Τετάρτη
10/10/2012

Steve Ballmer, Μειωμένο bonus ελέω Windows και browser

Ακόμα και οι CEOs του επιπέδου του Steve Ballmer που χειρίζονται τα ηνία κολοσσών όπως η Microsoft βλέπουν περικοπές στις απολαβές τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, γίνεται λόγος για το bonus Steve και όχι για τον μισθό του, ενώ η αιτία που το ετήσιο bonus ήταν μειωμένο ήταν τόσο λόγω του ότι δεν αυξήθηκαν οι πωλήσεις από τα Windows, καθώς και για το γεγονός ότι εξακολουθεί να μην προσφέρεται επιλογή browser στην Ευρώπη.

Μη φανταστείτε τώρα ότι θα πάθει τίποτα ο Steve, μιας και πάλι έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 620.000 δολαρίων. Η μείωση στις απολαβές του ήταν της τάξης του 9%.

Θεωρείται πάντως, μείον το ότι δεν έγινε εφικτή μία αύξηση των πωλήσεων για το λειτουργικό, ενώ παράλληλα εξακολουθεί ένας τόσο μεγάλος κατασκευαστής software να μη δίνει στους καταναλωτές την επιλογή ανάμεσα σε πολλούς browsers στο λειτουργικό του στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Microsoft έχει πληρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πρόστιμα στην Ευρώπη για το γεγονός αυτό.

Steve Ballmer, Μειωμένο bonus ελέω Windows και browser

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Ender λέει:

    Αλήτες, κατω τα χερια απο τον ταλαιπωρημενο κοινωνικο αγωνιστη Σταυρο- Steve Ballmer…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.