Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Ελλάδα από Vodafone στα 799 ευρώ

To ‘πε και το ‘κανε. Η Vodafone Ελλάδας άνοιξε τη φόρμα προ-παραγγελείας για το επερχόμενο tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 με τιμή 799 ευρώ (δεν διευκρινίζει ποιο μοντέλο 16GB ή 32GB). Το διπύρηνο tablet φοράει την έκδοση λειτουργικού συστήματος Android Honeycomb και ενσωματώνει δύο κάμερα 8 Megapixel με Full HD video και μπροστινή για βίντεο-κλήσεις.

Θα το παραγγείλετε, πως σας φαίνεται η τιμή του για αυτά που προσφέρει;

, Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Ελλάδα από Vodafone στα 799 ευρώ, Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Ελλάδα από Vodafone στα 799 ευρώ

Samsung Galaxy Tab 10.1 (προ-παραγγελεία)
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.0 Honeycomb
Επεξεργαστής: 1GHz Dual Core
Μνήμη RAM: ?
Οθόνη: 10.1 ιντσών, 1280×800 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Α-GPS, Bluetooth, micro USB
Gyroscope, Accelerometer, Digital Compass, Proximity
Μπαταρία: 6860mAh
Διαστάσεις: 246.2×170.4×10.9 χλστ.
Βάρος: 599 γρ.

Kudos to Paris

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης Κ.

Ειλικρινά λυπάμαι τους κατόχους Galaxy Tab που έδωσαν 600+ ευρώ και η Samsung τους “πουλάει” έτσι…

christos

Για τα χαρακτηριστικά του αν είναι για το 32 είναι καλά τα λεφτά, αλλά γενικά να δώσεις 800 ευρώ είναι πολλά χρήματα.Θα περίμενα να δω και τι θα παίξει και με ipad2.

nakos

Πανακριβο!!!!!

Μάνος

Σιγά μη δώσω 800 ευρώ μόνο και μόνο επειδή έχει το μηλαράκι από πίσω… Oh wait!

kostas_falcon

@christos απο τι διαβαζω σε διαφορα sites το ipad2 θα εχει μεν 2πυρηνο cpu αλλα θα πασχει στην καμ…η οθονη μαλλον θα παραμεινει η ιδια σε ιντσες και αναλυση και θα βελτιωθει η θεαση υπο το φως του ηλιου. θα ειναι επισης λεπτοτερο. βαση αυτων λοιπον θεωρω πολυ καλυτερο το samsung….

Marios Basileiou

Ειναι πολλα δυστυχως…. αλλα ηταν αναμενομενο!!

djuan1988

Τραγική τιμή! Νομίζω η αποτυχία είναι δεδομένη και δε μιλάω μόνο για τη χώρα μας.

Γιαννης

‘Νταξει, καλο ειναι να εξεταζουμε τι προσφερει η καθε εταιρια και σε ποιο μοντελο.
Μην ξεχναμε ομως οτι βασικος ρολος αγορας ενως tablet ειναι σε τι μας χρησιμευει,
ετσι αναλογα θα αποριψουμε αρκετα και γρηγορα θα καταληξουμε σε αυτο που μας ενδιαφερει.
Μην ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα πια, βαλτε σαν σιγουρο οτι ενα διπυρινο θα εχει 800+ €
και τα υπολοιπα λιγοτερο, παντα για 10 ιντσες.

kostas_falcon

Το πολυ υποδυεστερο σε χαρακτηριστικα galaxy tab1 ποσο ειχε ξεχνατε? αγγιζε τα 700€ τι περιμενατε να ειναι πιο φτηνο?

nikos_desire

Πότε περιπου ερχεται ?

Zafiris

Είναι αρκετά ακριβό.Προτιμώ να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή desktop παρά ένα tablet που σε ένα χρόνο η samsung θα το ξεχάσει όταν θα λανσάρει το επόμενο.

Someone

800 € σε κάποιο πρόγραμμα με κάποια GB free internet 3G, καλό φαίνεται αν έχεις τα λεφτά να το πάρεις.
Η απάντηση της aple(i-pad) θα είναι με παρόμοια χαρακτηριστικά 16-64GB flash, 1GB ram, 2core arm (A5), ίσος να το έχει έτοιμο απλά περιμένει να εξαντλήσει το στοκ για να το κυκλοφορήσει.
Άντε να βγάλει και η microsoft τα windows 8 που θα μπορεί να φορτωθεί σε τέτοιες υλοποιήσεις.

Manolis

Προτιμώ να μην το αγοράσω καθόλου.

Νικολας

Άλλο το είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει και άλλο δεν έχω τα λεφτά να το αγοράσω.

kostas_falcon

οποιος το επιλεξει με συνδεση δεδομενων θα το παρει σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Να σας θυμισω οτι το tab1 εχει ακομη και σημερα λιανικη 690 και με συνδεση 10gb η voda το εδινε 200€

SpirosK

πόσο 800 eyro???????????????? μόνο για τους πλουσιους θα είναι , μια χαρα είμαι με το archos 70 internet tablet μου με τα 275 ευρουλάκια που τα κάνει όλα…….
800 ευρώ αγοράζω super duper υπολογιστή και τα ρεύστα τα χαλάω σε πίτες και σουβλάκια χαχαχχααχα 😛
ελπίζω το galaxy s 2 να έχει το πολυ τιμή 550max άσχετο με το θέμα αλλα είναι σχετικα με τη φιλη μας την Samsung

Xrhstos

Εγώ αγορασα πριν δέκα ημέρες το ipad32g 3G-wifi και είμαι πολυ ευχαριστημένος πάντως.Ποιος ο λόγος να δώσω λοιπόν 800 ευρώ για το samsung που ναι μεν μπορεί να έχει την καινούργια έκδοση 3.0 αλλά ως εκεί γιατί όταν θα βγαίνουν καινούργιες αναβαθμισεις πολυ απλά δεν θα τις περνει όταν το iPad κάθε καινούργια έκδοση ios που βγαίνει τις περνει κανονικά και δεν λέω ότι το iPad είναι φτηνό αλλά έχει αυτό το κάτι παραπάνω που λείπει στα android και συγκεκριμένα στο samsung που είναι και το θέμα μας γιατί καλά τα χαρακτηριστηκα του αλλά όσοι έχετε δει το iPad και το έχετε δουλέψει πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτη την στιγμή αλλα ούτε και μελλοντικά εκτός και όταν βγει το ipad2.Αυτά και μην νομίζετε ότι είχα κόλλημα με το iPad αλλα μόλις το αγορασα απλώς…

Γιώργος

Αν κάνει αυτό 800 ευρώ , φαντάσου πόσο θα κάνει το ipad2.
Πάρτε καμιά πάνα γιατί από τα γέλια θα χεσ…..με όταν θα ανακοινωθεί την τιμή του!
Δε λέω , καλό μηχάνημα το samsung αλλά τα 800 δεν τα δίνω με τίποτε αγόρια και κορίτσια.Κάνω παπάδες με 800 ευρουδάκια!Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την apple και κάθε εταιρία εκεί έξω που πουλάει εντυπώσεις.
Αυτά μου!

Ben

Η Motorola ανακοίνωσε επίσημα τις τιμές για το XOOM.
$799 (3G+WiFi 32GB) και $600 (WiFi-only 32GB)
Λέτε να το δούμε κάτω από €799 στην Ελλάδα…?

nikolasn80

πολλα τα λεφτα αρη δεν νομιζω οτι θε εχει τυχη

Δημήτρης

Θα προτιμήσω το XOOM …ειδικά αν ισχύει αυτή η τιμή που έγραψε πιο πάνω ο φίλος Ben ($799 (3G+WiFi 32GB) και $600 (WiFi-only 32GB) … Έτσι κι αλλιώς εγώ το θέλω χωρίς 3g module άρα υπολογίζω 650-675 ευρώ. Μια χαρά τιμή

Γιώργος

@ Δημήτρης
Μια χαρά τιμή ΔΕΝ είναι τα 650-675 ευρώ που αναφέρεις (αν κοστίζει βέβαια τόσο).
Είναι ακριβά όταν μιλάμε για tablet παιδιά.Ναι συμφωνώ ότι έχει “αυτό , εκείνο …” κτλ , αλλά είναι ένα tablet όμως.Με τόσα χρήματα αγοράζεις ένα αξιοπρεπέστρατο laptop και κάνεις τα 20πλάσια+ πράγματα απ’ότι ένα tablet και με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες.
Απλά , το 2011 θα είναι η χρονιά των tablets και η εταιρίες το ξέρουν αυτό και θέλουνε να τα ματσώσουνε.

Nik0s

Πολλά τα 800 οπως λένε Ολοι, σίγουρα καλύτερα laptop με τόσα χρήματα με 500 θα είχε τύχη

Κώστας

Πανάκριβο… Νομίζω πως το ipad 2 θα είναι πολύ πιο φθηνό!!!

Νικολας

τουμπανο και ανανεωμενο, πολυ μπροστα.

Σεργιος

super αλλά πανάκριβο!!!

Ιωάννης Π.

Με 10.1″ αλλάζει εντελώς χαρακτήρα, τα 800 ΔΕΝ είναι πολλά αν σκευτείς οτι μπορεί να αντικαταστήσει ενας κοινός χρήστης το 15″ laptop και να προσθέσει φορητότητα, Ευκολία και πάλι ευκολία στη χρήση και γιατί οχι και γκλαμουριά…
Εγώ θα παραμείνω με το υπέρ-βολικό! 7″ tab, και θα περιμένω τα τετραπύρινα του χρόνου.

Γιώργος

@ Ιωάννης Π.
Ή πολύ μικρός είσαι για να λες ότι δεν είναι ακριβό ή δεν μένεις Ελλάδα…

alex

πολυ ειδήσεις βλεπετε καποιο και σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου. απλα μπορει να εχει την οικονομική ανεση να το αγορασει

Ηρακλής

Πανάκριβο.

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ZTE ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ 500ε ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ

Γιώργος

Δεν κράζουμε κανέναν εδώ , συζήτηση κάνουμε.Δεν μπορεί όλοι να συμφωνούμε.

Ιωάννης Π.

800 είναι τα ευρώ που παίρνω τον μήνα απο την δουλειά μου. Το ότι είναι ακριβό για εμένα δέν παει να πεί οτι δεν είναι η τιμή λογική! Τα tablets είναι στα πάνω τους είναι μόδα, αυτό προσφέρει πολλά και είναι ποιοτικό, Δεν είναι gadget για όλους, πως να το κάνουμε?
Μετά απο ενα-δυο χρόνια θα μπορούμε να τα χαιρόμαστε όλοι όπως έγινε και με τα smartphones.
Το tab που έχω τώρα είναι της δουλειάς,αυτό θα το πρότεινα σε κάποιον φίλο μου με σύνδεση 10GB (ή σε εμένα αν δεν έιχα ήδη desctop, laptop, netbook και smartphone)

Σταμάτης

800 χωρίς σύνδεση να φανταστώ?
Θα βγει wifi-only? Γιατί τότε τζάμπα θα συζητάμε…στα 600 (ενδεικτικά τόσο θα είναι το xoom μάλλον) είναι μια χαρά! Μην κάνετε συγκρίσεις με laptop είναι ψιλοάκυρο,
Laptop έχουμε! θέλουμε κάτι σε πιο φορητό με καλύτερη μπαταρία και με άλλη εμπειρία χρήσης (touch). Τώρα το τι μπορεί να κάνει ένα laptop παραπάνω δεν μπορώ να σκεφτώ πέρα από 2 πράγματα. Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (λύνεται με έναν φορητό σκληρό δίσκο) και επαγγελματικά προγράμματα σχεδιασμού ή πολύ ιδιαίτερα γενικά. Για τον μέσο χρήστη που serfarei, μπαίνει facebook, blogs, twiiter, rss feeds, forums, e-mail, word/excel, chat, θα είναι απλά καλύτερο!

Όσο για την τιμή, προφανώς και σε 2 χρόνια θα πέσει και θα έχουμε και μεγαλύτερη ποικιλία και κλίμακα tablets αλλά είναι λογικό μιλάμε για ένα νέο ποιόν του αξίζει το κάτι παραπάνω! Ακόμα τα laptops δεν κάνουν 800 euro, υπάρχουν από 300 έως 3000euro και αυτά που θέλει ένας επαγγελματίας δεν μπορεί να τα κάνει το Laptop των 800, οπότε μην το λέμε συνέχεια το laptop σαν επιχείρημα. Τα tablets είναι καλή φάση, ας έρθουν πολλά στην Ελλάδα ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός.

Γιώργος

Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα κρητήριά του και την οικονομική του άνεση.
Κανένας όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι ακριβό μαραφέτι.Είναι καινούργιο , ναι πάσο.Είναι εφετζίδικο , ναι πάσο.Είναι πιο βολικό , ναι πάσο.Είναι πιο εύκολο , ναι πάσο.Θα μπορούσα να πω ένα σωρό πράγματα τα οποία ισχύουν.Το θέμα δεν θα άλλαζε , είναι πανάκριβο.
Μην τρελαθούμε κιόλας παίδες , να ξέρουμε τί λέμε.Και εγώ είμαι πορωμένος gadgetάκιας και έχω πολλά και διάφορα από δαύτα αλλά μέχρι εκεί.Το έχουν παραξυλώσει πλέον (μην πω κάτι άλλο) με τις τιμές τους οι εταιρίες.

kostas_falcon

Κοντος ψαλμος αληλουια…..βγαινει και το zte light με 10,1 multitouch 1,2 παρακαλω dual core και honeycomb. Και σιγουρα σε καλυτερη τιμη…..

ιορδανης

Μπορούμε σε android να περάσουμε word,excel η κάτι παρεμφερές; Το ρωτάω καθώς αναφέρθηκε από έναν φίλο παραπάνω.

Αλέξανδρος

800ευρω για μια εταιρεία που δεν ξέρει τι σημαίνει update και που σε 3μηνες θα βγάλει άλλο tablet και θα απαξιώσει αυτο; Και όλα αυτά με λειτουργικό που ουσιαστικα είναι σε έκδοση 1.0 και που λογικά θα είναι γεμάτο bugs; Με ελάχιστες εφαρμογές για tablet ; Ευχαριστώ αλλα το ipad σχεδόν ένα χρόνο μετά αποτελεί μονόδρομο. Σε 6μηνες μπορεί τα δεδομένα να έχουν αλλάξει αλλα τώρα το ipad είναι πολυ μπροστά καθαρά λόγο AppStore.

Κώστας

@Αλέξανδρος Μόνο που πρέπει να περιμένεις να βγει το ipad 2 και να έρθει στην Ελλάδα και φυσικά να δούμε και τι τιμή θα έχει…

Αλέξανδρος

Κώστας δεν το συγκρίνω με το ipad 2 αλλά με το ήδη υπάρχον ipad.

Κώστας

@Αλέξανδρος Το κατάλαβα, αλλά αν ισχύει η είδηση ότι στις αρχές του επόμενου μήνα θα ανακοινωθεί το ipad 2 νομίζω πως χρειάζεται να το συγκρίνεις και μ’ αυτό…

Αλέξανδρος

Κώστας πως να το συγκρίνω αφού δεν ξέρω πως θα είναι το ipad 2 ; 🙂

Κωστα

Εγω εχω το samsung galaxy tab 7και ειναι φοβερο,αγορασα και το ipad και επαθα πλακα,το καθενα παιδια εχει τα δικα του καλα και ασχημα.Το ipad εχει κορυφαια οθονη και καλες εφαρμογες,το samsung και αυτο εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και ειναι πολυ γρηγορο και αξιοπιστο.Μπορω να πω οτι το χρησιμοποιω περισσοτερο λογω φορητοτητας.Τωρα για το 10αρι δεν ξερω αν θα εδινα τοσα χρηματα,ισως να περιμενα web os για να τα δω και αυτα γιατι νομιζω οτι υποσχονται πολλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.