πιασεις!
Πολυ μεγαλα

μιχαλης

άχρηστο. πολύ μεγάλο για κινητό πολύ μικρό για ταμπλετ. πάντως η τεχνολογία της οθόνης καλή φαίνεται

χριστιανο η christiano

κωστα μιας και ειπες για snapdragon 800 μηπως ξερεις κατα ποσο καλυτερη θα ειναι η adreno 330 απο την 320 κι αν τα παιχνιδια που θα βγαινουν γι αυτην θα μπορουν να παιζουν καλα και στην 320?

Lefteris

+1 στην ερώτηση του χριστιανο, αν και από ότι έχω διαβάσει θα είναι σημαντική η διαφορά.

χριστ η christ

Lefteri γιατι μου το πες αυτο τωρα και παραγγειλα το galaxy s4 🙁 . Aλλα θα μου πεις την τεχνολογιια δεν την πιανεις ποτε. Τουλαχιστον αυτο που θελω ειναι να λειτουργει αξιοπρεπως για τα επομενα 2-3 χρονια κι οχι να κολαει με τα νεα προγραμματα και παιχνιδια

jim

Ελπίζω να είναι αδιάβροχο για να το χρησιμοποιώ και ως σανίδα του σερφ..

scorpi

@cris μην στεναχωριέσαι το S4 σίγουρα για 2 χρονιά θα παίζει όλα τα παιχνίδια χωρίς κανένα κόλλημα και πρόβλημα 😉

Νιο

Μεχρι να βγει το S5 του χρονου κ να βγουν παιχνιδια μονο για αυτο….. για αυτο παρε playstation η xbox κ οταν εισαι σπιτι σου παιζε. Μην βγαζεις τα ματια σου απο τα κινητα. Τι ευχαριστιεσαι?

Αποστόλης Ρόδος

Άρχισαν και αυτοί τις κλωνοποιήσεις… 🙁

johnynan

Κωστα μεχρι και στο phonearena κατω απο το αντιστοιχο αρθρο στις πηγες (source) techblog.gr γραφει!μεγαλη η χαρη σου techblog!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.