Microsoft Office for Mac 2011, Κυκλοφορεί

Το νέο Microsoft Office for Mac 2011 προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον εργασίας το οποίο πλέον είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Η διάσημη σουίτα παραγωγικότητας για Macintosh προσφέρει νέα και βελτιωμένα εργαλεία που κάνουν απλούστερη τη δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου, καθώς και βελτιώσεις στην ταχύτητα και την ευελιξία, τα οποία θα προσέξετε από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που περιλαμβάνει το Office for Mac 2011.

, Microsoft Office for Mac 2011, Κυκλοφορεί

Οι καινούργιες εκδόσεις του 2011 κάνουν πιο εύκολη την επιλογή του πακέτου που χρειάζεται ο καταναλωτής, με χαμηλότερη τιμή ανά άδεια εγκατάστασης. Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:
– Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 που περιλαμβάνει τα Word for Mac, PowerPoint for Mac, Excel for Mac και Messenger for Mac.
– Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – με μια άδεια χρήσης αλλά και σε Family Pack με τρεις άδειες χρήσης για οικογένειες που έχουν περισσότερους από έναν Mac. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει τις βασικές εφαρμογές παραγωγικότητας που χρειάζονται περισσότερο οι απλοί χρήστες Mac.
– Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 που περιλαμβάνει τα Word for Mac, PowerPoint for Mac, Excel for Mac, Outlook for Mac και Messenger for Mac.
– Και αυτό θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις – με μια άδεια χρήσης αλλά και σε Multi-Pack με δύο άδειες εγκατάστασης, για χρήστες με δύο μηχανήματα. Αν οι κάτοχοι του πακέτου Home and Student αποφασίσουν πως χρειάζονται και την ύπαρξη του Outlook for Mac, μπορούν να αναβαθμιστούν άμεσα στο πακέτο Office for Mac 2011 Home and Business, μέσω της δυνατότητας online αναβάθμισης.

Τιμές
Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 1 Prod. Key 131 €
Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 Family Pack 151 €
Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 1 Prod. Key 253 €
Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 Multi-Pack 385 €

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giati?

MICROSOFT office gia MAC?Den pame kala…….

giannis

είναι λίγο οξύμωρο η αλήθεια

stavros

επειδη μαλον δεν το γνωριζετε, ανεκαθεν κυκλοφορουσε, δεν ειναι κατι νεο.

Στέλιος

Για να λέμε και την αλήθεια, το iWork είναι ίσως η καλήτερη σουίτα. Εγώ όμως προσωπικά δεν μπορώ να βρώ Ελληνικό ορθωγράφο….

Πρέπει κάπια στιγμή να δοκήμάσω και το Open Office….

Στέλιος

Ευχαριστώ πολύ Steve Jobs!

Θα αγοράσω και μετοχές σου! =)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.