Digea Ψηφιακή Τηλεόραση, Οι περιοχές που θα έχουν σήμα από το 2010

Το Techblog.gr παρουσιάζει τη λίστα με τα 23 πρώτα σημεία εκπομπής σήματος ψηφιακής τηλεόρασης DIGEA όπως αυτά ορίζονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση 21181/08. Ιωάννινα, Φλώρινα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη είναι μερικές από τις περιοχές που από το 2010 θα ξεκινήσουν διαδοχικά να καλύπτονται από σήμα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης DIGEA.

Σημαντικό: Εκτός από τα κέντρα εκπομπής του Υμηττού και του Χορτιάτη στα υπόλοιπα 21 σημεία όπου θα ανάβει το ψηφιακό σήμα θα σβήνει το αναλογικό. Η ακριβής ημερομηνία εκπομπής του ψηφιακού σήματος ανά περιοχή θα ανακοινώνεται έγκαιρα, ώστε οι χρήστες να προλαβαίνουν να προμηθεύονται τον απαραίτητο εξοπλισμό. Όσες περιοχές δεν είναι στη λίστα, θα μπουν στο πρόγραμμα από το 2011 και απαραίτητα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Τα σημεία εκπομπής και οι περιοχές που σίγουρα καλύπτει το κάθε κέντρο εκπομπής
ΛΙΓΓΙΑΔΕΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΚΕΛΛΗ – ΦΛΩΡΙΝΑ
ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δ. ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ
ΣΕΡΡΕΣ – ΣΕΡΡΕΣ
ΠΛΑΚΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΟΒΡΟΥΤΣΙ – ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΡΙΚΕΛΟ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΧΛΩΜΟ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΑΡΟΗ – ΠΑΤΡΑ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΙΓΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ, Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΣΥΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
ΔΟΛΙΑΝΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΡΙΠΟΛΗ
ΠΕΤΑΛΙΔΙ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΝΑΒΡΥΤΗ – ΣΠΑΡΤΗ
MONTE SMITH – ΡΟΔΟΣ
ΡΟΓΔΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΜΑΛΑΞΑ – ΧΑΝΙΑ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

181 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ta-Nea.info Blog

Χαιρομαι πολυ που ειναι μεσα και η μυτιληνη

isidorosr20595

Μέσα στην ΑΘΗΝΑ, Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ είναι και ο Πειραιάς;

Άγης

Επιτελους ψιφιακη TV και στην Ελλάδα

Red_Odin-7-

Από ότι βλέπω την Καβάλα δεν την έχουν περίεργο και είναι από της μεγαλύτερες πόλης στην Ελλάδα .

χρήστος Ελευσινιώτης

Μέσα στην ΑΘΗΝΑ, Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ είναι και η Σαλαμινα

Efstratios

Νομίζω πως ο Πειραιάς είναι στα Νότια προάστια (κυρίως είναι Γλυφάδα,Παλαιό Φάληρο κτλ)…όσο για την Σαλαμίνα δεν είμαι σίγουρος να απαντήσω…
Ελπίζω η ενημέρωση για την εκπομπή της ψηφιακής μετάδοσης να γίνει έγκαιρα και με ακριβή προσδιορισμό ως προς τις περιοχές ακριβώς που θα εκπέμπεται το ψηφιακό σήμα…
‘Οπως λέει και ο Άγης: ‘επιτέλους…..’

antonis

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ?????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……………

giannis dim

kalispera exo ena psifiako dexti ert tha pianei kai ta nea kanalia ant1 mega skai?

Κ.Α.

Βόρεια Προάστεια τίποτα;;;
The irony….

kosmastot

Ολα καλα, αλλα ρε παιδια η Καβαλα ειναι μεσα στις 10 μεγαλυτερες πολεις τις Ελλαδος. Γιατι οχι απο την αρχη? Με ποια κριτηρια εγινε η επιλογη των πρωτων πόλεων?

swtiris

paidia einai poli kalo pou tha erthei edo pano stin alexandroupoli giati me ta xilia zoria mporoume na piasoume kali eikona…………………………………

Βολος

Ο Βολος στην απεξω…

Γιατι δεν σας κερασαμε καλο τσιπουρο???

maria

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ?

nikos

stin orestiada pote ta vlepoume psifiaka?

Βασίλης, Χανιά.

Θα μπορούμε να βλέπουμε ψηφιακά στις συσκευές που έχουμε τώρα ή θα χρειαστεί να συνδεθεί κάποιος αποκωδικοποιητής ? Και αν ναι, πόσο περίπου θα κοστίζει ?
Ευχαριστώ.

katerina

Για Θεσσαλονίκη μόνο Δ.Συνοικίες??
Ανατολικές????

stratos

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΛΟΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…..

Christos

Ego briskomai ptolemaida giro sta 70-80km apo tin florina. Otan tha xekinisei ekei i proboli ton psifiakon kanalion ego tha piano edo stin ptolemaida sima?

Efstratios

…λες να ζητήσουν συνδρομή…? Δεν το νομίζω…!!! Θα είναι βλακεία να συμβεί αυτό! Πάντως,δυστυχώς, ο στόχοςγια παραπάνω κέρδη δεν αποκλείει την σκέψη αυτή…
Αλλά ήδη θα χρειαστεί να αγοράσουμε τον εν΄λογο αποκωδικοποιητή,,,άρα είναι ένα πρωταρχικό έξοδο…για την βελτιστοποίηση της τηλεόρασης…
Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει…..μία σκέψη….

γιαννης

Η ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ;

ΓΙΩΡΓΟΣ

emeis sta grevena ha exoyme kai pote?kai ayto einai me syndromi?
eyxaristo

Θοδωρής

Προς όλα τα άτομα που ρωτούν γιατί δεν εκπέμπει στο ένα μέρος ή γιατί δεν εκπέμπει στο άλλο…
Η Ελλάδα είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΗ από την ΕΕ να αντικαταστήσει μέχρι τις 31.12.2012 εξ ολοκλήρου το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικών σταθμών σε ψηφιακό.
Οι πόλεις που βλέπετε είναι οι αρχικές επιλογές περιοχών της Digea. Από το 2011 θα προστεθούν και οι υπόλοιπες περιοχές έτσι ώστε να έχουν ΟΛΟΙ φηφιακό σήμα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την επικράτεια. Πράγμα που σημαίνει οτι αργά η γρήγορα ΟΛΟΙ θα μπορείτε να δείτε τα προγράμματα της Digea τολ αργότερο από την 01.01.2013. Μήν ξεχνάτε όμως… Εδώ είναι Ελλάδα… Δεν είναι ούτε Γερμανία, ούτε Αγγλία, ούτε, ούτε ούτε… Είμαστε η τηλεοπτική μπανανία της Ευρώπης γι αυτό και μην ασπορείτε για το γεγονός οτι αρχικά έμεινε απ έξω η Καβάλα, ή η Δράμα ή ο Βόλος κτλ… Ας δούμε πρώτα αν πετύχει ΚΑΝ το όλο εγχείρημα γιατί στην χώρα του μονοπολίου (βλ. nova) όλα είναι δυνατά κι απίθανα…

Ηλίας Μωυσιάδης

Στην Κοζάνη θα είναι δυνατή η λήψη του ψηφιακού σήματος?? Υπάρχει βέβαια ο σταθμός στην Κέλλη Φλώρινας…Υπάρχει ισχύ μέχρι την πόλη μας την Κοζάνη?? Μπορώ να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά? πότε και πως? Ευχαριστώ πολύ!!!

fotis-

Σε οτι αφορα την καβαλα, επειδη κι εγω ειμαι απο εκει τριγυρω και παιρνω σημα απο θασο. Εχω ακουσει πως χρειάζεται δικτυο οπτικης ινας για ψηφιακες εκπομπες και η Θασος προς το παρον δε διαθετει τετοιο δυκτιο. Νομιζω πως θα ειμαστε απο τους τελευταιους που θα δουμε ψηφιακα παιδια…….

Spiros

Pedia eime apo Korintho exo 2 meres pou agorasa apokodikopiiti MPEG-4 kai ofilo na po oti ta kanalia ta blepoume kampana para poli kathara.

Aris

καλησπερα και καλη χρονια!!
εχω μια samsung που εχει DVB αλλα οταν
το παταω μου βγαζει χωρις σημα.
δεν επρεπε τουλαχιστον να βγαζει τα καναλια
τις ert??
ευχαριστω!!

Aris

ναι,εχω παει.
αλλα τιποτα.

Aris

υποψιαζομαι οτι πρεπει η tv μου να εχει
mpeg-2.
δηλ.χρειαζομαι δεκτη.

Efstratios

…εάν η τηλεόραση σου έχει ενσωματωμένο MPEG-2, δέχεται-συνήθως-κάρτα CI ή όχι?

Aris

καταλαβα…
παλι θα γεμισω καλωδια.
κριμα.

Efstratios

δηλ. από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι:
α)όσοι δεν έχουν τηλεοράσεις με ενσωματομένο αποκωδικοποιητή mpeg-4 πρέπει να αγοράσουν αποκωδικοποιητή
β)από την άλλη όσοι έχουν υποδοχή για κάρτες CI mpeg-4 αγοράζουν μία και καθάρισαν…
γ)και γενικά όσοι είναι να αγοράσουν αποκωδικοποιητές…θα γεμίσουν καλώδια, όπως αναφέρει και ο Aris δηλ. έχοντας συνδέσει στις τηλεοράσεις τους αποκωδικοποιητές mpeg-2,mpeg-4,dvd ,home cinema,κτλ….
για την ακρίβεια που μπορείς να ψάξεις να αγοράσεις τέτοιες κάρτες?
υπάρχει κάποιο site ή κάτι παρόμοιο τελος πάντων ή θα πρέπει να απευθυνθούμε σε πολυκαταστήματα τύπου media markt,κτλ…?

Aris

αμα γινεται η δουλεια με καρτα
τοτε ειναι μια χαρα γιατι εχω τετοια
υποδοχη….
αλλιως την βαψαμε…
εχω το ps3/bluray/home cinema
δεν παει αλλο θα εκραγει η tv μου στο τελος.

Efstratios

το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεις την κατάλληλη κάρτα για την δική σου τηλεόραση ή υπάρχουν στο εμπόριο κάρτες που κάνουν για πολλές τηλεοράσεις?και από την άλλη θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό…έτσι δεν είναι?

MIXALIS

ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΧΝΕΙ ΣΕ ΚΑΔΡΟ 4:3 ΤΙΠΟΤΑ…ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΜΑ Η’ LCD ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ????ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ 42” ιντσες ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 28” ιντσες.ΒΛΑΧΑΚΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ,ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…..

MIXALIS

ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΕΧΕΙ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ Σ¨ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ…ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ 576i(μικρη για τα σημερινα δεδομενα)ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ,ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ??????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

απογοητευμένος

Καλή Χρονιά.

Έχει φαγοπότι ή απλός μια διαφήμιση.

Για να μην γίνεται σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα μάλλον ξεκινάνε να πουλάνε περιοχές για να καλύψουν τα ελλείμματα ή πάνε με τα πόδια και αργεί.

MIXALIS

(απογοητευμενος) ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ….ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΗΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΤΕ (π.χ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ).

MIXALIS

ΒΛΑΧΑΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ 576ι..Η ΤΩΡΙΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ.ΤΑ 32 ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΡΠΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑΑΑ….ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ????ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟVA ΔΑΚΤΥΛΟΣ???ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ????ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ !!!!!!!!ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

MIXALIS

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΕΜΕΝΑ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥ Κ.Λ.Π…ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..!!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Χ 100ευρω(και για τους δυο αποκωδικοποιητες),ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ,ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…….

Efstratios

θα έλεγα ότι ο Μιχάλης δεν έχει άδικο…..
εγώ για παράδειγμα έχω τρεις τηλεοράσεις εκ’των οποίων δύο τύπου LCD με υποδοχή κάρτας και μία με καθοδικό σωλήνα (παλαιού τύπου…)
σύν το ότι θα χρειαστούν και καλώδια σύνδεσης…..από αποκωδικοποιητή προς τηλεόραση (δεν νομίζω να εμπεριέχονται στην συσκευασία (?)….)

ANNA

Ρε παιδια τη θα γινει με το Ν.Βοιοτιας;

Xristina

Lero pote 8a exume???? And why is Rhodes always having all the fun???????????????
I do not like that!!!!!!!!
Good that will have psifiaki tv!! anyway….

GIORGOS

KANONIKA EPREPE PROTA NA GINEI YPORREOTIKH H METAVASH SE 16:9 KAI META STO PSIFIAKO SHMA, DEN EINAI DYNATON NA VLEPEIS THLEORASH KAI NA TOUS VLEPEIS DIPLOUS. PALI KALA POU MESA STIS PRWTES PERIOXES EINAI KAI I SYROS!!!

Kostas Lagonisi

Εμεις στο Λαγονήσι τι γίνεται θα βλέπουμε? Που αν ξέρω καλά και ο Βλαχακης εκει μένει και θα ξέρει

STELIOS

MIA ERWTHSH EXW 3 THLEORASEIS MPORW ME ENAN APOKODIKOPOIITH NA TROFODOTHSW KAI TIS 3.

Αντρέας

Όλοι αναμένουμε την πανελλαδική κάλυψη! Πολλες περιοχες ειναι εκτος (Ξάνθη).
Αργησε πολυ στην Ελλάδα η ψηφιακή τηλεόραση.
Τα κανάλια εχουν την οικονομικη δυνατοτητα.
Τοσα χρονια ερτ πληρουνουμε!

liza

stn kabala dn 8a paei?

thanos

στον Πυργο Ηλειας ποτε θα εχοουμε ψιφιακη τηλεοραση;

fotis-

Στην καβαλα θα παει οταν μπει οπτικη ινα στη θασο. δηλαδη… κατα το 2012

DIMITRIS

παιδια το περαμα/πειραιως που ειναι δυσκολη περιοχη,και στο μισο δημο δεν βλεπουμε πανω απο 3-4 καναλια με χιονια και παραμορφωση στο σημα , θα εχουμε καμμια ελπιδα στο 1ο εξαμηνο του ετους???
ευχαριστω

Χρηστος

Σε μια παλια τηλεοραση με μοναδικη υποδοχη για κεραια θα μπορει να συνδεθει αποκωδικοποιητης ή παει για πεταμα;

χρηστος

γνωριζετε τι θα γινει με τις οικοδομες που εχουν κεντρικη κεραια
δουλευει αυτος ο αποκωδικοποιητης με την υπαρχουσα εγκατασταση η πρεπει να αλλαχτει εκ βαθρων?
αν βαζεις splitter δεν εχει απωλειες το σημα?
οι καροδεκτες ειναι οι ιδιοι η αλλαζουν?
to pvr που λενε καποια μοντελα ειναι σαν το pvr της nova?

Efstratios

(χρήστος) ο αποκωδικοποιητής ‘μπαίνεί’ ανάμεσα στο ‘τέλος’ της κεραίας και στην ‘αρχή’ της τηλεόρασης (υποδοχή κεραίας τηλεόρασης). Άρα δεν τίθεται θέμα με την κεντρική κεραία αφού, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει έξοδος (της κεντρικής κεραίας) από τον τοίχο και εσύ συνδέεις την τηλεόρασή σου με ένα καλώδιο…άρα ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα μπει ο αποκωδικοποιητής.
Σχετικά με το splitter δεν τίθεται θέμα ‘απωλειών’.
Όσο για το pvr…δεν ξέρω τι να σου πώ…

antony

1.απο σημερα αρχησε η ψηφιακη τηλεοραση σε ολη τη Θεσσαλονικη??? 2 . εαν εχουμε καινουργια τηλεοραση με MPEG4 πρεπει να κανουμε ενημερωση στη σαρωση των ψηφιακων καναλιων η θα γινει απο μονο του??? ευχαριστω πολυ!

antonios athanasiou

meno sto agkistri to opoio einai apenanti apo thn aigina opote pistevo tha exoume shma mazi me thn aigina.
epishs ti ginete me ta upoloipa kanalia opos et1, et2, et3

STELIOS62

Εχω απο πέρυσι αποκωδικοποιητή EXOCET 2000T DVB-T RECEIVER MADE IN GERMANY. Τα κανάλια της΅ΕΡΤ τα έπιανε. Επειδή πάνω δεν γράφει αν είναι MPEG-4. Μήπως γνωρίζεις κάτι; Ευχαριστώ.

Andreas

καλημερα εχω την Sony Bravia KDL 40X2000 θα μπορεσω με αυτην την καρτα της Neotion https://www.neotion-module.com/pocket_fta.php να βλεπω mpeg4 ευχαριστω.

antony

φιλε εκανα σαρωση και ενω η tv μου εχει MPEG4 επιασα τα καναλια … αλλα δεν εχω εικονα … συγκεκριμενα … μου γραφει ηχητικο προγραμμα …!! τι πρεπει να κανω αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω !

chris

Κανένας δέν αναφέρει για τα κρατικά κανάλια τα οποια δεν μεταδιδονται ψηφιακά απο
πουθενά και σε κανένα ψηφιακό πομπό ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 και το σήμα της DIGEA είναι
πολύ μικρό σε vat και δέν φτάνει πουθενά έξω απο την πόλη της Θεσσαλονίκης εμείς τι?
θα κάνουμε? απο πού θα πάρουμε ψηφιακό σήμα?.

BASILIS

GEIA SAS 2 EROTISHS THA THELA NA KANW THA MPOROUME NA DOUME PSIFIAKH KAI STO NAUPLIO KAI THN EURITERH PERIOXH TOU ?? PX TOLO ASINH KLP ? KAI POTE THA GINI AN GINI ?? KAI EKTOS APO AUTA TA PROTA KANALIA THA UPRXOOUN KAI ALLA KANALIA POU THA PEZOUN ARGOETERA ISOS KAI XENA KANALIA ??

george

EHO TIN LG 22LG3050 EHI TO KAINOURGIO SISTIMA?

rai

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΙΑ PHIILIPS ΜΟΝΤΕΛΟ 32PF9631D/10ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜPEG4 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΟΔ. Ή ΝΑ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΩ?
EYXARISTΩ

rai

euxaristo
me liga logia tin ”soutaro”

rai

υποδοχη για ci εχει?

rai

αληθευει οτι υπαρχουν καρτες που μετaτρεπουν το mpeg4 σε mpeg2 ?

rai

ok thanks

STELIOS62

Εχω απο πέρυσι αποκωδικοποιητή EXOCET 2000T DVB-T RECEIVER MADE IN GERMANY. Τα κανάλια της΅ΕΡΤ τα έπιανε. Επειδή πάνω δεν γράφει αν είναι MPEG-4. Μήπως γνωρίζεις κάτι; Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος που έκανα. Τα κανάλια της ΕΡΤ τα παίζει κανονικά. Τα κανάλια της
DIGEA έχουν μόνο ήχο. Τί συμβαίνει άραγε; Δεν είναι συμβατός ο αποκωδικοποιητής;

STELIOS62

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

VanSton

rai, exw kai egw thn idia thleorash “32pf9631d10” kai ap’oti mporw na dw exei Common Interface.
Koitakse to sto https://www.p4c.philips.com/files/3/32pf9631d_10/32pf9631d_10_pss_eng.pdf
To thema einai pio kanei gia thn sugkekrimenh thleorash

rai

trexa gireue vanston.eskasa 1750euro prin tria xronia .to xero oti exei ci.av then kaneini i karta neotion pou mou eipan sigoura tha tin soutaro.arnoume na valo apokothiokopiti.no way!!!!!

Nikos

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑ….ΜΗΠΩΣ ΧΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ???

Βασιλης

Ποιες θα ειναι οι συχνοτητες της Digea απο την Αιγινα ? Ευχαριστω πολυ …

xrysa

PAIDIA,
DEN KSERW POSOI APO ESAS TO BRISKETE KALO OLO AYTO KAI PRAGMATIKA DEN KATALABAINW THN TOSH BABOYRA POU GINETAI GYRW APO TO 8EMA!!!! SIGOURA DEN EISASTE YPEY8HNOI STO NA MOY APANTHSETE, ALLA PIOS RWTHSE TOYS TOSOYS POLITES POY ANAGKAZONTAI NA AGORASOYN KAINOYRGIA THLEORASH H” APOKWDIKOPOIHTH STA KALA KA8OYMENA!!! EXOYME OLA TA YPOLOIPA PROLHMATA SAN XWRA LYMENA KAI FTASAME STHN PSHFIAKH THLEORASH? KSERW POLY KALA OTI EIMASTE APO THN EE NA ALLAKSOYME TO SHMA STHN THLEORASH MAS,ALLA OLO AYTO KA8WS KAITO MEGE8OS POY EXEI DW8EI STO 8EMA EINAI ASKOPO!!!!!!!!! KAI OPWS EIPE KAI 1 ALLO PAIDI PAPARANW,EIMASTE ELLADA OXI GERMANIA-GALLIA KTL!!! 8A PANE OLA KALA?
SAS MILAW EPISHS APO EMPEIRIA MIAS FILHS H OPOIA AGORASE APOKWDIKOPOIHTH THS TAKSHS TWN 90e, THS RY8MISE TEXNIKOS TA KANALIA(GIA KALYTERO APOTELESMA) PWS ENW H EIKONA HTAN KALYTERH,WSTOSO MESA STHN HMERA YPHRXAN KAPOIES STIGMES POY H EIKONA EKANE KOYTAKIA+STH SYNEXEIA XANOTAN GIA KAPOIA DEYTEROLEPTA.YPARXOYN EPISHS
PROBLHMATA STON HXO (YG. H THLEORASH EINAI FLAT GNWSTHS ETAIRIAS KAI
THN EXEI PERIPOY 1 1/2 XRONO.
KAI PAIDIA,PROS 8EOY, KAI EGW 8A AKOLOY8HSW THN ALLAGH AYTH,DEN EINAI STO XERI MOY NA MHN TO KANW,ALLA DEN KATALABAINW GIATI TOSH FASARIA!!!!!!!!!
EYXARISTW!!!!

Δημήτρης

Ο Νομός Ευβοίας ή έστω η κεντρική Εύβοια (Ερέτρια) ξέρεις πότε θα έχει σήμα;

STELIOS62

Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμμετέχοντες να γράφουν τα κείμενά τους στα Ελληνικά και με μικρά γράμματα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό με τη Λατινική γραφή.Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά σε λίγα χρόνια θα εξαφανιστεί η Ελληνική γλώσσα. Το ερώτημά μου τώρα. Εγκατέστησα τον καινούργιο αποκωδικοποιητή και λαμβάνει κανονικά όλα τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ και της DIGEA. Το φίς της κεραίας το έβαλα πίσω απο τον δέκτη και απο εκεί το καλώδιο SCAN στην τηλεόραση. Δέν μπορώ όμως έτσι να δω την ΕΤ1,ΝΕΤ και ΕΤ3 που δεν είναι σε κάποιο ψηφιακό μπουκέτο. Τι μπορώ να κάνω για να έχω εικόνα έστω και αναλογική απο αυτά τα τρία κανάλια; Ευχαριστώ.

siaflas georgios

O Πλάτανος Αιγιαλείας δεν καλύπτεται από την υπάρχουσα εγκατασταση στο Βραχάτι
αραγε θα μας καλύψει η εγκατάσταση της Πάτρας ΄.

Florent

Εχω ενα samsung μοντ. LE37A615. εχει ενσοματομενο το mpeg-2 βλεπω ειδοι τα καναλια τισ νετ, τα ψιφιακα. οι τιλεορασι εχει επισεισ στο πεισο μεροσ θεσει για μοντυλα , κσερει κανεισ να μου πει τι μοντουλα πρεπει να αγορασω για να βλεπω τα καναλια τεισ DIGEA ?

Δημητρης

Μένω στην Δυτική Θεσσαλονίκη και μας υποχρέωσαν να βλέπουμε από Χορτιάτη που είναι για εμάς πολύ δύσκολο να πιάσεις το σήμα με αποτέλεσμα να χάνονται τα κανάλια MECA STAR ΣΚΑΙ

STELIOS62

Συγνώμη για το σχόλιο.Πρίν λίγες μέρες έθιξα το θέμα της γραφής στα Αγγλικά. Δείτε το παράδειγμα του φίλου μας Florent, πώς έχει επηρεαστεί απο την Λατινική γραφή και όταν θέλει να γράψει Ελληνικά το αποτέλεσμα είναι μπροστά σας.

Χρήστος

8elw να μαθω ποτε θα ερθει στην ευβοια το σημα γιατι δυσκολευόμαστε να δούμε και εμείς τηλεοραΣη

Vassilis

Επειδή καταλαβαίνω από όλα τα προηγούμενα σχόλια ότι ακόμα υπάρχουν διάσπαρτες απορίες, θα ήθελα να συνοψίσω τα ακόλουθα ευελπιστώντας ότι βοηθάω ώστε αυτές να μειωθούν στο ελάχιστο… όσο είναι δυνατόν:
SUMMARY
1.Τυπικά μέχρι 31.12.2012 όλη η επικράτεια θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε ψηφιακή λήψη.Η ΑΝΑΛΟΓΙΚΉ ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ εκεί που εξασφαλίζεται η ψηφιακή.
Από τεχνικούς μαθαίνω ότι το ψηφιακό σήμα είναι πολύ πιο ισχυρό από το αναλογικό και έτσι οι υφιστάμενες κεραίες, μας είναι υπεραρκετές.Εαν υπάρχει πρόβλημα λήψης (χιόνι ,διπλό είδωλο) λένε ότι ,μάλλον θα πρέπει τότε να μειώσουμε την ισχύ λήψης.(Εσωτερική κεραία;;;)
2. Αποκωδικoποιητής για παληές τηλεοράσεις που δεν τον ενσωματώνουν.MPEG-4/MPEG-2 για τα επίγεια κανάλια της DIGEA / για τα ψηφιακά επίγεια της ΕΤ (Σινε+,Sport+, Prisma και RIKSAT).
3.Τιμές MPEG-4 από 45-55 €. Ενας καλός αποκωδικοποιητής να είναι high definition,να έχει είσοδο USB για την δυνατότητα απευθείας αναπαραγωγής μουσικής και φωτογραφιών,να δίνει αναλογία οθόνης 4:3 και 16:9, να έχει δυνατότητα εγγραφής video σε σκληρό εξωτ.δίσκο ή άλλο εξωτ.μέσο εγγραφής και να διαθέτει και θύρα HDMI.Τιμή 80-100€€. Ψάξτε υπάρχουν πολλές και καλές προσφορές.Google με εγγραφή MPEG-4.
5.Σύνδεση.Κεραία στον αποκωδικοποιητή (ANT.IN) και σύνδεση με τηλεόραση με καλώδιο SCART (εάν είναι παληά), ή μέσω θύρας HDMI (PLASMA/LCD/LED).

alexakis ilias

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ?

ΗΛΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Yubel

Για ιόνιο πότε????????????????????????

σαλαμινα ποτε

arista

timos

exw ena mixanima ts centronet pou arxika epiane ta psifiaka kanalia ts ert k t kanali ts kuprou. onomazetai digital video broadcasting receiver ds-t8009!!!!kanei h xreiazetai allo?????????

timos

exw ena mixanima ts centronet pou arxika epiane ta psifiaka kanalia ts ert k t kanali ts kuprou. onomazetai digital video broadcasting receiver ds-t8009!!!!kanei h xreiazetai allo?????????

DIN

ΣE ΠOIA KANAΛIA ΘA EKΠEMΠEI H AIΓINA KAI O YMHTTOΣ ΣE MPEG 4 ?

ΣE ΠOIA KANAΛIA ΘA EINAI OI ΣTAΘMOI ANT,MEGA,…..κλπ.

METHN ΠAPNHΘA TI ΘAΓINEI ? YΠAPXEI XPONOΔIAΓPAMMA ?

TO MIΣO ΛEKANOΠEΔIO BΛEΠEI MEΣΩ ΠAPNHΘAΣ .

Αννα

Μένω δίπλα στο Μοντε Σμίθ στην Ρόδο οπότε το σήμα SUPER!!!!θα βλεπουμε επιτελους σαν ανθρωποι

μιτσος

στη ροδο ποτε θα μπει ??? θα πιανει σημα σε ολο το νησι ?

DIN

ENA XPONOΔIAΓPAMMA ANEΞAPTHTΩΣ YΛOΠOIHΣEΩΣ TOY, ΘA HTAN MIA ΣTOIXEIΩΔHΣ AΠANTHΣH ΣTOYΣ ΔEKAΔEΣ ΠOY EPΩTOYN ΠOTE ΘA EXOYN DIGEA
ΣTHN ΠEPIOXH TOYΣ AΛΛA ΠPOΦANΩΣ O ΠPOΓPAMATIΣMOΣ KAI TA XPONIKA OPIA
ΣE KAΘE ΠEPIOXH EXOYN ΠOΛΛOYΣ ΠAPAΓONTEΣ MEXPI THN YΛOΠOIHΣH TOYΣ.

ΓI AYTO H MONH ΛYΣH ΓIA OΛOYΣ EINAI H YΠOMONH KAI OTAN APXIΣOYN NA
EKΠEMΠOYN ΠΛEON ΨHΦIAKA TA ΔEKAΔEΣ BAΣIKA KENTPA ΘA APXIΣEI H ANAMONH ΓIA TOYΣ ANAMETAΔOTEΣ ΠOY ΘA KAΛYΨOYN TA KENA TΩN KENTPΩN

EXOYME MEΛΛON ΓI AYTO YΠOMONH EΛΛAΔA ΔEN EINAI MONO H ATTIKH !!!

teo test

kai ta GIANNITSA ap’ekso etsi??? SAS EYXARISTOUME POLY, TI NA PW….

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟΡΟΦΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ) ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΟΔ.,ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ? Η ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΚΟΔ.? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Staf

Ναι Λαμπρο..Ο αποκωδικοποιητης εχει 2 εξοδους σκαρτ(σηνυθως) αλλα το καλωδιο ειναι 1,5 μετρο.Επομενως η θα παρεις αρκετα μετρα σκαρτ(λιγο δυσκολο) η θα παρεις 2 αποκωδιποιητες.
Ασε που θα πρεπει να βλεπετε το ιδιο καναλι ταυτοχρονα..

Δημήτρης

Στα δελτία τύπου της digea λέει ότι ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά. Εγώ μένω κοντά στην Ερέτρια και αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε αναλογικό σήμα (πεντακάθαρο) από Πάρνηθα. Εφόσον η Πάρνηθα δε συμμετέχει στη μετάβαση (γιατί άραγε) από που θα έχουμε ψηφιακή κάλυψη και πότε; Το ερώτημα αυτό το έχω υποβάλλει και στη digea ωστόσο εάν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μου πει. Η νότια Εύβοια σύμφωνα με το χάρτη και την ενημέρωση της digea θα εξυπηρετείται από Υμμητό.

πετρος

stin rodo pote 8a exoume psifiako shma??????????? 🙂

STAMATIS

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΑ ΨΥΦΙΑΚΑ ΣΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ

Για Σαμοθράκη πότε και αν θα έχει ?

Stelios

Καλησπέρα παιδιά για την Κώ έχουμε κάτι νεότερο πότε θα αρχίσει η ψηφιακή εκπομπή???
Η αναλογική λήψη είναι πραγματικά άθλια εδώ….

DIN

Nομίζω ότι τελικά δεν θα δουμε ψηφιακή στις 18 Iουνίου στην Aθήνα ,

Tο πότε θα το μάθουμε ετεροχρονισμένα όλα προφανώς εξαρτώνται από τα οικονομικά…..

Yπομονή

konstantinos

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!! ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ??..ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑ..ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ…ΗΜΑΡΤΩΝ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

teodoro

Με αυτους που περνουν σημα απο Κεφαλωνια τι προβλεπετε΄΄΄΄΄΄΄΄

Ο.Α.Ν.Α.Κ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ?

grigoris

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Nikos

O Πειραιάς από πιο κεντρο εκπομπής πέρνει σήμα?Από παρασκευή θα έχει και αναλογικό και ψηφιακό σήμα?Επείσης ξέρουμε σε ποιο UHF CH. θα είναι τα ψηφιακά κανάλια?

kostis

πότε θα αρχίσει να εκπέμπει στην Θεσσαλία???

Nikbxos

ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ…

Nikos

Σορρυ που ξαναενοχλω έχω την LG M237WD 23” TFT η οποία έχει Τύπος δέκτη: DVB-T θα πίανει τα ψηφιακά τις Digea?

Nikos

Δυστηχως μάλλον δεν εχει,γιατι έψαξα και αν και τα βρήκε μου βγάζει ένα κουτακι που λέει “Υπηρεσίες HD”

thanos

γεια σας μια ερώτηση για τι ροδο ξέρουμε πότε θα έχουμε το σήμα.
ευχαριστώ πολύ.

STELIOS

Καλησπερα εχω την samsung t200hd κανω αναζητηση για καναλια μου δειχνει της ερτ κανονικα και στα υπολοιπα εχω ηχο αλλα μου βγαζει μνμ ”δεν υποστηριζετε hd” γιατι το κανει αυτο????

fotini

καλημερα στην κερκυρα η ψηφιακη λειτουργει φευγω αυριο για ολο το καλοκαιρι θα ηθελα να μαθω ποτε

tonis

ΝΟΒΑ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΒΑ . ΜΕ 19 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ. ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ ΒΡΕΞΗ ΧΙΟΝΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ……..ΤΗ DIGEA ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 20010 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΧΟΡΑΕΙ ΣΑΝ ΧΕΛΩΝΑ …..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ……NOVA NOVA .ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΗΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ

Καλημέρα. Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος. Ποιό μοντέλο επίγειου ψηφιασκού δέκτη τύπου κάρτας είναι συμβατό με PHILIPS 5603 ? Ευχαριστώ !

tonis

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ .ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΙΤΗ .ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ. ΔΥΟ ΚΑΛΟΔΙΑ , ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟΔΡΙ , ΕΥΒΟΙΑ .ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΦΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΛΛ.ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ .ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΗΧΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ .ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ……..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ,ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ .( ΔΗΟΡΘ. ΠΑΓΩΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ .ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ DIGEA….ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 19 EUR. ΝΑ ΔΙΕΘΕΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ,ΒΡΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ .ΝΟΒΑ….ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ. ΤΑ 40 EUROΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΙΤΗ .ΜΠΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΒΑ. ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΩΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΤΑ ΚΟΥΣΚΟΥΔΙΑΡΙΚΑ.ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ) ΣΥΝΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΑ DISCOVERY-TA ANIMAL PLANET- TO NASIONAL GEOGRAFIK- H TO ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΟ HISTORY CHANNEL. Κ.ΛΠ .ΑΝ ΔΕΙ… Συνέχεια »

tonis

παλη τα ειδια ….η αθηνα και μονο η αθηνα οπωσ ελεγε και το τραγουδι ( ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ ) η ελλαδα ειναι μονο στην αθηνα για πιο ( conn-x sat ) μου μιλας εδω , στην ξεχασμενη ακριτικη παραμεθωρια ευβοια . μετα βιας πιανωμε απο τα βουνα λιγα ελληνικα καναλια .που αμα φισαει βββββ ο βοριας ,και χιονιζει και οταν βρεχει παπαλα .δεν βλεπωμε ουτε τη μυτη μας….ελα μια βολτα στην ευβοια . που το εχουν ξεχασμενω απο τον τοτε μακαριτη στεφανιδη. η καταπρασινη ευβοια η ξεχασμενη . εχω φοτο στο facebook για οπιον ενδυαφερετε να δει τισ ομορφιεσ μας …….ευχαρηστω που με αφεινης να βγαζω το ακτι μου …ουφ επυτελους ξεθυμανα . ααα και κατι αλλο για μας τους ευβοιωτες για να δουμε το digea . θα παμε νοτια της ευβοιας θα στεισωμε την καιρεα μας στον καβοντορο και θα βλεπομε ,, γιατι; γιατι απο εκει θα περναει το σημα χα.χα.χα.

Giako

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΜΠΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΣΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ Ο Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ & ΕΒΡΟΥ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Η ΜΙΣΗ ΞΑΝΘΗ & Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤERH ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΠΛΥΘΥΣΜΟ 150000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

yianni

ΣΑς ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΕΡΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΤΗΣΙΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ . ΤΩΡΑ Η DIGEA ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 201Ο , ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ , ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ Χ……. ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ. ΑΡΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΚΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

tonis

1969 NEW YORK .EXROMH TIL. 1979 .DIGITAL TV . 2010 USA SE ALOYS GALAXSIES . ELLAS 1969 BW TV 1980 EXROMH TV .2010 KAI AKOMI MAS KOROIDEYOYN ME TO DIGEA…ME 20,00 EUR TO MINA VLEPEIS NOVA .ME PLOYSIA EIKONA KAI HD HXO .XSYPNISTE KOROIDAAAAAAA

δημητρης

παιδια ξερει καποιος ποτε ερχεται χαλκιδα το ψηφιακο σημα?

tonis

βρε δημητρακη ξυπνα ..περιμενεις το σημα . πρωτα θα κυκλοφορισει το( μετρο ) στην πολη σου και μετα θα δεις το digea . εγκαρδιους χερετισμους απο μονοδρι πατριοτακη , βαλε ΝΟΒΑ να βλεπεις υσηχα ωνειρα. μονο με 20 euroylakia μην μου πεις οτι δεν τα εχετε ολοι εσεις που περιμενετε το σημα της digea.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Digea

Digea: Επανασυντονίστε τα ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Μάθε πως να συντονίσεις ξανά τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια βήμα βήμα. Επανασυντονίστε τους δέκτες σας, την τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή εύκολα.

Reviews Digea EDISION featured

EDISION PICCO T2 hands-on: Δεκτικός στα νέα φορμά τηλεόρασης [DVB-T2]

Δοκιμάζουμε τον επίγειο αποκωδικοποιητή DVB-T2 EDISION PICCO T2 για να είστε έτοιμοι για την 2η Ψηφιακή Μετάβαση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Software Digea

Digea: Πως επανασυντονίζω τα κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Κατά την μετάβαση στις νέες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης μέσω της Digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή.

Software Digea featured

DIGEA: Ξεκινάει η 2η Ψηφιακή Μετάβαση, μάθε ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ξεκινά από κοινού από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.